@beni-bu-man ,beni-bu-man wrote:Telemach wrote:beni-bu-man wrote: mozete mi rado putem PP-a prezentovati ponudu
@beni-bu-man,
Imate pp.
Nemam
Izvinjavamo se.
Moderator: Benq
@beni-bu-man ,beni-bu-man wrote:Telemach wrote:beni-bu-man wrote: mozete mi rado putem PP-a prezentovati ponudu
@beni-bu-man,
Imate pp.
Nemam
a primjetio sam da Eon aplikacija zna zakljucat neke kanale dok preko croma bude sve OK, zato i ne koristim aplikaciju sve mi ide preko croma... nemojte mi sad crome sunetit plizzzzzTelemach wrote:@high_volume,high_volume wrote:@Telemach, nedavno sam pokrenuo aplikaciju EON. Uskoro putujem u inostranstvo, gdje ću imati stalnu internet konekciju velike brzine. Da li mogu koristiti EON u drugoj državi na mobitelu i laptopu, na mreži koja nije Telemach?
EON aplikaciju možete koristiti i na drugim mrežama ali su pojedini kanali rezervisani ekskluzivno za Telemach mrežu.
@j66o,j66o wrote:Telemach...de malo provjerite ton na kanalima:
-Eurosport 2 (totalno slabo se cuje u odnosu na druge sportske kanalee)
-Cinestar premiere (isto problem kao i Eurosport).
Imao sam ja sličan problem. Riješen na način da sam deaktivirao Unifon.ja1977 wrote:Imam problem da kada me neko poziva na fiksni telefon uvijek dobija znak kao da telefon zvoni neovisno o tome sto je trenutno zauzet.
Opcija "poziv na cekanju" mi nije ukljucena.
Da li neko ima slican probrem?
@ja1977,ja1977 wrote:Imam problem da kada me neko poziva na fiksni telefon uvijek dobija znak kao da telefon zvoni neovisno o tome sto je trenutno zauzet.
Opcija "poziv na cekanju" mi nije ukljucena.
Da li neko ima slican probrem?
Evo je, dobijaju se novi EON paketi, gdje je moguće zakupiti EON Smart TV aplikaciju za svakoga pored ostalih usluga, za malu cijenu:Hercegoviina wrote:Kakva je ono ponuda danas u avazu? Nekakve nove cijene
@crnivrag,crnivrag wrote:@Telemach imaćete sad poveći P.P. pa molim da ga studiozno proučite i odgovorite mi na upit, hvala unaprijed
Sacekaj, je li ovo znaci da imaju EON resivere ;crnivrag wrote:Evo je, dobijaju se novi EON paketi, gdje je moguće zakupiti EON Smart TV aplikaciju za svakoga pored ostalih usluga, za malu cijenu:Hercegoviina wrote:Kakva je ono ponuda danas u avazu? Nekakve nove cijene
https://telemach.ba/Binary/10642/Izvod- ... 9.2018.pdf
Također se uvodi CineStar OD funkcionalnost.
Da izgleda da dolaze EON resiveri, evo ja sam ih odmah pitao za prelazak na novi TRIO EON 3 paketdiablobih wrote: Sacekaj, je li ovo znaci da imaju EON resivere ;
"EON STB daje se Pretplatniku na korištenje a predstavlja trajno vlasništvo Telemacha, te se Pretplatnik obavezuje da isti vrati po prestanku pretplatničkog Ugovora u ispravnom stanju ili ukoliko to nije moguće, da nadoknadi njegovu protuvrijednost u skladu s iznosima datim u sljedećoj tabeli: 189 KM"
Isto tako, hoce li nam sada mjenjati ove sadasnje ili cemo sami morati traziti ? Trio grande family je ovaj trio eon 2 koliko sam skontao?
Samo evo vidim supci su ipak, prosireni vise nije dio mog paketa, nego moras uzeti ovaj od 80 KM ili doplatiti 7 KM..crnivrag wrote:Da izgleda da dolaze EON resiveri, evo ja sam ih odmah pitao za prelazak na novi TRIO EON 3 paketdiablobih wrote: Sacekaj, je li ovo znaci da imaju EON resivere ;
"EON STB daje se Pretplatniku na korištenje a predstavlja trajno vlasništvo Telemacha, te se Pretplatnik obavezuje da isti vrati po prestanku pretplatničkog Ugovora u ispravnom stanju ili ukoliko to nije moguće, da nadoknadi njegovu protuvrijednost u skladu s iznosima datim u sljedećoj tabeli: 189 KM"
Isto tako, hoce li nam sada mjenjati ove sadasnje ili cemo sami morati traziti ? Trio grande family je ovaj trio eon 2 koliko sam skontao?
A ja ću tražiti makar jedan EON resiver kod sebe.
@channel10,channel10 wrote:Sad ja hocu da kazem da su opet prevaru napravili. Kod mene je trio grande paket i u njemu je osnovni paket i plus sam dobio prosireni.
Sad izgleda u novom paketu se ima samo start paket, sto dalje znaci da su opet poskupili za 5-7 KM!!!
Prosle godine +3, ove +3 i +5 ili +7!
https://telemach.ba/Binary/10638/D3-pro ... h-28-8.pdfLeverage wrote:Ima negdje ona pdf lista kanala, tu se vidi koji kanal pripada kojem paketu.
Zanima me koja je razlika između osnovnog i proširenog, tako da vidim šta sam izgubio ovom novom reformom.
Čini li se meni ili su proturili poskupljenje preko ovih novih paketa?crnivrag wrote:Da izgleda da dolaze EON resiveri, evo ja sam ih odmah pitao za prelazak na novi TRIO EON 3 paketdiablobih wrote: Sacekaj, je li ovo znaci da imaju EON resivere ;
A ja ću tražiti makar jedan EON resiver kod sebe.
Ovo su potpuno novi paketi izgleda, možeš nastaviti koristiti postojeći paket, a novi korisnici neće imati opciju starih DUO i TRIO paketa... Imaš par postova iznad odgovor @Telemach, čitaj malo.rolacity wrote:
Čini li se meni ili su proturili poskupljenje preko ovih novih paketa?
Konkretno, ja imam Tri Grande Extra paket koji je do sada bio 76 KM. Sada TRIO EON 3 paket (koji bi trebao biti ekvivalent mom paketu, plus nešto brži net) dođe 80 KM.