FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

salle_eh1986

#71951 Re: FK Željezničar

Post by salle_eh1986 »

FreakyStyley wrote:Sale, to hoces da kazes da Adzem nije trebao biti otjeran, da su ga otjerali ovi sto im je "sve crno"? Druze, budi ozbiljan. Vidjam ti nik po nekim zatvorenim forumima, upucen si, dobro znas za Adzemove Jusufi i slicne relacije, da ne idem na otvorenom forumu u detalje. Nemoj oci zatvarati nad tim. Ne znam sto ovdje tako ratobornim tonom pises i kontriras, kad dobro znas sta i kako.
Umjesto tjeranja mogle su mu se recimo malo vezati ruke, "posavjetovati" gdje griješi. Ipak je eto uzeo taj kup. Ipak je naš čovjek, promovisao par mlađih. Ali istina u pogubio se pred kraj sezone.
Nisam ni ja bio da ostane, ali ni da se tjera pod svaku cijenu. Ko neki što su.
Zagovaramo kako ne treba da se vrh miješa u odluke trenera a ja ipak kontam da bi trebalo. Nešto slično ko sa Dinamom i Mamićem. Da neko kaže kako Jadranko nije naša budućnost i da mora biti tek treća opcija, taman trpio rezultat. Jer niti ti on garantuje titulu a niti bez njega gubiš europu. Da uvijek mora biti jedan od trija Anel, Haris, Dacić u prvih 11 a da se ostali ako treba dovode i stavljaju da bi kompenzirali njihove kikseve. Da ako godinama mučiš muku sa bekovima posebno lijevim, tu mora igrati dijete, ili dovedi nekog mlađeg. Svakako teško da može biti puno gori. Itd itd.
U prevodu, kukamo kako se mnogo pita jedan lik a ustvari se slabo pita iko.
cvrčak_na_hedonizmu

#71952 Re: FK Željezničar

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Pa ko onda dovede i otjera 7 trenera za manje od cetiri godine ?

Isto da sami dolaze, a onda ih raja tjera. Cekaj malo, fula se poenta, al blago receno.

Nema potrebe da se lazemo, nismo djeca, pita se jedan covjek o svemu, ovi ostali, sto se fol pitaju, klimaju glavama i govore "takoe sefe". Strasan posao koji je uradjen oko stadiona ce sjebati zbog petljanja u fudbal i ega tripa jer misli da je najpametniji, a veze nema o fudbalu.

Kad na Zeljeznicar primjeni sto radi u Megamixu bice dobro. Al sumnjam da tamo dovodi levate da se uce na rukovodecim funkcijama i preko njegovih ledja.
ultima_palabra

#71953 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

salle_eh1986 wrote:
ultima_palabra wrote:
ganjeta wrote:Ako ne znaš a treba da znaš, u tom trenutku su nas odbili Vukomanović, Kodro, Sabljić. Znači imalo ozbiljno ime neće ovdje da radi, onda ti ostaju metropole, Dudići, Žižovići ili neko tipa Krčme.
Pa receno je da drugo mjesto i kup nisu neuspjeh. Zasto je onda smijenjen Adzem? Ako mozes dovesti samo goreg od njega, onda je logicno da ga ostavis.
De budi ozbiljan, pa i Adžema su otjerali takvi ko ti kojim je sve crno. Tjerao se duže vrijeme da bi sve kulminiralo izjavama "jebo kup"
Pa maloprije se nasladjujete da se ovakvi kao ja nista ne pitaju, a sad ispade da smo otjerali trenera... de se dogovorite :mrgreen:
Dead Man Walking

#71954 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Dobro majku mu, hajte barem tih pet kola sto smo rekli da cemo mu dati nek vodi pa da mu onda yebemo mater, moze li? Boli me kita koliko se gdje zadrzavao, ako je u stanju (kazem opet ako da neko ne misli da tvrdim da jeste) napraviti rezultat kod nas hajde sa vidimo, pa ako ne bude pljuvacemo horski. Po ovome sto sam ja vidio meni i ne izgleda bas da nema veze sa zivotom, al dobro, ja nisam stazirao u Arsenalu kao vecina strucnog osoblja s foruma pa mozebit da grijesim. :D Ta prica kako ne mogu ova dvojica ili ona dvojica zajedno kod mene iskreno ne pije vode jer sto se tice trke kod nas su svi igraci goli kurko i kamo srece da su problem samo Vranjes ili Filip jer bi to znacilo da ostali trce dovoljno a u stvari su svi smijehotresni, al za nasu ligu i to mozda prodje. Za Evropu mi od Malage nismo odigrali nista, pojedinci se valjda ne sjecaju nasih partija protiv ekipa slicnih Apolonu dok nas je vodio i Amar licno. Nekad smo znali i dvocifren rezultat haman napasti protiv takvih. Ne moze nam Evropa biti mjerilo sve dok dovodimo propalitete iz inostranstva, kad budemo u stanju pokupovati iz nase lige Pece, Besirevice, Smajice, Menale - e tad mozemo ozbiljnije razmisljati o Evropi.
ganjeta

#71955 Re: FK Željezničar

Post by ganjeta »

Pljuje se preventivno, neka malo :mrgreen:
Zastozato

#71956 Re: FK Željezničar

Post by Zastozato »

Izgleda igramo 3 - 5 2 formaciju.

Ima li ko kakav stream?
moke_31

#71957 Re: FK Željezničar

Post by moke_31 »

Ima li gdje prenos i, naravno, stream?
mp3sa

#71958 Re: FK Željezničar

Post by mp3sa »

Nema nigdje ni na netu utakmica?
insaneinthebrain

#71959 Re: FK Željezničar

Post by insaneinthebrain »

Ja qrceve igre na pocetku. Bravo Blagojevicu :zzzz:
Zlocin&Kazna

#71960 Re: FK Željezničar

Post by Zlocin&Kazna »

Bolje sto nema stream. Nema se sta vidjet.
Dead Man Walking

#71961 Re: FK Željezničar

Kako nema? Trener izvrsio zamisli navijaca, Jovan Iniesta oskstrira igru, Arezina i Saban na klupi, Sinidkat na teibinama. Jedino jos Vranjesa da izvede i to je to.
ultima_palabra

#71962 Re: FK Željezničar

Post by ultima_palabra »

Opet navijaci krivi... smijenili Adzema, Bobi diktiraju sastav... dokle vise?
UnKnownBA

#71963 Re: FK Željezničar

Post by UnKnownBA »

Loše, baš nismo u stanju akcije odigrati, samo dva udarca (bruka) i to sa sto metara. :sad:
Last edited by UnKnownBA on 29/07/2018 21:30, edited 1 time in total.
Charuga
Globalni moderator

#71964 Re: FK Željezničar

Post by Charuga »

KATASTROFA od igre!
cvrčak_na_hedonizmu

#71965 Re: FK Željezničar

Dead Man Walking wrote:Kako nema? Trener izvrsio zamisli navijaca, Jovan Iniesta oskstrira igru, Arezina i Saban na klupi, Sinidkat na teibinama. Jedino jos Vranjesa da izvede i to je to.
Nemoj druže, života ti. Sad je Kemo desni bek ( čovjek štoper ), opet imamo dva dizelaša u vezi ( Vranješa i Ćurjurića ) i Zajmović je na kontra krilu ( desnom umjesto lijevom ), a lijevo krilo igra Veselinović, lik koji je ispao sa Borcem iz lige.

Krčmarević u karijeri ima dva puta po dvije vezane pobjede, znači da je već prekucao svoj najbolji rezultat. I gdje su juniori iz generacije sa Atletikom.

Znam da si korektan momak, al ne pratiš, daleko si. Rasuo nas Velež, dva egala odigrali sa Goškom, čeliku nismo napravili šansu ( trener im se žali na rezultat, kaže trebali smo voditi na poluvrmenu ), Apolon nas silovao, a mi u smjehotresu od lige ne da ne osvajamo titule nego se ne razlikujemo od Čelika, Krupe ili Goška. To je dno, haman.

Nemoj, života ti.
Last edited by cvrčak_na_hedonizmu on 29/07/2018 21:32, edited 1 time in total.
insaneinthebrain

#71966 Re: FK Željezničar

Post by insaneinthebrain »

ljepsi fudbal nismo igrali od zadnje titule. to se veze. pas do duplog pasa. zabole te oci gledajuci :zzzz: :mrgreen:
studiorum_tuzlaensis

#71967 Re: FK Željezničar

Post by studiorum_tuzlaensis »

Odron goli...

al realno, bolji nismo ni bili prije, bolji teško da ćemo postat u narednim tekmama...

Protiv GOŠK-a 0:1 je ionako na iznenađenje neko. Očekujem i ovdje 0:1, jer je ovaj Čelik katastrofa, lipsaće do 60te minute i Fenan najstariji a i ovaj Vrhovac najmlađi.
Dead Man Walking

#71968 Re: FK Željezničar

Cvrle, gledam svaku utakmicu, tako da nije bitno da sam na mjesecu. Igramo ko kurac zadnjih brat bratu 15 godina a vazda su nam krivci bili pojedinci. Evo sad, jel nismo kritikovali zbog ovoga - sto igraju Arezina i Vranjes, sto igra sindikalac, cemu sluzi Saban? Evo, nema njih, jos samo da hoce uvesti Hajdara umjesto Vranjesa pa da ih razbucamo.
golfiista

#71969 Re: FK Željezničar

Post by golfiista »

Charuga wrote:KATASTROFA od igre!
Najzalosnije sto cemo dobiti mrtvog Celika bez pojam o.nekoj igri
cvrčak_na_hedonizmu

#71970 Re: FK Željezničar

Dead Man Walking wrote:Cvrle, gledam svaku utakmicu, tako da nije bitno da sam na mjesecu. Igramo ko kurac zadnjih brat bratu 15 godina a vazda su nam krivci bili pojedinci. Evo sad, jel nismo kritikovali zbog ovoga - sto igraju Arezina i Vranjes, sto igra sindikalac, cemu sluzi Saban? Evo, nema njih, jos samo da hoce uvesti Hajdara umjesto Vranjesa pa da ih razbucamo.
Naši ograči. naši treneri. to ja zagovaram. Ni Arežina, Vranješ, a ni 90% ovih igrača, zajedno sa ovim amaterom od trenera nemaju mjesto, niti bi trebali imati pristup stadionu, osim kada kupe kartu.

Sve uspjehe smo postigli sa domaćim trenerima i domaćim igračima. To ova uprava ne shvata i to će im, zasluženo, dohakati.

Smjehotres od lige ( a jeste ), a mi ko mediokriteti, al žešći. Ni igre, ni titula, ničega.
Dead Man Walking

#71971 Re: FK Željezničar

Probali i to, pa onda odustali kad smo usrali motku. Mada se slazem u nacelu, al evo glave da bi im 90% navijaca yebalo majku nakon 2-3 poraza (vec vidjeno).
cvrčak_na_hedonizmu

#71972 Re: FK Željezničar

Dead Man Walking wrote:Probali i to, pa onda odustali kad smo usrali motku. Mada se slazem u nacelu, al evo glave da bi im 90% navijaca yebalo majku nakon 2-3 poraza (vec vidjeno).
Pet godina im se ne jebu baš majke. Jel tako :)

I nije se probalo nego se dočepali para pa se neko nafuro da je Florentino Perez, preko Željinih leđa.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#71973 Re: FK Željezničar

Post by Slo Burner »

Atletico juniori potpisuju za Sarajevo, sto je i logicno kada vidis u kojem smjeru ovo ide
golfiista

#71974 Re: FK Željezničar

Post by golfiista »

Joj jbt, ja kontam da je ovo.dobro, jer od ovog ne moze gore, znaci dosegli smo dno us. portskom segmentu

Zajebajem se, ovo odmara igrace za Kiprane, garant im je reko, celik je taraba, pustite da se istrce i onda zadnjih 10 min uvalite im go i to je to.
Brat

#71975 Re: FK Željezničar

Post by Brat »

Ahaaa, i bivši treneri (osim ode) forsirali domaće igrače. Osim uzimao titule sa domaćim kadrom; Ćulumi, Mešanovići, Lazari, Savići.. Nisu se vraćali stari isluženi igrači, nego se gurali mladi Zeba, Bešlija, Mešanović itd.
Slažem se da je sportska strana u debelom zaostatku za ovom "građevinskom", al' se postavljamo tako kao da je sve prije bilo med i mlijeko. Nije se gubilo po 5-6:0, nije se patilo sa lošijim ekipama itd. Malo se dohavizati i spustiti na zemlju, ne bi nam škodilo.
Post Reply