Uradi reset resivera (ako ga koristiš), ili skeniranje kanala ako je u pitanju CI modul.Radar71 wrote:Crna mi slika na tv-u na svim kanalima?
U okviru originalne Telemach digitalne ponude u Sarajevu svi kanali rade bez problema.
Moderator: Benq
Uradi reset resivera (ako ga koristiš), ili skeniranje kanala ako je u pitanju CI modul.Radar71 wrote:Crna mi slika na tv-u na svim kanalima?
Sad je sve ok, nisam bio upalio TVcrnivrag wrote:Uradi reset resivera (ako ga koristiš), ili skeniranje kanala ako je u pitanju CI modul.Radar71 wrote:Crna mi slika na tv-u na svim kanalima?
U okviru originalne Telemach digitalne ponude u Sarajevu svi kanali rade bez problema.
hahahahahhaahahahaha plačem, jesi fakat ozbiljan po pitanju ovog postaRadar71 wrote: Sad je sve ok, nisam bio upalio TV
štae...dobra mi crna na tv-ucrnivrag wrote:hahahahahhaahahahaha plačem, jesi fakat ozbiljan po pitanju ovog postaRadar71 wrote: Sad je sve ok, nisam bio upalio TV![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo da kažem da 80% poziva za tehničku podršku i u BH Telecomu i u Telemachu je ovog tipa pa nemojte se čuditi kad morate dugo čekati da vam se neko javi. Čudan smo mi narod i jako glup između ostalog.crnivrag wrote:hahahahahhaahahahaha plačem, jesi fakat ozbiljan po pitanju ovog postaRadar71 wrote: Sad je sve ok, nisam bio upalio TV![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znači HD verzija prenosi FIFU, a SD verzija ima izbornu emisiju, dakle opet nakon dugo vremena različit sadržaj na oe dvije verzije kanala.chakany wrote:NA BHT 1 HD je prenos FIFA igrača godine
U posljednje vrijeme često dolazi do različitih sadržaja. Neki dan je išao Davis Cup na BHT 1 HD, dok je na drugom išla normalno programska shema za taj dan.crnivrag wrote:Znači HD verzija prenosi FIFU, a SD verzija ima izbornu emisiju, dakle opet nakon dugo vremena različit sadržaj na oe dvije verzije kanala.chakany wrote:NA BHT 1 HD je prenos FIFA igrača godine
Glupo je što HD verzija nema vlastiti EPG, pa da ljudi ne moraju gatati kad će neki drugačiji sadržaj ići na njemu.chakany wrote:
U posljednje vrijeme često dolazi do različitih sadržaja. Neki dan je išao Davis Cup na BHT 1 HD, dok je na drugom išla normalno programska shema za taj dan.
Pretežno se to dešava kada su sportska dešavanja, a znalo se desiti i kada je prenos ispred Narodnog pozorišta tokom trajanja SFF-a.
chakany wrote:NA BHT 1 HD je prenos FIFA igrača godine
Zato su oni htjeli pokrenuti BHT 2 ali od toga izgleda nema nista.chakany wrote:
U posljednje vrijeme često dolazi do različitih sadržaja. Neki dan je išao Davis Cup na BHT 1 HD, dok je na drugom išla normalno programska shema za taj dan.
Pretežno se to dešava kada su sportska dešavanja, a znalo se desiti i kada je prenos ispred Narodnog pozorišta tokom trajanja SFF-a.
To je tačno. Sjećam se kad je meni dolazio momak da zamijeni resiver, dva puta ga zove neki lik, jer pazi sad ovo, ne zna da se konektuje na Wi-Fi, kao ni kćerka. Pa ga opet zvao u vezi daljinskog, pa je ovaj opet morao ići nazad da to namjesti. I onda se nekad čudiš što drugi narod čeka duže njihovu intervenciju. Meni to ide na živce.. Okej, bude nekad problema većih, pa moraš zvati da ti dođu. Ali, bude i nekih banalnih, a sve se to može naći na internetu u roku od pet minuta. Ali, hoćemo sve na gotovo, daj na tanjiru. Isto kao oni kad krenu pisati "daj link" za neku utakmicu, pa kralju toliki internet, nađi sam. Katastrofa..TESLA_EDISON wrote:Samo da kažem da 80% poziva za tehničku podršku i u BH Telecomu i u Telemachu je ovog tipa pa nemojte se čuditi kad morate dugo čekati da vam se neko javi. Čudan smo mi narod i jako glup između ostalog.crnivrag wrote:hahahahahhaahahahaha plačem, jesi fakat ozbiljan po pitanju ovog postaRadar71 wrote: Sad je sve ok, nisam bio upalio TV![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napravio sam. Hvala.Telemach wrote:@Kralj Tvrtko I,Kralj Tvrtko I. wrote:Cinestar premiere1 i 2
FOXovi kanali
Prva TV
Šta je sa njima? Nema ih? Slab signal?
Zenica u pitanju?
Telemach?
Primjedbu ćemo proslijedit kolegama i javiti se sa povratnim informacijama. Zamolit ćemo za samo malo strpljenja.
@freelancerBIH,freelancerBIH wrote:@Telemach nijemo suti na moje pitanje...![]()
![]()
![]()
Kada ce, pobogu, vec jednom nastupiti povecanje brzina za korisnike trio paketa?!
Drzite nas na 40Mbps vec 2 pune godine. Ja evo otkako sam vas korisnik niti jednom niste povecali brzine interneta, sramota!!!
A naravno, racuni po 60KM + redovno dolaze...
Povecali ste upload za 1-2 Megabita i to je to ?!Telemach wrote:@freelancerBIH,freelancerBIH wrote:@Telemach nijemo suti na moje pitanje...![]()
![]()
![]()
Kada ce, pobogu, vec jednom nastupiti povecanje brzina za korisnike trio paketa?!
Drzite nas na 40Mbps vec 2 pune godine. Ja evo otkako sam vas korisnik niti jednom niste povecali brzine interneta, sramota!!!
Povećanje brzine uploada paketa je bilo 5.4. tekuće godine. Naravno da i u narednom periodu, možete očekivati unapređenje usluge.
zivota ti, kako da nesto nadje na internetu ako se ne moze konektovati na internet?PhilCou wrote: To je tačno. Sjećam se kad je meni dolazio momak da zamijeni resiver, dva puta ga zove neki lik, jer pazi sad ovo, ne zna da se konektuje na Wi-Fi, kao ni kćerka. Pa ga opet zvao u vezi daljinskog, pa je ovaj opet morao ići nazad da to namjesti. I onda se nekad čudiš što drugi narod čeka duže njihovu intervenciju. Meni to ide na živce.. Okej, bude nekad problema većih, pa moraš zvati da ti dođu. Ali, bude i nekih banalnih, a sve se to može naći na internetu u roku od pet minuta. Ali, hoćemo sve na gotovo, daj na tanjiru. Isto kao oni kad krenu pisati "daj link" za neku utakmicu, pa kralju toliki internet, nađi sam. Katastrofa..
Kad si vec spomenuo brzine interneta, da ispricam jednu interesantnu situaciju.freelancerBIH wrote:@Telemach nijemo suti na moje pitanje...![]()
![]()
![]()
@NediM17,NediM17 wrote:Kad si vec spomenuo brzine interneta, da ispricam jednu interesantnu situaciju.freelancerBIH wrote:@Telemach nijemo suti na moje pitanje...![]()
![]()
![]()
Neki dan bijah rodjaka. Isto ovaj najmanji paket interneta 40/6Mbps, medjutim signali su fantasticni (u plusu oko 7dBmV), i speedtest.net mjeri brojke vise od deklarisanih. Download ide izmedju 45 i 48Mbps, a upload oko 8Mbps. Vrlo interestantno.
Inace slazem se, ovih 40Mbps postaje malo. Samo nabijaju cijene, a usluga ista kakva je i bila.
možda će se više znati iduće godine nakon što telemah promjeni vlasnika, nadam se da će novi vlasnik vidjeti mobilnu telefoniju kao prioritetavaks wrote:SBB je podebljao pakete pa me fakat čudi da i ovi naši nisu...
I naravno još nema alternative za kanale iz AMC grupacije