Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šta je ovo?
Kolinda hoće da odlaže nuklearni otpad uz državetinu!
Zar je to zahvalnost PreCedniku što je spriječio rušenje Pelješkog mosta jer su Šefik i Željko sa pajserima i eksplozivom već bili pod mostom?
Ali nema veze. I za ovaj izdajnički potez PreCednik ima rješenje. Skinuće košulju i svojim golim grudima upiće svo štetno zračenje za ljude i okoliš.
Čak ni zaštitni sarkofag u Černobilu neće imati takvo učinkovito dejstvo kakvo će imati PreCednikovo tijelo.
Sad bi Džaferovać trebao uložiti veto u situaciji kad se država Bosna i Hercegovina treba usprotiviti pitanju odlaganja nuklearnog otpada blizu granice Bosne i Hercegovine i reći:"ko ebe Bosanski Novi, Kostajnicu i druge granične općine na tom dijelu"!
Neeee, nema puno "debila" kao što je gVardijan. Niti bi bošnjaci likovali da to Džaferović uradi. Nit smo mitomani, nit smo secesionisti, nit smo nazadni! A nit će oni koji podržavaju velikosrpski projekat sada skontati na kakvu glupost milorada su se neki dan radovali i pisali nebuloze i ovdje. Aferim
hrvatska ima dugorocni plan da otjera srbe sto dalje od rijeke une. i ovo je samo jedan potez u tom planu. a preCednik nek objasnjava kolegama "amki" i "marshalu" i ostaloj svojoj raji zbog cega je njihov "vitalni interes" da i ono malo novorodjencadi sto imaju ozrace sa radiiaktivnim otrovom jos u pelenama.
slazem se takodje sa kolegom archijem da bi se kod dobrijeh bosnjana digla kuka i motika na dzafera da ulozi veto na bilo kakvu tuzbu ili bilo kakav drugi potez protiv hrvatske u ovom slucaju.
da li je to ispravno od strane dobrijeh bosnjana je diskutabilno.
i dok hrvatska pokusava svim sredstvima da otjera srbe sa une, srbija pokusavaju svim sredstvima da zatre bilo koji trag bosnjanima u istocnoj hercegovini. izgleda da ih hvata veliki strah da bi mogli ostati i bez ove zadnje sanse da se priblize jadranskoj obali preko istocne hercegovine.
Imam Mustafić: Došli su mi pod prozor i pjevali “Ne volim te Alija, zato što si balija” i pjesme o Draži, četnicima, Srebrenici... - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba Foto: Arhiv
Ef. Mustafić: Strahovao za porodicu
SRAMOTNO Porodica trebinjskog imama Sadmira Mustafića na meti vandala
Imam Mustafić: Došli su mi pod prozor i pjevali “Ne volim te Alija, zato što si balija” i pjesme o Draži, četnicima, Srebrenici...
Svoje ptičiće sam probudio bojeći se da ih kakva flaša o prozor ne probudi i ne ostavi traumu – napisao je Mustafić
Američki kongresmen Adam Kinzinger održao je u Kongresu SAD-a upečatljiv govor o situaciji u Bosni i Hercegovini u kojem je kao glavnog kočničara u BiH etiketirao SNSD Milorada Dodika
E haj sad napišite na šta se odnose te dvije fore, skonto sam (ili mislim da jesam) da je vezano za onu seriju Černobil al nisam gledao. Pratim Slavorum fb stranicu, milion puta u komentarima se pojavi to što ste pisali a ne kontam poveznicu s komentarom
E haj sad napišite na šta se odnose te dvije fore, skonto sam (ili mislim da jesam) da je vezano za onu seriju Černobil al nisam gledao. Pratim Slavorum fb stranicu, milion puta u komentarima se pojavi to što ste pisali a ne kontam poveznicu s komentarom
Jeste u Černobilu ,kada šefu nuklearke kažu daj e razina zračenja 3.6 rondgena on kaže not great, not terrible. A zapravo 3.6 je prikazivalo iz razloga sto je to bilo maksimalno moguće očitanje na spravama .
zrakomlat wrote:
Jeste u Černobilu ,kada šefu nuklearke kažu daj e razina zračenja 3.6 rondgena on kaže not great, not terrible. A zapravo 3.6 je prikazivalo iz razloga sto je to bilo maksimalno moguće očitanje na spravama .
E fala, živio
........
Šteta što Guardian u ta doba nije obnašao kakvu funkciju u SSSR, ništa se to nebi tako desilo.