English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Chuckie
#7151 Re: English Premier League
0-0 na Bridgeu zavrsilo, sada Arsenal da dobije da malo podeblja prednost.
- cyprus
-
Chuckie
#7153 Re: English Premier League
Primi ga Liverpul. 
- art vandeley
-
Chuckie
#7155 Re: English Premier League
Jebeš špansku ligu, vidi ovih crvena kartona.

- Riddle
#7157 Re: English Premier League

Krv mi udari u glavu cim ga vidim.
Navijaci Wigana: "How shit must you be - we're winning away."
-
dragonz
#7158 Re: English Premier League
Chuckie wrote:Jebeš špansku ligu, vidi ovih crvena kartona.![]()

poludio ti browser
-
Chuckie
#7159 English Premier League
Znam da je do browsera. 
Sent from my iPhone
Sent from my iPhone
-
todd_smith
#7160 Re: English Premier League
Cisse masina
da im Liverpool besplatno daje Carolla ne vjerujem da bi ga uzeli

da im Liverpool besplatno daje Carolla ne vjerujem da bi ga uzeli
- Dugi nožni nokti
#7161 Re: English Premier League
Interesantno je što navijači Liverpoola spuštaju Chelseaovim zbog Torresa, a i oni su jedno obično drvo platili 30+ miliona.
Mogli bi Redsi tužiti Ashleya i ostale u Newcastleu zbog uvaljivanja pokvarene robe.
Mogli bi Redsi tužiti Ashleya i ostale u Newcastleu zbog uvaljivanja pokvarene robe.
- splend
#7162 Re: English Premier League
2407 wrote:To samo sto gledate Harta svaku utakmicu najbolji vam![]()
Svaki prosjecan golman u Italiji i Njemackoj skine isto toliko zicera po utakmici pa nista, nego i svi mi i englezi su navikli da su njihovi golmani nevojerovatne rupe pa sad sto on malo odskace od prosjeka odmah njabolji golman u evropi, jasta radi
jos plus sto englezi imaju taj obicaj da svoje prosjecne igrace dizu u planetarne zvijezde(bekam, lampard, dzerard, young, volkot i sl.) a nas narod poznat po tome sto ne misli svojom glavom, vec prihvata misljenje nekih kvazi novinara koji pisu za njihove tabloide i onda ispadne od harta golman vrhunskih kvaliteta. a takvih golmana ima bar jos 30 u ligama petice, al nazalost nisu englezi...
- cyprus
#7163 Re: English Premier League
Lampard i Gerard prosječni?

-
todd_smith
#7164 Re: English Premier League
zadnje 2-3 sezone apsolutno..onaj hettrik protiv Evertona je najvise sto je Gerrard postigao u zadnje 2 sezonecyprus wrote:Lampard i Gerard prosječni?![]()
sto se tice dizanja prosjecnih igraca u zvijezde:
Krul, Coloccini, S Taylor, Santon, Marveaux, Tioté, Cabaye, Ben Arfa, Ba and Papiss Cisse = £34.5m..... Andy Carroll = £35m.
- cyprus
#7165 Re: English Premier League
Pa dobro logično je, godine stižu... Ali generalno reći da su prosječni igrači u bilo kom kontextu je nebulozno...todd_smith wrote:zadnje 2-3 sezone apsolutno..cyprus wrote:Lampard i Gerard prosječni?![]()
-
Baudelaire
#7166 Re: English Premier League
Nisu prosječni, ali nisu vala ni najbolji veznjaci svijeta nikad bili, kako su ih engleski mediji predstavljali.
-
Madrid
#7167 Re: English Premier League
Ja sta su nego igracine, dok su oni igrali, igrali su i Liverpool i Chelsea, lahko ih je sada zahebavati kad su odigrali svoje...
Da su Bonsaci pitao bih te ja jesul najbolji ikada
Da su Bonsaci pitao bih te ja jesul najbolji ikada
- cyprus
#7168 Re: English Premier League
Vala osim Messija, Ronalda i možda Ronaldinha, mogu se porediti sa bilo kojom fudbalskom veličinom u zadnjih 10 godina... Oni su bili stubovi svojih klubova... ali ne bilo kakvih klubova, nego Chelsea i Liverpoola koji su u tom periodu spadali u uži krug najjačih evropskih i svjetskih klubova... Nažalost, pišem u perfektu iako nije mnogo odmaklo od tog vremena...Baudelaire wrote:Nisu prosječni, ali nisu vala ni najbolji veznjaci svijeta nikad bili, kako su ih engleski mediji predstavljali.
- cyprus
#7169 Re: English Premier League
Jes, nama Džeko spada u najbolje napadače svijeta, al Gerard i Lampard eto nisu bili među najboljim vezistimaMadrid wrote:Da su Bonsaci pitao bih te ja jesul najbolji ikada
-
todd_smith
#7170 Re: English Premier League
pa sta? Dzeko bolji i od Messija, samo sto onaj patuljak igra sa Iniestom i Xavijem koji ili se hljeba najeli ili asistirali isto, dok ovaj nas dijamant igra sa skrticama 
- quasar
#7171 Re: English Premier League
Gledao danas BVB. demoliranje Kelna.
Anonimci koji igraju za tim. Ne vjerujem da bi iko od njih postigao nesto posebno sam za sebe. A kako lopte daju i asistiraju, nevjerovatno. Ne znam kad sam zadnji put gledao takvu timsku igru u EPL.
Anonimci koji igraju za tim. Ne vjerujem da bi iko od njih postigao nesto posebno sam za sebe. A kako lopte daju i asistiraju, nevjerovatno. Ne znam kad sam zadnji put gledao takvu timsku igru u EPL.
- splend
#7172 Re: English Premier League
cyprus wrote:Pa dobro logično je, godine stižu... Ali generalno reći da su prosječni igrači u bilo kom kontextu je nebulozno...todd_smith wrote:zadnje 2-3 sezone apsolutno..cyprus wrote:Lampard i Gerard prosječni?![]()
jasta su nego prosjecni. al' izvikani, pa fol igraci. porediti njih dvojicu, sa kakom, ozilom, snajderom, iniestom, skolsom, zidanom, figom, i ostalim vrhunskim igracima je bezobrazno prema fudbalu. uostalom, da su takvi kakvi ti mislis da jesu/da su bili - valjda bi englezi nekada nesto uradili na prvenstvima. od danasnjih igraca, jedino im runi moze proci kao vrhunski, ovo ostalo sami prosjek
-
todd_smith
#7173 Re: English Premier League
Lamparda moram braniti sto se ovoga tice
lik evo 7 sezona duple cifre nabija u golovima, iz veznog reda i jos ove zadnje 2-3 je odron, ali opet zabija
u vrhu karijere je imao sve vala sto i Snijeder ima sad, mozda i vise, ne vjerujem ni ja da su oni sad jedni od najboljih ikada, ali slazem se sa kiprovim argumentom za godine
lik evo 7 sezona duple cifre nabija u golovima, iz veznog reda i jos ove zadnje 2-3 je odron, ali opet zabija
u vrhu karijere je imao sve vala sto i Snijeder ima sad, mozda i vise, ne vjerujem ni ja da su oni sad jedni od najboljih ikada, ali slazem se sa kiprovim argumentom za godine
- alijagoro
#7174 Re: English Premier League
jasta su nego prosjecni. al' izvikani, pa fol igraci. porediti njih dvojicu, sa kakom, ozilom, snajderom, iniestom, skolsom, zidanom, figom, i ostalim vrhunskim igracima je bezobrazno prema fudbalu. uostalom, da su takvi kakvi ti mislis da jesu/da su bili - valjda bi englezi nekada nesto uradili na prvenstvima. od danasnjih igraca, jedino im runi moze proci kao vrhunski, ovo ostalo sami prosjek
[/quote]
Pa upravo je Scholes igrao za Englesku,pa opet nisu nista napravili
.
Pa upravo je Scholes igrao za Englesku,pa opet nisu nista napravili
- splend
#7175 Re: English Premier League
Pa upravo je Scholes igrao za Englesku,pa opet nisu nista napravilialijagoro wrote:jasta su nego prosjecni. al' izvikani, pa fol igraci. porediti njih dvojicu, sa kakom, ozilom, snajderom, iniestom, skolsom, zidanom, figom, i ostalim vrhunskim igracima je bezobrazno prema fudbalu. uostalom, da su takvi kakvi ti mislis da jesu/da su bili - valjda bi englezi nekada nesto uradili na prvenstvima. od danasnjih igraca, jedino im runi moze proci kao vrhunski, ovo ostalo sami prosjek
pa to ti govorim
@todd_smith, pa igra 50 utakmica godisnje, izvede 10 penala svake godine. plus je bio u dobroj formi, kad je celzi bio jak k'o zemlja. da se rodio naprimjer u bugarskoj, umjesto u londonu, taj ne bi hljeba od fudbala imao
@BHF_Manijak, pa niko njih ne osporava. dobri su igraci, za englesku ligu. al nisu ekstra klase kakvim ih mediji na otoku predstavljaju. zna se sta znaci klasa, a sta dobar igrac. oni su bili dobri igraci (i sada su).
Last edited by splend on 26/03/2012 02:08, edited 1 time in total.