FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smurf
#71851 Re: FK Željezničar
-
mega_mashcine
#71852 Re: FK Željezničar
Sinoc je trebalo doci, otpjevati Grbavicu i vratiti se kuci. Jedino je to bilo vrijedno dolaska. Prosle sezone sam bio na dvije utakmice, sinoc prvi put ove sezone, i vec mi je svega dosta za cijelu sezonu. Ne bi ni sinoc dosao, vec sam maksuz dosao da vidim travnjak, nadajuci se da cu i od igre na tom travnjaku stagod vidjeti.
Svaka cast na stadionu, sve je to fino, ali treba neko dolaziti na taj stadion. Dzaba stadion ako ce zjapit prazan. A kako igraju, ja ih ni na tv-u ne mogu da gledam, vec upalim prijenos i ovamo radim nesto skroz trece. I tako vec par sezona.
Svaka cast na stadionu, sve je to fino, ali treba neko dolaziti na taj stadion. Dzaba stadion ako ce zjapit prazan. A kako igraju, ja ih ni na tv-u ne mogu da gledam, vec upalim prijenos i ovamo radim nesto skroz trece. I tako vec par sezona.
-
salle_eh1986
#71853 Re: FK Željezničar
ultima_palabra wrote:jebem vam pleme i dan kad ste ušli u klub. Stoko prodana.
Tako je reci him
- BHF_Manijak
#71854 Re: FK Željezničar
Ma ja, tebi smijesno, boli te qrac sto smo u 74. uputili prvi udarac u ovkir gola i to sa 25 metara...salle_eh1986 wrote:ultima_palabra wrote:jebem vam pleme i dan kad ste ušli u klub. Stoko prodana.![]()
Tako je reci him
-
salle_eh1986
#71855 Re: FK Željezničar
Pa najbolji golovi su ovi sa te udaljenosti 
- BHF_Manijak
#71856 Re: FK Željezničar
Ma nista, samo ti vozaj trolu, halali sto te ometam...
- Lakat Jebić
#71857 Re: FK Željezničar
Dabogda vam vako domacinsto vodili. Da imate led rasvjetu u dnevnoj a da ti prokisnjava u luster
-
itekako
#71858 Re: FK Željezničar
Vedran je mali supcic koji sa 23 godine misli da je Boga za jaja povukao, bas kao i ti koji prozivas ljude koji su u protekle dvije godine uradili vise za klub neko ti sam za sebe u istom periodu.ultima_palabra wrote:Vidim lobotomija je započela hajku na Vedrana... sad će se fino sve na njega svaliti, jer je krtica, a sve ostalo u klubu je med i mlijeko.
Jebem vam pleme i dan kad ste ušli u klub. Stoko prodana.
MA NI MILIMETRA!!!
- ganjeta
#71859 Re: FK Željezničar
Aferimsmurf wrote:Neka sminka, ovo-ono
![]()
- ganjeta
#71860 Re: FK Željezničar
Ne možeš tebra pretrčati ni Goška a kamo li ove, da su tu bili Jovan i Sinan onda bi ko i mogo, ovako ko god da je igrao u sredini isto bi nam bilo. Ovo je trebalo završi 0-0, nego dva gola kad daš sam sebi, ne možeš više ni očekivati..AmiĐa_Idriz wrote:Meni je smiješno da je on imao za cilj da pretrči, nadtrči, kako god, protivnika sa Arežinom i Vranješom na terenu. Ma daj.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#71861 Re: FK Željezničar
Mislim da vam je već ranije Charuga spomenuo da se ovaj termin kao kod ultime ne koristi, onda se primi neko kao itekako i idu uvrede.itekako wrote:Vedran je mali supcic koji sa 23 godine misli da je Boga za jaja povukao, bas kao i ti koji prozivas ljude koji su u protekle dvije godine uradili vise za klub neko ti sam za sebe u istom periodu.ultima_palabra wrote:Vidim lobotomija je započela hajku na Vedrana... sad će se fino sve na njega svaliti, jer je krtica, a sve ostalo u klubu je med i mlijeko.
Jebem vam pleme i dan kad ste ušli u klub. Stoko prodana.
MA NI MILIMETRA!!!
Stavovi prema klupskim uposlenicima, upravi i igračima i upućivanje ličnih poruka u vidu uvrede ne idu u isti koš.
Dakle, bez vrijeđanja forumskih sagovornika, ko sljedeći napiše nešto u ovom obliku, smatraće se ignorisanjem upozorenja i idu sankcije.
- ultima_palabra
#71862 Re: FK Željezničar
Nikoga ne vrijedjam, ako se neko primi sta cu mu ja... naprimat ce se u zivotu dok ne skonta neke stvari.
Mislim da je jasno ko ovdje krsi pravila.
Mislim da je jasno ko ovdje krsi pravila.
- relativno84
#71863 Re: FK Željezničar
Cemu sad nervoza kad se od starta znalo da je ovaj trener totalni promasaj, sezona ce biti mucna za level vise od prethodne, ali to je nesto na sto smo navikli. Ljudi su kupili sebi pravo da odlucuju, i tako ce biti sve dok neko ne plati vise ili oni jednostavno progledaju sto nije bas tako izvjesno.
Jbtga nikad dva dobra sastaviti.
- BHF_Manijak
#71864 Re: FK Željezničar
Otprilike k'o sto mi one leavte dobismo, golman nas castio. To i jest otprilike ta razlika, kao izmedju nas i Narve, tako i izmedju nas i Kiprana. Malo manja doduse, ali tu je to negdje.ganjeta wrote:[q
Ne možeš tebra pretrčati ni Goška a kamo li ove, da su tu bili Jovan i Sinan onda bi ko i mogo, ovako ko god da je igrao u sredini isto bi nam bilo. Ovo je trebalo završi 0-0, nego dva gola kad daš sam sebi, ne možeš više ni očekivati..
Tesko mozemo proci, ali smo se mogli bolje pofajtati, to je samo cinjenica. Jer mislim da imamo bolji kadar od onoga sta smo prikazali u cetvrtak. Moje misljenje naravno.
-
salle_eh1986
#71865 Re: FK Željezničar
Slažem seLakat Jebić wrote:Dabogda vam vako domacinsto vodili. Da imate led rasvjetu u dnevnoj a da ti prokisnjava u luster
Vratiti sve na staro, stari istok i zmije na njemu, stari zapad i kondome, pivske flaše ispod njega, stari teren i blato u oktobru... jebo ovo.
Donijeli nam uslove a odnijeli rezultate.
Nekad prvi sad samo drugi
Fuj
Miske haj ti u svoju firmu pa unapređuj uslove tamo
- ganjeta
#71866 Re: FK Željezničar
Mi smo možda mogli za 10-20% više bolji biti. To da su Blagi i Sinan u fulu. Ovako čini mi se da su ovi bili na svom vrhuncu, baš se naložili, iskreno ljepota je gledati kako su igrali, kako na naš šatro pokušaj presinga reaguju, igra bez lopte, 2-3 pasa i svi ispadnemo. Kad budemo bili na 50% one njihove igre biće nešto od nas. Nije ni čudo kad im je trener 4. godine u klubu.
- ultima_palabra
#71867 Re: FK Željezničar
To za trenera se znalo, slazem se.relativno84 wrote:Cemu sad nervoza kad se od starta znalo da je ovaj trener totalni promasaj, sezona ce biti mucna za level vise od prethodne, ali to je nesto na sto smo navikli. Ljudi su kupili sebi pravo da odlucuju, i tako ce biti sve dok neko ne plati vise ili oni jednostavno progledaju sto nije bas tako izvjesno.
Samo ne kontam kako su kupili pravo, cime?
- ultima_palabra
#71868 Re: FK Željezničar
Pa kad igras presing sa Vranjesom i Arezinom... plus Anel i ovaj Cuki koji isto nisu neki trkaci. To bi kaznili i Zrinjski/Siroki/Sarajevo, a kamoli nece ovi rutineri.ganjeta wrote:Mi smo možda mogli za 10-20% više bolji biti. To da su Blagi i Sinan u fulu. Ovako čini mi se da su ovi bili na svom vrhuncu, baš se naložili, iskreno ljepota je gledati kako su igrali, kako na naš šatro pokušaj presinga reaguju, igra bez lopte, 2-3 pasa i svi ispadnemo. Kad budemo bili na 50% one njihove igre biće nešto od nas. Nije ni čudo kad im je trener 4. godine u klubu.
Morao je tu igrati Hajdarevic, i Jovan ako je ikako mogao.
- relativno84
#71869 Re: FK Željezničar
Igra nam je vec godinama tuzna prica, s druge strane gradi se, sve poprima neki drugi bolji oblik. Velika su ulaganja sa raznih strana, u kojim procentima nisam siguran, ali ocito da ljudi pumpaju dosta i svog novca, samim tim preuzimaju pravo odlucivanja o svemu. Tako dodjemo do toga da ce mnogi progutati lose rezultate zarad poboljsanja uslova rada. Ali tu postaje malo paradoksalno, imas bolje uslove a losije rezultate pa kako jbteultima_palabra wrote:To za trenera se znalo, slazem se.
- ultima_palabra
#71870 Re: FK Željezničar
Ma pumpaju da ne kazem sta... dosta ulaganja su pokrili navijaci, institucije, a evo sad se ukljucuju i savez i Uefa.relativno84 wrote:Igra nam je vec godinama tuzna prica, s druge strane gradi se, sve poprima neki drugi bolji oblik. Velika su ulaganja sa raznih strana, u kojim procentima nisam siguran, ali ocito da ljudi pumpaju dosta i svog novca, samim tim preuzimaju pravo odlucivanja o svemu. Tako dodjemo do toga da ce mnogi progutati lose rezultate zarad poboljsanja uslova rada. Ali tu postaje malo paradoksalno, imas bolje uslove a losije rezultate pa kako jbteultima_palabra wrote:To za trenera se znalo, slazem se.
Drugo, sve i da ulazu ne ide to bas tako, zna se da ovaj klub nije i nikad nece biti privatno vlasnistvo.
- ganjeta
#71871 Re: FK Željezničar
Blagi je bio povrijeđen, dok je Hare bolji u destrukciji od Anela koji je kao bolji u igri sa loptom i prema naprijed.
Ćuki je po prikazanom do sada najbolji igrač Želje, najproduktivniji, ako ništa statistika ne laže.
Onakvi golovi ubiju i ono malo nade i želje za nečim višim. Kad je trebalo da sve poludi, primiiš ga i dobiješ to što dobiješ, šta je tu je
.
Ćuki je po prikazanom do sada najbolji igrač Želje, najproduktivniji, ako ništa statistika ne laže.
Onakvi golovi ubiju i ono malo nade i želje za nečim višim. Kad je trebalo da sve poludi, primiiš ga i dobiješ to što dobiješ, šta je tu je
-
vryzas
#71872 Re: FK Željezničar
Kiprani su jaci, al nisu bas toliko jaci da izgledas ko Vrbanjusa.
- cvrčak_na_hedonizmu
#71873 Re: FK Željezničar
Vedran je za sve kriv. Kriv je sto nemamo igre od pocetka priprema, sto smo, opet, doveli prevaru od trenera, sto je prevara fulila startnih 11 dizelasa koji su igrali egal sa Goskom, sto smo prvi sut na gol uputili haman na kraju utakmice. Kriv je sto sto je opet otislo preko deset igraca i sto svake (polu)sezone imamo barem 5-6 novih igraca u startnih 11. To ne bi Pep uigrao, a kamoli prevare od trenera koje, konstantno, dovodimo.
Gosn Milimetar, ni milimetra ! Jos levata trenera, jos isluzenih polovnjaka. I bez brige, ako necega imamo viska to su kurbani i poltroni, sve u redu stoje da se namire.
Gosn Milimetar, ni milimetra ! Jos levata trenera, jos isluzenih polovnjaka. I bez brige, ako necega imamo viska to su kurbani i poltroni, sve u redu stoje da se namire.
- Plavo-bijeli
#71874 Re: FK Željezničar
Bože sačuvaj, kakvi sve simpatizeri ovdje pišu, sreća pa nemaju nikakav uticaj u klubu, niti će nadam se ikada imati. Također nemaju uticaja ni na tribinama, jer kad pratim postove onih najredovnijih po napr TM.org forumu, ne vide se ovakve gluposti.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Vedran je za sve kriv. Kriv je sto nemamo igre od pocetka priprema, sto smo, opet, doveli prevaru od trenera, sto je prevara fulila startnih 11 dizelasa koji su igrali egal sa Goskom, sto smo prvi sut na gol uputili haman na kraju utakmice. Kriv je sto sto je opet otislo preko deset igraca i sto svake (polu)sezone imamo barem 5-6 novih igraca u startnih 11. To ne bi Pep uigrao, a kamoli prevare od trenera koje, konstantno, dovodimo.
Prije svega što ne spomeneš nikad stvari kao što što su :
Grbavica se uredila u najbolji stadion u BiH i trebala bi u narednih par godina postati jedna od najboljih i kvalitetnijih stadiona na Balkanu, nešto što se ostavlja budućim generacijama.
Igrači imaju redovne plate i redovno im se plaćaju doprinosi, nešto što ni jedan klub u BiH nema.
Sva dugovanja su sređena, otplaćena, ili se otplaćuju u ratama.
Zaključivati da je trener prevara nakon par utakmica, može samo neko ko je ogroman stručnjak, ili potpuna neznalica(nešto na fazon Amara haha!). Nije Veca kriv za neke stvari, ali nije ni Krčmar kriv što Veca prima u posljednje vrijeme smiješne golove, tu naravno treba kriviti između ostalog i trenera golmana.
Što ne spomeneš pojačanja ove godine, koja smo napokon sva pogodili? Krpić, Pavić, Bakrač, Čurjurić..? To ništa jel... isluženi polovnjaci hahahah pa nemamo 20miliona budzet, šta bi ti, koga bi ti doveo? Ko uopšte dovodi u našoj ligi i ko to hoće da dođe? Ko hoće od trenera ovdje da dođe da radi? Neko ime, nešto? pretpostavka?
Malo više na utakmice, više podrške klubu kroz kupovinu godišnjih ulaznica, artikala iz Fan Shopa itd.. a manje pisanja gluposti, svima bi nam dobro došlo.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#71875 Re: FK Željezničar
Tako je, živio govornik