Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- horion_bosona
#7176 Re: Liverpool FC
ma ova Rodgersova 3-5-2 formacija je ustvari 5-3-2, sa nekompaktnom i nefunkcionalnom zadnjom linijom, bez potencijala da se transformiše u ofanzivniju... Sahko kod prvog gola Arsenala stoji skroz van stoperske linije, jedni drugima najčešće smetaju, nema veze s pameću... ona je naizgled davala rezultata u par prethodnih utakmica, a istina je da su to ponajviše zasluge napadačkog dvojca
ne znam što mu je trebao ovaj eksperiment... takođe, prešao je na odbranu "čovjek na čovjeka" kod prekida, za razliku od zonske prošle sezone... tako je primljen gol i protiv Southamptona i Newcastlea - ni to ne fercera
ova sezona je jako bitna, jer United ali ni City ni Chelsea, nisu se još potpuno konsolidovali pod novim trenerima, Tottenham uigrava gomilu pridošlih igrača... dok Liverpool ima gotovo istu ekipu kao prošle godine, trebali bi to iskoristiti... naredne mogu samo izgubiti Suareza i dovest se u situaciju gdje top 4 neće biti ni zamisliv, kamo li ostvariv
ne znam što mu je trebao ovaj eksperiment... takođe, prešao je na odbranu "čovjek na čovjeka" kod prekida, za razliku od zonske prošle sezone... tako je primljen gol i protiv Southamptona i Newcastlea - ni to ne fercera
ova sezona je jako bitna, jer United ali ni City ni Chelsea, nisu se još potpuno konsolidovali pod novim trenerima, Tottenham uigrava gomilu pridošlih igrača... dok Liverpool ima gotovo istu ekipu kao prošle godine, trebali bi to iskoristiti... naredne mogu samo izgubiti Suareza i dovest se u situaciju gdje top 4 neće biti ni zamisliv, kamo li ostvariv
- Edin H.
- MyTao
#7178 Re: Liverpool FC
Nemas pojma o cemu pricas.Artest wrote:Jordan Henderson je samo nabildanija verzija ublehasa Garetha Barrya. Dakle, potpuno beskorisno, poziciono nedefinsano trckaralo. Jedan Danny Murphy je Zizu za njega, kao i ostatak trenutnih 'nada' Liverpoola.
- BHF_Manijak
#7179 Re: Liverpool FC
Henderson jeste kita igrac, barem u odnosnu na to koliko je placen. Da se za njega dalo 2-3 mil funti, pa bi bilo "jebo to ba", ali das 20 mil za klocinu - eh to je Bogu plakati! Izbacite mi samo njegovu statistiku kao krinlnog igraca, molim vas!
Inace smatram da je potencijal prema naprijed veliki, igraci tipa Moses, Sturridge, Suarez, Coutinho su fakat vrh, ali ostatak tima je prosjecan do ocajan! Golmanska pozicija je takodjer odlicno pokrivena i to za narednih 8-9 godina!
Odbrana kriticna, bekovi zalosni, zadnji vezni Bogu plakati.
Inace smatram da je potencijal prema naprijed veliki, igraci tipa Moses, Sturridge, Suarez, Coutinho su fakat vrh, ali ostatak tima je prosjecan do ocajan! Golmanska pozicija je takodjer odlicno pokrivena i to za narednih 8-9 godina!
Odbrana kriticna, bekovi zalosni, zadnji vezni Bogu plakati.
- MyTao
#7180 Re: Liverpool FC
Henderson nije placen 20 miliona. Naravno da nije igracina i neki veliki potencijal, al' u sredini je trenutno bolji i od Gerrarda. On nema kreativnosti, al' radi druge stvari kako treba, bori se, otima lopte i pravi pressing konstantno.
Igra ono sto mu se kaze, a svoju prirodnu poziciju je igrao samo jednom, i tada je bio odlican...
Igra ono sto mu se kaze, a svoju prirodnu poziciju je igrao samo jednom, i tada je bio odlican...
- Edin H.
#7181 Re: Liverpool FC
Mozda i jeste, nisu objelodanili, kazu negdje izmedju 16 i 20 miliona. Realno ne vrijedi ili nije dosegao nivo te cijene.
- Artest
#7182 Re: Liverpool FC
Henderson je netalentovano cjepalo, kojeg da upitas - sta ti je najjaca strana, ni sam ne bi znao odgovor. Ili bi, ako je iole posten, skruseno priznao 'u svemu sam prosjecan, osim sto sam ispodprosjecne pameti i imam dobre bicepse, tricepse....'os pipnut?''.
On i Micah Richards su definitivno promasili sport kojim se bave. Vjerujem da bi u boxu nizali zapazene rezultate.
On i Micah Richards su definitivno promasili sport kojim se bave. Vjerujem da bi u boxu nizali zapazene rezultate.
- BHF_Manijak
#7183 Re: Liverpool FC
Ne, on je samo klasicni engleski veznjak koji samo i bas samo prolaze u Engleskoj i nigdje vise! A takvih mi je puna kapa!MyTao wrote:Henderson nije placen 20 miliona. Naravno da nije igracina i neki veliki potencijal, al' u sredini je trenutno bolji i od Gerrarda. On nema kreativnosti, al' radi druge stvari kako treba, bori se, otima lopte i pravi pressing konstantno.
Henderson je jedno smetalo, zamisljeni krilni igrac, a ti kakve gore karakterisike napisa - to je po meni igrac za centralnog veznog, medjutim on to nije, tkao da od njega ocekujem prodore, golove i asistencije, a on ih ima svake prestupne godine.
- horion_bosona
#7184 Re: Liverpool FC
Henderson je sav žgoljav, ne znam gdje ti vidiš tu masu!?Artest wrote:On i Micah Richards su definitivno promasili sport kojim se bave. Vjerujem da bi u boxu nizali zapazene rezultate.
doduše, možda si mislio na perolaku kategoriju
- MyTao
#7185 Re: Liverpool FC
Jbg... Ja mislim da je nekoliko puta pokazao da zna napraviti neki prodor i postici gol, al rijetko kada igra na svojoj prirodnoj poziciji.BHF_Manijak wrote:Ne, on je samo klasicni engleski veznjak koji samo i bas samo prolaze u Engleskoj i nigdje vise! A takvih mi je puna kapa!MyTao wrote:Henderson nije placen 20 miliona. Naravno da nije igracina i neki veliki potencijal, al' u sredini je trenutno bolji i od Gerrarda. On nema kreativnosti, al' radi druge stvari kako treba, bori se, otima lopte i pravi pressing konstantno.
Henderson je jedno smetalo, zamisljeni krilni igrac, a ti kakve gore karakterisike napisa - to je po meni igrac za centralnog veznog, medjutim on to nije, tkao da od njega ocekujem prodore, golove i asistencije, a on ih ima svake prestupne godine.
Po meni njegova prirodna pozicija je ono sto igra Lucas sada, i kada je igrao tu pokazao se kao odlican.
- Edin H.
#7186 Re: Liverpool FC
Nakon sto je onaj Arsenalov stoper otisao na Suareza i zaboravio na Hendersona, a ovaj skoro da nije ni do gola dobacio, nego neka kombinacija suta i udarca, zreo je ispisnice 
- MyTao
#7187 Re: Liverpool FC
Edin H. wrote:Nakon sto je onaj Arsenalov stoper otisao na Suareza i zaboravio na Hendersona, a ovaj skoro da nije ni do gola dobacio, nego neka kombinacija suta i udarca, zreo je ispisnice
Bar rijetko koji igrac moze udariti loptu toliko jako da ona ostane na istom mjestu
- horion_bosona
#7188 Re: Liverpool FC
prije će od Allena biti igrač, nego od zalizanog
valjda je zaliječio to rame, nek mu Rodgers da napokon priliku
valjda je zaliječio to rame, nek mu Rodgers da napokon priliku
- Gandalf
#7189 Re: Liverpool FC
Prije sve, potreban je jedan kvalitetan veznjak, a čini se da je prva meta Yohan Cabaye fudbaler Newcastlea, za kojeg su zainteresovani i Arsenal, Roma i Paris Saint-Germain.
Ipak, čini se da je Cabaye u ovome trenutku najbliži dresu Redsa i navijači Liverpoola se nadaju da bi se ovaj transfer mogao realizovati već u januaru.
- horion_bosona
#7190 Re: Liverpool FC
juče sam pročitao na nekom sportskom portalu da su zainteresovani za Schalkeovog Max Meyera
e to bi bila prava investicija
e to bi bila prava investicija
-
Kontra__
#7191 Re: Liverpool FC
Dobra investicija, ali ko ce ga cekati, ipak je dijete koje se jos mora istrpiti. Zaganjati Draxlera, na stol baciti 30mil i rijesiti tu poziciju za narednih 10 godina!
Edit: sad procitah clanak na scportu, jesi li ti siguran da se radi o Maxu Meyeru iz Schalkea? Posto u ovom clanku spominje se Maxim iz Stuttgarta.
Edit: sad procitah clanak na scportu, jesi li ti siguran da se radi o Maxu Meyeru iz Schalkea? Posto u ovom clanku spominje se Maxim iz Stuttgarta.
- horion_bosona
#7192 Re: Liverpool FC
kasne ti iz scsportaKontra__ wrote:Edit: sad procitah clanak na scportu, jesi li ti siguran da se radi o Maxu Meyeru iz Schalkea? Posto u ovom clanku spominje se Maxim iz Stuttgarta.
a evo za Meyeraby horion_bosona on 29/10/2013 23:59 wrote:Liverpool Echo je objavio danas informaciju vezanu za Rumuna Alexandrua Maxima iz Stuttgarta, kao moguće pojačanje u januaru
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 52770.html
-
Peryton_
#7193 Re: Liverpool FC
konacno brendan da postavi formaciju kako treba !
- MyTao
#7194 Re: Liverpool FC
Izgleda da ce mo danas po prvi put ove sezone vidjeti Liverpool u naj jacem stastavu.
Pobvratak Johnsona, Aggera, Coutinha i Enrique-a
Edit* Enrique se jos nije opravio
- Charuga
- Globalni moderator
#7195 Re: Liverpool FC
Sportklub prenosi Chelsea i Real, ima li igdje kakav link za redse?
- MyTao
#7196 Re: Liverpool FC
Charuga wrote:Sportklub prenosi Chelsea i Real, ima li igdje kakav link za redse?
http://www.coolsport.tv/stream27.html
- Charuga
- Globalni moderator
#7197 Re: Liverpool FC
Zahvaljujem ... 
-
Mustang1
#7198 Re: Liverpool FC
da cemo* u najjacem*MyTao wrote:Izgleda da ce mo danas po prvi put ove sezone vidjeti Liverpool u naj jacem stastavu.
- vaučer
#7199 Re: Liverpool FC
3-0
Autogol, pa Škrtel, pa Suarez nakon asistencije Hendersona.
Treba ih pomesti do kraja sad.
Autogol, pa Škrtel, pa Suarez nakon asistencije Hendersona.
Treba ih pomesti do kraja sad.
- King_Kenny
#7200 Re: Liverpool FC
Fino igraju, normalnija formacija, sigurni, konkretni i da, Henderson odlican.