Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Radio sam prije godinu zamjenu vodene pumpe, zvuk je bio isti, k'o i sad na ovom videu?! Je l' moguce da je ona opet, ili je nesto oko remena???
ja bi promijenio servis, otidji kod dedovica, nek pogledaju
Ja sam to platio, da nisam, otisao bih dalje. Trazit cu reklamaciju. Najgore, sto se to cuje jedan period i onda nestane, ja odem kod njih, sve ok bude. Zato imam par klipova, da ih ubjedim da se ponavlja sranje.
Majstor mi danas mijenjao filter i ulje i kad je skinuo filter ulje "zapišalo" po motoru. Čime smijem to nekako splakati obzirom da je benzinski motor u pitanju, Clio. Prije sam imao dizela i mogao sam normalno prati, bila ona neka tecnost i nista nije smetalo...
newklear wrote:Majstor mi danas mijenjao filter i ulje i kad je skinuo filter ulje "zapišalo" po motoru. Čime smijem to nekako splakati obzirom da je benzinski motor u pitanju, Clio. Prije sam imao dizela i mogao sam normalno prati, bila ona neka tecnost i nista nije smetalo...
Da li se smije motor imalo pomjerati, gore-dole prilikom dodavanja gasa. Nesto maloprije gledam sa prijateljem, pod rucnom sam, i sad kao hocu da krenem, motor ode gore i spadne dole prilikom pustanja gasa, smije li ikako imati oscilacija ?
Leon16v wrote:Nekako mi previse ide gore dole i kad ugasih auto, sav se zatrese, pa reko nije valjda po treci put da moram mjenjati nosac, neki kvalitetni kupit
Corsa 1.0 1998 benzin. Antifriz kapa ispod auta, iz nekog otvora na sredini izmedju prednjih tockova, malo prema nazad. U kabini nisam primijetio nikakvu vlagu ispod podmetača. Ispod haube se ne primjecuje da igdje pusta. Čini mi se da se kapanje pojačava nakon vožnje, vjerovatno zbog veceg pritiska, sta li.
Ima li neko ideju sta bi moglo biti?
Corsa 1.0 1998 benzin. Antifriz kapa ispod auta, iz nekog otvora na sredini izmedju prednjih tockova, malo prema nazad. U kabini nisam primijetio nikakvu vlagu ispod podmetača. Ispod haube se ne primjecuje da igdje pusta. Čini mi se da se kapanje pojačava nakon vožnje, vjerovatno zbog veceg pritiska, sta li.
"Propisala" vodena pumpa?
Nemam pojma Vjerovatno nebitan podatak, ali ovo je 3 cilindra motor sa lancem umjesto zupcastog.
Pretpostavljam da ta pumpa pogoni vodu tj. antifriz i hladi motor? Ako je do nje, da li je moguce da se ne bi ispod haube moglo nigdje uočiti curenje?