Demokratija, razgovor i dijalog, uz upotrebu "snage" argumenata, na srpski način!Šef zastupničkog kluba PDP-a Perica Bundalo danas je fizički nasrnuo na zastupnika SDS-a Nebojšu Vukanovića. Ovo je u NSRS-u potvrdio Vukanović, koji je rekao da ga je u skupštinskom holu napao Bundalo, zavrnuvši mu ruku, prijeteći mu i psujući.
-Ja sam danas grubo napadnut u skupštinskom holu. Prišao mi je šef kluba PDP-a, zavrnuo mi ruku, psovao i vrijeđao - kazao je Vukanović.
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
archi_a
#71526 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- vatrogasac
#71527 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovo će Mile dobiti. Željka i Čavić su promijenili kurs koji su postavili u početku Stanivuković, Vukanović i Trivićka. Dođoše do spašavanja srpstva tako što neće dozvoliti da se Mile ikada preglasa.
-
frljavac
#71528 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ајде да мало видимо који су то интереси уместо националних.
На расписаном конкурсу за градњу приступних путева до Пељешког моста за деоницу Дубока-Шпараговић,најнижа је понуда Интеграл Инжењеринга из Лакташа и износи 321 милон куна.Процењена вредност радова је 482 милиона куна без ПДВ.Уговор са Интегралом још увек није потписан и са понудом су јефтинији за 25% од процењене вредности.
Интеграл>Станковић>СНСД>Додик
На расписаном конкурсу за градњу приступних путева до Пељешког моста за деоницу Дубока-Шпараговић,најнижа је понуда Интеграл Инжењеринга из Лакташа и износи 321 милон куна.Процењена вредност радова је 482 милиона куна без ПДВ.Уговор са Интегралом још увек није потписан и са понудом су јефтинији за 25% од процењене вредности.
Интеграл>Станковић>СНСД>Додик
-
archi_a
#71529 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Ovo je strateški važno, to je nacionalni i entitetski interes. Mora dobiti podršku u NSRS-u", kazala je Željka Cvijanović.
Potom je kazala kako je ne interesuje Pelješki most, već ne želi uslovljavanja Hrvatske u nekim drugim projektima.
"Baš me briga za Pelješki most, ali ja hoću da država u kojoj ja živim može da realizuje naše projekte. Ne želim da se neko iživljava nad nama, posebno ne ono što je važno za građane. Svaki put ću podržati ovako nešto, ko god bio član Predsjedništva iz RS-a", kazala je Cvijanović.

-
Qoom
#71530 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne znam za vas, ali ja bih spolno općio s gospođom Cvijanović.
Bilo bi maženja, svega u fullu, baš bi nam bilo lijepo.
- 512MB
#71531 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dakle spalo se na to da su Trivićka i ovaj mladi kenjac zadnja instanca za rušenje guardijana... sto jes jes satrali su Cho i Guardian opoziciju do zadnjeg..
-
Qoom
#71532 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To je najbolji scenario, jer apsolutna vlast rezultira neracionalnim potezima, nafuravanje na svemoć, poistovjećivanje s bogovima. Stav obojice je upravo takav, bahat, rasipnički, megalomanski i onda pad. Pad koji jako boli, "Aluminij", "EPHZHB"... Dodik podiže milijardu kredita, jebenu milijardu... traje to, uvijek traje, ali je krajnji rezultat uvijek izvjestan... pad512MB wrote:sto jes jes satrali su Cho i Guardian opoziciju do zadnjeg..
Svi će ga se odricati i biće nismo znali
- Point.
#71533 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Godinama ja govorim kako bi volio da ja i Željka goli dočekamo Srpsku Novu Godinu, Božić Uskrs Vaskrs, svejedno. Da se valjamo po nekoj brvnari goli, satima, danima. Da joj capim debele nožne prste i liznem Venerin Breg. Vjerujem da miruhne na lavandu i vanilju.Qoom wrote:Ne znam za vas, ali ja bih spolno općio s gospođom Cvijanović.
-
Guadalajara
#71534 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A gonite se u k.
- mayab
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#71536 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Alo, perverznjaci, zar tako sa PreCjednicom
Vidi se da je Željka od PreCjednika učila, ta gracioznost u ophođenju, taj osjećaj da će svi koji se nađu na putu nogom biti nabijeni...ma igraj, Željka, boli te qrc

Vidi se da je Željka od PreCjednika učila, ta gracioznost u ophođenju, taj osjećaj da će svi koji se nađu na putu nogom biti nabijeni...ma igraj, Željka, boli te qrc
-
hizo ramidovic
#71537 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nekad je precednik kupovao papke da bi obezbedio vecinu u ns rs a danas papci placaju i mole na kolenima da budu dio te vecine, da se malo priblize njegovom visocanstvu, da mu stope ljube...
-
Qoom
#71538 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kunem ti se, ja je tačno vidim na koljenima kako joj se njiše kosa dok joj glavićem masiram krajnike. Bez zajebancije.Point. wrote:Godinama ja govorim kako bi volio da ja i Željka goli dočekamo Srpsku Novu Godinu, Božić Uskrs Vaskrs, svejedno. Da se valjamo po nekoj brvnari goli, satima, danima. Da joj capim debele nožne prste i liznem Venerin Breg. Vjerujem da miruhne na lavandu i vanilju.Qoom wrote:Ne znam za vas, ali ja bih spolno općio s gospođom Cvijanović.
- mO k3
#71539 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
E jebiga sada , ne pretjerujte ...
- 512MB
#71540 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kolega Point je barem romantiĆan 
- Point.
#71541 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A tek one njene benaste sike sa bradavicama veličine pepeljare kako se nadražuju dok joj šapućem na uho o nezavisnosti rs i sljedećem investicionom ciklusu. Pa ima li išta ljepše pod nebesima Raja?Qoom wrote:Kunem ti se, ja je tačno vidim na koljenima kako joj se njiše kosa dok joj glavićem masiram krajnike. Bez zajebancije.Point. wrote:Godinama ja govorim kako bi volio da ja i Željka goli dočekamo Srpsku Novu Godinu, Božić Uskrs Vaskrs, svejedno. Da se valjamo po nekoj brvnari goli, satima, danima. Da joj capim debele nožne prste i liznem Venerin Breg. Vjerujem da miruhne na lavandu i vanilju.Qoom wrote:Ne znam za vas, ali ja bih spolno općio s gospođom Cvijanović.
- Yamcha
#71543 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Godinama ja govorim kako bi volio da ja i Željka goli dočekamo Srpsku Novu Godinu, Božić Uskrs Vaskrs, svejedno. Da se valjamo po nekoj brvnari goli, satima, danima. Da joj capim debele nožne prste i liznem Venerin Breg. Vjerujem da miruhne na lavandu i vanilju.[/quote]
Kunem ti se, ja je tačno vidim na koljenima kako joj se njiše kosa dok joj glavićem masiram krajnike. Bez zajebancije.[/quote]
A tek one njene benaste sike sa bradavicama veličine pepeljare kako se nadražuju dok joj šapućem na uho o nezavisnosti rs i sljedećem investicionom ciklusu. Pa ima li išta ljepše pod nebesima Raja?[/quote]
Povratit cu, je%&m vas ja!
Kunem ti se, ja je tačno vidim na koljenima kako joj se njiše kosa dok joj glavićem masiram krajnike. Bez zajebancije.[/quote]
A tek one njene benaste sike sa bradavicama veličine pepeljare kako se nadražuju dok joj šapućem na uho o nezavisnosti rs i sljedećem investicionom ciklusu. Pa ima li išta ljepše pod nebesima Raja?[/quote]
Povratit cu, je%&m vas ja!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#71544 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dragan Bursać
15 min. ·
Cvijanović: BiH je još jedno razmaženo derište koja je navikla da je svi tetoše
Bursać: To “derište”, od Tuzle do Sarajeva i Zenice hrani vas predsjednice i vaše podguzne muhe u rs-u. I vi to dobo znate. Da nije tog “derišta” rs bi bila vjetrometina i kolotrag na kojem bi gastarbajteri čistili gume sa svojih automobila. I ništa više.
I zato, nemojte jesti i srati iz iste posude.
- dembele
#71545 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pazite vi da vama Željka ne isuče svoju kobasicu 
-
L u c i f e r
#71546 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne zapostavljajte Majkickine usnice
Nije dzentlmenski

Nije dzentlmenski

- mO k3
#71548 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
512MB wrote:Kolega Point je barem romantiĆan
Da da romantika dok joj ga ne uvali da izvinete , onda počinje bičevanje ne sa bičem nego sa onim bičem
- mayab
#71549 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
dembele wrote:Pazite vi da vama Željka ne isuče svoju kobasicu
-
Benjo34
#71550 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Zadnjih par postova, vjerujem da smo svi masturbirali