FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
smjesko071

#7151 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by smjesko071 »

hrasno38 wrote:
smjesko071 wrote:Jako visokuoumna i dubokoumna konstrukcija.tvoje rijeci su za divljenja :?:
imas kakvih problema????ili mozda dokaza za suprotno?
Inace moj nivo nije komunikacija sa takvima,ali za moju tvrdnju najbolji je dokaz ovo

Predstavlja on BIH ali BiH ne predstavlja njega niti generalno nas sport. Tek kad se dodje do nekog uspjeha onda se pocne kititi sto bi rekli "tudjim perjem". U vecini sportova danas najvece troskove snose roditelji a onda ako postanes ime naravno puno je lakse jer se pojave sponzori ali to vrijedi za ime a ne za perspektivno. Ako ne ulazes u perspektivno onda nece biti ni imena. BiH osim na Tukinim prsima nema se cim drugim kurciti sto se tice njegovog uspjeha.
smjesko071 wrote:Jako si glup decko
Glupane nabijem te na cundaru i tvoj ban.idi bolan ubij se,ucinu nesto korisno!

Ajde obrisi ovu glupost sto si napisao jer ces bez veze popiti ban.[/quote]
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#7152 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

smjesko071 wrote:Inace moj nivo nije komunikacija sa takvima,ali za moju tvrdnju najbolji je dokaz ovo
hrasno38 wrote:Predstavlja on BIH ali BiH ne predstavlja njega niti generalno nas sport. Tek kad se dodje do nekog uspjeha onda se pocne kititi sto bi rekli "tudjim perjem". U vecini sportova danas najvece troskove snose roditelji a onda ako postanes ime naravno puno je lakse jer se pojave sponzori ali to vrijedi za ime a ne za perspektivno. Ako ne ulazes u perspektivno onda nece biti ni imena. BiH osim na Tukinim prsima nema se cim drugim kurciti sto se tice njegovog uspjeha.
smjesko071 wrote:Jako si glup decko
Glupane nabijem te na cundaru i tvoj ban.idi bolan ubij se,ucinu nesto korisno!
"Decko na nivou komunikacije"..... tako mozes svojoj kuci da pricas sa ukucanima ali sta da ti ja pricam majka priroda je sve rekla!
archi_a

#7153 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

I opet kažem anonimusi sebi svašta daju za prvo.
archi_a

#7154 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

@ hrasno, razumijem na šta ti ciljaš. U konačnici, tvoja želja je vjerujem, kao i moja, da država napokon stane ispred talentiranih, nadarenih i uspješnih i počne više ulagati u sferu sporta, umjetnosti, nauke. Razumijemo se u potpunosti. Da bezveze ne pletemo po temi. Mislim, da i ti sam znaš, da opet ne ulazim u sferu politike, koji su glavni kočničari na državnom nivou... Znaš sigurno, ali nećeš da prevališ preko usta. Nema veze..
Sve dok to ne prođe na "najvećem" i samim tim i najjačem, državnom nivou biće nam ovako kako jeste i naša deca će se mučiti i snalaziti na razne načine. S toga i ovi uspjesi imaju još slađi ukus, još sam ponosniji, jer znajući za razna spletkarenja i otežavajuće okolnosti pod kojima se sve odvija, svaki uspjeh dobija duplu težinu. Pusti više privatnih poznanstava, donacija privatnika, načelnika općina ili premijera kantona koji eto izađu u susret jer, siguran sam i oni žele da Bosna i Hercegovina uspije... Hvala im ali to, iako pomognu, na kraju ispadne tema za ismijavanje i omalovažavanje.
Treba iskoristiti i uspjeh košarkaša, pa evo i atletičara i jednom za sva vremena "zauzdat" onog morža iz laktaša, i progurati državni zakon i finansiranje sporta na državnom nivou.
sizifinho

#7155 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sizifinho »

smjesko071 wrote:...
you have been reported to the cyber police HEHE
Org

#7156 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Org »

Sta je to kod Bahe kliknulo u medjuvremenu?

https://youtu.be/M56OYHeCOsU
hrasno38

#7157 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

archi_a wrote:@ hrasno, razumijem na šta ti ciljaš. U konačnici, tvoja želja je vjerujem, kao i moja, da država napokon stane ispred talentiranih, nadarenih i uspješnih i počne više ulagati u sferu sporta, umjetnosti, nauke. Razumijemo se u potpunosti. Da bezveze ne pletemo po temi. Mislim, da i ti sam znaš, da opet ne ulazim u sferu politike, koji su glavni kočničari na državnom nivou... Znaš sigurno, ali nećeš da prevališ preko usta. Nema veze..
Sve dok to ne prođe na "najvećem" i samim tim i najjačem, državnom nivou biće nam ovako kako jeste i naša deca će se mučiti i snalaziti na razne načine. S toga i ovi uspjesi imaju još slađi ukus, još sam ponosniji, jer znajući za razna spletkarenja i otežavajuće okolnosti pod kojima se sve odvija, svaki uspjeh dobija duplu težinu. Pusti više privatnih poznanstava, donacija privatnika, načelnika općina ili premijera kantona koji eto izađu u susret jer, siguran sam i oni žele da Bosna i Hercegovina uspije... Hvala im ali to, iako pomognu, na kraju ispadne tema za ismijavanje i omalovažavanje.
Treba iskoristiti i uspjeh košarkaša, pa evo i atletičara i jednom za sva vremena "zauzdat" onog morža iz laktaša, i progurati državni zakon i finansiranje sporta na državnom nivou.
Cuj necu da prevalim???? Pa Dodik jebo ga ti ko ce biti drugi ali jel ti mislis da ove nase u F BiH boli ona stvar za sport???? Boli ako se moze sta ucariti od njega kao sto je bila "polupokojna" KK Bosna i dok se moglo musti muzlo se. Predugo sam u sportu da bi sad elaborirao ali znam da imamo sjajne talente koji nece nikada uspjeti jer im roditelji nemaju novac a drzavu boli....vec sam rekao sta. I ja stvarno ne znam da sam ismijavao Amela Tuku ili FACE TV??? A nisam ji ismijavao ni Makija ni Bahu samo sam rekao da je Maki malo cudan sto i jeste i za Bahu ono za sta postoji i video snimak.
Evo bas postavi forumas ispred taj video.
archi_a

#7158 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Pa i ne znam što si se ti primio i nakačio na moj post upučen pojedincima.... Nema veze :)
A ovo da li ove u većem entitetu boli neka stvar.... Pa, vjerovatno ih više zanima, jer ruku na srce, oni su ti "prva" odbrana svega što se naziva "državnim i reprezentativnim", kako političari iz F., tako i uspješni privatnici iz F. Ne kažem da su cvjećke ali apsurd je da su entitetlije većeg entiteta branioci državnih obilježa i reprezentacija. Da oni ne dotiraju i guraju, morž bi se već nekako snašao da to pokuša ugasiti. :evil:
Last edited by archi_a on 24/08/2015 01:07, edited 1 time in total.
hrasno38

#7159 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

archi_a wrote:Pa i ne znam što si se ti primio i nakačio na moj post upučen pojedincima....
:) jebi ga greska pogresno protumacio zadnju recenicu:) ali nema veze i razloga za verbalne sukobe i jedan i drugi odlicno znamo o cemu govorimo a onaj @smjesko071 je zalutao ne na forum nego medju ljudski rod:)
archi_a

#7160 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

hrasno38 wrote:
archi_a wrote:Pa i ne znam što si se ti primio i nakačio na moj post upučen pojedincima....
:) jebi ga greska pogresno protumacio zadnju recenicu:) ali nema veze i razloga za verbalne sukobe i jedan i drugi odlicno znamo o cemu govorimo a onaj @smjesko071 je zalutao ne na forum nego medju ljudski rod:)
np
luckylaka

#7161 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

oskarboy wrote:Amel nastupa za sebe,bh nije marke u njega ulozila,da nije bilo italijana koji je odveo Amela u Italiju da tamo trenira i uci ,od njega nebi bilo nista,nit bi ko cuo za njega
Cuj Amel nastupa za sebe :-) :-) ...jok nastupa za mene :-) ...
Amel Tuka sa Perviz Hamza
7 sata(i) ·
Dragi moji Bosanci i Hercegovci, hvala vam na podrsci koju mi neizmjerno pruzate...hvala vam od srca!!!
Obecao sam da cu trcati za sve vas i trcao sam, bili ste u mojim mislima svo vrijeme....velike zasluge vama dugujem!!!
Vi ste ovo zasluzili, idemo u finale zajedno!!!
Ponosan sam na vas!!!
❤ vas Amel!!!
Org

#7162 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Org »

Svaka cast Amelu, ovo je uspjeh koji se teško može pojmiti.. ali danasnji prenos na Faceu je bio strašan. Ja ne znam da li sam jedini al od prenosa tipa: Ameleee, Ameleee ili dodji Baho da te zagrlim mi se diže kosa na glavi. Valjda, kad zivis u državi poput nase, zudis za profesionalnim odnosom u svim porama društva. Od doktora kojim je propuh uzročnik većine bolesti i koji se liječe kod Torabija pa do političara koji izbore dobijaju jeftinim populizmom. Mi smo do te mjere postali neprofesionalni u svemu da je ovo ljudima možda i normalno. I samo da kazem ovim dijasporcima, razumljivo je da se vama svidja ovaj način komentarisanja. Za vas je ovo samo folklor. Nešto što vas ne dotiče previse, ne morate vi djecu odgajati u ovakvom društvu kojeg formiraju "profesionalci" poput Marjana...
samkoF

#7163 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by samkoF »

oskarboy wrote:Amel nastupa za sebe,bh nije marke u njega ulozila,da nije bilo italijana koji je odveo Amela u Italiju da tamo trenira i uci ,od njega nebi bilo nista,nit bi ko cuo za njega

Cuj ovog :lol: a ciju zastavu amel ljubi I stavlja je u svoje srce prije svake trke, mozda tunguzije ako nju ne predstavlja koga onda predstavlja , jel mozda kragujevac :roll: , svasta ce covjek ovdje procitati.Naravno da je bitno da se ulaze al to sto niko ne ulaze kao sto ni ne ulazu u druge sportiste npr mlade kosarkase ne znaci da opet predstavlja samo sebe , a pogotovo jos kad on to stalno naglasava u svakom svom intervju, da predstavlja bih , da trci da obraduje svoj narod itd.Makar poslusaj njegove intervjue prije nego ovako nesto napises.
samkoF

#7164 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by samkoF »

Org wrote:Svaka cast Amelu, ovo je uspjeh koji se teško može pojmiti.. ali danasnji prenos na Faceu je bio strašan. Ja ne znam da li sam jedini al od prenosa tipa: Ameleee, Ameleee ili dodji Baho da te zagrlim mi se diže kosa na glavi. Valjda, kad zivis u državi poput nase, zudis za profesionalnim odnosom u svim porama društva. Od doktora kojim je propuh uzročnik većine bolesti i koji se liječe kod Torabija pa do političara koji izbore dobijaju jeftinim populizmom. Mi smo do te mjere postali neprofesionalni u svemu da je ovo ljudima možda i normalno. I samo da kazem ovim dijasporcima, razumljivo je da se vama svidja ovaj način komentarisanja. Za vas je ovo samo folklor. Nešto što vas ne dotiče previse, ne morate vi djecu odgajati u ovakvom društvu kojeg formiraju "profesionalci" poput Marjana...
a ti kao moras, jel to tebi mora marjan odgajati djecu, jel to ti nemas drugi izbor?????Sta se vise koji kurac kacite na dijasporu stvarno mi dodje da svakog vise posaljem odakle je ispao kad stalno dijasporu pominjete , kao da je dijaspora za sve kriva sto se svima nama desilo u zivotu I prije nego je dijaspora postala dijaspora.Jel to nasa dijaspora sama pozelila da bude dijaspora, jel to dijaspora zapocela rat, jel to dijaspora grantirala Sarajevo tri godine, jel to dijaspora napravila genocide u srebrenici I prijedoru, jel to dijaspora kriva za sve poslijeratne problem u nasoj biH , jel to dijaspora kriva sto je pola drzave nezaposleno, daj vise majka mu stara popustite dijasporu, jer da rata prokletog nije bilo ne bi ni ova dijaspora niti u pribilizno ovolikom broju bila dijaspora.I na kraju da podvucem jebala I tebe I svakog ko pomene jos jednom dijasporu cjelokupna bosanskohercegovacka dijaspora.
Org

#7165 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Org »

samkoF wrote:
Org wrote:Svaka cast Amelu, ovo je uspjeh koji se teško može pojmiti.. ali danasnji prenos na Faceu je bio strašan. Ja ne znam da li sam jedini al od prenosa tipa: Ameleee, Ameleee ili dodji Baho da te zagrlim mi se diže kosa na glavi. Valjda, kad zivis u državi poput nase, zudis za profesionalnim odnosom u svim porama društva. Od doktora kojim je propuh uzročnik većine bolesti i koji se liječe kod Torabija pa do političara koji izbore dobijaju jeftinim populizmom. Mi smo do te mjere postali neprofesionalni u svemu da je ovo ljudima možda i normalno. I samo da kazem ovim dijasporcima, razumljivo je da se vama svidja ovaj način komentarisanja. Za vas je ovo samo folklor. Nešto što vas ne dotiče previse, ne morate vi djecu odgajati u ovakvom društvu kojeg formiraju "profesionalci" poput Marjana...
a ti kao moras, jel to tebi mora marjan odgajati djecu, jel to ti nemas drugi izbor?????Sta se vise koji kurac kacite na dijasporu stvarno mi dodje da svakog vise posaljem odakle je ispao kad stalno dijasporu pominjete , kao da je dijaspora za sve kriva sto se svima nama desilo u zivotu I prije nego je dijaspora postala dijaspora.Jel to nasa dijaspora sama pozelila da bude dijaspora, jel to dijaspora zapocela rat, jel to dijaspora grantirala Sarajevo tri godine, jel to dijaspora napravila genocide u srebrenici I prijedoru, jel to dijaspora kriva za sve poslijeratne problem u nasoj biH , jel to dijaspora kriva sto je pola drzave nezaposleno, daj vise majka mu stara popustite dijasporu, jer da rata prokletog nije bilo ne bi ni ova dijaspora niti u pribilizno ovolikom broju bila dijaspora.I na kraju da podvucem jebala I tebe I svakog ko pomene jos jednom dijasporu cjelokupna bosanskohercegovacka dijaspora.
Halo jebac, nemam ja nista protiv dijaspore. Čak naprotiv. Jel namjerno ne kontas šta sam napisao ili ne možes da shvatis?
archi_a

#7166 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Ja eto nisam uopšte upratio ni to Ameleee, Ameleee.... Niti, Baho dođi da te zagrlim.
Znaš li zašto? Zato što sam i sam skakao i cijelu trku ispratio na nogama, vrišteći. :bih: :D
Adriatic

#7167 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Adriatic »

:thumbup:
PurpurHazel

#7168 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by PurpurHazel »

:thumbup: To je to, nema se šta dodati.
BHF_Manijak

#7169 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Pogledah sad snimak utrke... Pa sta je ono dan te jebo?! :shock: :shock: Kakva vriska, kakvo Marijanovo skicanje, ugusise jedan drugog. E svasta...
StupskaBitanga

#7170 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Adriatic wrote:
cassius

#7171 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cassius »

Sasvim normalno komentarisanje, s blagom naklonoscu.

http://www.avaz.ba/clanak/192158/prate- ... amela-tuke

:) :)
ExNihilo

#7172 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ExNihilo »

Marjan je revao kao magarac. Malo je nedostajalo da probije zvučni zid. Možda u finalu...
Adriatic

#7173 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Adriatic »

Problem ove dvojice nije što nemaju pojma, nego što neće ni da nauče.
U vrijeme interneta i dostupnih informacija na svakom koraku, oni nemaju pojma ni o čemu.
Pa bar da nauče one osnovne informacije, da se pripreme za emisiju, prenos, malo prosurfaju, ....
Ne, nego to su dva ljendohana koji u studio dođu ko u kafanu.
Mustang1

#7174 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Mustang1 »

Marijan u finalu

Image
lokalni_razdjevicar

#7175 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lokalni_razdjevicar »

BHF_Manijak wrote:Pogledah sad snimak utrke... Pa sta je ono dan te jebo?! :shock: :shock: Kakva vriska, kakvo Marijanovo skicanje, ugusise jedan drugog. E svasta...
mozda su se i pojebali poslije.
Locked