Niko ne spori da su KAT i Cousins bolji/kompletniji igrači od njega al realno da mi je neko rekao da ćemo imati u NBA igrača koji će biti među deset na svojoj poziciji rekao bih mu da je na drogama. Frajer koji je osnove košarke počeo učiti sa 15-16 godina ima 15-8 sezonu uz 46% FG i mnogi se ovdje ubiše ko će se više popišati na njega, isto ko da je Kwame Brown...
Jusuf Nurkić
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shalla
#7176 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Pa eto bilo bi malo pretjerano da je Juka najbolji centar lige
Niko ne spori da su KAT i Cousins bolji/kompletniji igrači od njega al realno da mi je neko rekao da ćemo imati u NBA igrača koji će biti među deset na svojoj poziciji rekao bih mu da je na drogama. Frajer koji je osnove košarke počeo učiti sa 15-16 godina ima 15-8 sezonu uz 46% FG i mnogi se ovdje ubiše ko će se više popišati na njega, isto ko da je Kwame Brown...
-
Lug
#7177 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
nema me tamo wrote:Da po statistici bi i trebao da ima bolje brojke s obzirom koliko ce biti placen..
Ja iskljucivo govorim o njihovim duelima 1 na 1 da su tu negdje..
A sto se tice Kazinsa taj ga skoro uvijek izdominira i izbaci iz utakmice rano
u zadnjoj utakmici ga nije uopste izdominirao, nego je popio 3 banane od Nurkica i dodao tome jos 19 poena, uglavnom preko njega.. i novinari nakon utakmice su ga pitali da li ima sta personalno kad igra protiv Portlanda (Nurkica) s obzirom da je tako djelovao.. ocito iznerviran onim bananama i dobrom igrom ..
-
nema me tamo
#7178 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
1 banana nakon što je izgubio korak i išao na dvokorak u prakticno padajucem stanju u mojoj glavi se to ne broji..
Druga banana nakon što je imao duel s dvojicom igrača Portlanda i bukvalno umalo nije pao na parketu i krenuo da baci loptu i tu je bio Nurkic koji prakticno nije ni skocio kako treba jer bi vjerovatno ja ono blokirao koliko je lagano bilo..
Treca blokada ne znam..
Sto se tice ostalog dao je više poena od Juke u ovoj utakmici eto treba li još nešto?
Da ne pricamo o tome kako je zadnji put izvukao protiv Kazinsa nešto dobro još dok je igrao u Denveru
To je ovo
https://www.youtube.com/watch?v=YsREVCWjmck
Poslije toga svaki put ili je bio donji ili podjednak...
Da ne pricam kako ga je izbacio iz igre rano zadnje dvije.
A sto se tice zadnjih izjava Juke o njemu s njima se slažem 100 posto dobar je glumac i nije približno opasan koliko se predstavlja.
Druga banana nakon što je imao duel s dvojicom igrača Portlanda i bukvalno umalo nije pao na parketu i krenuo da baci loptu i tu je bio Nurkic koji prakticno nije ni skocio kako treba jer bi vjerovatno ja ono blokirao koliko je lagano bilo..
Treca blokada ne znam..
Sto se tice ostalog dao je više poena od Juke u ovoj utakmici eto treba li još nešto?
Da ne pricamo o tome kako je zadnji put izvukao protiv Kazinsa nešto dobro još dok je igrao u Denveru
To je ovo
A sto se tice zadnjih izjava Juke o njemu s njima se slažem 100 posto dobar je glumac i nije približno opasan koliko se predstavlja.
- ovo_malo_duse
#7179 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Hahaha. Jeli ko gledao tekmu ili Highlights. Ja ludih komentatora, koji kraljevi..
Happy brthday to you say Nurk with a Jam . Happy brthday Bobby Cokula - Nurkich says Happy Brhday to you
Happy brthday to you say Nurk with a Jam . Happy brthday Bobby Cokula - Nurkich says Happy Brhday to you
-
nema me tamo
#7180 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
heheheheheheheheheovo_malo_duse wrote:Hahaha. Jeli ko gledao tekmu ili Highlights. Ja ludih komentatora, koji kraljevi..
- Mali_Vuk
#7181 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Fali mu definitivno ona njegova ranija masa i kilaža da bi bio dominantan pod košem. I to je ono što mu navijači Portlanda najviše zamjeraju. Ta Jukina, kako je oni zovu, mekoća u duelima ih izluđuje. Samo jebiga, da nije izgubio na težini do sada bi vjerovatno bio trajno van terena zbog povrede. Ne bi koljena izdržala..
Treba poraditi malo na kondicionom planu i napucati nešto snage. A isto tako je diskutabilan i njegov voljni momenat. Kad poludi i kad ga spuca adrenalin pretvara se iz mrtve ribe u lava. Bošnjo
Treba poraditi malo na kondicionom planu i napucati nešto snage. A isto tako je diskutabilan i njegov voljni momenat. Kad poludi i kad ga spuca adrenalin pretvara se iz mrtve ribe u lava. Bošnjo
-
nema me tamo
#7182 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Poluvrijeme protiv Indiane 12 poena 12 skokova 2 ukradene
19, 17 na kraju uz brutalnu osvetu Oladipu nakon sto ga je upravo oladipo zaljepio ranije..
Evo i zanimljiv podatak, a to je da je Lilard - Nurkic kombinacija druga u ligi dakle po asistencijama jedan igrac prema drugom.
19, 17 na kraju uz brutalnu osvetu Oladipu nakon sto ga je upravo oladipo zaljepio ranije..
Evo i zanimljiv podatak, a to je da je Lilard - Nurkic kombinacija druga u ligi dakle po asistencijama jedan igrac prema drugom.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7183 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Cedevita ili Šibenik 
- shake69
#7184 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Kad se Juka naljuti odigra kao jutros! Prizeljkivao sam da jednu blokadu rokne onom mostarskom CRO Babi ali ne bi!
- Diwan
#7185 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Svojatac beef ne može a da se ne zakači s nekim na utakmici. Valjda se nauči ponašati do kraja svoje karijere tamo kao i zakucavati

-
nema me tamo
#7186 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Diwan wrote:Svojatac beef ne može a da se ne zakači s nekim na utakmici. Valjda se nauči ponašati do kraja svoje karijere tamo kao i zakucavati![]()
Kad ga je zaljepio Oladipo ranije klošarski je Juku provocirao, onda kad ga je ovaj zakucao krkanski na zadnji pokusaj vracanja u utakmicu Indiane baš ga je sjebao + mu se Juka u facu unosi
-
cassius
#7187 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Ja eto, treba biti finDiwan wrote:Svojatac beef ne može a da se ne zakači s nekim na utakmici. Valjda se nauči ponašati do kraja svoje karijere tamo kao i zakucavati![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7188 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Pa evo skoro svaku veče neka frka u NBA, šta sad. Dešava se i to, prorade živci u nekom momentu.
- shalla
#7189 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Samo vratio provokaciju. Trebao je i jače odreagovati, ovo je kamilica kako bih ja odreagovao...Diwan wrote:Svojatac beef ne može a da se ne zakači s nekim na utakmici. Valjda se nauči ponašati do kraja svoje karijere tamo kao i zakucavati![]()
-
Lug
#7190 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
cuj opravdanja za bananenema me tamo wrote:1 banana nakon što je izgubio korak i išao na dvokorak u prakticno padajucem stanju u mojoj glavi se to ne broji..
Treca blokada ne znam..
To je ovo
pa kako .. podjednak ..ili mu je razvalio supak ili nije,, ma bjezi, ko malo djete si kad mu nesto nije po volji pa se koprca po podu..
Nurkic zvjer
-
Lug
#7191 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
prica se, prica se... da ce ga vratiti u Sibenik..Tomahawk11 wrote:Cedevita ili Šibenik
-
nema me tamo
#7192 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Pa bolan imao je više poena od njega i u ovoj zadnjoj
- Mali_Vuk
#7193 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
U, podero Nurkić ovu zadnju 
- insaneinthebrain
#7194 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
odero, sljedecu 10 poena
- animus
#7195 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Red bi bio za slijedecu utakmicu 30 poena 15 skokova i 5 blokada uz 10 asistencija.
-
Tuzla111
#7196 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Udario je blokadu Bogadanovicu al mu je pruzio ruku nakon sto je ovaj pao.shake69 wrote:Kad se Juka naljuti odigra kao jutros! Prizeljkivao sam da jednu blokadu rokne onom mostarskom CRO Babi ali ne bi!
- karanana
#7197 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
pa dze si naso brata muslimana dirat jusufe
-
Tuzla111
#7198 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
lavovski je ovu odigro. Nije on udario brata vec je brat njemu ruku uhvatio isfrustruiran jer mu je Juka bananu opalio.
- insaneinthebrain
#7199 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
za kladioniceinsaneinthebrain wrote:![]()
odero, sljedecu 10 poena
-
nema me tamo
#7200 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.
Ovo su one utakmice gdje Lilard i ovi drugi kuleri igre uzimaju primat..
Juka solidan
Eh sad ide pravi ispit i povratak u Denver nakon toliko vremena i domacih protiv Denvera..
Utakmica u 3 i bice direktni prijenos na SportKlubu
Juka solidan
Eh sad ide pravi ispit i povratak u Denver nakon toliko vremena i domacih protiv Denvera..
Utakmica u 3 i bice direktni prijenos na SportKlubu