ma ne može niko s sigurnošću reći jel mrtav jon ili nije. Martin je takav da je vrlo moguće i da ga je ubio fkt.pici wrote:jeli u knjigama ubijo stari prdonja jona ili je samo u seriji zamazo oči naivnom puku...
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
sizifinho
#7176 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Last edited by sizifinho on 22/06/2015 16:31, edited 1 time in total.
-
condy
#7177 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Većina glavnih likova poubijana
U samoj radnji u ovoj sezoni ništa posebno. Cijelu sezonu Stanis ide na sjever. Da bi se kraj učinio zanimljivijim ubiju Jona. Ono kad Stanis zapali dijete je fuj.... Već stari kalup je ubijanje glavnih likova i nije toliko više ni zanimljivo. Sama radnja serije ne nudi nešto više. Sve je presporo, previše su je razvukli.
U samoj radnji u ovoj sezoni ništa posebno. Cijelu sezonu Stanis ide na sjever. Da bi se kraj učinio zanimljivijim ubiju Jona. Ono kad Stanis zapali dijete je fuj.... Već stari kalup je ubijanje glavnih likova i nije toliko više ni zanimljivo. Sama radnja serije ne nudi nešto više. Sve je presporo, previše su je razvukli.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7179 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pa stari prdonja zna opisat jebaČinuKad ga je pokušala odalamiti koljenom u
prepone, iz vio se i silom joj koljenima raširio noge. "Sad ću te uzeti."
"Samo pokušaj," procijedi ona, "pa ću te ubiti nakon što zaspiš."
Bila je posve vlažna kad je unišao u nju. "Proklet bio", rekla je. "Proklet bio proklet bio
proklet bio." Sisao joj je bradavice dok nije kriknula napola od boli, a napola od naslade.
Svijet se sveo na njezinu pičku. Zaboravila je Jarak Cailin, Ramsayja Boltona i komadić
kože, zaboravila je i kraljevski zbor i svoj neuspjeh i svoje izgnanstvo i svoje neprijatelje i
svojeg muža. Samo su njegove ruke bile važne, samo njegova usta, samo njegov zagrljaj,
samo njegov kurac u njoj. Jebao ju je dok nije zavrištala, a onda opet dok nije zaplakala,
sve dok naposljetku nije prosuo sjeme u njezinu maternicu.
"Udana sam žena", podsjetila ga je kasnije. "Obeščastio si me, golobrado derište. Moj
plemeniti muž će ti odsjeći jaja i navući ti haljinu."
- Tito_i_Partija
#7180 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ko sad koga tu roka?pici wrote:pa stari prdonja zna opisat jebaČinuKad ga je pokušala odalamiti koljenom u
prepone, iz vio se i silom joj koljenima raširio noge. "Sad ću te uzeti."
"Samo pokušaj," procijedi ona, "pa ću te ubiti nakon što zaspiš."
Bila je posve vlažna kad je unišao u nju. "Proklet bio", rekla je. "Proklet bio proklet bio
proklet bio." Sisao joj je bradavice dok nije kriknula napola od boli, a napola od naslade.
Svijet se sveo na njezinu pičku. Zaboravila je Jarak Cailin, Ramsayja Boltona i komadić
kože, zaboravila je i kraljevski zbor i svoj neuspjeh i svoje izgnanstvo i svoje neprijatelje i
svojeg muža. Samo su njegove ruke bile važne, samo njegova usta, samo njegov zagrljaj,
samo njegov kurac u njoj. Jebao ju je dok nije zavrištala, a onda opet dok nije zaplakala,
sve dok naposljetku nije prosuo sjeme u njezinu maternicu.
"Udana sam žena", podsjetila ga je kasnije. "Obeščastio si me, golobrado derište. Moj
plemeniti muž će ti odsjeći jaja i navući ti haljinu."![]()
- annoy
#7181 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislim da je to Asha(Yara), ali ne sjećam se imena jebača
-
sizifinho
#7182 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ko je to glavni lik u seriji?condy wrote:Većina glavnih likova poubijana![]()
Koliko ja znam, ovaj serijal se vrti oko sljedećih likova:
1. Jon Snow
2. Daenerys
3. Bran Stark
4. Arya Stark
5 Sansa Stark
6. Tyrion
7. Jamie
8. Cersei
Stannis, Bolton, Theon, nezz ni ja više, Oberryn, Joffrey, to su sve sporedni likovi
- insaneinthebrain
#7183 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
&index=112&list=PLrEnWoR732-BHrPp_Pm8_VleD68f9s14-
- pici
#7184 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
onaj kitasti zaradi 900 funti što izleti pred cersei i maše kitom... kolko je dobila ona kurava koja je pokazivala sise i vikala da je primila manje kurčeva od kraljice...Prošlogodišnji konkurs postao hit na internetu
POSAO IZ SNOVA Evo kolika je plata razgolićenim statistima u Game of thrones
Volite "Igru prijestola" (Game of thrones) i nije vam problem da se razgolitite? Ovo je pravi posao za vas!
Prošlogodišnji konkurs za posao statiste u "Igri prijestola" postao je hit na internetu!
Na društvenim mrežama osvanula je fotografija maila namjenjenog glumcima koji su zainteresovani da se pojave u jednoj sceni trenutno najpopularnije serije na svijetu.
U tekstu se navodi da glumac mora da bude u avionu za Hrvatsku već sutradan u šest ujutru, te da mora da bude muškarac starosti od 25 do 50 godina.
Ono što privlači najviše pažnje je opis posla. Naime, producenti su tražili osobu koja će pokazati genitalije i uzviknuti "Ja sam Lanister! Popu***te mi!"
Pored toga, u mailu se navodi da se radi o veoma važnoj sceni u sezoni i da će to glumcu biti uzbudljivo iskustvo. Ističe se i da su u potrazi za osobom koja ima samopouzdanja i nije joj problem da se skine pred velikim brojem drugih ljudi, kao i da genitalije ne smiju da imaju nikakve anomalije ni pirsinge, dok su stidne dlake poželjne.
Za ovaj posao glumac je dobio nešto više od 900 funti, kao i dodatne putne troškove i druge naknade.
Sretni "pobjednik" ovog konkursa pojavio se u sada već čuvenoj sceni finalne epizode pete sezone, "šetnji srama" Sersej Lanister.
-
condy
#7185 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Robb Stark, Ned Stark, Jon, Tywin, Stannis je tu već od druge sezone i meni nije baš omiljen ali nije ni sporedan lik. Od ovih osam što si nabrojao, broj će se smanjiti u novoj sezonisizifinho wrote:ko je to glavni lik u seriji?condy wrote:Većina glavnih likova poubijana![]()
Koliko ja znam, ovaj serijal se vrti oko sljedećih likova:
1. Jon Snow
2. Daenerys
3. Bran Stark
4. Arya Stark
5 Sansa Stark
6. Tyrion
7. Jamie
8. Cersei
Stannis, Bolton, Theon, nezz ni ja više, Oberryn, Joffrey, to su sve sporedni likovi
-
sizifinho
#7186 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
[/quote]condy wrote: Robb Stark, Ned Stark, Jon, Tywin, Stannis je tu već od druge sezone i meni nije baš omiljen ali nije ni sporedan lik. Od ovih osam što si nabrojao, broj će se smanjiti u novoj sezoni
od tih sto si nabrojao (osim Jona naravno) svi su sporedne uloge. Jedino je Ned prikazan kao da se cini glavnom ulogom, i eto to bih i priznao.
Ali Robbm Tywin, Stannis... uopste nisu glavni likovi, vec samo subplotovi temelja koji cine oni gore likovi pobrojani.
- pici
#7187 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
citam jonovo ubistvo u knjiGi i nije doreceno jel mrtav... mada poslije cetri bodeza bi trebo a i crvena rospija je ublizu tako da...
-
Pirija
#7188 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
John snow ima produzen ugovor za 6 sezonu kao i dodatnu stavku u ugovoru o mogucoj 7-oj sezoni...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7189 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
neš sam malo čitao dok me zanimalo i 3 su glavna "lika"... dakle: patuljak, kalisi i NED i po njemu svi starkovi
i kad razmisliš i jest tako
starkovi su na ključnim mjestima radnje...a gdje nisu oni patuljak je...samo sada kad ga nema u glavnom gradu shvatamo da se važnost priče pomjerila na sjever i na istok
starkovi su na ključnim mjestima radnje...a gdje nisu oni patuljak je...samo sada kad ga nema u glavnom gradu shvatamo da se važnost priče pomjerila na sjever i na istok
- wickerman
#7190 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
od tih sto si nabrojao (osim Jona naravno) svi su sporedne uloge. Jedino je Ned prikazan kao da se cini glavnom ulogom, i eto to bih i priznao.sizifinho wrote:condy wrote: Robb Stark, Ned Stark, Jon, Tywin, Stannis je tu već od druge sezone i meni nije baš omiljen ali nije ni sporedan lik. Od ovih osam što si nabrojao, broj će se smanjiti u novoj sezoni
Ali Robbm Tywin, Stannis... uopste nisu glavni likovi, vec samo subplotovi temelja koji cine oni gore likovi pobrojani.[/quote]
Zaboravio si gore Caitlin, a Stanis je u knjizi prikazan kroz lik Davosa,dok je u seriji naravno on u centru paznje tako da se moze smatrati glavnim liko serije. Jaimie i Cersei tek preuzimaju glavnu ulogu u 4 knjizi.
1. Jon Snow 2. Daenerys 3. Bran Stark 4. Arya Stark 5 Sansa Stark 6. Tyrion 7. Caitlin Stark 8. Davos(Stanis).
- dinao
#7191 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja negdje citao da je izjavio da nije produzio ugovor, da ga nema u narednoj sezoni, sto su i reditelji potvrdili.Pirija wrote:John snow ima produzen ugovor za 6 sezonu kao i dodatnu stavku u ugovoru o mogucoj 7-oj sezoni...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7192 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
to s neta ne treba uzimati za ozbiljno... bezbeli mu je aneks ugovora da ne smije pričati o ugovoru
na netu ima dosta bolesnika... najveća bolest mi je bila što je neko na imdb dodao onu ketlin stark kao zombija u epizodi ove sezone što je prošla
na netu ima dosta bolesnika... najveća bolest mi je bila što je neko na imdb dodao onu ketlin stark kao zombija u epizodi ove sezone što je prošla
-
Pirija
#7193 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
http://www.bustle.com/articles/91482-ki ... ign=fbpostdinao wrote:Ja negdje citao da je izjavio da nije produzio ugovor, da ga nema u narednoj sezoni, sto su i reditelji potvrdili.Pirija wrote:John snow ima produzen ugovor za 6 sezonu kao i dodatnu stavku u ugovoru o mogucoj 7-oj sezoni...
- IcedMFEarth
#7194 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
U nekoliko intervjua se Kit žalio što se zbog serije ne smije šišati, a ne svidja mu se frizura...a još se nije ošišao, tako da... 
- pici
#7195 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
stari prdonja je morao poslat neke transkripte od 6 i 7 knjige za 6 sezonu jer su pripreme za snimanje uveliko počele, tako da ono, htjeo, ne htjeo...moraaaa...i on koliko god se nećko ko mlada, lova je u pitanju...onda kršenje ugovora itd... kad bi zabrazdio sa ovim zalupio bi sebi vrata od TV kuća... mada ko će mu ga znat budaletina je to velka...
-
sizifinho
#7196 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pa na pocetku serije im je rekao sve, ko ce kako zavrsit, inace ne bi bilo toliko easter eggsa u prvim sezonamapici wrote:stari prdonja je morao poslat neke transkripte od 6 i 7 knjige za 6 sezonu jer su pripreme za snimanje uveliko počele, tako da ono, htjeo, ne htjeo...moraaaa...i on koliko god se nećko ko mlada, lova je u pitanju...onda kršenje ugovora itd... kad bi zabrazdio sa ovim zalupio bi sebi vrata od TV kuća... mada ko će mu ga znat budaletina je to velka...
- IcedMFEarth
- Rockefeller
#7198 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mali Ned nije naučio jahati 
- Radar71
#7199 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mozda Jon sanja svoje ubistvo 
- Rockefeller