bas tako ljudi, ali evo moje iskustvo sa x sim 4s, interesantno, sinoc kupio mobitel x sim, radio ok, malo duze cekas da ucita mrezu bh telecom. I danas u kuci surfam kraj samog tp linka u svojoj sobi, bezicnog neta, pune 3 crtice wifi, i odjednom nesta signala na mobitelu, pogeldam u tp link lampice gore, udjem preko lap topa na wirelles, sve u redu, ali na mobu nema wifi. I k tomu josh, udjem u POSTAVKE da opet ukljucim wifi, da pronadje mrezu, ali ta opcija ljudi koja se nalazi odma ispod ZRAKOPLOVNI MOD, uopste ne moze da se klikne, svijetla slova, ne moze se u nju uopste uci.. samo svijetla skroz ne da uci u opciju uopste ne registruje se pod ocpijom uopste..
wifi Nema WI-Fi mreze, i to je sva filozofija mog problema, nema WI fi, niti se moze uopste uci u opciju da se ponovo ukljuci. Ugasim mobitel, upalim po nekoliko puta, i kada god hocu poslije toga u postavke da odem ukjljucit wi fi, nemoguce je opet je kliknut na nju.. ne moze se uci. Palio, gasio airplane mode 3G gasiio palio, pokusavao, ali opet nista ne moze se uci na opciju da uljucim wifi. Ali poosto imam 5.1.1. iOS, udjem preko swapa (desno na lijevo) u lijevom cosku kod crtica od jacine signala bh telecoma, i tu udjem u setingse gdje ima opcija da se ukljuci wifi, da se ugasi upali, i tu upalim wifi, ali od wifija ni mukaet, nema ga za lijeka. Ukljucim, pa iskljucim tu opet wifi, po nekoliko puta, ali od wifija opet ni traga.Pa opet u postavke odem hajd reko mozda se sad tamo moze uci da ukljucim wifi ne bil proradio da nadje mrezu koja je 1 metar od mog kreveta, medjutim tamo isto stanje nema sanse uci u meni WIFI. Pronadje mrezu, relativno sporo, ali je pronmadje mogu yvati i mogu mene zvati ali wi fi NO CHANCE
Cujem se s likom koji mi je prodao to, kaze sutra se nadjemo hoce mi vratit pare. Mislim posteno sam dao lovu nisam puno htio zagledat, pogeldao osnovne radnje,radio wifi ekstra faatao mreze, pozivi poruke, i sl.. kamera ekstra, pozivi i to..pregledao fizicka ostecenja ko nov.. pregeldao jel orginal.. i sl..
Medjutim evo moje iskustvo da podijelim s vama, neka vam bude naruvucenije za buduce korisnike koji misle kupit x sim 4s. I hajde sve to, sada ne mogu poslat poruku a imam kredita na mobu, taman napisem da posaljem poruku, pred sam kraj one linije stane i pise NEUSPJELO SLANJE PORUKE heheh.
Taman sam mislio da sam se namiro na mobitel, ali haman sam baksuz pravi, prvo 3gs 06.15.00. pa sad x sim.. stetaa
al ko ceka taj i doceka. E, da, da napomenem da mi se u kuci nikad ama bash nikad nije izgubio wifi signal na 3gs u. Jedino kad struje nestane.
A sto se tice aktivacije to sam prevazisao uspio skontat, da vas ne tusim, i ovo je je previse. Ali eto nekom ce dobro doci moje iskustvooo. Nije sramota pitati na kraju krajeva