Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sta je ono,70% reklame, jeste primjetili?
Ode u marketinske poslove Pjana.
Samo mi je malo cudno kad sam vidio da reklamira neke kafice iz Pariza..ne znam sad koliko su mu platili ali mi je malo cudno igrac njegovog ranga da reklamira kafice.
Korner, 80-i minut, lopta se odbija 20 metara prema nasem golu, Pjanic trci i prestize Dignea mescini, ulijece po zemlji, uzima loptu, duga dijagonala do Dzeke, ovaj majstorski prima i steta nije bio bas precizan, ali bio bi super gol...gore prica ne trci i ne zna jednu korisnu loptu uputit. Mislim ono...
Ljudi ili ne gledaju utakmicu ili pisu samo isprazne fraze koje su valjda u trendu.
Ja ga prvi kritikujem ako je los. Međutim, sinoc je bio dobar, sa izuzetkom prekida koji su bili očajni. Tek da nije igrao, sastali se ne bismo ni ono malo sto jesmo. Raja po defaultu kritikuje da nije ni obratila pažnju na njegovu igru svih 90 min.
jeza u ledja wrote: ↑02/09/2021 18:24
Korner, 80-i minut, lopta se odbija 20 metara prema nasem golu, Pjanic trci i prestize Dignea mescini, ulijece po zemlji, uzima loptu, duga dijagonala do Dzeke, ovaj majstorski prima i steta nije bio bas precizan, ali bio bi super gol...gore prica ne trci i ne zna jednu korisnu loptu uputit. Mislim ono...
Ljudi ili ne gledaju utakmicu ili pisu samo isprazne fraze koje su valjda u trendu.
Ma pusti ba, bas fino odigrao. I na pocetku kad uze onu loptu od Mbapea, onaj skakuce i igra se po 16 sa defanzivcima, Pjanke pridje i uze loptu bez problema. Cinjenica je da su korneri i slobodnjaci bili ispod njegovog nivoa, ali predaleko od lose partije ukupno.
Aaa pjana ima privatni avioJon sad. Eee
Prije dvije godine kad je dolazio na pripreme iz torina. Letim iz zagreba za saraj.. kasni let koji je kasnio i poletio nekad u 12 iza ponoci. Nas dvoje troje u avionu i pjana sa svojim juventus jastučićom. Sjedio odmah iza mene. I mrmljo zbog kasnog leta.
A sad privatni avion
Svaka cast.
jeza u ledja wrote: ↑02/09/2021 18:24
Nas narod mora biti u trendu, a trend je da se Pjana pljuje... Sve gola nepismena budala i samo se okrecu kako vjetar puse. Niko ni ne pokusava misliti svojom glavom.
Last edited by channel10 on 02/09/2021 20:07, edited 1 time in total.