Tacno tako cuti ko zaliven,pa reci im sve drekni se,nemoze gore od onogklavirdžija wrote:Samo zahvaljujući Šahu, Memo isto ko da je mutav.DooWhy wrote:Noćas je go.njavi klan potučn do nogu... Redovi su im razbijeni totalno.
Farma
Moderator: anex
-
nebitan lik
#7176 Re: Farma
- lazni liberal
#7177 Re: Farma
Jedino je klempavom dobro odgovorio a i nedonoscetu je dobro pitanje postavio , ovo ostalo nista.nebitan lik wrote:Tacno tako cuti ko zaliven,pa reci im sve drekni se,nemoze gore od onogklavirdžija wrote:Samo zahvaljujući Šahu, Memo isto ko da je mutav.DooWhy wrote:Noćas je go.njavi klan potučn do nogu... Redovi su im razbijeni totalno.
- TheWatcher
#7179 Re: Farma
koja generacija nije ucila cirilicuthesting wrote:Nemam stvarno nista protiv cirilice, ali mi je zaista dodatni napor da je procitam. A vjerovatno ima generacija koje je nikad nisu ni ucile. Tako da mislim da nije nerazuman prijedlog. Ali dobro, ja cu lako preskociti postove ako samo meni smeta.jastuk1 wrote:MLI wrote:Aki, se mora konsultovati sta da pita...uuuu...
tek mu je 19 godina, kako je bahat i bezobrazan...a zeli neku karijeru da gradi!!!!!!!!!!!!
Kakoooooo lazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Za ovakvu situaciju kažu ono "He lost the plot." Ja fakat ne znam jel on tolki "romantik" ili "nezreo" pa ne razlikuje neke stvari... Fakat hrkljkuš!!!
Нико не сме ћирилицу да ми дира!!!!
Не факат, молим вас, пустите људе да пишу како хоће.
-
DooWhy
#7180 Re: Farma
Ja, iskreno, Mema podržavam samo zato što ga napadaju oni smradovi... Jes' mutav, braćo moja mila... Dok iskrči rečenicu, ispije mi po' litra krvi.
Sha i Danijel oličenje dobrih momaka.
Sha i Danijel oličenje dobrih momaka.
- MLI
#7181 Re: Farma
Koliko god da je glasan ne bi mogao da nadglasa 10 ljudi!nebitan lik wrote:Tacno tako cuti ko zaliven,pa reci im sve drekni se,ne moze gore od onogklavirdžija wrote:Samo zahvaljujući Šahu, Memo isto ko da je mutav.DooWhy wrote:Noćas je go.njavi klan potučn do nogu... Redovi su im razbijeni totalno.
Cim progovori, pola urla sa mjesta a pola ustaje i urla...
Bolje naka stedi zdravlje jer...:
Sa budalama se ne vrijedi raspravljati. Prvo te spuste na svoj nivo pa te dotuku iskustvom.
- plagijator1975
#7183 Re: Farma
E i Memo sere, pa jebote Filip sta ga se bojis, nagovori mu se brate mili kao sto si u spavaonici govorio "Bio si maca 75 dana a sad glumis zajebanu facu"
N4
N4
- MLI
#7184 Re: Farma
ernadr wrote:E i Memo sere, pa jebote Filip sta ga se bojis, nagovori mu se brate mili kao sto si u spavaonici govorio "Bio si maca 75 dana a sad glumis zajebanu facu"
N4
U pravu si...ali...jedno te pita, jednom treba da odgovori a zapravo odgovara min 3 ljudi.
Goca rece, meni ne treba da izadjem vani da vidim sta se desava!
- plagijator1975
#7185 Re: Farma
Frajer glup izašao jos gluplji ušao i niko mu ne smije progovorit, ne kontam, isto i da je zabranjeno da mu se usprostavljaju
N4
N4
-
nebitan lik
#7187 Re: Farma
il si mangup il nisi na Memu mislim,reci mu odma sta glumis facu,nemoze se od pudlice pit bul praviternadr wrote:Frajer glup izašao jos gluplji ušao i niko mu ne smije progovorit, ne kontam, isto i da je zabranjeno da mu se usprostavljaju
N4
- MLI
#7188 Re: Farma
ernadr wrote:Frajer glup izašao jos gluplji ušao i niko mu ne smije progovorit, ne kontam, isto i da je zabranjeno da mu se usprostavljaju
N4
I razumijem i ne razumijem...
Sta se njima ili samo nekima ( pronaci ces ih) desavalo u ovih 24 h...mogu razumjeti samo ako su izgubili snagu da se raspravljaju sa budalama.
Kao sto cesto koriste...sve se vidi...sto i Memo rece...i ono poz i ono negativno!
-
Igbala
#7189 Re: Farma
Sabirni centar wrote:Car!Zika47 wrote:Еки их не ферма за ич, гледа своја посла!
![]()
![]()
-
Igbala
#7190 Re: Farma
nebitan lik wrote:Joj Ekrema odijelo i tucada ga nema trebalo bi ga izmisliti!
dingospo
- ČičineBrčine
#7191 Re: Farma
Sta ce mu reci kad je i on pekinejzer da mu nije repera tamo pojele bi ga ove hijene.nebitan lik wrote:il si mangup il nisi na Memu mislim,reci mu odma sta glumis facu,nemoze se od pudlice pit bul praviternadr wrote:Frajer glup izašao jos gluplji ušao i niko mu ne smije progovorit, ne kontam, isto i da je zabranjeno da mu se usprostavljaju
N4
Iskreno ne znam ko lika forsira kad zna samo za cok. Sha je ocito momak koji je prosao ulicu, ubjedljivo najjaci lik na farmi.
Ps. uz gospodu naravno
-
Nucleo1985
#7192 Re: Farma
Pismo pod hitno, Stana govori da ima info iz spoljnog svijeta.
- thesting
#7193 Re: Farma
Mozda se u ratu u nekim skolama nije ucila cirilica a neki ga docekali sa 7, 8 godina ili tako nesto. Ili recimo otisli vani prije nego sto su imali priliku da je uce pa se vratili kad je vec proslo vrijeme da je uce. Nije mi bila namjera da se poteze tema o tome, ako je samo meni problem sto sam je ucio prije 20ak godina a od tada nikad pisao a vrlo rijetko citao pa mi treba malo duze da je procitam od latinice slobodno zaboravite da je spomenuto.TheWatcher wrote: koja generacija nije ucila cirilicudanas djeca u 3 osnovne to uce
-
nebitan lik
#7194 Re: Farma
mislio sam na Memu ne na onog peska,joj sta ovom Danhilu rade,a jesil vidio kad je Ekrem poludio kaze Memi cetri mi sina za tebe cu ubit Tarota i Vesnu pa nek me osude 20 godinaČičineBrčine wrote:Sta ce mu reci kad je i on pekinejzer da mu nije repera tamo pojele bi ga ove hijene.nebitan lik wrote:il si mangup il nisi na Memu mislim,reci mu odma sta glumis facu,nemoze se od pudlice pit bul praviternadr wrote:Frajer glup izašao jos gluplji ušao i niko mu ne smije progovorit, ne kontam, isto i da je zabranjeno da mu se usprostavljaju
N4
Iskreno ne znam ko lika forsira kad zna samo za cok. Sha je ocito momak koji je prosao ulicu, ubjedljivo najjaci lik na farmi.
Ps. uz gospodu naravno
-
jastuk1
#7195 Re: Farma
Memo ili bilo ko da se suprotrstavlja osobi koja ima najviše glasova???????????????????????????????ernadr wrote:Frajer glup izašao jos gluplji ušao i niko mu ne smije progovorit, ne kontam, isto i da je zabranjeno da mu se usprostavljaju
N4
Joj Stanije kako prljavo sa igra - kao ima informaicju iz vana da je Danijel gay i koristi Joku kao paravan. Grozno.
Pa šta sve Stanija neće uzeti ili iskoristiti u svoju korist???!!!! Sve i da je tako. Evo Stanija govori Danijelu da vjeruje da on istreno voli Filipa.
Strašno kakvu takttiku fifi i fifi koriste. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ. FUJ.
- lazni liberal
#7196 Re: Farma
Ker I Sranija su glumci nijedno od njih nije zaljubljeno i ovo je sad taktika isto kao i njihove svadje da bi eliminisali drugi par i da bi napaljeni tinejdzeri samo za njih glasali.
- Sabirni centar
#7197 Re: Farma
Što kumovi zaćeraše Danhilu. 
- klavirdžija
#7198 Re: Farma
Evo Sranija muti kako ima informaciju da Danijel koristi Jovanu kao paravan, da bi ispalo da su ona i Fifi jedini pravi par na farmi… Sreća pa je Danijel odmah provali, valjda mu to bude upozorenje da mu ni jedno ni drugo nisu prijatelji kao što misli.
-
nebitan lik
#7199 Re: Farma
kakvi licemjeri haha nevjerujem,pa ovaj Danijel nezna progovoriti uzasSabirni centar wrote:Što kumovi zaćeraše Danhilu.
-
Igbala
#7200 Re: Farma
thesting wrote:Mozda se u ratu u nekim skolama nije ucila cirilica a neki ga docekali sa 7, 8 godina ili tako nesto. Ili recimo otisli vani prije nego sto su imali priliku da je uce pa se vratili kad je vec proslo vrijeme da je uce. Nije mi bila namjera da se poteze tema o tome, ako je samo meni problem sto sam je ucio prije 20ak godina a od tada nikad pisao a vrlo rijetko citao pa mi treba malo duze da je procitam od latinice slobodno zaboravite da je spomenuto.TheWatcher wrote: koja generacija nije ucila cirilicudanas djeca u 3 osnovne to uce
Ja sam učila, ali sporo čitam, tako da se ne bih peglala zaobiđem