BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVito
- Edin H.
#7177 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Joj sto je memorija kratkaDonVito wrote:Jasta odma izbaciti Hasagica tj. staviti ga na klupuEdin H. wrote:Cuj nije bio dovoljno kvalitetanBubalo1 wrote:Ma neka dramaturgijeKad se samo sjetim scena oko Begovica .. Pa je i ono audio bio kako govori da hoce za Kanadu da igra .. I sta jos nije bilo ..Pa i kad je dosao nije bio dovoljno kvalitetan da zamijeni onog ishijasa
A sad se svi kunu u njega !
, jedino mozda za Susica, Hasagiceve jarane iz reprezentacije i forumase koji ga nikada nisu gledali.
niko ne spori kvalitet Begovica ali sve postepeno..
Pa onda zbog kaprica izgubis bodove u Albaniji, pa onda zbog kaprica izgubis pravo zamjene u Francuskoj, konsekvetno kvalifikacije
I tako korak po korak, sve postepeno
- DonVito
#7178 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ehh da mi imamo bar kvalitetnu zamijenu pa da se moze reci izgubili pravo zamijene
izgleda da smo na klupi upravo tad i imali pravu zamijenu sto se tice golmana a pravo zamijene u Francuskoj nam je bio Maletic

- Edin H.
#7179 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Maletic - supersubDonVito wrote:Ehh da mi imamo bar kvalitetnu zamijenu pa da se moze reci izgubili pravo zamijeneizgleda da smo na klupi upravo tad i imali pravu zamijenu sto se tice golmana a pravo zamijene u Francuskoj nam je bio Maletic
![]()
- Logovan
#7180 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Slo Burner wrote:Vranješ smanjio na 3-1
Misimović zabio u remiju 1-1
-
oglo
#7181 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
45.' minuta istra 0-0 dinamo husejnovica nema,halililovic igra
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#7182 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne sutnuti nego zamjeniti u tom trenutku boljim. Uvijek.Sarajevo1946 wrote:Onda sam ja fulio oko tog zakona, pardon, do mene je.
A glede Hasagića, trebali smo prvom prilikom njega šutnuti iz reprezentacije kad je došao mladi, perspektivni Begović. Isto tako smo trebali šutnuti Misimovića, isto tako trebamo šutnuti Spahića kad dođu Bičakčić i Kolašinac. Joj analogije majke mi
-
matematicar_teski
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#7184 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dajjjj Reci mi da se zajebavas

- shake69
#7185 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Daj Boze, prije ce biti neka navala nacionalromantizma bez pokrica u nekog napacenog Bosnje 'dijasporitusa'!Slo Burner wrote:Dajjjj Reci mi da se zajebavas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Edin H.
#7186 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Je'l ovo sa twittera skinuto-jos malo?
Last edited by Edin H. on 16/03/2013 19:27, edited 1 time in total.
-
oglo
#7187 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
covjek iskazuje patriotizam,sto ne znaci automatski da ce igrat
- It_is_a_Leclerc
#7188 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A niko nije primjetio da je serijski kod pasoša - A000000 (dakle, radi se o probi).
No, i mimo toga - radi se na upisu Seada u Knjigu državljana BiH.
- Edin H.
#7189 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nisam ja to tako razumio, nego da je postavio sliku pasosa uz rijeci - jos malo.It_is_a_Leclerc wrote:A niko nije primjetio da je serijski kod pasoša - A000000 (dakle, radi se o probi).![]()
Samo ne znam da li se radi o njegovom ili nekom laznom account-u
- It_is_a_Leclerc
#7190 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne znam. Daleko je Kolašinac još od našeg pasoša.Edin H. wrote:Nisam ja to tako razumio, nego da je postavio sliku pasosa uz rijeci - jos malo.It_is_a_Leclerc wrote:A niko nije primjetio da je serijski kod pasoša - A000000 (dakle, radi se o probi).![]()
Ne radi se baš o pukom vađenju putne isprave, već o kompletnom upisu u knjigu državljana BiH, pa će to potrajati makar pola godine do godinu, ako Njemci ne bi radili probleme u FIFA-i.
-
Timotije
#7191 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tirana u prvom planu, veliki Papetov kiks, a narocito postavljanje Hasagica od prve minute u Parizu. Covjeku 5 minuta, kompletan ljekarski tim ukazuje pomoc 15-20 minuta pred utakmicu (znaci imas sasvim dovoljno vremena da dodatno zagrijes drugog golmana, koji vec zagrijava prvog i ne treba mu puno), on stavlja Hasagica, ascare povrijedjenog!!!
E tu se trener pokazuje trenerom, uradi rez na svoju ruku, ne moras pitati "klan" u timu za svaku svoju odluku....
Nemamo taj luksuz da se bilo koga odricemo, svi igraci iz liga petice, po meni, imaju automatski pozivnicu....
Barem treniraju kako treba, ako i sjede na klupi....
E tu se trener pokazuje trenerom, uradi rez na svoju ruku, ne moras pitati "klan" u timu za svaku svoju odluku....
Nemamo taj luksuz da se bilo koga odricemo, svi igraci iz liga petice, po meni, imaju automatski pozivnicu....
-
Timotije
#7192 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Iz licnog iskustva, ima da osijedis...It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam. Daleko je Kolašinac još od našeg pasoša.Edin H. wrote:Nisam ja to tako razumio, nego da je postavio sliku pasosa uz rijeci - jos malo.It_is_a_Leclerc wrote:A niko nije primjetio da je serijski kod pasoša - A000000 (dakle, radi se o probi).![]()
Ne radi se baš o pukom vađenju putne isprave, već o kompletnom upisu u knjigu državljana BiH, pa će to potrajati makar pola godine do godinu, ako Njemci ne bi radili probleme u FIFA-i.
Upisao sam dvoje djece, u nase drzavljanstvo, rodjene vani, ali iskreno govoreci, svako normalan bi davno bio odustao...Samo me kapric i urodjeni pasjaluk, natjerao u borbu sa najrodjenijom drzavom... Zao mi je sto nisam zapisivao detalje te pravne bitke, mogao sam jednu finu skriptu objaviti i koji dinar zaraditi...
Po sjecanju, za djecu rodjenu vani, od oba BiH drzavljana, prilikom upisa postoji i starosna granica, cini mi se 17 godina.... To zna biti takva pravna zavrzlama, da je to cudo jedno. Narocito ako roditelji imaju razlicita "drzavljanstva", onog RS-a i Federacije BiH!
- zalizani
- Edin H.
- USAblues
#7195 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Timotije wrote:Tirana u prvom planu, veliki Papetov kiks, a narocito postavljanje Hasagica od prve minute u Parizu. Covjeku 5 minuta, kompletan ljekarski tim ukazuje pomoc 15-20 minuta pred utakmicu (znaci imas sasvim dovoljno vremena da dodatno zagrijes drugog golmana, koji vec zagrijava prvog i ne treba mu puno), on stavlja Hasagica, ascare povrijedjenog!!!
- It_is_a_Leclerc
#7196 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
S tim da će Sead državljanstvo tražiti na osnovu onog člana zakona koji omogućuje - "Pojedincima od značaja za državu" da traže naše državljanstvo. Tako su ga npr. dobili Zack Wright i niz drugih..Timotije wrote: Iz licnog iskustva, ima da osijedis...
Upisao sam dvoje djece, u nase drzavljanstvo, rodjene vani, ali iskreno govoreci, svako normalan bi davno bio odustao...Samo me kapric i urodjeni pasjaluk, natjerao u borbu sa najrodjenijom drzavom... Zao mi je sto nisam zapisivao detalje te pravne bitke, mogao sam jednu finu skriptu objaviti i koji dinar zaraditi....
Po sjecanju, za djecu rodjenu vani, od oba BiH drzavljana, prilikom upisa postoji i starosna granica, cini mi se 17 godina.... To zna biti takva pravna zavrzlama, da je to cudo jedno. Narocito ako roditelji imaju razlicita "drzavljanstva", onog RS-a i Federacije BiH!
-
Timotije
#7197 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tj "na lijepe oci", salim se naravno da mora biti i ta stavka, ako nam treba, upisuj mimo svih procedura. Ko sto Gerard Depardie preko noci posta "Bacuska"It_is_a_Leclerc wrote:S tim da će Sead državljanstvo tražiti na osnovu onog člana zakona koji omogućuje - "Pojedincima od značaja za državu" da traže naše državljanstvo. Tako su ga npr. dobili Zack Wright i niz drugih..Timotije wrote: Iz licnog iskustva, ima da osijedis...
Upisao sam dvoje djece, u nase drzavljanstvo, rodjene vani, ali iskreno govoreci, svako normalan bi davno bio odustao...Samo me kapric i urodjeni pasjaluk, natjerao u borbu sa najrodjenijom drzavom... Zao mi je sto nisam zapisivao detalje te pravne bitke, mogao sam jednu finu skriptu objaviti i koji dinar zaraditi....
- It_is_a_Leclerc
#7198 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da... Lako za promjenu tog civilnog državljanstva, ali problemi nastaju kad treba mijenjati to "sportsko državljanstvo". FIFA mora ocijeniti da je sve legalno, legitimno, i u skladu sa zakonima što bh., međunarodnim, i fair play propozicijama... Ako Njemcima bude u interesu, mogu odugovlačiti makar dodatnu godinu dana.
- jeza u ledja
#7199 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa kako znas da nije prije pola godine-godinu vec predao te papire sto mu trebaju?It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam. Daleko je Kolašinac još od našeg pasoša.Edin H. wrote:Nisam ja to tako razumio, nego da je postavio sliku pasosa uz rijeci - jos malo.It_is_a_Leclerc wrote:A niko nije primjetio da je serijski kod pasoša - A000000 (dakle, radi se o probi).![]()
-
Dead Man Walking
#7200 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ovo nije Seadov fejs. http://www.facebook.com/sead.kolasinac.9 je pravi profil.