Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dale cooper

#7176 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

Ludzak wrote:
Miss Moonlight wrote:Mozda da ne ides na klasicne dejtove?
Vec malo tipkanja, neko spontano druzenje dok se malo bolje upoznate.
Onda joj fino napises ili jos bolje je nazoves i kazes Svidjas mi se, volio bi da se vidimo, kada mozemo na kafu....Spremis par tema ako ne bih sve islo spontano da izbjegnes glupu tisinu. Uvijek mozes pitati kakvu muziku voli, koju je zadnju knjigu procitala, planira li ici na neki event tu u gradu, dati joj kompliment za haljinu, kosu, parfem, ako studira poceti neku pricu o fakultetu ili ako radi o poslu, planira li ici na more, gdje....imas milion tema. Ako vidis da je bas neugodno pozovi je da izadjete i prosetate. Moras vjezbati, nema zatvaranja u sebe i odustajanja.
Jarane, tako je i bilo na početku. Tačnije ona je mene negdje u kafiću vidjela, svidio sam joj se. Mada nije ona meni prišla niti rekla, ali je indirektno preko mog jarana to izjavila i tražila moje informacije. Dodala me bila na instagramu, lajkala slike prva, moje je bilo samo da ja prvi dejstvujem. I tako i bi. Javio sam joj se (neki stori je bio, nije važno), i tako krene priča. Jedno tri ili četiri dana smo se dopisivali, i vidilo se da joj se sviđam. Oboje smo se dogovorili kafu i eto izašli smo.
Na tom dejtu se desilo to što se desilo.
Da te ne lažem...ovo je prilično grozno. :| Čini se da si imao gotovo pa siguran prolaz.
alibaba_i_30_godina

#7177 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by alibaba_i_30_godina »

pustopoljina wrote:
insomnia78 wrote:Nego cekaj nesto. Izasla si sa likom koji te toliko smorio ali si se ipak ljubila sa njim?
Ocaj, jbg. Ne ponosim se. Ne ponovih.
Al' nisam noge obrijala :skoljka: :oops:
ruku/prst u vis ko se ljubio sve na prvom dejtu. :thumbup:

razloga je više. :mrgreen:
pustopoljina

#7178 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

Ma sredi sebe.

I ako bude dobar dejt, a ti u rasulu, nece ti biti dobro na duze staze.
Ja sam poslije tog dejta sa ovim iz zvornika povukla rucnu.
Dva ili tri mjeseca kasnije upoznala the significant one. Sve islo samo od sebe.
Last edited by pustopoljina on 24/06/2019 20:55, edited 1 time in total.
insomnia78

#7179 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by insomnia78 »

Pa dje vi je?
alibaba_i_30_godina

#7180 Re: Vasa najgora date iskustva :P

dale cooper wrote:
Ludzak wrote:
Miss Moonlight wrote:Mozda da ne ides na klasicne dejtove?
Vec malo tipkanja, neko spontano druzenje dok se malo bolje upoznate.
Onda joj fino napises ili jos bolje je nazoves i kazes Svidjas mi se, volio bi da se vidimo, kada mozemo na kafu....Spremis par tema ako ne bih sve islo spontano da izbjegnes glupu tisinu. Uvijek mozes pitati kakvu muziku voli, koju je zadnju knjigu procitala, planira li ici na neki event tu u gradu, dati joj kompliment za haljinu, kosu, parfem, ako studira poceti neku pricu o fakultetu ili ako radi o poslu, planira li ici na more, gdje....imas milion tema. Ako vidis da je bas neugodno pozovi je da izadjete i prosetate. Moras vjezbati, nema zatvaranja u sebe i odustajanja.
Jarane, tako je i bilo na početku. Tačnije ona je mene negdje u kafiću vidjela, svidio sam joj se. Mada nije ona meni prišla niti rekla, ali je indirektno preko mog jarana to izjavila i tražila moje informacije. Dodala me bila na instagramu, lajkala slike prva, moje je bilo samo da ja prvi dejstvujem. I tako i bi. Javio sam joj se (neki stori je bio, nije važno), i tako krene priča. Jedno tri ili četiri dana smo se dopisivali, i vidilo se da joj se sviđam. Oboje smo se dogovorili kafu i eto izašli smo.
Na tom dejtu se desilo to što se desilo.
Da te ne lažem...ovo je prilično grozno. :| Čini se da si imao gotovo pa siguran prolaz.
ma nešto je on dobro zabrljo na toj kafi. ili je došao k'o prosjak pa djevojku bilo stid.
pustopoljina

#7181 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

insomnia78 wrote:Pa dje vi je?
tu negdje
dale cooper

#7182 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dale cooper »

alibaba_i_30_godina wrote: ma nešto je on dobro zabrljo na toj kafi. ili je došao k'o prosjak pa djevojku bilo stid.
Moguće. Ali ima ljudi koji se počnu "daviti" kad su u prisustvu žena. Ne znam je li i inače u društvu ovakav, ili samo sa ženama. :zoka:
Jebiga, i ja sam popriličan introvert, ali mogu sasvim solidno socijalno funkcionisati i skontati ove očigledne signale. :D
alibaba_i_30_godina

#7183 Re: Vasa najgora date iskustva :P

dale cooper wrote:
alibaba_i_30_godina wrote: ma nešto je on dobro zabrljo na toj kafi. ili je došao k'o prosjak pa djevojku bilo stid.
Moguće. Ali ima ljudi koji se počnu "daviti" kad su u prisustvu žena. Ne znam je li i inače u društvu ovakav, ili samo sa ženama. :zoka:
Jebiga, i ja sam popriličan introvert, ali mogu sasvim solidno socijalno funkcionisati i skontati ove očigledne signale. :D
Zato ga ja pitah jel' ima nekih drugova/drugarica, ali ništa ne odgovori. Ako je do toga, može sa njima vježbati. Valjda ga oni poznaju i znaju kako mu mogu pomoći.

Nego, @Ludzak jesil' ikada saznao šta je razlog zašto je tako otišla? Ja bih svakako poslao poruku, javio se ako već nije prošlo previše vremena. Ako ne odgovori ili se počne izmotavati, onda i nije bila za tebe tak'og. :)
King Theoden

#7184 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by King Theoden »

Ludzak wrote:
Zoya wrote:
Ludzak wrote:Da ja napišem u čemu se snalazim...
Tako mi je lakše. :D
Piši...
Ne snalazim se u komunikaciji. Tačnije, nisam komunikativan. Ne volim biti u centru pažnje pa makar bila ta jedna jedina osoba sa mnom. Ne mogu djevojkama priuštiti ulogu filozofa i demagoga, samim tome i zavodnika.
Jednostavno, manjak komunikacije+grčenost ne mogu stvoriti primamljivu atmosferu.
I zato me je djevojka sva razočarana napustila i otišla, ostavila me samog u kafiću. Platila sebi kafu.
Platila kafu i otišla? Ništa strašno.
Ako hoćeš možemo zajedno izaći i vjeruj mi da će sve biti drukčije.
Ludzak

#7185 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ludzak »

dale cooper wrote:
Upravo.

Dino34, platila sebi kafu i otišla.
alibaba_i_30_godina

#7186 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Ludzak wrote:
dale cooper wrote:
Upravo.

Dino34, platila sebi kafu i otišla.
pa jesil' je kasnije pitao zašto je to uradila?
Ludzak

#7187 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ludzak »

alibaba_i_30_godina wrote: pa jesil' je kasnije pitao zašto je to uradila?
Šta je imam pitati kad mi je sve rekla na dejtu? Nisam zanimljiv, nisam opušten bio, nekomunikativan...
pustopoljina

#7188 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

Ludzak wrote:
Šta je imam pitati kad mi je sve rekla na dejtu? Nisam zanimljiv, nisam opušten bio, nekomunikativan...
sto se bojis feedbacka? ne moze biti gore od toga sto i sam mislis. pitaj online...ako nije kasno...makar da ti se ne ponovi isto sa nekim drugim.
Euphoria

#7189 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Euphoria »

Ja mislim da je ona imala nèku musicu u glavi, a tebi nabila kompleks
Glavu gore, prvi macici se u vodu bacaju :thumbup:
alibaba_i_30_godina

#7190 Re: Vasa najgora date iskustva :P

pustopoljina wrote:
Ludzak wrote:
sto se bojis feedbacka? ne moze biti gore od toga sto i sam mislis. pitaj online...ako nije kasno...makar da ti se ne ponovi isto sa nekim drugim.
pa kako si joj onda bio zanimljiv dok ste se dopisivali tih par dana i kako tada nisi bio nekomunikativan? Ili je možda i to bilo onako pro forme.

ma ovo je tip ljudi koji su sebi utuvili u glavu da su loši, nekomunikativni i slično a uopšte ne mora da je to slučaj. međutim, kako je to tako u njihovoj glavi, onda projiciraju i na druge.
pustopoljina

#7191 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

i ja mislim. vecina smo mrtvi prosjek. ni bolji, ni gori od drugih.
alibaba_i_30_godina

#7192 Re: Vasa najgora date iskustva :P

pustopoljina wrote:i ja mislim. vecina smo mrtvi prosjek. ni bolji, ni gori od drugih.
samo da znaš da te čekamo tamo na atributima. :mrgreen:

jel tako miss?
Euphoria

#7193 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Euphoria »

Tako e :thumbup:
Ludzak

#7194 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ludzak »

Jedno se dopisivati, a drugo je uživo pričati.
alibaba_i_30_godina

#7195 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Ludzak wrote:Jedno se dopisivati, a drugo je uživo pričati.
hajde ovako. kada ste se dopisivali, jeste li pričali o nekim zajedničkim stvarima što volite, zezali se i slično? samo to primijeniš i prebaciš na stvarni život. možeš i ponoviti sve, šta te briga.

samo se opusti, pričaj o vremenu ako nemaš ništa u datom momentu.
pustopoljina

#7196 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

alibaba_i_30_godina wrote:
pustopoljina wrote:i ja mislim. vecina smo mrtvi prosjek. ni bolji, ni gori od drugih.
samo da znaš da te čekamo tamo na atributima. :mrgreen:

jel tako miss?
lol...
ja pisem o proslim vremenima po forumu. :lol:
a o atributima...
imam ja jednu frendicu iranku...i upoznam preko nje drugu...kaze ta druga- kako je ona meni sva nekakva lijepa :oops:
a ova moja- to je njen karakter :lol:
reko' bas ti hvala, djubre jedno, mogla si me kantom vode politi, lakse bi mi bilo.
elem,
vecerajte, mene ne cekajte :skoljka: :oops:
Ludzak

#7197 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ludzak »

Razumijem ja to. Ali ja ne mogu da se opustim, i automatski blokiram. Onda me možeš, da izvineš, ye. at.
pustopoljina

#7198 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

Ludzak wrote:Razumijem ja to. Ali ja ne mogu da se opustim, i automatski blokiram. Onda me možeš, da izvineš, ye. at.
pa sta mozes izgubiti?
nevinost :lol: :oops: izvini :oops:
nemas bolan sta izgubiti. ionako ides sa stavom da od tog nema nista, neka te to odblokira.
alibaba_i_30_godina

#7199 Re: Vasa najgora date iskustva :P

To ti isto dođe ko ono "joj neću ja u vodu, ne smijem jer ne znam plivati". A ne možeš nikada ni naučiti dok se dobro ne nagutaš te iste vode.
King Theoden

#7200 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by King Theoden »

alibaba_i_30_godina wrote:To ti isto dođe ko ono "joj neću ja u vodu, ne smijem jer ne znam plivati". A ne možeš nikada ni naučiti dok se dobro ne nagutaš te iste vode.
Da, nagutati vode... Normalno stanje kroz koje prolazi ogromna većina momaka. Ogromna većina, ali ne svi.
Neko to ne može podnijeti i skroz odustane.
Ali, kao što rekoh, ako želi, slobodno se može javiti i pomoći ću mu da "ne guta vodu" :)
Post Reply