Umjesto tjeranja mogle su mu se recimo malo vezati ruke, "posavjetovati" gdje griješi. Ipak je eto uzeo taj kup. Ipak je naš čovjek, promovisao par mlađih. Ali istina u pogubio se pred kraj sezone.FreakyStyley wrote:Sale, to hoces da kazes da Adzem nije trebao biti otjeran, da su ga otjerali ovi sto im je "sve crno"? Druze, budi ozbiljan. Vidjam ti nik po nekim zatvorenim forumima, upucen si, dobro znas za Adzemove Jusufi i slicne relacije, da ne idem na otvorenom forumu u detalje. Nemoj oci zatvarati nad tim. Ne znam sto ovdje tako ratobornim tonom pises i kontriras, kad dobro znas sta i kako.
Nisam ni ja bio da ostane, ali ni da se tjera pod svaku cijenu. Ko neki što su.
Zagovaramo kako ne treba da se vrh miješa u odluke trenera a ja ipak kontam da bi trebalo. Nešto slično ko sa Dinamom i Mamićem. Da neko kaže kako Jadranko nije naša budućnost i da mora biti tek treća opcija, taman trpio rezultat. Jer niti ti on garantuje titulu a niti bez njega gubiš europu. Da uvijek mora biti jedan od trija Anel, Haris, Dacić u prvih 11 a da se ostali ako treba dovode i stavljaju da bi kompenzirali njihove kikseve. Da ako godinama mučiš muku sa bekovima posebno lijevim, tu mora igrati dijete, ili dovedi nekog mlađeg. Svakako teško da može biti puno gori. Itd itd.
U prevodu, kukamo kako se mnogo pita jedan lik a ustvari se slabo pita iko.