Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#7176 Re: Real Madrid C.F.

Post by Entropio »

lider wrote:Šteta što Valensija ne uvalja neku kontru

:-)
:lol:
Beno

#7177 Re: Real Madrid C.F.

Post by Beno »

.
Last edited by Beno on 23/05/2018 22:58, edited 1 time in total.
East_side

#7178 Re: Real Madrid C.F.

Post by East_side »

Biće 'šege' do zadnjeg kola izgleda... :thumbup:
Tuzlak 035

#7179 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tuzlak 035 »

Tooooooooooooopi se tooooooooooopi

bravo šišmiši :!: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Beno

#7180 Re: Real Madrid C.F.

Post by Beno »

.
brazzo20

#7181 Re: Real Madrid C.F.

Post by brazzo20 »

Otoplilo i to pravo :D
ruud

#7182 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

FUUUUUUUUUUJ
Image
nakon ovakve statistike, 10 šuteva po golu i nijedan u golu. :-) šta reći??

hajde opet mogu razumiti da se protiv Valencije, kao solidne ekipe, remizira ali gubljenje bodova protiv slabašnog Villareala i Malage i to zbog primanja golova iz slobodnih u kasnim minutama, i sve to jer se nisu iskoristavale svoje sanse za gol, kao i veceras ne ide nikako...

4 boda prednosti, a raspored nije bas najlaksi do kraja, ne ulijeva mnogo samopouzdanja... :oops:
LSD

#7183 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Ponovi se "slucaj Varas" ovaj put Realu :mrgreen: samo što je, za razliku od Seville, Valencia imalo daleko više šansi i igre.....Pepe :shock: :lol: jao tragedije od sportiste i covjeka, još udara Arbelou u napadu bjesnila.
p206

#7184 Re: Real Madrid C.F.

Post by p206 »

¡No pasarán! :mrgreen:
KPNCTNJAH

#7185 Re: Real Madrid C.F.

Post by KPNCTNJAH »

Odavno nisam gledao bolju tekmu bez golova, jos mi svejedno ko ce pobijediti, pa je bas bilo uzivanje :thumbup:
emigrazione

#7186 Re: Real Madrid C.F.

Post by emigrazione »

Komentari su kao da su igrali protiv UNISA, realno mogli su i fasovati bar 2 komada
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#7187 Re: Real Madrid C.F.

Post by Entropio »

Beno

#7188 Re: Real Madrid C.F.

Post by Beno »

.
Madrid

#7189 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Entropio wrote:
Kontakt je bio, na areni se fino vidilo, stao mu na nogu i malo ga rukama odgurnuo, dovoljno da se padne u brzini...
Real opet ima sve u svojim rukama, al bit ce tesko sad protiv Atletica...
JosePB

#7190 Re: Real Madrid C.F.

Post by JosePB »

Sreca pa ne stavih petobu na 2 kvotu...od tri para sigurica prosao bih samo 1. Sreca
Beno

#7191 Re: Real Madrid C.F.

Post by Beno »

JosePB wrote:Sreca pa ne stavih petobu na 2 kvotu...od tri para sigurica prosao bih samo 1. Sreca
ja nisam te srece ali makar mi je drago za tebe :thumbup:
cvrčak_na_hedonizmu

#7192 Re: Real Madrid C.F.

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Strašna tekma, zaista. Završilo 0:0 al odlična utakmica bijaše. Čudno :D

Da se malo igram trenera :D Mislim da je Murinjop ovdje pogriješio, Higuain i Benzema od početka, Di Maria na klupi. Failo mu je dobro i prodorno krilo. Kiks prvi. Ozil nekakav sterilan, umoran, Kaka na klupi. Kiks drugi.

Benzema kao Benzema je kiks treći. Čovjeku treba deset šansi da zabije gol. Nije mu ovo prvi put. Po meni, nije on kalibar za Real. Previše zicera promašuje, baš previše.

Sudija vrhunski, nema penala na padavičarske fore Realovaca :thumbup:

Biće gutavo do kraja, dajem Barseloni prednost.

Pepe :-)
Madrid

#7193 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Strašna tekma, zaista. Završilo 0:0 al odlična utakmica bijaše. Čudno :D

Da se malo igram trenera :D Mislim da je Murinjop ovdje pogriješio, Higuain i Benzema od početka, Di Maria na klupi. Failo mu je dobro i prodorno krilo. Kiks prvi. Ozil nekakav sterilan, umoran, Kaka na klupi. Kiks drugi.
Ovdje bi se slozio, Mou poceo kao i Mancini rotirat, a ne obazirat se na formu, Kaka u vrhunskoj formi a na klupi, a u Realu je nepisano pravilo da ako kaka roka onda Ozil opada i obrnuto, tako da je morao Kaku od prve stavit :D
Benzema je strasan napadac osim kad treba dati odlucujuci gol, taj bi i prazan gol profulao, Higuain je opet nekakav prosjek sto se tice kretnje, ali koristi i najmanju priliku... Da je bit pametan sljedece sezone pa naci napadaca koji ima obe te osobine :D
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7194 Re: Real Madrid C.F.

Post by odesveuhonduras »

pepe konto da jeneki šišmiš pa veli - da ja njega klepim za svaki slučaj :lol: :lol:
pikoi

#7195 Re: Real Madrid C.F.

Post by pikoi »

Beno wrote:za ovo gubljenje bodova je kriv trener i niko vise, pa sad kako god da se zvao mourinho, guardiola , bielsa.
od zadnjih 5 meceva u ligi real je dobio samo dvije. prvu kiksaju protiv malage, lafo nema srece. drugu protiv villareala sudija, sad ce opet biti sudija i sreca. sudija jeste los bio ali brate dragi ako je bilo lahko cemo i vidjelo se da ne ide sto opet ide lahko cemo. ko to treba da mijenja? trener. znam sta sad slijedi. bitno je da sam se uvalio dobro na kladionici i da cu sljedecih par sedmica konstantno biti na hljebu i argeti :x
pa naravno, ipak je ovo veliki Real Madrid -- ne moze kraj sezone proci bez kleveta, sudija, svjetskih zavjera...

trebalo bi na to otvoriti kladjenje, sta ce biti nova/stara meta Real Madridskih kleveta? bilo je ranije Unicef, Uefa, sudije, por que, por que... Da li je vrijeme za novi repertoar ili ce se vratiti na stare mete?
emir.k

#7196 Re: Real Madrid C.F.

Post by emir.k »

pikoi wrote:
Beno wrote:za ovo gubljenje bodova je kriv trener i niko vise, pa sad kako god da se zvao mourinho, guardiola , bielsa.
od zadnjih 5 meceva u ligi real je dobio samo dvije. prvu kiksaju protiv malage, lafo nema srece. drugu protiv villareala sudija, sad ce opet biti sudija i sreca. sudija jeste los bio ali brate dragi ako je bilo lahko cemo i vidjelo se da ne ide sto opet ide lahko cemo. ko to treba da mijenja? trener. znam sta sad slijedi. bitno je da sam se uvalio dobro na kladionici i da cu sljedecih par sedmica konstantno biti na hljebu i argeti :x
pa naravno, ipak je ovo veliki Real Madrid -- ne moze kraj sezone proci bez kleveta, sudija, svjetskih zavjera...

trebalo bi na to otvoriti kladjenje, sta ce biti nova/stara meta Real Madridskih kleveta? bilo je ranije Unicef, Uefa, sudije, por que, por que... Da li je vrijeme za novi repertoar ili ce se vratiti na stare mete?
bitno da je Real prvi :dance: a ti tu svoju ljubomoru možeš znaš kome prodavati :D
Beno

#7197 Re: Real Madrid C.F.

Post by Beno »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Strašna tekma, zaista. Završilo 0:0 al odlična utakmica bijaše. Čudno :D

Benzema kao Benzema je kiks treći. Čovjeku treba deset šansi da zabije gol. Nije mu ovo prvi put. Po meni, nije on kalibar za Real. Previše zicera promašuje, baš previše.

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2 ... tada_0.jpg
evo ti pogledaj ovu sliku ako si ikad potrco malo brze shvatices :run:
cvrčak_na_hedonizmu

#7198 Re: Real Madrid C.F.

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Beno wrote:

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2 ... tada_0.jpg
evo ti pogledaj ovu sliku ako si ikad potrco malo brze shvatices :run:
A gdje je pao Ronaldo ? Čovjek je primio loptu, spetljao se, vidio da je izgubio kontrolu i hop, hoće penal, kojeg nema. Hoće faul, kojeg nema. Ovo nije balet, ovo je fudbal a španjolci se valjaju.

Prošli put sam se svađao sa navijačima Barselone oko onog smiješnog penala protiv Milana, sad se svađam sa vama :D Nije balet, igrajte, manje se valjajte :skoljka:
KPNCTNJAH

#7199 Re: Real Madrid C.F.

Post by KPNCTNJAH »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
A gdje je pao Ronaldo ? Čovjek je primio loptu, spetljao se, vidio da je izgubio kontrolu i hop, hoće penal, kojeg nema. Hoće faul, kojeg nema. Ovo nije balet, ovo je fudbal a španjolci se valjaju.

Prošli put sam se svađao sa navijačima Barselone oko onog smiješnog penala protiv Milana, sad se svađam sa vama :D Nije balet, igrajte, manje se valjajte :skoljka:
Tu je sudija da pusti prednost kad vidi da je doslo do kontakta za faul, ali je igrac ostao na nogama... nakon sto je Ronaldo pao, on je trebao svirati prekrsaj na nekih 20m gdje mu je ovaj stao na nogu... ovdje je sudija napravio gresku...

Edit: ali cini mi se da je Valencia zakinuta za jedan korner, nije bas isto, al' et' :mrgreen:
Last edited by KPNCTNJAH on 09/04/2012 00:29, edited 2 times in total.
Madrid

#7200 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

KPNCTNJAH wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:

Tu je sudija da pusti prednost kad vidi da je doslo do kontakta za faul, ali je igrac ostao na nogama... nakon sto je Ronaldo pao, on je treba svirati prekrsaj na nekih 20m gdje mu je ovaj stao na nogu...
I sto je vaznije, crveni karton jer je zadnji igrac ;-)
Post Reply