Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Auto mi blago vuce u lijevu stranu, kad vozim ravno i pustim volan, blago vozi u lijevu stranu. I imam osjecaj kad sjedim i autu kao da sam malo naget u lijevu stranu. Kad gledam auto sa nekih 10ak metara daljine, ne primjecujem da je nageto...
Sta bi moglo biti?
cobe_fks wrote:Auto mi blago vuce u lijevu stranu, kad vozim ravno i pustim volan, blago vozi u lijevu stranu. I imam osjecaj kad sjedim i autu kao da sam malo naget u lijevu stranu. Kad gledam auto sa nekih 10ak metara daljine, ne primjecujem da je nageto...
Sta bi moglo biti?
cobe_fks wrote:Auto mi blago vuce u lijevu stranu, kad vozim ravno i pustim volan, blago vozi u lijevu stranu. I imam osjecaj kad sjedim i autu kao da sam malo naget u lijevu stranu. Kad gledam auto sa nekih 10ak metara daljine, ne primjecujem da je nageto...
Sta bi moglo biti?
Sta bi moglo biti?
Provjeri spuru
(Naravno ako ti je auto mehanicki ispravno, gume i pritisak u gumama).
Sta bi moglo biti?
Provjeri spuru
(Naravno ako ti je auto mehanicki ispravno, gume i pritisak u gumama).
Mozda ti noisu dobro izbalansirali gume kad su mjenjali zimske sad
Pozdrav raja!
Nakon sto ugasim auto cujem nekoliko puta nesto kao okrece ili pucketa 4-5 puta i stane! Ali to samo ako ne palim auto jedno 2-3 dana i onda vozim tipa 30km i ugasim izvadim kljuc onda on to odradi i normalno prestane!
Dali je neko imao nekad slican prob?
Audi a3 sportbac 2011 2.0tdi
francco wrote:Pozdrav raja!
Nakon sto ugasim auto cujem nekoliko puta nesto kao okrece ili pucketa 4-5 puta i stane! Ali to samo ako ne palim auto jedno 2-3 dana i onda vozim tipa 30km i ugasim izvadim kljuc onda on to odradi i normalno prestane!
Dali je neko imao nekad slican prob?
Audi a3 sportbac 2011 2.0tdi
Vjerovatno motorici klapni dovodnog zraka se zakrecu, odlaze u pocetni polozaj i zatvaraju dotok vanjskog zraka.
Desetak dana cu provesti u Italiji i imam problem sa parkingom. Oni inace imaju u autima onaj satić, te podese kada su platili parking, uz ostavljen slip racuna. Ja to nemam i nisam mogao parkirati na vremenski ogranicenim mjestima.
Koje je rjesenje za strance? Da kupe negdje taj satić ili?