Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
juventus

#7176 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by juventus »

splend wrote: pa zato ti pises po forumu, a neko drugi se bavi trenerskim poslom :thumbup:
ja se i pitam pisanjem po forumu kako to da se on bavi trenerskim poslom... :D
Obuca9

#7177 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Opet Mravac :lol: E jbg Pape... :roll:
palermo

#7178 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

zecko_kupuz wrote:Malo ste dosadni s tim lažnim pesimizmom, "suspendovaće nas, pa suspendovaće nas..." i tako hiljadu puta. :-) Ne vjerujem uopšte da će reprezentacija uz klubove zaraditi "ban", nije to ničim zaslužila i FIFA i UEFA to dobro znaju. :bih:

Mravac je posebna priča. Ja bih rekao da je momak baksuzan prije nego nesposoban. Nadarević je, budimo iskreni, postao taraba - trom, nejak, neracionalni nabijač lopti. :D Protiv Francuza je doživio vrhunac svoje slabosti.

Možda je izostanak Jahića iznenađenje, ali opet, nije igrao posljednjih par utakmica, je li tako?
Šteta što nema ni Zeca, mislim da se do sada vratio u pravu formu.

Po pitanju Begovića ovaj put ništa drugo nisam ni očekivao.
Jahića je trebao (morao) zvati. Ne vidim zašto je trebao Zeca zvati, dečko nikako da se ustali u prosječnom turskom prvoligašu (i plus konkurencija na njegovom mjestu).
Ja se isto nadam da će reprezentacija da izbjegne ban. Da se mi fokusiramo na Rumunje.Ako ih dobijemo, nešto mislim da će nam i ban teže dati.
Obuca9

#7179 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Da li je Jahić povrijeđen? Nešto kao da sam čitao nedavno da je propustio utakmicu ili dvije zbog povrede (ili sam ga zamjenio s nekim :? ), ako nije i ako je zdrav, onda ne kontam što ga nije zvao.
Mustang1

#7180 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mustang1 »

s_bjelava

#7181 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by s_bjelava »

Mala nedosljednost naseg selektora zbog pozivanja "ajduckog srceta" Ibricica ali neka sam docekao da ne gledam vise Nadarevica - vakat je vise bio. Sve nesto kontam da ce Ibro utakmicu protiv Rumuna pratiti sa tribina. :D
Zao mi je Zeca, mislim da je dobar igrac cija se brzina morala bolje iskoristiti. :(
Drago mi je zbog Stilica - vjerujem da je zasluzio poziv i da kadli tadli mora dobiti sansu da pokaze sta moze i zna.
Pozivanje Maletica :thumbup:
Kad bi Pape imao muda da ostavi Misimovica na klupi i umjesto njega uvede malog Besica na zadnjem veznom uz Rahimica i ostavi punu slobodu Pjanicu na play.

Hasagic
Mujdza - Mravac (Maletic) - Spahic - Lulic

Besic - Rahimic

Pjanic - Medunjanin

Dzeko - Ibisevic

Na sljedecoj utakmici zamijeniti Ibisevica sa Salihovicem, kojem istice suspenzija, i imamo vrlo dobru 4-2-3-1 formaciju.

BiH - Romania 2:1
:bih:
juventus

#7182 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by juventus »

hz__semir wrote:Da li je Jahić povrijeđen? Nešto kao da sam čitao nedavno da je propustio utakmicu ili dvije zbog povrede (ili sam ga zamjenio s nekim :? ), ako nije i ako je zdrav, onda ne kontam što ga nije zvao.
Jeste bio povrijeđen, ali je ozdravio i sam je izjavio da će do Rumunije 100% biti spreman.
Gordon Gekko

#7183 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Gordon Gekko »

s_bjelava wrote:Mala nedosljednost naseg selektora zbog pozivanja "ajduckog srceta" Ibricica ali neka sam docekao da ne gledam vise Nadarevica - vakat je vise bio. Sve nesto kontam da ce Ibro utakmicu protiv Rumuna pratiti sa tribina. :D
Zao mi je Zeca, mislim da je dobar igrac cija se brzina morala bolje iskoristiti. :(
Drago mi je zbog Stilica - vjerujem da je zasluzio poziv i da kadli tadli mora dobiti sansu da pokaze sta moze i zna.
Kad bi Pape imao muda da ostavi Misimovica na klupi i umjesto njega uvede malog Besica na zadnjem veznom uz Rahimica i ostavi punu slobodu Pjanicu na play.

Hasagic

Besic - Rahimic

Pjanic - Medunjanin

Dzeko - Ibisevic

Na sljedecoj utakmici zamijeniti Ibisevica sa Salihovicem, kojem istice suspenzija, i imamo vrlo dobru 4-2-3-1 formaciju.

Maletic na stoperu :-) ???
Frajer je desno krilo, desni vezni u najboljem slucaju....
zecko_kupuz

#7184 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

juventus wrote: Jeste bio povrijeđen, ali je ozdravio i sam je izjavio da će do Rumunije 100% biti spreman.
Zar nismo već nešto naučili iz Jahićevih "samostalnih" izjava? A i on sam, po tom pitanju? Nije igrao ovu zadnju utakmicu i moguće je da nije 100 posto fit.
A Zec je dugo odsustvovao s terena, nedavno se vratio pa čak i zabio gol. Dakle, nema se on šta "ustaljivati" u Genčleru.

Sušić nije totalno dosljedan svojim izjavama, ali i to je razumljivo s obzirom kakav kadar imamo. Glavnina tima je tu, uz uspon forme pojedinih igrača možemo proći dobro protiv Rumuna. ;-)
LSD

#7185 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

Opet Mravac :x
van Basten

#7186 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by van Basten »

sve ok... jedino što je trebalo Ibričić out a Jahić in... i Mravca nekako nogirati,ali eto sad
LSD

#7187 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by LSD »

van Basten wrote:sve ok... jedino što je trebalo Ibričić out a Jahić in... i Mravca nekako nogirati,ali eto sad
Jahić je nešto srao, isto kao i Nadarević tako da me ne cudi odluka Sušića da ih ne pozove protiv Rumunije... jedino me cudi poziv za Ibričića.
van Basten

#7188 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by van Basten »

jeste srao ali se i pokunjio i okajao grijehe, pa zato velim...
mire - ložač

#7189 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by mire - ložač »

Samo ne znam jel on /Pape/ ima onako metiljav nastup i prema igračima ili je to samo pred medijima, ali mi frajer pričom izgleda bezidejno do bola ....

A'l opet pola nas ne možemo sami sebe motivisat a kamoli nekog drugog... bolje nek je mene hastra a nek oni pobijede ...
s_bjelava

#7190 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by s_bjelava »

Gordon Gekko wrote:
s_bjelava wrote:Mala nedosljednost naseg selektora zbog pozivanja "ajduckog srceta" Ibricica ali neka sam docekao da ne gledam vise Nadarevica - vakat je vise bio. Sve nesto kontam da ce Ibro utakmicu protiv Rumuna pratiti sa tribina. :D

Hasagic

Besic - Rahimic

Pjanic - Medunjanin

Dzeko - Ibisevic

Maletic na stoperu :-) ???
Frajer je desno krilo, desni vezni u najboljem slucaju....
Hrkljus - do mene je. Ja ga zamijenio sa Vuletom Trivunovicem. :-)
jeza u ledja

#7191 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jeza u ledja »

"Ostavio je dobar dojam u Antaliji, u najboljim je godinama i vjerujem da nam može pomoći u meču s Rumunima. Begović je dva puta odbio poziv i logično je da ga ne zovem za meč s Rumunima", kazao je Sušić, naglasivši da iz sličnog razloga nije pozvao ni Nadarevića. No, za razliku od njih, poziv je dobio Senijad Ibričić.

"U posljednji trenutak odlučio sam da pozovem Ibričića jer takav igrač nam može pomoći protiv Rumuna. Sigurno je da ni on nije zaslužio poziv zbog nedolaska protiv Meksika, ali sam odlučio da stavim interes reprezentacije ispred svega", kazao je Sušić.

Nije mi jasno ovo nikako. Cuj u interesu reprezentacije da se zove Ibricic, a nije u interesu da se zove Begovic? :roll:
Uglednik

#7192 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Uglednik »

Samo cu prokomenatrisat pozivanje Maletica. Lik je taraba obicna. Sjecamo se njega i Bartolovica na krilima. Niti jedan od njih nije kreirao ni polusansu, za nekoliko utakmica sto su odigrali.

I sada, kad je na zalasku karijere, selektor misli da je koristan jer zabio gol u najgoroj ligi Evrope, tzv bosanskoj kozjoj ligi.

Vjerovatno mu je neko sugerisao da ga pozove, jer cisto sumnjam da ga je on gledao. Sto opet povlaci neka druga pitanja...ali necemo ih sad nacimat.
Last edited by Uglednik on 14/03/2011 17:51, edited 1 time in total.
shalla

#7193 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by shalla »

E selektore ako si ovo stvarno izjavio tek si sad usrao motku skroz-naskroz :-) :-)
Taman sam prihvatio njegovu dosljednost, kontam ok, hajde nek proba ustrojiti igrače, disciplinu i sl i onda pročitam ovakvu izjavu i naprosto ne mogu da vjerujem?!? Interes reprezentacije ispred svega? :lol: Cirkus Columbia 1/1...

I kao šlag na tortu opet moram gledati Mravca u prvih 11, opet moram kopati po ladici da nađem Persen ili Lexilium...
zecko_kupuz

#7194 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by zecko_kupuz »

Ma daj, neće Mravac biti u prvih jedanaest. Pandža je tu selektoru na pameti. :-D
Dead Man Walking

#7195 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

jeza u ledja wrote:"Ostavio je dobar dojam u Antaliji, u najboljim je godinama i vjerujem da nam može pomoći u meču s Rumunima. Begović je dva puta odbio poziv i logično je da ga ne zovem za meč s Rumunima", kazao je Sušić, naglasivši da iz sličnog razloga nije pozvao ni Nadarevića. No, za razliku od njih, poziv je dobio Senijad Ibričić.

"U posljednji trenutak odlučio sam da pozovem Ibričića jer takav igrač nam može pomoći protiv Rumuna. Sigurno je da ni on nije zaslužio poziv zbog nedolaska protiv Meksika, ali sam odlučio da stavim interes reprezentacije ispred svega", kazao je Sušić.

Nije mi jasno ovo nikako. Cuj u interesu reprezentacije da se zove Ibricic, a nije u interesu da se zove Begovic? :roll:
Kad si Spahin haver nema zime. :wink:
palermo

#7196 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by palermo »

jeza u ledja wrote:"Ostavio je dobar dojam u Antaliji, u najboljim je godinama i vjerujem da nam može pomoći u meču s Rumunima. Begović je dva puta odbio poziv i logično je da ga ne zovem za meč s Rumunima", kazao je Sušić, naglasivši da iz sličnog razloga nije pozvao ni Nadarevića. No, za razliku od njih, poziv je dobio Senijad Ibričić.

.....i šefa i stanicu....e,pape, pape
samo_ovaj_put

#7197 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by samo_ovaj_put »

ona prica sa spahom je najjaca
spaha,vadi nas iz govana,malo lobiraj kod svog havera platinija,mozda nas i spase suspenzije :lol:
cyprus

#7198 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cyprus »

zecko_kupuz wrote:Malo ste dosadni s tim lažnim pesimizmom, "suspendovaće nas, pa suspendovaće nas..." i tako hiljadu puta. :-) Ne vjerujem uopšte da će reprezentacija uz klubove zaraditi "ban", nije to ničim zaslužila i FIFA i UEFA to dobro znaju. :bih:
Slažem se :thumbup:

Inače, iako ni meni nisu jasne pojedine pozivnice, neću pljuvat dok ne vidimo kakav će rezultat ovog svega bit... Po meni su Cocalić i Jahić trebali dobit pozive, al eto... Pozitivno je nekoliko ovih igrača iz BHPL :thumbup:
nellington

#7199 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by nellington »

Pape nije nedosljedan.

On je malo nedosljedan.
Timotije

#7200 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Timotije »

Spaha jeste glavni i njegova se slusa. To i Pape, manje-vise otvoreno kaze, tako da on ima veliki uticaj na sve bitne odluke u reprezentaciji. Koliko je to dobro, nisam bas pametan, mislim da je zakon kad je selektorova glavna i izvrsna, ali dok je Pape tu nista se nece mijenjati...
Mravac jeste taraba, ali brate i onaj Pandza mi nije nista pouzdaniji, Spaha zato mora "klati" prekovremeno....
Jebi ga, ako nas izbace a ostave Srbiju sa onakvim belaj navijacima, onda neka sve ide u neku stvar. :( Sigurno imaju modalitet, da kazne savez a ne klubove i reprezentaciju...
Svjesni su i oni kao i mi, da nije bitno ko sjedi tamo vec ko kontrolise te ljude.....
A Dodo kontrolise i sta ptice pjevaju u RS-u, tako da je stvarno svejedno kako se novi Ceko zove.....sve dok isti mora slusati, bezpogovorno. :roll:
I ovi "nasi" su ista govna, samo manje smrde pored ovih vecih!
Locked