SDA-All about
-
UVBA
#71926 Re: SDA-All about
Zapucalo se u Ukrajini, ona žuta fekalija trezoraška u Dansku odma pobjegla
-
DonieBrasco
#71927 Re: SDA-All about
Samo da ovaj ne potpise IZ krisom i sve sto mu traze Covic i Dodik dok traje ovo sranje u Ukrajini.
-
Vintage Pirat
#71928 Re: SDA-All about
pa sta ce bosnjaci i da potpise ako nije vec to uradio a vjerujem da jeste.DonieBrasco wrote: ↑26/02/2022 16:06 Samo da ovaj ne potpise IZ krisom i sve sto mu traze Covic i Dodik dok traje ovo sranje u Ukrajini.
- drug_profi
#71929 Re: SDA-All about
Moze on potpisat sta hoce, ali nije on princ niti je ovo monarhija.
-
DonieBrasco
#71930 Re: SDA-All about
Ne treba nista da nas iznenadi u narednim danima.
-
patriot_bih
#71931 Re: SDA-All about
"Šuti nek' ne puca, povuče se malo naš Mile, a nama nije loše ni ovako."
- escobar__
#71932 Re: SDA-All about
Ima li gdje ovih balijskih miševa da potegnu malo do Zapada i lobiraju za bosansku stvar ili je maksimalan domet one hrđave kurčine prošenje za glasove u dijaspori?
- Prpa.ba
#71933 Re: SDA-All about
Nakon prosnje glasova, idu u Americku ambasadu po instrukcije kako se ponasati na javnoj raspravi o Zakonu o visokom sudskom i tuzilackom vijecu Republike Srpske, kako bi primjedbe na isti bile sto konstruktivnije i u korist svih gradjana Republike Srpske i BiH. 
- _Reds_
#71934 Re: SDA-All about
Ima li ko zrno pameti u ovoj zemlji, evo bar Sarajevu da pozove ljude da izadju na ulice 1.marta ?
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#71936 Re: SDA-All about
Nije vrijeme za trezor, treba prvo da se zapuca.
-
jagugu
#71937 Re: SDA-All about
Druže on namjerno zajebe reviziju tužbe protiv Srbije, a da sada očekujemo da će nešto konkrento uraditi. Hej reviziju tužbe, najbolnija stvar koju možeš svom narodu uraditi. Kad to nije uradio, možeš misliti kako će pretrgnuti da sada na zapadz lobira protiv srpskog političkog vodstva.
- kamberovica polje
#71938 Re: SDA-All about
I opet će krezube dede i nane, zajedno s dudlačima nargila i bradatim brudama glasat za ova govna.jagugu wrote: ↑27/02/2022 19:50Druže on namjerno zajebe reviziju tužbe protiv Srbije, a da sada očekujemo da će nešto konkrento uraditi. Hej reviziju tužbe, najbolnija stvar koju možeš svom narodu uraditi. Kad to nije uradio, možeš misliti kako će pretrgnuti da sada na zapadz lobira protiv srpskog političkog vodstva.
- drug_profi
#71939 Re: SDA-All about
Hej al što je najtužnije, 30 godina nakon što su komšije i susjedi pokazali da te gledaju kao kolač koji ne znaju podijeliti, ti ništa nisi uradio da taj kolač bude makar slan i tvrd.
Sad da vojska Srbije npr krene kao i Rusija preko granice, sve bi se svelo na sporadične okršaje sa grupicama ljudi., jer se bezmudi i nepametni zeleni termiti bave samo pljackom budzeta i nekretnina koje je Tito napravio.
Isti onaj Tito koji je Ruse s nokta odjebo.
Sad da vojska Srbije npr krene kao i Rusija preko granice, sve bi se svelo na sporadične okršaje sa grupicama ljudi., jer se bezmudi i nepametni zeleni termiti bave samo pljackom budzeta i nekretnina koje je Tito napravio.
- kamberovica polje
#71940 Re: SDA-All about
Pa zato što im je u interesu komadanje države.drug_profi wrote: ↑27/02/2022 21:01 Hej al što je najtužnije, 30 godina nakon što su komšije i susjedi pokazali da te gledaju kao kolač koji ne znaju podijeliti, ti ništa nisi uradio da taj kolač bude makar slan i tvrd.
Bake bi danas potpisao neki tip samouprave koju Čečenija ima u sklopu RF, da on, njegovi šerifi i IZ mogu na miru vladat glupim neobrazovanim narodom.
- kokakolas
#71941 Re: SDA-All about
Ovo mora da je Bake tzv. diplomata par excellence izlobirao na svojoj turneji 
Švicarska više nije neutralna, uvode sankcije Rusiji identične kao i Evropska unija
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/svic ... /220228103
Švicarska više nije neutralna, uvode sankcije Rusiji identične kao i Evropska unija
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/svic ... /220228103
- Logovan
-
Dimu1927
#71943 Re: SDA-All about
vjetrovi promjena hahahaha a u tuzilastvu jos uvijek sjede pudlice koje nikog ne smiju uhapsiti
ne treba nama EU ni bilo ko da se obracuna sa ovim sto ruse i blokiraju drzavi, nasi zakoni to sve mogu rijesiti, ali opet dok su pudlice u tuzilastvu i sudu nista od toga
ne treba nama EU ni bilo ko da se obracuna sa ovim sto ruse i blokiraju drzavi, nasi zakoni to sve mogu rijesiti, ali opet dok su pudlice u tuzilastvu i sudu nista od toga
-
zippoo87
#71944 Re: SDA-All about
Jao majko st smo mi Bogu skrivili pa nas spodobe kao Bakir,Bisera,Dzaferovic i ostala nepismena kamarila predstavljaju.
Pa kako je tuzno i jadno gledati nesposobne ljude da upravljaju nekim procesima,pa meni se u stomaku sve okrene kada neko iz SDA progovori koju pred kamerama.
Pored toliko sposobnih koji i zele i mogu da rjesavaju stvari,mi imamo politicke kriminalce koje zele samo da stanje ostane iato ili gore,da bi se njihov kriminal nastavio.
Meni je nevjerovatno da jos ima ljudi koji povezuju vjeru i politicare i stranke ,pa ako su vjernici onda znaju da je najsvetijom knjigom zabranjeno krasti,lagati,manipulisati,iskoristavati,unistavati i ave ovo sto rade nacionalne stranke.
Podrzavati SDA je iato kao podrzavati sada Rusiju u ovom ratu...anticivilizacijski cin i teski zlocin
Pa kako je tuzno i jadno gledati nesposobne ljude da upravljaju nekim procesima,pa meni se u stomaku sve okrene kada neko iz SDA progovori koju pred kamerama.
Pored toliko sposobnih koji i zele i mogu da rjesavaju stvari,mi imamo politicke kriminalce koje zele samo da stanje ostane iato ili gore,da bi se njihov kriminal nastavio.
Meni je nevjerovatno da jos ima ljudi koji povezuju vjeru i politicare i stranke ,pa ako su vjernici onda znaju da je najsvetijom knjigom zabranjeno krasti,lagati,manipulisati,iskoristavati,unistavati i ave ovo sto rade nacionalne stranke.
Podrzavati SDA je iato kao podrzavati sada Rusiju u ovom ratu...anticivilizacijski cin i teski zlocin
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#71945 Re: SDA-All about
Ovo sam ja tvrdio svo vrijeme, ne sto sam pametan nego je dovoljno procitati Ustav!
Udjete u nekakve pregovore sa Srbima i Hrvatima i stopirate sve sto donosi drzavnost BiH. Za njih znam zasto to rade, ali zasto ste vi tako jeftini majku vam jebem prodanu!
Znaci svo ovo vrijeme imali smo zastavu, himnu, grb, i sve ostalo naslijedjeno iz R BiH (imamo i sada), ni na sta nismo morali pristati ako nam ne odgovara ali ste sve bacili pod noge da bi ste sw ulizali neprijateljima ove zemlje da mozete pljackati!!!Argumentirajući zašto bi se u svim diplomatsko-konzularnim predstavništvima (DKP) trebao obilježiti ovaj praznik, u Ministarstvu su izdvojili sljedeće činjenice:
"1. mart kao Dan državnosti Bosne i Hercegovine je utvrđen Zakonom o proglašenju 1. marta Danom nezavisnosti Republike Bosne i Hercegovine (Službeni list RBiH broj 9/95) od 30. marta 1995. koji je i dalje na snazi;
Odredbom Aneksa II/2. Ustava Bosne i Hercegovine propisano je da svi zakoni, propisi i sudski poslovnici, koji budu na snazi na teritoriji Bosne i Hercegovine kada Ustav stupi na snagu, ostaju na snazi u onoj mjeri u kojoj nisu u suprotnosti s Ustavom sve dok nadležno vladino tijelo Bosne i Hercegovine ne odredi drugačije;
Član I Ustava Bosne i Hercegovine ističe Kontinuitet i navodi: 'Republika Bosna i Hercegovina, čije je zvanično ime od sada Bosna i Hercegovina, nastavlja svoje pravno postojanje po međunarodnom pravu kao država, s unutrašnjom strukturom modificiranom ovim Ustavom, i s postojećim međunarodno priznatim granicama';
Udjete u nekakve pregovore sa Srbima i Hrvatima i stopirate sve sto donosi drzavnost BiH. Za njih znam zasto to rade, ali zasto ste vi tako jeftini majku vam jebem prodanu!
Last edited by Pitar sa Kariba on 28/02/2022 18:53, edited 1 time in total.
- tandmand
#71946 Re: SDA-All about
Bakir će morati produžiti boravak u dijaspori.
I on je mislio da će Ukrajina dosad pasti.
Trebalo bi malo obić i braću muslimane, dok se vidi šta će bit.
I on je mislio da će Ukrajina dosad pasti.
Trebalo bi malo obić i braću muslimane, dok se vidi šta će bit.
- Login77777
#71947 Re: SDA-All about
Briga bOkira za BiH. Njega zanima kako vratiti budzet Kantona Sarajeva u ruke sdO. Cuj briga za BiH… 
-
elcaliente
#71948 Re: SDA-All about
zippoo87 wrote: ↑28/02/2022 16:03 Jao majko st smo mi Bogu skrivili pa nas spodobe kao Bakir,Bisera,Dzaferovic i ostala nepismena kamarila predstavljaju.
Ljudi imaju najvece glasacko tijelo. Uzimaju izbore sto posto.
Izgleda da nisu toliko losi za svoje glasace, pricaju narodskim jezikom.
-
zippoo87
#71949 Re: SDA-All about
Pa "njihov prosjecni glasac" i jeste najjadniji i najsiromasniji korpus u drzavi.Upravo u tome i jeste problem...sto onaj neobrazovani i lako potkupljivi covjek koji nikada nije nista ni imao ,niti je kada isao po svijetu i putovao i osjetio normalan zivot,glasa i prima se na njihove lazi i onda ostali budu taoci tih politika.elcaliente wrote: ↑28/02/2022 19:14zippoo87 wrote: ↑28/02/2022 16:03 Jao majko st smo mi Bogu skrivili pa nas spodobe kao Bakir,Bisera,Dzaferovic i ostala nepismena kamarila predstavljaju.
Ja znam kada Bake izadje na govornicu i pocne lagati,da se ne obraca sigurno pismenim i skolovanim,jer njih ne moze tako lako slagati,nego upravo toj najjadnijoj i najsiromasnijoj grupaciji,koja i jeste najlaksa za manipulaciju.
Dodajmo tome i uhljebljene i ove sto kradu tendere,donacije i sve ostalo...to je ta brojka koju dobijaju...nema tu kriticne mase ni ljudi koji im daju podrsku na osnovu onog sto rade,nego iskljucivo nepismeni koji puse vjersku doktrinu i koji su neuki i da internet koriste i da se informisu.
-
elcaliente
#71950 Re: SDA-All about
Demokracija. Koliko para toliko muzike.zippoo87 wrote: ↑28/02/2022 19:25Pa "njihov prosjecni glasac" i jeste najjadniji i najsiromasniji korpus u drzavi.Upravo u tome i jeste problem...sto onaj neobrazovani i lako potkupljivi covjek koji nikada nije nista ni imao ,niti je kada isao po svijetu i putovao i osjetio normalan zivot,glasa i prima se na njihove lazi i onda ostali budu taoci tih politika.elcaliente wrote: ↑28/02/2022 19:14
Ja znam kada Bake izadje na govornicu i pocne lagati,da se ne obraca sigurno pismenim i skolovanim,jer njih ne moze tako lako slagati,nego upravo toj najjadnijoj i najsiromasnijoj grupaciji,koja i jeste najlaksa za manipulaciju.
Dodajmo tome i uhljebljene i ove sto kradu tendere,donacije i sve ostalo...to je ta brojka koju dobijaju...nema tu kriticne mase ni ljudi koji im daju podrsku na osnovu onog sto rade,nego iskljucivo nepismeni koji puse vjersku doktrinu i koji su neuki i da internet koriste i da se informisu.