English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chuckie

#7151 Re: English Premier League

Post by Chuckie »

0-0 na Bridgeu zavrsilo, sada Arsenal da dobije da malo podeblja prednost.
cyprus

#7152 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Užas :oops:
Chuckie

#7153 Re: English Premier League

Post by Chuckie »

Primi ga Liverpul. :D
art vandeley

#7154 Re: English Premier League

Post by art vandeley »

:thumbup:
Chuckie

#7155 Re: English Premier League

Post by Chuckie »

Jebeš špansku ligu, vidi ovih crvena kartona. :lol:

Image
Chuckie

#7156 Re: English Premier League

Post by Chuckie »

Liverpul 1-2 :D

Image
Riddle

#7157 Re: English Premier League

Post by Riddle »

Image

Krv mi udari u glavu cim ga vidim.

Navijaci Wigana: "How shit must you be - we're winning away." :lol:
dragonz

#7158 Re: English Premier League

Post by dragonz »

Chuckie wrote:Jebeš špansku ligu, vidi ovih crvena kartona. :lol:

Image

Image

poludio ti browser
Chuckie

#7159 English Premier League

Post by Chuckie »

Znam da je do browsera. :D

Sent from my iPhone
todd_smith

#7160 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

Cisse masina :thumbup:

da im Liverpool besplatno daje Carolla ne vjerujem da bi ga uzeli :lol: :lol:
Dugi nožni nokti

#7161 Re: English Premier League

Post by Dugi nožni nokti »

Interesantno je što navijači Liverpoola spuštaju Chelseaovim zbog Torresa, a i oni su jedno obično drvo platili 30+ miliona. :lol:
Mogli bi Redsi tužiti Ashleya i ostale u Newcastleu zbog uvaljivanja pokvarene robe. :lol:
splend

#7162 Re: English Premier League

Post by splend »

2407 wrote:To samo sto gledate Harta svaku utakmicu najbolji vam :roll:

Svaki prosjecan golman u Italiji i Njemackoj skine isto toliko zicera po utakmici pa nista, nego i svi mi i englezi su navikli da su njihovi golmani nevojerovatne rupe pa sad sto on malo odskace od prosjeka odmah njabolji golman u evropi, jasta radi :-)
:thumbup:

jos plus sto englezi imaju taj obicaj da svoje prosjecne igrace dizu u planetarne zvijezde(bekam, lampard, dzerard, young, volkot i sl.) a nas narod poznat po tome sto ne misli svojom glavom, vec prihvata misljenje nekih kvazi novinara koji pisu za njihove tabloide i onda ispadne od harta golman vrhunskih kvaliteta. a takvih golmana ima bar jos 30 u ligama petice, al nazalost nisu englezi...
cyprus

#7163 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Lampard i Gerard prosječni? :-) :-)
todd_smith

#7164 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

cyprus wrote:Lampard i Gerard prosječni? :-) :-)
zadnje 2-3 sezone apsolutno..onaj hettrik protiv Evertona je najvise sto je Gerrard postigao u zadnje 2 sezone

sto se tice dizanja prosjecnih igraca u zvijezde:

Krul, Coloccini, S Taylor, Santon, Marveaux, Tioté, Cabaye, Ben Arfa, Ba and Papiss Cisse = £34.5m..... Andy Carroll = £35m.
cyprus

#7165 Re: English Premier League

Post by cyprus »

todd_smith wrote:
zadnje 2-3 sezone apsolutno..
Pa dobro logično je, godine stižu... Ali generalno reći da su prosječni igrači u bilo kom kontextu je nebulozno...
Baudelaire

#7166 Re: English Premier League

Post by Baudelaire »

Nisu prosječni, ali nisu vala ni najbolji veznjaci svijeta nikad bili, kako su ih engleski mediji predstavljali.
Madrid

#7167 Re: English Premier League

Post by Madrid »

Ja sta su nego igracine, dok su oni igrali, igrali su i Liverpool i Chelsea, lahko ih je sada zahebavati kad su odigrali svoje...
Da su Bonsaci pitao bih te ja jesul najbolji ikada :D
cyprus

#7168 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Baudelaire wrote:Nisu prosječni, ali nisu vala ni najbolji veznjaci svijeta nikad bili, kako su ih engleski mediji predstavljali.
Vala osim Messija, Ronalda i možda Ronaldinha, mogu se porediti sa bilo kojom fudbalskom veličinom u zadnjih 10 godina... Oni su bili stubovi svojih klubova... ali ne bilo kakvih klubova, nego Chelsea i Liverpoola koji su u tom periodu spadali u uži krug najjačih evropskih i svjetskih klubova... Nažalost, pišem u perfektu iako nije mnogo odmaklo od tog vremena...
cyprus

#7169 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Madrid wrote:Da su Bonsaci pitao bih te ja jesul najbolji ikada :D
Jes, nama Džeko spada u najbolje napadače svijeta, al Gerard i Lampard eto nisu bili među najboljim vezistima :-)
todd_smith

#7170 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

pa sta? Dzeko bolji i od Messija, samo sto onaj patuljak igra sa Iniestom i Xavijem koji ili se hljeba najeli ili asistirali isto, dok ovaj nas dijamant igra sa skrticama :x
quasar

#7171 Re: English Premier League

Post by quasar »

Gledao danas BVB. demoliranje Kelna.
Anonimci koji igraju za tim. Ne vjerujem da bi iko od njih postigao nesto posebno sam za sebe. A kako lopte daju i asistiraju, nevjerovatno. Ne znam kad sam zadnji put gledao takvu timsku igru u EPL.
splend

#7172 Re: English Premier League

Post by splend »

cyprus wrote:
todd_smith wrote:
zadnje 2-3 sezone apsolutno..
Pa dobro logično je, godine stižu... Ali generalno reći da su prosječni igrači u bilo kom kontextu je nebulozno...

jasta su nego prosjecni. al' izvikani, pa fol igraci. porediti njih dvojicu, sa kakom, ozilom, snajderom, iniestom, skolsom, zidanom, figom, i ostalim vrhunskim igracima je bezobrazno prema fudbalu. uostalom, da su takvi kakvi ti mislis da jesu/da su bili - valjda bi englezi nekada nesto uradili na prvenstvima. od danasnjih igraca, jedino im runi moze proci kao vrhunski, ovo ostalo sami prosjek :-)
todd_smith

#7173 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

Lamparda moram braniti sto se ovoga tice :mrgreen:

lik evo 7 sezona duple cifre nabija u golovima, iz veznog reda i jos ove zadnje 2-3 je odron, ali opet zabija

u vrhu karijere je imao sve vala sto i Snijeder ima sad, mozda i vise, ne vjerujem ni ja da su oni sad jedni od najboljih ikada, ali slazem se sa kiprovim argumentom za godine
alijagoro

#7174 Re: English Premier League

Post by alijagoro »

jasta su nego prosjecni. al' izvikani, pa fol igraci. porediti njih dvojicu, sa kakom, ozilom, snajderom, iniestom, skolsom, zidanom, figom, i ostalim vrhunskim igracima je bezobrazno prema fudbalu. uostalom, da su takvi kakvi ti mislis da jesu/da su bili - valjda bi englezi nekada nesto uradili na prvenstvima. od danasnjih igraca, jedino im runi moze proci kao vrhunski, ovo ostalo sami prosjek :-)[/quote]
Pa upravo je Scholes igrao za Englesku,pa opet nisu nista napravili :D .
splend

#7175 Re: English Premier League

Post by splend »

alijagoro wrote:jasta su nego prosjecni. al' izvikani, pa fol igraci. porediti njih dvojicu, sa kakom, ozilom, snajderom, iniestom, skolsom, zidanom, figom, i ostalim vrhunskim igracima je bezobrazno prema fudbalu. uostalom, da su takvi kakvi ti mislis da jesu/da su bili - valjda bi englezi nekada nesto uradili na prvenstvima. od danasnjih igraca, jedino im runi moze proci kao vrhunski, ovo ostalo sami prosjek :-)
Pa upravo je Scholes igrao za Englesku,pa opet nisu nista napravili :D .[/quote]

pa to ti govorim :mrgreen: nije mogao sam. zidan je rekao za njega, da je najbolji igrac protiv kojeg je igrao.

@todd_smith, pa igra 50 utakmica godisnje, izvede 10 penala svake godine. plus je bio u dobroj formi, kad je celzi bio jak k'o zemlja. da se rodio naprimjer u bugarskoj, umjesto u londonu, taj ne bi hljeba od fudbala imao :mrgreen:

@BHF_Manijak, pa niko njih ne osporava. dobri su igraci, za englesku ligu. al nisu ekstra klase kakvim ih mediji na otoku predstavljaju. zna se sta znaci klasa, a sta dobar igrac. oni su bili dobri igraci (i sada su).
Last edited by splend on 26/03/2012 02:08, edited 1 time in total.
Post Reply