vryzas wrote:
Ne ofiraj ga, vidis da puca na mjesto ŠSŠ ili SD-a.
Kunem ti se,ako nista,bar bi otisao sa stilom jer bi nakautirao par igraca.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
vryzas wrote:
ma to vise moderatori i ne gledajuŠibicar wrote:Koliko znam,taj izraz je strogo zabranjen na forumu....prijavljen si.
Šibicar wrote:vryzas wrote:
Kunem ti se,ako nista,bar bi otisao sa stilom jer bi nakautirao par igraca.
Opszipoo wrote:ma to vise moderatori i ne gledajuŠibicar wrote:Koliko znam,taj izraz je strogo zabranjen na forumu....prijavljen si.
EDIT: gledaju
Evidentno je da nam trebaju pojačanja, možda u svakoj liniji po jedan igrač da bi to došlo na svoje mjesto, da bi se pojačala konkurencija, da bi se ubrizgala neka svježa krv i vidjet ćemo na sastanku šta će biti, zaključio je Krčmarević.
Tomahawk11 wrote:Baš je to u našoj ligi lahko ostvarivo![]()
Na sve strane Neymara, Ramosa, Modrića, Džeka![]()
Kakvo, bolan, mijenjaje, uigravaj to što imaš![]()
Ovo ko kod Nadrealista ona....mijenjaj nas, mijenjaj nas.
Da ne bude zabune, iste smo mi dječije bolesti preležali
Trudite sevryzas wrote:
Mislim da smo vas prekucali![]()
Nemate kuveta,Tomahawk11 wrote:Trudite sevryzas wrote:
Mislim da smo vas prekucali![]()
![]()
![]()
Pazite da vas ne iznenadimo kontrom
Bitno je samo da je spor. To je osnovni kriterij. Sto vise sporih igraca, to bolje. Nebitno iz kojeg je razloga spor.ultima_palabra wrote:Menadžeri trljaju ruke... utrpali su nam jednog sa astmom, sad dolaze neki sa gubom ili kraćom nogom.
ultima_palabra wrote:Menadžeri trljaju ruke... utrpali su nam jednog sa astmom, sad dolaze neki sa gubom ili kraćom nogom.
FK ŽeljezničarsporFreakyStyley wrote:Bitno je samo da je spor. To je osnovni kriterij. Sto vise sporih igraca, to bolje. Nebitno iz kojeg je razloga spor.ultima_palabra wrote:Menadžeri trljaju ruke... utrpali su nam jednog sa astmom, sad dolaze neki sa gubom ili kraćom nogom.
ultima_palabra wrote:FK ŽeljezničarsporFreakyStyley wrote:Bitno je samo da je spor. To je osnovni kriterij. Sto vise sporih igraca, to bolje. Nebitno iz kojeg je razloga spor.ultima_palabra wrote:Menadžeri trljaju ruke... utrpali su nam jednog sa astmom, sad dolaze neki sa gubom ili kraćom nogom.
Samo kritikujes... Govna sama dolaze, prirodna nuznostBHF_Manijak wrote:Pa ko je doveo govna??? Nije moj babo...
Polako, do kraja sezone možda i na nj svale krivicuBHF_Manijak wrote:Pa ko je doveo govna??? Nije moj babo...