Pa sda su dritanovci već 30 i kusur godina. Prodali sve živo i uništili vlastiti narod.
Kud ćeš većih dritanovaca moj avdo.
Korištenje djece sa downovim sindromom da poentiraš je neukusno...najblaže rečeno.L u c i f e r wrote: ↑12/10/2022 20:17Ako smatras da je uvredljivo, uklonicu ja, nije problem
Licno smatram da uopste nije
Tko ide na prosvjede? Hoće li svi ili samo oni koji smatraju da neće biti dio vlasti?drmadzija wrote: ↑12/10/2022 20:20 Razumijemo svi šta je Lucifer htio kazati, ali i ja se slažem da se sklone slika. Odnosno, i ja dajem preporuku da je slika kandidat za proces brisanja sa teme.
Edit: Priča se da se organizuju masovni izbori u Subotu ispred zgrade OHRa protiv Šmitovog nametnutog zakona.

Za her Schmita?
Gdje se oblacis za SFF? Meni je to cool event, jedva cekam.Pandakonda wrote: ↑12/10/2022 19:32 Taj Begic tacno sirovina ko i Zahiragic. Jadna nam majka ako on bude reklamirao građansku drzavu![]()
Jel ima ovo gdje da se kupi? Mislim , plasticno, ne forumsko.
frajer je pored toga pokušao rehabilitovat nacističkog pilota i još neke malverzacije sprovest u vezi tog mračnog perioda, dobitnik najviših ordenja R. Hrvatske, koje dijeli sa presuđenim ratnim zločincima, nikad ih se nije odrekao...
Schmidt, visoki predstavnik i Deutsche Bahn: Od afere herbicida “ubice” do poslova na Balkanu
Nadzornom odboru ovog giganta (Deutsche Bahn - DB), od 1. aprila 2019. do 30. aprila 2022. godine sjedio je i Christian Schmidt, bivši njemački ministar poljoprivrede i član Bundestaga, a danas visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini.
Ono što je zanimljivo, DB ima 100% kontrolu nad kompanijom “Arriva” kojoj su Hrvatska i Srbija strateška tržišta. Tačnije cilj su joj autobuske kompanije.
Arriva je u Hrvatskoj "završila" poslove u Osijeku, Karlovcu, Požegi, Cresu, Otočcu, Gospiću, Slunju, Rugvici, a u Srbiji u Požarevcu, Novim Banovcima...
građani BiH se s pravom mogu zapitati da li je visoki predstavnik imao određene "dugove" u Hrvatskoj i Srbiji