Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EON vam je teško smeće, uopšte ne radi na androidu 8, izbacuje greške da nema konekcije ili napravite da radi ili ne prodajite nešto što ne funkcioniše, takođe EON vam uopšte ne radi preko google chromecast uređaja.
I nemojte mi šuplje da ostavim podatke već prosljedite onome koji vam je kodiro i napravio ovo sranje.
Drosera capensis wrote:EON vam je teško smeće, uopšte ne radi na androidu 8, izbacuje greške da nema konekcije ili napravite da radi ili ne prodajite nešto što ne funkcioniše, takođe EON vam uopšte ne radi preko google chromecast uređaja.
I nemojte mi šuplje da ostavim podatke već prosljedite onome koji vam je kodiro i napravio ovo sranje.
@Drosera capensis,
Nisu zabilježene navedene poteškoće. Možete nas, ili pozvati ili dostaviti korisničke podatke u pp.
čitaj na ANDROIDU ne radi uopšte EON još ANDROID izbacuje da nije kompaktibilno sa verzijom 8.1 a posebno nije kompaktibilno sa ANDROID PIE provjereno, opet vam ponavljam ANDROIDDDDDD
kakavdanakneiskustvu wrote:piše mi na tv skeniranje je zavrseno,pronadjeno toliko i toliko kanala,pritisnite ok,ja ok kad opet podje opet skeniranje,sta je sad to?
mozda ti je prvi put skenirao samo digitalne a drugi put analogne
Maharadza wrote:
OStalo na ES1 a nije na dvici-.-...pa valjda je ES2 veći prioritet radi Bundeslige?!
Pretpostavaljam da se neko pri odluci o gašenju usluge TV Unazad sa kanala Eurosport 2, vodio nekim čudnim zaključkom da je gledaniji kanal Eurosport 1, jer zaista nemam drugog objašnjenja zašto su se baš odlučili da skinu ovu opciju sa navedenog kanala, ja bih lično da se mene pitao ukinuo opciju sa kanala History Channel, jer taj kanal po čitav dan emituje razne emisije reality tipa, i vjerujem da to slabo ko vraća.
Treba maknuti premotavanje sa RTS kanala. Tamo mozes pogledati samo RTS dnevnik i Beogradsku hroniku.
Svi filmovi, serije, sport, dokumentarci i crtani filmovi su zatamnjeni. Pored RTS Svet, RTS1 i RTS2: nemaju nikakvog smisla jer sada sva tri emituju samo vlastitu produkciju.
Ako se na dnevnoj bazi zatamnjuje 50-70% sadrzaja na nekom kanalu, onda se opravdano zapitas, koja je svrha tog kanala i moze li se uopce racunati da taj kanal imas u ponudi?
Nemoj tako. Malo iznad Don_earl je lijepo pojasnio i tebi i meni. Sve je po zakonu samo nitko ne kaže što kad je kanal više manje stalno privremeno zatamnjen. Meni samo nije jasno, zašto ovaj problem imamo samo u zemljama bivše Jugoslavije i samo sa tim kanalima. Gdje sam god bio u svijetu ljudi gledaju programe koje su platili i potpisali u ugovoru, bez ograničenja.
Drosera capensis wrote:čitaj na ANDROIDU ne radi uopšte EON još ANDROID izbacuje da nije kompaktibilno sa verzijom 8.1 a posebno nije kompaktibilno sa ANDROID PIE provjereno, opet vam ponavljam ANDROIDDDDDD
Evo dokaza da EON aplikacija radi normalno na Android Pie sistemu:
pa sve ostalo radi HBO GO, netflix, yt svaka aplikacija radi sem EON zato i jeste smeće i to dokazano od aplikacije.
daš im dokaze i još te napadnu našlo se to ko uvrjeđeno ko da ih telemah hrani
Drosera capensis wrote:Evo ne radi, ako radi kod tebe slučajno ne mora da znači da kod svih usput da dokažem da je aplikacija smeće evo kako to izgleda na Google chromecast
Drosera capensis wrote:pa sve ostalo radi HBO GO, netflix, yt svaka aplikacija radi sem EON zato i jeste smeće i to dokazano od aplikacije.
Pa upravo je obratno. Koliko vidim samo kod tebe ne radi, a kod ostalih radi. Umjesto što galamiš, zar ne bi bilo bolje da dostaviš te podatke @telemachu u pp ili nazoveš podršku i pokušaš to riješiti. Vjerovatno je neko imao sličan problem, pa će ovi iz podrške lakše doći do rješenja.
Drosera capensis wrote:pa sve ostalo radi HBO GO, netflix, yt svaka aplikacija radi sem EON zato i jeste smeće i to dokazano od aplikacije.
Drosera capensis wrote:takođe EON aplikacija uopšte ne radi sa NVIDIA Shield, ne radi ni sa google chromecast, pa obratite pažnju ili nemojte.
Kod mene na Shieldu radi, kao i na Android 9, a radi i putem Chromecast-a.
U svezi Shielda: Shield koristi Android TV OS (kao što koriste Smart televizori), stoga, da bi EON gledao putem Shielda (instalacija s Google Play), u paketu koji koristiš od Telemacha moraš imati uključenu opciju gledanja EON-a na Smart TV-u, inače neće raditi. Ili skinuti negdje drugo apk te putem sideload launchera izvršiti instalaciju.