Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meni film prejak... gledao ga nedavno u kinu i stvarno mi je legao film... najbolja mi je ona druga priča s onim likom... legenda zadnji dio s de nirom i monikom belući mi se nije nešto svidio iako de nira volim ko babu rođenog
sve u svemu preporuka ko kuća
o daaaa, vriskala od sege na drugoj prici
prva me nasmijala i pomalo nasekirala
a zadnja, u pravu si...tako tako. ali cuti denira na talijanskom
prilicno brutalan i provokativan film... zavrsava scenama na Valle de los Caídos, kao centralnom mjestu razdora dvije istine unutar spanskog drustva...
The Last Circus (Balada Triste de Trompeta) is described as a wild and hilarious film that exposes the nature of political conflicts in his country’s recent history. Set in a circus, the film offers a pointed metaphor for the Spanish Civil War and the years of Franco’s dictatorship.
Novi film od mene za preporuku ... rijec je o jednom jako dobrom francuskom filmu, sa kvalitetnim glumcima (Audrey Tautou koja glumi i u filmu Da Vinci Code) i lijepom pricom. Ispod je trailer pa pogledajte.
A muzikom cete ostati odusevljeni ... skinuo sam cijeli soundtrack i kompozicije su jako dobre.
imdb...
A Hollywood stunt performer who moonlights as a wheelman discovers that a contract has been put on him after a heist gone wrong.
Stars:
Ryan Gosling, Carey Mulligan and Bryan Cranston...
uvrnut film...
madFlava wrote:
mozda sto je Amelie nastala prije DaVincija, i sto je ta uloga proslavila ovu glumicu a ne uloga u Da Vinci kodu
zaboga momak daje do znanja ljudima koji mozda nisu upuceni u lik i djelo doticne
Nekima ne vrijedi objasnjavati.
Evo da preporucim jednu jako dobru komediju, pogotovo za one koji vole da gledaju seriju How I Met Your Mother. Glumacka postava je takodjer dobra, to vidite svakako sa slike.
imdb...
A Hollywood stunt performer who moonlights as a wheelman discovers that a contract has been put on him after a heist gone wrong.
Stars:
uvrnut film...
Citajuci silne komentare i ocjene, ovaj film fakat nema sredinu. Il' je vrh il' je odron
Meni je ovo drugo Zbilja ima visoku ocjenu na imdb.
Nema nikakvih feelings ovdje, a pogotovo osjetljivosti. Jednostavno sam napisao da je poznata i po tom filmu, koji je, da se ne lazemo, siroj publici poznatiji nego Amelie. Bas kao sto je bio slucaj i sa mnom.
imdb...
Stars:
uvrnut film...
Citajuci silne komentare i ocjene, ovaj film fakat nema sredinu. Il' je vrh il' je odron
JA sam ga gledao, film je totalno glup, da ne moze gluplji biti...Koliko su ga napucali na reklamama kontam to ce biti frka neka autima tamo vamo (slicno nes kao fast 5) a ono samo 3 ipo minute scena sa autom i to je to...Ma film nea radnje nikakve , ne znas kad sanja, kad je oprave, ma fuj
imdb...
Stars:
uvrnut film...
JA sam ga gledao, film je totalno glup, da ne moze gluplji biti...Koliko su ga napucali na reklamama kontam to ce biti frka neka autima tamo vamo (slicno nes kao fast 5) a ono samo 3 ipo minute scena sa autom i to je to...Ma film nea radnje nikakve , ne znas kad sanja, kad je oprave, ma fuj
ma ja, glavno da je voznja s autom tristo na sat u filmu. a i glup valjda sto se jedan covjek zrtvovao
za nekog drugog samo onako zarad sebe, ljudskosti. bas glup da ne moze biti gluplji.
al' u panjevima!