A o tome se radi, nisam ni upratio to, jer trenutno mi je jedan kanal 95% na TV-u, beba cuda ciniAdrianMole wrote:Postojala su dva Food Networka tj.Food Network UK u sd kvaliteti i Food Network HD.Totalno različit program.Sada ide potpuno isti program i u SD i u HD kvaliteti.Potvrđeno na Facebook stranici kako više nema Food Networka UK.Na 642 Mhz više nema CBS drame,a iznenada se pojavio PRESS Tv.Vjerojatno izbacuju relativno skupi CBS Dramu i ubacuju potpuno besplatni ,vrlo kontroverzni Press tv.Možda im čak i iranska ambasada nešto i plaća za to,pošto je riječ o izrazito propagandnom kanalu
OVO JE VRLO,VRLO LOŠE.
P.S.Žalite se na Facebook stranici!!!!
Ono sto ne shvatam je da se toliko kanala gasi. OK, ovo je jedan euro, ali nemoguce da su svi koji su do sada izbaceni ukupno bili 1 euro. Prije bih rekao da idu na to da sto vise kanala izbace i zamijene ih sa sto vise Pinkova, a ovih da li bilo 5, ili 30, cijena je ista, dok ce ovdje dosta ustedjeti (naravno, ima i problem sa frekfencijama, znam to, ali nije da nemaju jos slobodnih frekfencija).
No, mene za sada malo sta pogadja, jer i kanale, za koje mi je zao, nisam pretjerano gledao, ako ikako. CBS sam na pocetku pratio i onda prekinuse Twin Peaks, tako da sam ih prestao pratiti.
Doduse, krenu li dirati djecije, onda....