Javite nam se u inbox, ukoliko imate poteškoće sa signalima, ili pozovite 1360.Željezničar » 14 minutes ago
Ima li iko još problema sa tp linkom?
Stojimo vam na raspolaganju.
Moderator: Benq
Javite nam se u inbox, ukoliko imate poteškoće sa signalima, ili pozovite 1360.Željezničar » 14 minutes ago
Ima li iko još problema sa tp linkom?
Nije te bilo dugo ovdje, a bilo je priče o tome na dugo i na široko.Maharadza wrote:Koji "genijalac" je skontao da izbaci Eurosport 2 iz liste kanala koji se mogu premotavati, a ovamo ostavio tu opciju za neko regionalno smeće koje je ionako zatamnjeno 30% vremena i/ili sve što je iole vrijedno pogledati na tim kanalima....bravo levati!![]()
I nemoj mi sada "pa imaš na eon premotavanje za sve kanale"...that's not the point...neko ne želi gledati snimke na tabletima/mobitelima/računarima niti svako ima odgovarajući smart tv koji je podržan za eon! Hoću premotavanje PREKO RESIVERA, JEDNOG DALJINSKOG NA TV-u kao što je i bilo! Nema smisla da idete unazad umjesto da poboljšavate usluge....
OStalo na ES1 a nije na dvici-.-...pa valjda je ES2 veći prioritet radi Bundeslige?!crnivrag wrote:Nije te bilo dugo ovdje, a bilo je priče o tome na dugo i na široko.Maharadza wrote:Koji "genijalac" je skontao da izbaci Eurosport 2 iz liste kanala koji se mogu premotavati, a ovamo ostavio tu opciju za neko regionalno smeće koje je ionako zatamnjeno 30% vremena i/ili sve što je iole vrijedno pogledati na tim kanalima....bravo levati!![]()
I nemoj mi sada "pa imaš na eon premotavanje za sve kanale"...that's not the point...neko ne želi gledati snimke na tabletima/mobitelima/računarima niti svako ima odgovarajući smart tv koji je podržan za eon! Hoću premotavanje PREKO RESIVERA, JEDNOG DALJINSKOG NA TV-u kao što je i bilo! Nema smisla da idete unazad umjesto da poboljšavate usluge....
Nažalost nemaju više serverskih kapaciteta, pa su zbog puštanje opcije TV Unazad na kanalima CineStar Comedy & Family, CineStar Premiere 1 HD i CineStar Premiere 2 HD, ovu opciju izgubili kanali Eurosport 2 SD, Animal Planet SD i Cinemax 2 HD.
koga to boli kita da izvineš, neka zakupe servere a ne svaki dan sve gora usluga, valjda ih nije briga svakako su na bubnju.crnivrag wrote:
Nažalost nemaju više serverskih kapaciteta, pa su zbog puštanje opcije TV Unazad na kanalima CineStar Comedy & Family, CineStar Premiere 1 HD i CineStar Premiere 2 HD, ovu opciju izgubili kanali Eurosport 2 SD, Animal Planet SD i Cinemax 2 HD.
Pretpostavaljam da se neko pri odluci o gašenju usluge TV Unazad sa kanala Eurosport 2, vodio nekim čudnim zaključkom da je gledaniji kanal Eurosport 1, jer zaista nemam drugog objašnjenja zašto su se baš odlučili da skinu ovu opciju sa navedenog kanala, ja bih lično da se mene pitao ukinuo opciju sa kanala History Channel, jer taj kanal po čitav dan emituje razne emisije reality tipa, i vjerujem da to slabo ko vraća.Maharadza wrote:
OStalo na ES1 a nije na dvici-.-...pa valjda je ES2 veći prioritet radi Bundeslige?!
Pretpostavljam da dobijaju određena sredstva od United Grupe, i pošto je Telemach BiH uvijek zadnji po uvođenju usluga u okviru svih članica grupe, onda vjerovatno dobijamo i najmanje sredstava za daljni razvoj i uvođenje novih usluga.Drosera capensis wrote: koga to boli kita da izvineš, neka zakupe servere a ne svaki dan sve gora usluga, valjda ih nije briga svakako su na bubnju.
onda je bolje što ih prodajucrnivrag wrote:Pretpostavljam da dobijaju određena sredstva od United Grupe, i pošto je Telemach BiH uvijek zadnji po uvođenju usluga u okviru svih članica grupe, onda vjerovatno dobijamo i najmanje sredstava za daljni razvoj i uvođenje novih usluga.Drosera capensis wrote: koga to boli kita da izvineš, neka zakupe servere a ne svaki dan sve gora usluga, valjda ih nije briga svakako su na bubnju.
info na vasoj web stranici su u najmanju ruku zbunjujuceTelemach wrote: ...
Informacije na našoj web stranici, redovno se ažuriraju, te na istoj možete pronaći nove ponude, uputstva za korištenje svih usluga (D3, NET, TEL), kao i naprednih servisa kao što su EON, UNIFI, UNIFON, Cjenovnik usluga, Opće uslolove poslovanja i sl.

Problem je u tome što malo ljudi uzima posebno digitalu, a kad nju posebno uzimaš na KKS onda ide 10 KM za Prošireni paket, međutim ako koristiš neki od Duo/Trio paketa, onda Prošireni paket košta 7 KM, tako da vjerovatno nisu na portal unijeli dvije verzije te opcije, već samo ovu drugu u paketima, a ti si izniman slučaj.semirsar wrote: info na vasoj web stranici su u najmanju ruku zbunjujuce![]()
jerbo, po njima ja placam odrzavanje 19.90KM+7KM za prostoprosireni D3 paket
s druge strane na racunima... ma sta rec'![]()
aj ti sad, oci moje lijepe, meni pojasni i istinu kazi, je l' zaista azurirate redovno vasu web stranicu i jos me usput kamatarite za 3KM mjesecno![]()
ma ja san ti vazdi iznimancrnivrag wrote:Problem je u tome što malo ljudi uzima posebno digitalu, a kad nju posebno uzimaš na KKS onda ide 10 KM za Prošireni paket, međutim ako koristiš neki od Duo/Trio paketa, onda Prošireni paket košta 7 KM, tako da vjerovatno nisu na portal unijeli dvije verzije te opcije, već samo ovu drugu u paketima, a ti si izniman slučaj.semirsar wrote: info na vasoj web stranici su u najmanju ruku zbunjujuce![]()
jerbo, po njima ja placam odrzavanje 19.90KM+7KM za prostoprosireni D3 paket
s druge strane na racunima... ma sta rec'![]()
aj ti sad, oci moje lijepe, meni pojasni i istinu kazi, je l' zaista azurirate redovno vasu web stranicu i jos me usput kamatarite za 3KM mjesecno![]()
Poslani podaci, hvala!Telemach wrote:Možete nam se javiti u inbox, sa podacima, provjerit ćemo.Val978 » Today, 12:40 am
Zna li neko kako provjeriti kada istice ugovor sa Telemachom? Tetka je negdje zametnula ugovor, a zeli vidjeti da li moze preci na senior paket. Na Moj Telemach ne vidim gdje bi se mogla nalaziti ta informacija, jedino da sutra odem kod njih.
Treba maknuti premotavanje sa RTS kanala. Tamo mozes pogledati samo RTS dnevnik i Beogradsku hroniku.crnivrag wrote:Pretpostavaljam da se neko pri odluci o gašenju usluge TV Unazad sa kanala Eurosport 2, vodio nekim čudnim zaključkom da je gledaniji kanal Eurosport 1, jer zaista nemam drugog objašnjenja zašto su se baš odlučili da skinu ovu opciju sa navedenog kanala, ja bih lično da se mene pitao ukinuo opciju sa kanala History Channel, jer taj kanal po čitav dan emituje razne emisije reality tipa, i vjerujem da to slabo ko vraća.Maharadza wrote:
OStalo na ES1 a nije na dvici-.-...pa valjda je ES2 veći prioritet radi Bundeslige?!
Javite nam se u inbox, pronaći ćemo drugi paket za vas, sa većim brzinama interneta.freelancerBIH » Yesterday, 9:58 pm
@Telemach
hoce li u skorije vrijeme biti povecanja brzina downloada? Korisnik sam vec preko 18 mjeseci skoro a download i dalje 40 megabita
Gledaćeš ga na RTL-u, kao i prošli put kad je Joshua bio u ringu, neće zatamnjivati.channel10 wrote:Gdje večeras gledamo boks?
Pitanje za @telemach.
crnivrag wrote:Gledaćeš ga na RTL-u, kao i prošli put kad je Joshua bio u ringu, neće zatamnjivati.channel10 wrote:Gdje večeras gledamo boks?
Pitanje za @telemach.
opet slika nije ništa boljaMTV wrote:Uskoro ide rebranding.
Total TV je na svoj transponder podigao Pink BH i Pink M sto znaci da ce se sa pinkovog transpondera ti kanali ugasiti.
Dobio sam info da od 1.10 PinkBH postaje NovaBHcrnivrag wrote:
Od nekog provjerenog izvora?leon25 wrote: Dobio sam info da od 1.10 PinkBH postaje NovaBH