Koje izmisljanje izgovora...annoy wrote:Kako je dobar Jeffrey D.M. sad samo zbog njega gledam seriju
Sto niste gledali Greys anatomy zbog njega? Ha?
Moderator: _BataZiv_0809
Koje izmisljanje izgovora...annoy wrote:Kako je dobar Jeffrey D.M. sad samo zbog njega gledam seriju
Chmoljo wrote:Koje izmisljanje izgovora...annoy wrote:Kako je dobar Jeffrey D.M. sad samo zbog njega gledam seriju

A zasto mislis da nisam?Chmoljo wrote:Koje izmisljanje izgovora...annoy wrote:Kako je dobar Jeffrey D.M. sad samo zbog njega gledam seriju
Ma nisam ja to zaboravio, samo sto ja smatram da mi svi gledamo ovu seriju iz nase perspektive. Realno, scenarij je takav da bi daleko prije prezivjeli ljudi poput Negana. Ne znamo mi na kakve je ljude Negan nailazio, ali ako su Rick i nasa grupa imali svog Guvernera i Terminus... mozda je Negan imao svog guvernera i svoje terminuse, shvatio lik da mora se znat ko je baja u svijetu u kojem ti svako moze grkljan prerezati. To je najbolja profilaksa.Logovan wrote:Samo što si zaboravio da Negan otima hranu od ljudi iz Kingdoma i Hilltopa. Uzima koliko i šta god hoće.sizifinho wrote:Ma nije Negan tako los lik, pa nista do sad nije uradio zbog cega bismo ga mrzili.
Jest meni fascinantno kako lagano skacemo na osudjivanje.
Rekao nam onaj supak iz hilltopa, jel gregory, da je negan los i Rick otisao da ga rijesi. Ubio citav outpost, 40ak ljudi... plus je Daryp kasnije raznio desetak...jebena matematika kaze
Rick - 50
Negan - 2
Dobro, ja znam zasto sam gledalaChmoljo wrote:Nisam znao da ti iko gleda.
Osim mene.![]()
Logovan wrote:Samo što si zaboravio da Negan otima hranu od ljudi iz Kingdoma i Hilltopa. Uzima koliko i šta god hoće.sizifinho wrote:Ma nije Negan tako los lik, pa nista do sad nije uradio zbog cega bismo ga mrzili.
Jest meni fascinantno kako lagano skacemo na osudjivanje.
Rekao nam onaj supak iz hilltopa, jel gregory, da je negan los i Rick otisao da ga rijesi. Ubio citav outpost, 40ak ljudi... plus je Daryp kasnije raznio desetak...jebena matematika kaze
Rick - 50
Negan - 2
Da.kakavdanakneiskustvu wrote: kingdom,to su ovi gdje je ezekiel?
sendvićejoske wrote:sta sam propustio u novoj epizodi
strong69 wrote: Sanjao sam ovu stvar koliko mi je bila iritantna![]()
Sad, ko ce vise pohvatati sve ovo... Negan je "svugdje". Ljudi ga slusaju jer od toga imaju koristi a nekad se i oslade i dobiju "free pussy". Ko nije s njim protiv njega je i ceka ga najteze iskusenje. Dwight djeluje sjebano, ne izgleda kao neko ko se potpuno predao kada ga Negan vrijedja objasnjavajuci kako je doslo do toga da mu Negan "ozeni" zenu. Dwight bi mogao biti potencijalni Derilov saveznik. Mozda i Dwightova zena koja pazi na Derryla dajuci mu savjete ili je to neka igra?
Kako stvari teku, mozemo imati formiranje tri anti Negan grupe. Jednu unutar Neganovih zidina, drugu sa Ezekielom i Carol i trecu sa Rickovom grupom. Ne pratim strip dugo vremena, moguce je da lupam potpuno.
Ja se nadamTomahawk11 wrote:Kakav Dwight, on je kolateralna steta.
Njega je sjebo onaj jaran sto je krenuo za njim...na kraju ga gleda u onom zombi toru...on ce fasovati, nece docekati Neganov kraj.
Mada, nesto sumnjam da ce tako brzo smaci zlatnu koku. Gledacemo mi Negana...
Tipujem na jednookog Carla.dječak sa šibicama wrote:Nece Dwight dohakati Neganu, to bi sa stanovista dramatizacije bio promasen potez, Negana kao ultimativnog negativca smaknuti mora ili Megi ili jednooki Carl ili njegov tata.
I to ce biti ono, spektakularno.
Dwight je obro bostan ovako ili onako, Deryl ce ga ukokati i uzeti mu zenu. Sto posto.
Ali prvo mora pojesti sendvice.
Ja ne kontam sta oni rade sa onim zombijima tamo? One kante na glavi i hodanje izmedju njih.Tomahawk11 wrote:Kakav Dwight, on je kolateralna steta.
Njega je sjebo onaj jaran sto je krenuo za njim...na kraju ga gleda u onom zombi toru...on ce fasovati, nece docekati Neganov kraj.
To ni ja ne razumijem.strong69 wrote:Ja ne kontam sta oni rade sa onim zombijima tamo? One kante na glavi i hodanje izmedju njih.Tomahawk11 wrote:Kakav Dwight, on je kolateralna steta.