Da se nadovezemKikibombona wrote: ↑18/06/2020 00:25
Drzava se raspada, kriminal i korupcija posvuda, sve institucije su kriminalizovane, mladi odlaze.
https://www.faktor.ba/vijest/potpredsje ... 0-km/87165
Da se nadovezemKikibombona wrote: ↑18/06/2020 00:25
Drzava se raspada, kriminal i korupcija posvuda, sve institucije su kriminalizovane, mladi odlaze.
Klasika.. sve je to isto, samo manje zlo treba birati.Akibh wrote: ↑18/06/2020 14:08Da se nadovezemKikibombona wrote: ↑18/06/2020 00:25
Vec dugo me uopste ne mogu iznervirati nastupi i teorije Željko Komšić-a.
Nova podla laz i optuzivanje mene i Naroda i pravde za antisemitizam i fasizam, tuzakanje medjunarodnoj zajednici, nivo su na koji se rijetko spusti neko od politicara.
Ja nekako ne mogu da budem ljut, vise sam tuzan zbog onoga sto sebi radi dobitnik najveceg ratnog priznanja.
Zapetljan u kaljuzi svojih prevara, ponizen od SDA vise puta, a juce finalno potpisanim sporazumom o “legitimnim predstavnicima naroda”, on mora negdje izbaciti svoju frustraciju.
Logicno mi je i da odabere nas jer je veliki broj razocaranih biraca i clanova upravo Narod i pravdu vidio kao alternativu politici koju je promovisao Zeljko.
Promovisao, a onda je prodavao za pozicije na koje je imenovao opet clanove SDA
Danas, kad je trebalo da vristi zbog dogovora Bakira i Covica u kojem se gasi potpuno prica o gradjanskoj BiH, u kojoj se on bas ponizava, on bljuje vatru na nas, primitivno, neljudski.
Optuzivao me cak i za neki narko kartel , kandidata za reisa kojeg je Islamska zajednica potvrdila nazivao nemoralnim, izmisljao razlicite lazi, al’ sad se bas spustio na dno politicke kaljuze
Tuzno je to Zeljko, to heroji ne rade.
Posmatram ovih nekoliko dana svu artiljeriju koju na nas ta koruptivna bratija ispaljuje, napisem poneki status, a Narod i pravda jos se zvanicno nije oglasila.
Hoce, ubrzo.
Dobro je sto nismo odmah jer su iz svojih politickih rupa istrcali mnogi misevi i svi u jedan glas napali one kojih se najvise boje, napali nas.
Svima cemo mi na crtu, dobice sta su zasluzili!
Samo sam zbog Komsica iskreno tuzan
Nema ANP-a, na NATO putu smo otisli nekoliko koraka, unazad, Bakir i Covic stavili potpis na sporazum o “legitimnim”, na Drini se cuju ruske pjesme, drzavni nivo vlasti apsolutno kontrolisu Dodik i Covic.
Paravan za smjenu Vlade KS je potpuno pao, i sad se kao ovako vadite.
Al’ nasli ste na kome cete se vadit’

SDA je Hitler. Sve drugo je manje zlo.Akibh wrote: ↑18/06/2020 14:08Da se nadovezemKikibombona wrote: ↑18/06/2020 00:25
Nema jarane kopaju do jaja ali nema nista...Ako na ovome temelje onu "svi su isti" pusa im je do bola.mirza_15 wrote: ↑18/06/2020 14:50 Je li ovo sve što mogu naći? Direktor neke ustanove uzeo sebi službeni mobitel? Koliko hiljada službenih mobitela imaju SDA direktori, šefovi i uhljebljeni po raznim ministarstvima pa to nikada nije problematizirano. Tanko vam je ovo u poređenju sa trafikama, Asimima, respiratorima
Čovjek nam svima poručio: "hebeš školu i to što si varao da dobiješ diplomu. Važno je da si u stranci, a obrazovanje je svakako precjenjeno." Taj sistem smo najbolje vidjeli u pandemiji. Samo biraj posao, stručna sprema nije važna. Važna je članska kartica.sumirprimus wrote: ↑18/06/2020 15:04 zato je tu asim brat da brani brata osmicu i vitalni bosnjacki interes![]()
![]()
Damir je ništa, a i SDP je ništa, tako da nema tu neke nekompatibilnosti.
ne znam šta je "politička inteligencija", ali znam da je jedina njegova inteligencija bila kako se zakačiti na budžet. uspio je.
NS i NiP nemaju nikakav odnos do li međusobnog prešutnog dogovora da se ne ujedaju (moje govno ne smrdi), a to je vrsta odnosa sa najgorim posljedicama po ono čime bi pomenuti faktori da upravljaju. doduše, te stranke i postoje samo da bi sisale budžetsku sisu. NiP je direktno zbog toga nastao, to je jedna parada idiota, a NS jeste nastala iz časnih razloga, međutim dođoše spadala i otjeraše osnivače i njihove časne ideje. ode proslavljeni Dino Mustafić - dođe glodar Kojović, ode proslavljeni Tanović - dođe nekakva Ćudić, ode Bajović - dođe Kuskunović,... ode... sve u pizdu materinu.Kikibombona wrote: ↑18/06/2020 00:25NS i NiP, uprkos velikom ideoloskom jazu, imaju posten odnos. Dobro funkcionisu.
pa pola ih se prekvalifikovalo po ovim privatnim fakultetima .mirza_15 wrote: ↑18/06/2020 15:09Čovjek nam svima poručio: "hebeš školu i to što si varao da dobiješ diplomu. Važno je da si u stranci, a obrazovanje je svakako precjenjeno." Taj sistem smo najbolje vidjeli u pandemiji. Samo biraj posao, stručna sprema nije važna. Važna je članska kartica.sumirprimus wrote: ↑18/06/2020 15:04 zato je tu asim brat da brani brata osmicu i vitalni bosnjacki interes![]()
![]()
ismijavanjem himne, psovanjem, arlaukanjem? teško.Bosanski_kralj wrote: ↑18/06/2020 15:13A jebem je i biografiju. Čovjek je u godinu i po pokazao kako bi trebao jedan pravi skupštinski zastupnik komunicirati sa svojom bazom.
vrlo skučeno gledaš na narod. to što opisuješ kao SDA naslijeđe su ljudske osobine na globalnom nivou, dio prirode čovjeka. zato djelovanje sa takvim posmatranjem stvari ovdje nikad nije imalo uspjeha, i neće. narod vam je k***c, a hoćete da vas podrži? teško.Kikibombona wrote: ↑18/06/2020 15:13Narod je kurac. Nepismen, konzervativan, vjerski nastrojen, kriminalizovan, korumpiran. Sve to je narodu u gen usadila SDA sekta.
Rusenje SDA sekte je obaveza. Sve nakon SDA je napredak.
Zašto je "konzervativan i vjerski nastrojen" loše? Evo, ja sam vjerski nastrojen, ali niti sam za SDA, niti sam nepismen. Još manje sam "korumpiran ili kriminalizovan." Stereotipi i kalupi mogu biti jednako loši i izazvati strašne posljedice, možda čak i strašnije nego kriminal i korupcija.Kikibombona wrote: ↑18/06/2020 15:13Narod je kurac. Nepismen, konzervativan, vjerski nastrojen, kriminalizovan, korumpiran. Sve to je narodu u gen usadila SDA sekta.
Rusenje SDA sekte je obaveza. Sve nakon SDA je napredak.
Ti mislis da ce SDA seljacka govna vladati zauvijek?