Nevjerovatno glup trener koji izvede igraca koji kupi sve visoke lopte ipsre svog gola i uvede ceha koji jeste visok ali to ne zna da radi. Di Francesko je meni se cini najslbija karika Rome.BarbaDue wrote:Otjerajte Di Francesca!!!
AS Roma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7176 Re: AS Roma
- Logovan
#7177 Re: AS Roma
Eto ti gubitnika. 
- hrasno38
#7178 Re: AS Roma
Tako ti je u svakom klubu koga vode treneri pizde pa se povuku pola sata prije kraja utakmice a vode 1:0! Bas pravi gubitnici!Logovan wrote:Eto ti gubitnika.
- leškarenje
#7179 Re: AS Roma
Do prije mjesec - dva Di Frances bio Caba....pravo osvejzenje,trener koji je trebao Romi....sad najednom kad su ispali iz svih sema za titulu
najslabija karika,kako to
-
palermo
#7180 Re: AS Roma
Čuj kako, pa zar i Dženo nije bio istileškarenje wrote:Do prije mjesec - dva Di Frances bio Caba....pravo osvejzenje,trener koji je trebao Romi....sad najednom kad su ispali iz svih sema za titulu
- hrasno38
#7181 Re: AS Roma
E pa kad pronadjes gdje sam ja to napisao onda cu ti odgovoriti!leškarenje wrote:Do prije mjesec - dva Di Frances bio Caba....pravo osvejzenje,trener koji je trebao Romi....sad najednom kad su ispali iz svih sema za titulu
- leškarenje
#7182 Re: AS Roma
Ma dobro,ti navijas za Romu zbog Dzeke
i naravno da niko ne valja jer ne dodaju
Ma otkud znam ko je sta pisao,ali je pisano to kad je Roma bila u egalu sa ostalima
Ma otkud znam ko je sta pisao,ali je pisano to kad je Roma bila u egalu sa ostalima
- leškarenje
#7183 Re: AS Roma
Ma nije,ne jebi....raja se vise sprdala od muke nakon njegovog ostanka na klupipalermo wrote:Čuj kako, pa zar i Dženo nije bio istileškarenje wrote:Do prije mjesec - dva Di Frances bio Caba....pravo osvejzenje,trener koji je trebao Romi....sad najednom kad su ispali iz svih sema za titulu
- hrasno38
#7184 Re: AS Roma
Jok eto navijam za Romu zato sto sam rodjeni rimljaninleškarenje wrote:Ma dobro,ti navijas za Romu zbog Dzekei naravno da niko ne valja jer ne dodaju
![]()
- Romanista 101%
#7185 Re: AS Roma
trener kriv nema tu sta, jos Alisson sta je sve skidao 
- Ludzak
#7186 Re: AS Roma
Roma je limitirana ekipa taman da ih i Ančeloti vodi.
- leškarenje
#7187 Re: AS Roma
Recimo to ovako,simpatisem Romu ali tek poslije Milana naravno.....nisam rimljaninhrasno38 wrote:Jok eto navijam za Romu zato sto sam rodjeni rimljaninleškarenje wrote:Ma dobro,ti navijas za Romu zbog Dzekei naravno da niko ne valja jer ne dodaju
![]()
Ma otkud znam ko je sta pisao,ali je pisano to kad je Roma bila u egalu sa ostalima![]()
![]()
jebi ga i ti navijas za Sarajevo zato sto te je neko slagao da je to najveci BH klub....svako se ponekad zajebe!
E sad,haj ti sad povezi kakve veze ima tvoj post ....sta si ti hOtio reci Boga ti ,sta Sarajevo ima veze sa Romom,Edinom ?
-
last mohicans
#7188 Re: AS Roma
Halali Leško ali ovo moram quotati.hrasno38 wrote:Jok eto navijam za Romu zato sto sam rodjeni rimljaninleškarenje wrote:Ma dobro,ti navijas za Romu zbog Dzekei naravno da niko ne valja jer ne dodaju
![]()
Ma otkud znam ko je sta pisao,ali je pisano to kad je Roma bila u egalu sa ostalima![]()
![]()
jebi ga i ti navijas za Sarajevo zato sto te je neko slagao da je to najveci BH klub....svako se ponekad zajebe!
- hrasno38
#7189 Re: AS Roma
Nema sa Sarajevom ali ima sa zajebomleškarenje wrote:Recimo to ovako,simpatisem Romu ali tek poslije Milana naravno.....nisam rimljaninhrasno38 wrote:Jok eto navijam za Romu zato sto sam rodjeni rimljaninleškarenje wrote:Ma dobro,ti navijas za Romu zbog Dzekei naravno da niko ne valja jer ne dodaju
![]()
![]()
nego istocna Bosna
ali,niti sam navijo za City dok je Edin bio u njemu,niti cu za Celzi ....mislim nema veceg debilizma nego lafo navijati za svaki klub gdje ode Edin ( ne mora to biti on,zamisli nekog drugog igraca npr.Lacio zbog Lulica sto je opet fuj
sace se Point naljutiti )
ma glupost,ne znam sto to komentarisem uopste,al eto.
E sad,haj ti sad povezi kakve veze ima tvoj post ....sta si ti hOtio reci Boga ti ,sta Sarajevo ima veze sa Romom,Edinom ?
- leškarenje
#7190 Re: AS Roma
Vjeruj da te ja i dalje ne kontam
sta ba zajeb,Sarajevo volej,najveci klub....ko se zajebo,ti ili Dzeko 
- BarbaDue
#7191 Re: AS Roma
Pronađi i moje hvalisanje trenera imaš kilu pečenja. Usput ne sjećam se da su ga i ostali hvalili.hrasno38 wrote:E pa kad pronadjes gdje sam ja to napisao onda cu ti odgovoriti!leškarenje wrote:Do prije mjesec - dva Di Frances bio Caba....pravo osvejzenje,trener koji je trebao Romi....sad najednom kad su ispali iz svih sema za titulu
- hrasno38
#7192 Re: AS Roma
Ma kod njeg ti je to ...napisi bilo sta pa makar i ne imalo nikakvog smislaBarbaDue wrote:Pronađi i moje hvalisanje trenera imaš kilu pečenja. Usput ne sjećam se da su ga i ostali hvalili.hrasno38 wrote:E pa kad pronadjes gdje sam ja to napisao onda cu ti odgovoriti!leškarenje wrote:Do prije mjesec - dva Di Frances bio Caba....pravo osvejzenje,trener koji je trebao Romi....sad najednom kad su ispali iz svih sema za titulu
- leškarenje
#7193 Re: AS Roma
Cuj nema smisla
pisalo se ovdje kako je on taj ,rotira igrace ...procitaj sam str.283 pa dalje....necu ja pamtiti ko je sta napisao,upratim ono sta se pise
a Barbadue baco lajkove na to i sad fol nadji mi 
- mO k3
#7194 Re: AS Roma
last mohicans wrote:Halali Leško ali ovo moram quotati.hrasno38 wrote:Jok eto navijam za Romu zato sto sam rodjeni rimljaninleškarenje wrote:Ma dobro,ti navijas za Romu zbog Dzekei naravno da niko ne valja jer ne dodaju
![]()
![]()
![]()
Kolega hrasno je baš duhovit i u elementu večeras. Roma očajna, a i Edin ništa bolji. Podsjeti me na neke epizode iz MC kad se lopta odbijala od njega. Izgleda da je izležavanje s Ibrom po Dubaiu uzelo danka, meda nije mogao.
Ma nea covjek sa kim da igra , najbolje bi mu bilo da ide u celzi ...
- BarbaDue
#7195 Re: AS Roma
Ajmo lagano sve isponove, vrati se na pomenutu stranicu i pažljivo čitaj slovo po slovo. Kad pročitaš za jedno 7 dana vrati nam se.leškarenje wrote:Cuj nema smislapisalo se ovdje kako je on taj ,rotira igrace ...procitaj sam str.283 pa dalje....necu ja pamtiti ko je sta napisao,upratim ono sta se pise
- hrasno38
#7196 Re: AS Roma
hehehehe vidi sto se vukovi opet sakupljaju....nije se odavno sralo po Edinu.....
- Point.
#7197 Re: AS Roma
Ha? Sta ja?leškarenje wrote:Recimo to ovako,simpatisem Romu ali tek poslije Milana naravno.....nisam rimljaninhrasno38 wrote:Jok eto navijam za Romu zato sto sam rodjeni rimljaninleškarenje wrote:Ma dobro,ti navijas za Romu zbog Dzekei naravno da niko ne valja jer ne dodaju
![]()
![]()
nego istocna Bosna
ali,niti sam navijo za City dok je Edin bio u njemu,niti cu za Celzi ....mislim nema veceg debilizma nego lafo navijati za svaki klub gdje ode Edin ( ne mora to biti on,zamisli nekog drugog igraca npr.Lacio zbog Lulica sto je opet fuj
sace se Point naljutiti )
ma glupost,ne znam sto to komentarisem uopste,al eto.
- mO k3
#7198 Re: AS Roma
Dopusti malo da se nasalimohrasno38 wrote:hehehehe vidi sto se vukovi opet sakupljaju....nije se odavno sralo po Edinu.....
- leškarenje
#7199 Re: AS Roma
LajkBarbaDue wrote:Ajmo lagano sve isponove, vrati se na pomenutu stranicu i pažljivo čitaj slovo po slovo. Kad pročitaš za jedno 7 dana vrati nam se.leškarenje wrote:Cuj nema smislapisalo se ovdje kako je on taj ,rotira igrace ...procitaj sam str.283 pa dalje....necu ja pamtiti ko je sta napisao,upratim ono sta se pise
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7200 Re: AS Roma
Čekajte, a šta bi s onim da Di Francesko pravi od govana pitu? Da su mu u ekipi uglavnom tarabe? Uz par izuzetaka, tipa Džeke, Naingolana?
A sad ispade pi..., levat....najbolje je komentator sinoć rekao, on je doveden na duže staze i mislim da je ove sezone primat da se obezbijedi mjesto u LP.
E sad, kako će to ići u korak sa politikom kluba, ako budu prodavali najbolje igrače, a sve se čini da hoće, Salah ode, evo sad se priča o odlasku Džeke (mada je ponuda koja se teško odbija)...teško je gajiti šampionske ambicije sa takvom transfer politikom.
Jedino ako budu imali dobar njuh, pa uhvate neke nadolazeće zvijezde, ali čini se da nije tako, jer ako ćeš Džeku zamijeniti Sturiddgeom ili Batsunešto, onda tu nema trenera koji bi mogao nešto više uraditi.
A sad ispade pi..., levat....najbolje je komentator sinoć rekao, on je doveden na duže staze i mislim da je ove sezone primat da se obezbijedi mjesto u LP.
E sad, kako će to ići u korak sa politikom kluba, ako budu prodavali najbolje igrače, a sve se čini da hoće, Salah ode, evo sad se priča o odlasku Džeke (mada je ponuda koja se teško odbija)...teško je gajiti šampionske ambicije sa takvom transfer politikom.
Jedino ako budu imali dobar njuh, pa uhvate neke nadolazeće zvijezde, ali čini se da nije tako, jer ako ćeš Džeku zamijeniti Sturiddgeom ili Batsunešto, onda tu nema trenera koji bi mogao nešto više uraditi.