FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#7176 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Baltazar_khan

#7177 Re: FC Barcelona

Post by Baltazar_khan »

dominated? jel ovo cikcangino maslo :lol:
LSD

#7178 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Quark_m wrote:Ne znam jel' bilo, vrijedi pogledati.
http://www.youtube.com/watch?v=b3fShaQu ... detailpage
Ma glumci Barcini :lol: :lol: vidi se jasno da ih nisu udarali i da su Pepe ,Lass, Khedira, Arbeloa,Ramos - plemeniti igraci kojima je fair play iznad svega, pa i po cijenu poraza :lol: :lol: ....nebi oni mrava zgazili.
Last edited by LSD on 19/08/2011 15:08, edited 1 time in total.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7179 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

ultima_palabra wrote:Ne znam, evo šta google kaže... http://www.google.ba/search?hl=hr&sourc ... i=&aql=&oq=
"UGLIEST ATHLETES EVER!!!" | Page 5 | Myspace Forums
- [ Prevedi ovu stranicu ]
http://www.myspace.com... - Spremljeno u privremenu memoriju
... Antoine Sibierski, Carles Puyol, Khalid Boulahrouz, Ronaldinho, Frank Ribery, Mauro Camoranesi, Oleguer Presas Renom, Phillip Cocu, John Heitinga. ...
:lol:
Madrid

#7180 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

Kakve je imao driblinge Ronaldinho to nije humano, po meni najbolji igrac ikada ako gledamo samo te 2-3 godine :-D :-D
jahjah

#7181 Re: FC Barcelona

Post by jahjah »

Madrid wrote:Kakve je imao driblinge Ronaldinho to nije humano, po meni najbolji igrac ikada ako gledamo samo te 2-3 godine :-D :-D
bas sam sinoc o njem razmisljo...sta mu bi pa da nako padne...nocni izlasci,trener il mu je mozda dosadilo bit najbolji :D
ima svakakvih carobnjaka i pravih a i onih kvazi al ronaldinha tesko da ce ko stic...covjek je cuda radio... :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7182 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

bilo je driblinga i sjajnih golova, ali je meni Messi ubojitiji. da li zbog svog načina igre ili više zbog onoga što ima iza leđa, o tom se može pričati.

ostaje da se vidi koliki je njegov rok trajanja, pa da ga onda upoređujemo :)
Madrid

#7183 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

Ronaldinho i Messi i nisu bas igraci na istoj poziciji, ili bar igraci istog zadatka, a i Barcelona se je dosta usavrsila kao ekipa od vremena Ronaldinha...
Messi jeste klasa i igracina, ali njegovi driblinzi (koje je skoro nemoguce zaustavit) su nekako stalno isti, Ronaldinhovi su bili ono bas "brazilski", prakticki je uz sambu prelazio igrace, dizao loptu sa tla, ispimplavao protivnika zajedno sa loptom, ono uvijek je nesto novo radio...
Oni slobodnjaci protiv Engleske i onaj ispod zivog zida se ne zaboravljaju :-D
Richard Wagner

#7184 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

I opet dobi poziv za repku.

Treba njega vratiti u Evropu.
jeza u ledja

#7185 Re: FC Barcelona

Post by jeza u ledja »

hz__semir wrote: Izgleda da jedino Iniesta i Casillas ostaju gospoda, ja u ovim silnim tucama jedino njih dvojicu nikad nisam vidio da su pravili ovakva ili slicna sranja.
I Ronaldo. Nevjerovatno je da je on jedini cooler u ovoj ekipi. Imam osjecaj da je covjeku pun kurac ovog i ovakvog Reala na celu s Murinjom.
hau jes no

#7186 Re: FC Barcelona

Post by hau jes no »

jeza u ledja wrote:
hz__semir wrote: Izgleda da jedino Iniesta i Casillas ostaju gospoda, ja u ovim silnim tucama jedino njih dvojicu nikad nisam vidio da su pravili ovakva ili slicna sranja.
I Ronaldo. Nevjerovatno je da je on jedini cooler u ovoj ekipi. Imam osjecaj da je covjeku pun kurac ovog i ovakvog Reala na celu s Murinjom.
da, sigurno žali za pellegrinijem
fixer

#7187 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Brukate se. Covjek je rekao da bi otisao ove sezone iz Reala da su otjerali Murinha.
Jack Be Nimble

#7188 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Ma Ronaldo nema timskog duha sto u igranju sto u tuci. Malo djete, ako nije po njegovom ili ako nije u centru paznje onda samo place :-).
jeza u ledja

#7189 Re: FC Barcelona

Post by jeza u ledja »

fixer wrote:Brukate se. Covjek je rekao da bi otisao ove sezone iz Reala da su otjerali Murinha.
ma jasta bi
bosnovizija

#7190 Re: FC Barcelona

Post by bosnovizija »

Evo ga sa uvodnog članka Sarajevo-x: (izvinjavam se ako ga je neko ranije postao)

Dolazi Ronaldo kući i plače. Mama ga pita: "Šta je sine, opet Barca?"
mrtva kokoš

#7191 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

fixer wrote:Brukate se. Covjek je rekao da bi otisao ove sezone iz Reala da su otjerali Murinha.
isto tako je ronaldo rekao da uziva u destruktivnom fudbalu odnosno taktici koju mourinho koristi u susretima protiv barcelone ...
Madrid

#7192 Re: FC Barcelona

Post by Madrid »

Splinter wrote:
isto tako je ronaldo rekao da uziva u destruktivnom fudbalu odnosno taktici koju mourinho koristi u susretima protiv barcelone ...
Jesil ti gledao ova zadnja 2 meca :-)
Ok, bilo je grubljih startova (mada mislim da Ronalda ne dira previse ako pepe slomi nekog, ako si to mislio pod destrutkivnim), ali ako gledamo samu igru onda ja tu nisam vidio tu destrkutivnu takktiku gdje pola tima ne smije ni da pređe pola ;-)
mrtva kokoš

#7193 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

ja ne znam nista ne pitajte mene, ja samo citam vijesti ... :-) :mrgreen:
Bušman

#7194 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

jeza u ledja wrote:
Casillas je optuzio Fabregasa da je pretjerao sa reakcijom... :-) :-) :-)
solo2

#7195 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

Bušman wrote:
jeza u ledja wrote:
Casillas je optuzio Fabregasa da je pretjerao sa reakcijom... :-) :-) :-)
Mah nabila im je Barca kompleks kojeg se dugo nece rijesiti i zbog toga je Real izgubio super kup.
Real je igrao bolje, brze, organizovanije. Bili su daleko spremniji i namjera im je bila da samelju Barcu i onda odlucno krenu u nastavak sezone. Barcu sam pratio na pripremama - Messi nije igrao sa njima od kraja sezone a ostali su svi igrali s pola snage. Cak sam i prizeljkivao da Real uzme super kup, da ih to malo razdrma i da im da elana za slijedecu sezonu, ali eto dokazali su (po ko zna koji put) da se fudbal igra mozgom i da su i pored ovakvog reala (sa najboljom mogucom ekipom koja se moze kupiti i Murinhom) ipak za 2 klase najbolja ekipa na svijetu.

p.s. Pepe nije normalan, to da smo na cisto, jer je napravio barem 3 faula za crveni samo u zadnjoj utakmici.
Ostali su uglavnom jako jako isfrustrirani, pogotovo Marcelo, Ramos, i onaj Carvalho (klasicni Murinhov kreten)
Casillas i Benzema - kapa do poda!
Charuga
Globalni moderator

#7196 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Evo i nasih ljudi na El Clasicu .. :)

Bosanaca ima i na Nou Campu!

Code: Select all

http://--- SPAM ---/vijesti.aspx?id=27906
@Sema, eto covjeka .. 8-)
Charuga
Globalni moderator

#7197 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Pisi, pisi .. 8-)
tzipiripi

#7198 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Iker Casillas telefonski sklopio primirje s Xavijem i Puyolom

Kapetana Barcelone Xavija Hernandeza, s kojim je u završnici uzvratnog dvoboja Španjolskog superkupa imao vruću raspravu, Realov kapiten Iker Casillas nazvao je dan nakon utakmice.

Španjolska radijska postaja Onda Cero izvijestila je da je 30-godišnji vratar odlučio preuzeti inicijativu i izgladiti razmahane napetosti između dviju strana.

Razgovarao je najprije s Xavijem, a potom i s Carlesom Puyolom, prvi Barceloninim kapetanom koji je trenutačno izvan kadra.

Prema navodima istog izvora, golman Reala uspio je izgladiti nsporazume i telefonski su kapetani sklopili primirje.

Ostaje za vidjeti koliko će ono izdražti u sljedećem okušaju divova, koji se igra devetog decembra na Santiago Bernabeuu.
Obuca9

#7199 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

Plavih_11 wrote:Evo i nasih ljudi na El Clasicu .. :)

Bosanac Bane, al' ću da ga zajebajem kad se vrati :D :D
Charuga
Globalni moderator

#7200 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

hz__semir wrote:
Plavih_11 wrote:Evo i nasih ljudi na El Clasicu .. :)

Bosanac Bane, al' ću da ga zajebajem kad se vrati :D :D
I on se smijao kad je procitao da je bosanac .. :mrgreen:
Post Reply