Ilegalni migranti u BiH
-
zrakomlat
#7177 Re: Migranti u BiH
Optimistično. Čuj 2-3 noćiславянин wrote:Ne brini 2-3 noci eto njih nazad kod kuceRtrnOfSalisbury wrote:uhapsilo hin i poceralo na put za vucjak a niko ne pita jesul ostavili dugove, jel placena kirija itd
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dok-pol ... ook+status
- vjesticanametli
#7179 Re: Migranti u BiH
Zica zakon ogradi i nema nikud....a fuj jebo ih otac
-
swanfilter
#7180 Re: Migranti u BiH
Kada sam ja govorio da im treba laganom represijom pokazati. Inace bahatost ...
Nastavi li se ovako, bice i proljeca ovdje. Samo polako ...
- славянин
#7181 Re: Migranti u BiH
Pa ja jedno za 9 mjeseci opet ce proljeceswanfilter wrote:Kada sam ja govorio da im treba laganom represijom pokazati. Inace bahatost ...
-
zrakomlat
#7182 Re: Migranti u BiH
I FMA, free migrant armyславянин wrote:Pa ja jedno za 9 mjeseci opet ce proljeceswanfilter wrote:Kada sam ja govorio da im treba laganom represijom pokazati. Inace bahatost ...
Nastavi li se ovako, bice i proljeca ovdje. Samo polako ...![]()
- insomnia78
#7183 Re: Migranti u BiH
Ma ne jebu ovi to. Njima je u cilju samo mackanje
-
swanfilter
#7184 Re: Migranti u BiH
Trenutno ne, al ima vakta. Naprijed tesko, nazad samo u tabutu. Juce letva, danas pistolj, a kroz koju godinu ...
- CPT
#7185 Re: Migranti u BiH
Dakle, moram ti crtati? Znam, cak i ja sam tu statistuku vec objavio na jednoj od 280 stranica. Jedan od forumasa je statistuku objavio prije nekih 30 stranica. Znaci hoces znati sam pronaci ili da ti napravi tutorial?Kejn wrote:Dakle ne znas samo nagadjas. Statistika dakle ne postoji ili postoji pa ne ide tebi u korist cim je ne stavljas ovdje. De zaljepi ti jos koju sliku zene u moru muskih izbjeglica...CPT wrote:
Bilo je vise puta u ovoj temi. Zadnji put nekih 30 stranica nazad. Ako te bas toliko zanima sigurno ces pronaci. Ili u Googlu ukucaj. Ako je to takva misterije odakle se onda izvlaci statistika o isilu, o muskaricma, o mladicim, ajfonima, itd?
- CPT
#7186 Re: Migranti u BiH
Znaju da ta lokacija odbijena in da nece dobiti financiranja i opet ...insomnia78 wrote:Ljepo su ih ispostovali gore
”Vučjak predstavlja značajan zdravstveni i sigurnosni rizik i trenutno nije opremljen za smještaj migranta i izbjeglica po međunarodnim standardima. Područje je smješteno blizu minskih polja. Postoji i velika opasnost od požara ili eksplozije zbog mogućeg prisustva metana koji se nalazi ispod zemlje s obzirom da je na ovoj lokaciji nekada bila deponija. Dok ova dva rizika ne eliminišu nadležne vlasti ovo mjesto je neprikladno za stanovanje ljudi", kazali su iz UN-a.
Istakli su na lokaciji Vučjak još uvijek nema sanitarnih čvorova, pitke vode i struje zbog čega nije prihvatljivo da migranti tu borave.
- славянин
#7187 Re: Migranti u BiH
Pa tu lokaciju su stavili nebi li ovi smugnuli preko grane (ti si i predlagao tako nesto) - ali Hrvati se zalili i evropa fljas nama.A ovi jos krenuli nazad u bihac... Hrvatska policija ih bije kako stigne tako da su zaglavili tj. oni jadnici u Krajini poslje rata pred vratima zatekose sada rat i po kucama.CPT wrote:Znaju da ta lokacija odbijena in da nece dobiti financiranja i opet ...insomnia78 wrote:Ljepo su ih ispostovali gore
”Vučjak predstavlja značajan zdravstveni i sigurnosni rizik i trenutno nije opremljen za smještaj migranta i izbjeglica po međunarodnim standardima. Područje je smješteno blizu minskih polja. Postoji i velika opasnost od požara ili eksplozije zbog mogućeg prisustva metana koji se nalazi ispod zemlje s obzirom da je na ovoj lokaciji nekada bila deponija. Dok ova dva rizika ne eliminišu nadležne vlasti ovo mjesto je neprikladno za stanovanje ljudi", kazali su iz UN-a.
Istakli su na lokaciji Vučjak još uvijek nema sanitarnih čvorova, pitke vode i struje zbog čega nije prihvatljivo da migranti tu borave.
- CPT
#7188 Re: Migranti u BiH
Ne, nisam ja predlagao tako nesto. Samo ... moze uraditi ovako nesto. Postaviti satore uz granicu i eto zavrsen posao. I to tako ociglednoславянин wrote:Pa tu lokaciju su stavili nebi li ovi smugnuli preko grane (ti si i predlagao tako nesto) - ali Hrvati se zalili i evropa fljas nama.A ovi jos krenuli nazad u bihac... Hrvatska policija ih bije kako stigne tako da su zaglavili tj. oni jadnici u Krajini poslje rata pred vratima zatekose sada rat i po kucama.
- славянин
#7189 Re: Migranti u BiH
Pa to su i uradili samo sto je EU rekla odmaknite ih malo dalje od granice.CPT wrote:Ne, nisam ja predlagao tako nesto. Samo ... moze uraditi ovako nesto. Postaviti satore uz granicu i eto zavrsen posao. I to tako ociglednoславянин wrote:Pa tu lokaciju su stavili nebi li ovi smugnuli preko grane (ti si i predlagao tako nesto) - ali Hrvati se zalili i evropa fljas nama.A ovi jos krenuli nazad u bihac... Hrvatska policija ih bije kako stigne tako da su zaglavili tj. oni jadnici u Krajini poslje rata pred vratima zatekose sada rat i po kucama.Cak sam i rekao da se ne radi to u B. Petrovcu jer su bile slicne glupe ideje.
- CPT
#7190 Re: Migranti u BiH
Ne, nisu to uradili. Ako ne kontas sta i kako provjeri kako su to uradili Srbi ili Slovenci. Mozda prodaju plan?славянин wrote:Pa to su i uradili samo sto je EU rekla odmaknite ih malo dalje od granice.CPT wrote:Ne, nisam ja predlagao tako nesto. Samo ... moze uraditi ovako nesto. Postaviti satore uz granicu i eto zavrsen posao. I to tako ociglednoславянин wrote:Pa tu lokaciju su stavili nebi li ovi smugnuli preko grane (ti si i predlagao tako nesto) - ali Hrvati se zalili i evropa fljas nama.A ovi jos krenuli nazad u bihac... Hrvatska policija ih bije kako stigne tako da su zaglavili tj. oni jadnici u Krajini poslje rata pred vratima zatekose sada rat i po kucama.Cak sam i rekao da se ne radi to u B. Petrovcu jer su bile slicne glupe ideje.
- славянин
#7191 Re: Migranti u BiH
Ja bi prije da nam Hrvati prodaju plan i da ga primjenimo na drini - jer ovi NGO "planovi" tipa - zatekao ih u kuci - ma jadni oni usli da se okupaju mi i nisu bas nesto ..CPT wrote:
Ne, nisu to uradili. Ako ne kontas sta i kako provjeri kako su to uradili Srbi ili Slovenci. Mozda prodaju plan?
- insomnia78
#7192 Re: Migranti u BiH
Kae nova lokacija

Ovo da se osjecaju ko kod kuce

- славянин
#7193 Re: Migranti u BiH
Djaba su trosili gorivoinsomnia78 wrote:Kae nova lokacija
- Kejn
#7194 Re: Migranti u BiH
Haj mojne tisra. Nemas statistiku vec ovdje lafo stavljas slike par djevojcica kako bi dokazo da medju izbjeglicama ima i zena. A ono preko 90 % vojnosposobni muskarci.CPT wrote:Dakle, moram ti crtati? Znam, cak i ja sam tu statistuku vec objavio na jednoj od 280 stranica. Jedan od forumasa je statistuku objavio prije nekih 30 stranica. Znaci hoces znati sam pronaci ili da ti napravi tutorial?Kejn wrote:Dakle ne znas samo nagadjas. Statistika dakle ne postoji ili postoji pa ne ide tebi u korist cim je ne stavljas ovdje. De zaljepi ti jos koju sliku zene u moru muskih izbjeglica...CPT wrote:
Bilo je vise puta u ovoj temi. Zadnji put nekih 30 stranica nazad. Ako te bas toliko zanima sigurno ces pronaci. Ili u Googlu ukucaj. Ako je to takva misterije odakle se onda izvlaci statistika o isilu, o muskaricma, o mladicim, ajfonima, itd?
- CPT
#7195 Re: Migranti u BiH
Ono kad ti je Google misterija u 2019...Kejn wrote:Haj mojne tisra. Nemas statistiku vec ovdje lafo stavljas slike par djevojcica kako bi dokazo da medju izbjeglicama ima i zena. A ono preko 90 % vojnosposobni muskarci.
https://www.unicef.org/eca/emergencies/ ... t-children
https://data2.unhcr.org/en/situations/m ... 1560543721
- Kejn
#7196 Re: Migranti u BiH
I sta sa ova dva linka? Sta si ovim dokazao. Gdje ti je ovdje statistika koliko je muskih a koliko zenskih migranata uslo u BiH. Dakle nadji pasos quoataj ga ovdje i ispod stavi link. Tako se dokazuje argumentCPT wrote:Ono kad ti je Google misterija u 2019...Kejn wrote:Haj mojne tisra. Nemas statistiku vec ovdje lafo stavljas slike par djevojcica kako bi dokazo da medju izbjeglicama ima i zena. A ono preko 90 % vojnosposobni muskarci.
- Bloo
- Globalna šefica
#7197 Re: Migranti u BiH

Veći omjer muškaraca nego žena.
U Španiju samo očevi došli?
-
biscanka2
- CPT
#7199 Re: Migranti u BiH
Ili mozda neko selo u BiH? Na linkovima imas statistiku za citavu Evropu. Ljudi u BIH ne padaju ne padaju sa Marsa vec dolaze iz tj. prek Grcke. STatistiku za Grcku ces naci pod "Greece" na prvom linku.Kejn wrote:I sta sa ova dva linka? Sta si ovim dokazao. Gdje ti je ovdje statistika koliko je muskih a koliko zenskih migranata uslo u BiH. Dakle nadji pasos quoataj ga ovdje i ispod stavi link. Tako se dokazuje argumentCPT wrote:Ono kad ti je Google misterija u 2019...Kejn wrote:Haj mojne tisra. Nemas statistiku vec ovdje lafo stavljas slike par djevojcica kako bi dokazo da medju izbjeglicama ima i zena. A ono preko 90 % vojnosposobni muskarci.
Navedenog nema veze sa azilom ili pravom na azil. Usput kako se ta prica o "90 % vojnosposobni muskarci" uklapa sa pricom da uopste ne dolaze iz "ratnih" drzava. Ako vec pricas o "vojno sposbnim muskarcima" onda znas da automatski priznajes da imajo pravo na zastitu tj. azil? Ili si nesto pobrkao?
- CPT
#7200 Re: Migranti u BiH
Cudno da opasnijim putevima ima vise muskaraca, bas cudno...Bloo wrote:
Veći omjer muškaraca nego žena.
U Španiju samo očevi došli?