Mislim da je pisac, u prvom redu, htio ukazati na zastavu sa ljiljanima pa onda sve ostalo...arman1 wrote:Dobra montaža.stajeba wrote:
uhhh evo me k'o polovan političar...
Moderator: Chloe
Mislim da je pisac, u prvom redu, htio ukazati na zastavu sa ljiljanima pa onda sve ostalo...arman1 wrote:Dobra montaža.stajeba wrote:
Ovo je sinoc bilo na tv dok je svirala hrvatska himna. Zastava nije montaza, sigurno.arman1 wrote:Dobra montaža.stajeba wrote:
zastava nije montaža 100%, vidio sam je i ja prilikom intoniranja himneplain vanilla wrote:Ovo je sinoc bilo na tv dok je svirala hrvatska himna. Zastava nije montaza, sigurno.arman1 wrote:Dobra montaža.stajeba wrote:
Hrvatsko cvijece...stajeba wrote:
Ako cemo pravo ovo historijski i jeste hrvatska zastava - Tvrtko Kotromanjic.stajeba wrote:
dustaban wrote:Ako cemo pravo ovo historijski i jeste hrvatska zastava - Tvrtko Kotromanjic.stajeba wrote:
Haj ti još jednom pročitaj historiju, povijest i na kraju istoriju. Ti su bosanski kraljevi ratovali i protiv tadašnjih tvorevina na obje strane i fino im oduzimali teritoriju. Ili su to bili građanski ratovi?dustaban wrote:Ako cemo pravo ovo historijski i jeste hrvatska zastava - Tvrtko Kotromanjic.stajeba wrote:
Srpski ljiljani na hrvatskoj zastavi bosanskog kraljevstvaBHCluster wrote:dustaban wrote:Ako cemo pravo ovo historijski i jeste hrvatska zastava - Tvrtko Kotromanjic.stajeba wrote:
Zar nije SrBska?
Istina, al' ti dobro znaš na šta se misli niti treba bježati od historije.u prolazniku wrote:Haj ti još jednom pročitaj historiju, povijest i na kraju istoriju. Ti su bosanski kraljevi ratovali i protiv tadašnjih tvorevina na obje strane i fino im oduzimali teritoriju. Ili su to bili građanski ratovi?dustaban wrote:Ako cemo pravo ovo historijski i jeste hrvatska zastava - Tvrtko Kotromanjic.stajeba wrote:
Ko ti je kriv kad živiš u zabludizikamu wrote:Ovolike godine zivim u zabludi vjerujuci da su Francuzi prvi turili zambak na zastavu...
plain vanilla wrote:Ovo je sinoc bilo na tv dok je svirala hrvatska himna. Zastava nije montaza, sigurno.arman1 wrote:Dobra montaža.stajeba wrote: