lider wrote:Šteta što Valensija ne uvalja neku kontru
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#7176 Re: Real Madrid C.F.
-
Beno
- East_side
#7178 Re: Real Madrid C.F.
Biće 'šege' do zadnjeg kola izgleda... 
- Tuzlak 035
#7179 Re: Real Madrid C.F.
Tooooooooooooopi se tooooooooooopi
bravo šišmiši

bravo šišmiši
-
Beno
- ruud
#7182 Re: Real Madrid C.F.
FUUUUUUUUUUJ

nakon ovakve statistike, 10 šuteva po golu i nijedan u golu.
šta reći??
hajde opet mogu razumiti da se protiv Valencije, kao solidne ekipe, remizira ali gubljenje bodova protiv slabašnog Villareala i Malage i to zbog primanja golova iz slobodnih u kasnim minutama, i sve to jer se nisu iskoristavale svoje sanse za gol, kao i veceras ne ide nikako...
4 boda prednosti, a raspored nije bas najlaksi do kraja, ne ulijeva mnogo samopouzdanja...

nakon ovakve statistike, 10 šuteva po golu i nijedan u golu.
hajde opet mogu razumiti da se protiv Valencije, kao solidne ekipe, remizira ali gubljenje bodova protiv slabašnog Villareala i Malage i to zbog primanja golova iz slobodnih u kasnim minutama, i sve to jer se nisu iskoristavale svoje sanse za gol, kao i veceras ne ide nikako...
4 boda prednosti, a raspored nije bas najlaksi do kraja, ne ulijeva mnogo samopouzdanja...
-
LSD
#7183 Re: Real Madrid C.F.
Ponovi se "slucaj Varas" ovaj put Realu
samo što je, za razliku od Seville, Valencia imalo daleko više šansi i igre.....Pepe
jao tragedije od sportiste i covjeka, još udara Arbelou u napadu bjesnila.
- p206
#7184 Re: Real Madrid C.F.
¡No pasarán! 
- KPNCTNJAH
#7185 Re: Real Madrid C.F.
Odavno nisam gledao bolju tekmu bez golova, jos mi svejedno ko ce pobijediti, pa je bas bilo uzivanje 
- emigrazione
#7186 Re: Real Madrid C.F.
Komentari su kao da su igrali protiv UNISA, realno mogli su i fasovati bar 2 komada
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
-
Beno
-
Madrid
#7189 Re: Real Madrid C.F.
Kontakt je bio, na areni se fino vidilo, stao mu na nogu i malo ga rukama odgurnuo, dovoljno da se padne u brzini...Entropio wrote:
Real opet ima sve u svojim rukama, al bit ce tesko sad protiv Atletica...
- JosePB
#7190 Re: Real Madrid C.F.
Sreca pa ne stavih petobu na 2 kvotu...od tri para sigurica prosao bih samo 1. Sreca
-
Beno
#7191 Re: Real Madrid C.F.
ja nisam te srece ali makar mi je drago za tebeJosePB wrote:Sreca pa ne stavih petobu na 2 kvotu...od tri para sigurica prosao bih samo 1. Sreca
- cvrčak_na_hedonizmu
#7192 Re: Real Madrid C.F.
Strašna tekma, zaista. Završilo 0:0 al odlična utakmica bijaše. Čudno
Da se malo igram trenera
Mislim da je Murinjop ovdje pogriješio, Higuain i Benzema od početka, Di Maria na klupi. Failo mu je dobro i prodorno krilo. Kiks prvi. Ozil nekakav sterilan, umoran, Kaka na klupi. Kiks drugi.
Benzema kao Benzema je kiks treći. Čovjeku treba deset šansi da zabije gol. Nije mu ovo prvi put. Po meni, nije on kalibar za Real. Previše zicera promašuje, baš previše.
Sudija vrhunski, nema penala na padavičarske fore Realovaca
Biće gutavo do kraja, dajem Barseloni prednost.
Pepe
Da se malo igram trenera
Benzema kao Benzema je kiks treći. Čovjeku treba deset šansi da zabije gol. Nije mu ovo prvi put. Po meni, nije on kalibar za Real. Previše zicera promašuje, baš previše.
Sudija vrhunski, nema penala na padavičarske fore Realovaca
Pepe
-
Madrid
#7193 Re: Real Madrid C.F.
Ovdje bi se slozio, Mou poceo kao i Mancini rotirat, a ne obazirat se na formu, Kaka u vrhunskoj formi a na klupi, a u Realu je nepisano pravilo da ako kaka roka onda Ozil opada i obrnuto, tako da je morao Kaku od prve stavitcvrčak_na_hedonizmu wrote:Strašna tekma, zaista. Završilo 0:0 al odlična utakmica bijaše. Čudno![]()
Da se malo igram treneraMislim da je Murinjop ovdje pogriješio, Higuain i Benzema od početka, Di Maria na klupi. Failo mu je dobro i prodorno krilo. Kiks prvi. Ozil nekakav sterilan, umoran, Kaka na klupi. Kiks drugi.
Benzema je strasan napadac osim kad treba dati odlucujuci gol, taj bi i prazan gol profulao, Higuain je opet nekakav prosjek sto se tice kretnje, ali koristi i najmanju priliku... Da je bit pametan sljedece sezone pa naci napadaca koji ima obe te osobine
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#7194 Re: Real Madrid C.F.
pepe konto da jeneki šišmiš pa veli - da ja njega klepim za svaki slučaj

-
pikoi
#7195 Re: Real Madrid C.F.
pa naravno, ipak je ovo veliki Real Madrid -- ne moze kraj sezone proci bez kleveta, sudija, svjetskih zavjera...Beno wrote:za ovo gubljenje bodova je kriv trener i niko vise, pa sad kako god da se zvao mourinho, guardiola , bielsa.
od zadnjih 5 meceva u ligi real je dobio samo dvije. prvu kiksaju protiv malage, lafo nema srece. drugu protiv villareala sudija, sad ce opet biti sudija i sreca. sudija jeste los bio ali brate dragi ako je bilo lahko cemo i vidjelo se da ne ide sto opet ide lahko cemo. ko to treba da mijenja? trener. znam sta sad slijedi. bitno je da sam se uvalio dobro na kladionici i da cu sljedecih par sedmica konstantno biti na hljebu i argeti
trebalo bi na to otvoriti kladjenje, sta ce biti nova/stara meta Real Madridskih kleveta? bilo je ranije Unicef, Uefa, sudije, por que, por que... Da li je vrijeme za novi repertoar ili ce se vratiti na stare mete?
-
emir.k
#7196 Re: Real Madrid C.F.
bitno da je Real prvipikoi wrote:pa naravno, ipak je ovo veliki Real Madrid -- ne moze kraj sezone proci bez kleveta, sudija, svjetskih zavjera...Beno wrote:za ovo gubljenje bodova je kriv trener i niko vise, pa sad kako god da se zvao mourinho, guardiola , bielsa.
od zadnjih 5 meceva u ligi real je dobio samo dvije. prvu kiksaju protiv malage, lafo nema srece. drugu protiv villareala sudija, sad ce opet biti sudija i sreca. sudija jeste los bio ali brate dragi ako je bilo lahko cemo i vidjelo se da ne ide sto opet ide lahko cemo. ko to treba da mijenja? trener. znam sta sad slijedi. bitno je da sam se uvalio dobro na kladionici i da cu sljedecih par sedmica konstantno biti na hljebu i argeti
trebalo bi na to otvoriti kladjenje, sta ce biti nova/stara meta Real Madridskih kleveta? bilo je ranije Unicef, Uefa, sudije, por que, por que... Da li je vrijeme za novi repertoar ili ce se vratiti na stare mete?
-
Beno
#7197 Re: Real Madrid C.F.
http://estaticos02.marca.com/imagenes/2 ... tada_0.jpgcvrčak_na_hedonizmu wrote:Strašna tekma, zaista. Završilo 0:0 al odlična utakmica bijaše. Čudno![]()
Da se malo igram treneraMislim da je Murinjop ovdje pogriješio, Higuain i Benzema od početka, Di Maria na klupi. Failo mu je dobro i prodorno krilo. Kiks prvi. Ozil nekakav sterilan, umoran, Kaka na klupi. Kiks drugi.
Sudija vrhunski, nema penala na padavičarske fore Realovaca![]()
Pepe
evo ti pogledaj ovu sliku ako si ikad potrco malo brze shvatices
- cvrčak_na_hedonizmu
#7198 Re: Real Madrid C.F.
A gdje je pao Ronaldo ? Čovjek je primio loptu, spetljao se, vidio da je izgubio kontrolu i hop, hoće penal, kojeg nema. Hoće faul, kojeg nema. Ovo nije balet, ovo je fudbal a španjolci se valjaju.Beno wrote:http://estaticos02.marca.com/imagenes/2 ... tada_0.jpgcvrčak_na_hedonizmu wrote:Strašna tekma, zaista. Završilo 0:0 al odlična utakmica bijaše. Čudno![]()
Sudija vrhunski, nema penala na padavičarske fore Realovaca![]()
Pepe
evo ti pogledaj ovu sliku ako si ikad potrco malo brze shvatices
Prošli put sam se svađao sa navijačima Barselone oko onog smiješnog penala protiv Milana, sad se svađam sa vama
- KPNCTNJAH
#7199 Re: Real Madrid C.F.
Tu je sudija da pusti prednost kad vidi da je doslo do kontakta za faul, ali je igrac ostao na nogama... nakon sto je Ronaldo pao, on je trebao svirati prekrsaj na nekih 20m gdje mu je ovaj stao na nogu... ovdje je sudija napravio gresku...cvrčak_na_hedonizmu wrote:
A gdje je pao Ronaldo ? Čovjek je primio loptu, spetljao se, vidio da je izgubio kontrolu i hop, hoće penal, kojeg nema. Hoće faul, kojeg nema. Ovo nije balet, ovo je fudbal a španjolci se valjaju.
Prošli put sam se svađao sa navijačima Barselone oko onog smiješnog penala protiv Milana, sad se svađam sa vamaNije balet, igrajte, manje se valjajte
Edit: ali cini mi se da je Valencia zakinuta za jedan korner, nije bas isto, al' et'
Last edited by KPNCTNJAH on 09/04/2012 00:29, edited 2 times in total.
-
Madrid
#7200 Re: Real Madrid C.F.
I sto je vaznije, crveni karton jer je zadnji igracKPNCTNJAH wrote:Tu je sudija da pusti prednost kad vidi da je doslo do kontakta za faul, ali je igrac ostao na nogama... nakon sto je Ronaldo pao, on je treba svirati prekrsaj na nekih 20m gdje mu je ovaj stao na nogu...cvrčak_na_hedonizmu wrote:
A gdje je pao Ronaldo ? Čovjek je primio loptu, spetljao se, vidio da je izgubio kontrolu i hop, hoće penal, kojeg nema. Hoće faul, kojeg nema. Ovo nije balet, ovo je fudbal a španjolci se valjaju.
Prošli put sam se svađao sa navijačima Barselone oko onog smiješnog penala protiv Milana, sad se svađam sa vamaNije balet, igrajte, manje se valjajte