Pitam se da li je to dio "osvete" o kojoj je govorio Obama nakon izbora, ili je dio price o Trumpu i kojekakvim navodnim ucjenama.
Ili sto je najvjerovatnije nema veze ni sa cim.
Koji dildo...At one point, Trump informed Turnbull that he had spoken with four other world leaders that day — including Russian President Vladimir Putin — and that “this was the worst call by far.”![]()
“This is the worst deal ever,” Trump fumed as Turnbull attempted to confirm that the United States would honor its pledge to take in 1,250 refugees from an Australian detention center.![]()
Trump, who one day earlier had signed an executive order temporarily barring the admission of refugees, complained that he was “going to get killed” politically and accused Australia of seeking to export the “next Boston bombers.”![]()
Even in conversations marred by hostile exchanges, Trump manages to work in references to his election accomplishments. U.S. officials said that he used his calls with Turnbull and Peña Nieto to mention his election win or the size of the crowd at his inauguration.
![]()
![]()
Trump was also skeptical because he did not see a specific advantage the United States would gain by honoring the deal, officials said.![]()
Ko ce trijezan slusati sat vremena australski naglasak hebo ga tiPoint. wrote:Budaletina trebala imati jednocasovni telefonski razgovor sa australskim PM, nakon 25 minuta prekinuo razgovor u seljackom stilu. Koja jebena sirovina.
Trump napao premijera Australije: Želite nam poslati nove bombaše iz Bostona
tolerantna antifa. bravo samo pali i rusi, a uvijek prvo najave "mirne proteste". uspjeli su cak i covjeka ubiti. svaka cast, nema dalje.relativno84 wrote:
da... obično nemam namjeru guglati pa se raspravljati s forumašimaPoint. wrote:Budaletina trebala imati jednocasovni telefonski razgovor sa australskim PM, nakon 25 minuta prekinuo razgovor u seljackom stilu. Koja jebena sirovina.
Bravo klix, Po***** vam se u usta. Koja laz i propaganda.Studenti Univerziteta California u Berkleyu organizovali su proteste u srijedu navečer zbog najavljenog pojavljivanja konzervativnog provokatora i ultra-desničara Miloa Yiannopoulosa koji je poznat po izjavama i stavovima o "superiornosti bijele rase".
ne znam ko je milo i boli me đon i za njega i njemu slične s lijeva i desnapasha078 wrote:Tog Mileta su i sa Twittera banovali

To je ipak vaša furka...Black swan wrote:jesu li zapalili i koju knjigu na lomači

The United States and China will fight a war within the next ten years over islands in the South China Sea, and “there’s no doubt about that”. At the same time, the US will be in another “major” war in the Middle East.
Those are the views – nine months ago at least – of one of the most powerful men in Donald Trump’s administration, Steve Bannon, the former head of far-right news website Breitbart who is now chief strategist at the White House.

pici wrote: to je kad si sebi največi dušman... kravari ponovo vladaju, ono što se amerika omrzla za vrijeme bušHa je mala maca kako će se pljuvat dok je ovaj KRETEN
fazer wrote:pici wrote: to je kad si sebi največi dušman... kravari ponovo vladaju, ono što se amerika omrzla za vrijeme bušHa je mala maca kako će se pljuvat dok je ovaj KRETEN
Pa dobro sta hoces reci sa ovim? Da se ljudi ubijaju u crnackim getojima, da se latino-americke narko grupe medjusobno rokaju? Sve to stoji i zato se i gradi zid kako bi bilo sto manje kriminalaca koji dolaze iz meksika. To sto godisnje mali broj ljudi nastrada od terorizma ne znaci da se ne treba pozabaviti tim problemom. Prometne nesrece? Ljudi ne paze kako voze(hodaju) i cesto nastradaju zbog vlastitih propusta.
To će se riješiti samo od sebe dok išćeraju one ubice i silovatelje meksikance.pici wrote:
o kĆemu ti brabonjašH... UPUCAN OD DRUGOG AMERIKANCA 11 737 godišnje dodušhe sve crnčuge, hispanjolci, pederi i kurve
Kakve to veze ima za tvoju otecenu tintaru?Black swan wrote:nemojte se praviti naivni
nije svejedno kad te upuca neki rođeni tu krimos
ili neki krimos koji je uvezen jer nije dovoljno pazeno na zakone pri uvozu krimosa
prvog nisi mogao sprijeciti
a drugog si mogao zadržati van granica države
sad umjesto Trump stavi H. Clinton i biti ceMaxxtro wrote:I, nekon ovoliko stranica, jel iko uspostavio uspjesnu dijagnozu za Trump fanove? Jesu li ovi ljudi jednostavno glupi, ili hronicno dezinformisani?
Moram priznat da sam nakon njegove pobjede zaista mislio de ce ti ljudi polahko poceti uvidjati o kakvom diletantu i egomanijaku se radi, kada se uistinu prihvati posla. Da je uzjahao na populistickom valu, al da ce to brzo splasnut cim se prihvati konkretnih stvari. Sad vidim da je problem u kritickom rezonovanju, koristenju logike i cinjenica u izvodjenju zakljucaka, a zaboravljajuci da ti ljudi zive u alternativnoj stvarnosti, gdje vladaju "alternativne" cinjenice.
Ako sam ikada sumnjao, sada sam uvjeren da je Orvelova 1984. apsolutno moguca u teoriji. Kada neko izdresira svoje sljedbenike da mu vjeruju i ne zamjeraju cak i kada ocigledno laze ko pas, preko cega onda ne bi bili u stanju preci? Kako je moguce falsificirati takva uvjerenja? Ja sam sada siguran, da ovi njegovi najodaniji sljedbenici apsolutno nisu mentalno opremljeni za ikakvu vrstu kriticke analize. Sta god da Trump uradi, da sjebe kompletnu svjetsku ekonomiju, da izazove treci svjetski rat (mada ne vjerujem da ce ista slicno bit, ne volim pretjeranu dramu), cak ni tada ne bi bile izvucene ama bas nikakve pouke. Je li to problem obrazovanja (ja licno mislim da jeste) ili neceg drugog, to je posao kojim ce se pozabaviti socijolozi buducnosti.
A kako ti to možeš predvidjeti kada će neko postati kriminalac?Black swan wrote:nemojte se praviti naivni
nije svejedno kad te upuca neki rođeni tu krimos
ili neki krimos koji je uvezen jer nije dovoljno pazeno na zakone pri uvozu krimosa
prvog nisi mogao sprijeciti
a drugog si mogao zadržati van granica države