dobro to, ali ovo su scene za plakanje, kakav Hachiko, kakvi bakračićiribiribela wrote:Scena kad Jon ide na Zid i oprasta se sa Brannom i Robbom i kad mu Ned govori da ce pricati o njegovoj majci kad se vide slijedeci put.

Moderator: _BataZiv_0809
dobro to, ali ovo su scene za plakanje, kakav Hachiko, kakvi bakračićiribiribela wrote:Scena kad Jon ide na Zid i oprasta se sa Brannom i Robbom i kad mu Ned govori da ce pricati o njegovoj majci kad se vide slijedeci put.

HeheRadar71 wrote:Azor Ahai
LajkRadar71 wrote:Azor Ahai
To je jako konfuzno pitanje, oko religija...bhnapoleon1 wrote:Sta je sa ostalim vjerama, imaju li one neke moci u seriji ili samo ova Vatra ? Snaga GoT tj- Pjesma Vatre i leda je u tome sto spaja "normalno" i fanatasy tako da za poklonike obje stvari ima ponesto-
gdje?nema me tamo wrote:Eto sad je potvrđeno da ce se vratit Jon.

kako nisam, meni je uz petyra najdraži lik.ferratilis wrote:Da li je iko ovdje dosad spominjao ovog lika? Fakat zaslužuje više pažnje. Odličan glumac u odlilnoj ulozi![]()
pasa imam osjecaj kao da su ti hakirali profilkaranana wrote:gdje?nema me tamo wrote:Eto sad je potvrđeno da ce se vratit Jon.
da vas pitam, evo vi pricate o tom azeru ahaiu vec nekih 20-25 stranica mozda, ustvari mozda vecinu ove sezone. ok u knjigama ste citali o tome covjeku ili bicu, ali gdje je u seriji potencirana ta citava prica i prica o dolasku tog azera? eto spomenut u prvoj sezoni i mozda ga je vjestica spomenula, ali sta vam je u seriji dalo naznaku da ce se taj azer zaista i pojaviti? osim citanja raznoraznih internet teorija a koje su opet vezane i za knjige.
Thoros u trećoj sezoniAccording to prophecy, our champion will be reborn to wake dragons from stone and reforge the great sword Lightbringer that defeated the darkness those thousands of years ago. If the old tales are true, a terrible weapon forged with a loving wife's heart. Part of me thinks man was well rid of it, but great power requires great sacrifice. That much at least the Lord of Light is clear on.
MelissandreYou will betray the men serving you, you will betray your family, you will betray everything you once held dear... and it will all be worth it, because you are the Son of Fire, you are the Warrior of Light
može, evo ja ću početi:IcedMFEarth wrote:Hmm... šta mislite da se malo igramo, neko postavi sliku nekog lika iz GoT, ko pogodi tačno ime stavlja novu sliku ?