SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
ultra@rajvosa

#7151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultra@rajvosa »

Creasy wrote:Zanimljivo da nista nema o pucnjavi i tuci na Grbavici, kao i o bacanju Molotovljevog koktela na "Jez", niti to iko spominje...
De nam malo detalja,pogotovo o tome na grbavici :wink:
zli_hordas

#7152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zli_hordas »

Jež izgleda opet aktuelan sa bombicama.
29Black

#7153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by 29Black »

Ja sam nekoliko postova iznad napisao da je akter toga sin od vlasnika TV kuce Hayat.
zli_hordas

#7154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zli_hordas »

Može on paša moj.
Max Bunker

#7155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Max Bunker »

29Black wrote:Ja sam nekoliko postova iznad napisao da je akter toga sin od vlasnika TV kuce Hayat.
Ako mislimo na istoga ( a nema ko drugi da bude ), debelo grijesis. Odgovorno tvrdim da momak s' tim nema veze, da lupas kao maksim po diviziji jer ga licno znam i znam kakav je :wink:
29Black

#7156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by 29Black »

Ne mislim na debelog vec na sina mu od amidze.
Max Bunker

#7157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Max Bunker »

29Black wrote:Ne mislim na debelog vec na sina mu od amidze.
E onda se ogradjujem :-D :D
al_neri

#7158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by al_neri »

Sta ovo bi ispred Brasila ? prolazim maloprije saksija i stolice na podu :S
Troll_Happens

#7159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

al_neri wrote:Sta ovo bi ispred Brasila ? prolazim maloprije saksija i stolice na podu :S
neko naslikavao mrtvu prirodu pa vjetar u sitne sate oborio.. :lol: :?
minjonja

#7160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

Vozilom usmrtio djevojku i pobjegao sa mjesta nesreće

Pješakinja A. M. (21) iz Breze izgubila je život u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu u 22.55 sati u mjestu Banjevac na lokalnom putu Banjevac - Gornja Breza.

Djevojku Amru Mušanović usmrtilo je vozilo opel askona (365-T- 965), kojim je upravljao M. G. (34) iz Breze, koji je pobjegao s mjesta nesreće.

Službenici Policijske stanice Breza su u nedjelju u 00.15 sati, u mjestu Bašići, pronašli vozilo i vozača, koji je lišen slobode.
zasto su napisani samo inicijali ubice ove nesretne djevojke?? ja zelim da znam kako se zove ovaj lik da ga zaobilazim kad ga sudija opet pusti na slobodu.

dajte molim vas mi recite ko je zaduzen u ovoj drzavi da gradi zatvore. jel kanton, entitet, drzava, koje ministarstvo, cija je to nadleznost?
Gray

#7161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Gray »

29Black wrote:Ne mislim na debelog vec na sina mu od amidze.

Pa onda reci kako se zove, ne znaju svi na koga misliš i ko je kome amidža ;)
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#7162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by grunt »

jutros oko deset lopov sa pistoljem opljackao derby kladionicu na mojmilu,bas su se opet pohasili svaki dan par kladionica opljackano :-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

kd gazde štede na sekjuritiju
umjesto da instaliraju topove u svaku poslovnicu
Johnny_x

#7164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Johnny_x »

minjonja wrote:
Vozilom usmrtio djevojku i pobjegao sa mjesta nesreće

Pješakinja A. M. (21) iz Breze izgubila je život u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u subotu u 22.55 sati u mjestu Banjevac na lokalnom putu Banjevac - Gornja Breza.

Djevojku Amru Mušanović usmrtilo je vozilo opel askona (365-T- 965), kojim je upravljao M. G. (34) iz Breze, koji je pobjegao s mjesta nesreće.

Službenici Policijske stanice Breza su u nedjelju u 00.15 sati, u mjestu Bašići, pronašli vozilo i vozača, koji je lišen slobode.
zasto su napisani samo inicijali ubice ove nesretne djevojke?? ja zelim da znam kako se zove ovaj lik da ga zaobilazim kad ga sudija opet pusti na slobodu.

dajte molim vas mi recite ko je zaduzen u ovoj drzavi da gradi zatvore. jel kanton, entitet, drzava, koje ministarstvo, cija je to nadleznost?
Ganic Mirnes i bio je narkoman
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

otvaram kladionicu i primam pologe
slobodan za 50 dana :D
HAVANA

#7166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by HAVANA »

:cry:
Incident na sastanku Udruženja Sandžaklija u Sarajevu: Gađali se čašama
Oslobodjenje.ba
smoki_choko

#7167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smoki_choko »

Jutros ispred Pozorišta Mladih neko izbušio sve gume na desetak automobila, i razbio par stakala :-) :roll:
Troll_Happens

#7168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

smoki_choko wrote:Jutros ispred Pozorišta Mladih neko izbušio sve gume na desetak automobila, i razbio par stakala :-) :roll:
hoce to ko ima auto :cry:
Troll_Happens

#7169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

Mene interesuje sta uhapsise covjeka ni krivog ni duznog da je makar malo precizniji bio i zlikovca ocistio s ulice ovako valja ga trpiti kad izadje i drugi put mozda bude blize od ta 2 metra....
tuzno stvarno a neki dan lika oslobodise nije proveo ni zakonskih 48h :x

Belmir Haskić se namjeravao osvetiti Aganu Ramiću jer mu je zabranio ulaz u kafić i prijavio ga policiji, tvrdi advokat Senad Dupovac
Zdravstveno stanje 23-godišnjeg Belmira Haskića ranjenog u pucnjavi koja se u srijedu navečer dogodila u Hadžićima trenutno je stabilno, ali je i dalje teško, potvrđeno nam je u bolnici Koševo.
Nakon operacije tokom koje je iz njegovog tijela izvađena dva zrna, Haskić je smješten na Odjel za anesteziju i reanimaciju.
U četvrtak je 47-godišnji Agan Ramić, otac vlasnika kafića No limit, ispred kojeg je došlo do pucnjave, predat je Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu. Dežurna tužiteljica otvorila je istragu protiv Ramića zbog sumnje da je počinio krivično djelo pokušaj ubistva i odredila mu 24-satno zadržavanje. U tom periodu tužiteljica će odlučiti da li će protiv Ramića zatražiti pritvor.
Šta se zaista te večeri dešavalo ispred kafića No limit, i šta je prethodilo ovom događaju, saznali smo od Ramićevog advokata Senada Dupovca.
"Agan Ramić je nekolicini problematičnih momaka iz Hadžića, među kojima je bio i Haskić zabranio da ulaze u kafić No limit, čiji je vlasnik njegov sin Tarik. Izrevoltirani tim potezom oni su prije nekoliko dana štapovima za bilijar porazbijali stakla na vratima i izlogu kafića. Nakon toga Ramić je protiv njih policiji podnio prijavu", priča Dupovac.
Navodno su ti mladići Ramiću rekli da će mu se osvetiti zato što ih je prijavio. Ramić je i to, navodno rekao policiji te počeo da nosi pištolj sa sobom.
Ramić je policiji ispričao da je u srijedu navečer iz kafića krenuo kući, te da je iza sebe čuo korake. Kada se okrenuo, vidio je Haskića koji je u ruci držao palicu koja je na jednom kraju bila zašiljena. Pored Haskića navodno je bio i Reuf H. Ramić je rekao da je mislio pucati u noge, ali se uspaničio kada mu je Haskić prišao na dva metra i zamahnuo palicom prema glavi. Ramić je, kako se moglo čuti, ispalio tri hitca od kojih su dva Haskića pogodila u stomak. Drugi napadač se zaustavio, a Ramić je prvu prolaznicu zamolio da pozove Hitnu pomoć.
van Basten

#7170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by van Basten »

al_neri wrote:Sta ovo bi ispred Brasila ? prolazim maloprije saksija i stolice na podu :S
možda je neko u Kogu ceh plaćao feninzima? :D
Urban B.

#7171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Urban B. »

ako vec pisete da su bili neki belaji po gradu onda navedite sve sto znate posto dosad nema nigdje nista objavljeno
Troll_Happens

#7172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Troll_Happens »

Urban B. wrote:ako vec pisete da su bili neki belaji po gradu onda navedite sve sto znate posto dosad nema nigdje nista objavljeno
ma nije nista bilo samo beze drze themu zanimljivom i napetom :lol: :lol:
čviljonka2

#7173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by čviljonka2 »

kiki-miki wrote:Dobro bi bilo kad bi postajao neki sajt ili nešto slično pa da se okače slike svih tih kriminalaca da ih znamo prepoznati.
Naravno uz puno ime i prezime,i vrstu krivičnog djela koje su počinili.

A sve to bez obzira na njihova prava,da li su maloljetni,i jesu li pravomoćno osuđeni za to što su počinili.

Većina je ugrožena od njih,svakim danom,u svakom trenutku i nikad ne znamo šta ćeš uraditi.
simpozijum delirijum wrote: u USA je tako odavno imas i policijsku web stranicu a objave i slike prekrsilaca zakona i u stampi i lokalnoj TV stanici
ja mislim da je slicno u mnogim drzavama
i to za sve prekrsaje od voznju pod uticajem alkohola pa do najtezih krivicnih dijela
nije mi jasno da pored toliko problema sa kriminalom da lokalne TV i stampa u Sarajevu ne radi istu stvar?
i to je dobra ideja bar mozes skontati budalu na vrijeme
I postoji, na stranici MUP-a Federacije.
http://www.fup.gov.ba/index.php?option= ... Itemid=156
zonbirile

#7174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

čviljonka2 wrote:
kiki-miki wrote:Dobro bi bilo kad bi postajao neki sajt ili nešto slično pa da se okače slike svih tih kriminalaca da ih znamo prepoznati.

A sve to bez obzira na njihova prava,da li su maloljetni,i jesu li pravomoćno osuđeni za to što su počinili.

Većina je ugrožena od njih,svakim danom,u svakom trenutku i nikad ne znamo šta ćeš uraditi.
simpozijum delirijum wrote: u USA je tako odavno imas i policijsku web stranicu a objave i slike prekrsilaca zakona i u stampi i lokalnoj TV stanici
i to za sve prekrsaje od voznju pod uticajem alkohola pa do najtezih krivicnih dijela
nije mi jasno da pored toliko problema sa kriminalom da lokalne TV i stampa u Sarajevu ne radi istu stvar?
--------------------------------
zato kod nas u zemlji čudesa prave one idiotluke pod nazivom Slučajevi-x u domaćoj radinosti familije Švrakić.Još kad se najavi Roditeljska pažnja za infatilnu,kretensku rekonstrukciju,oplačem od smijeha i jada.
minjonja

#7175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by minjonja »

čviljonka2 wrote:

ovo su potjernice. vjerujem da kiki-miki i simpozijum misle da trebaju da su javnosti dostupni svi pocinioci krivicnih djela, bili u bijegu, u zatvoru ili na slobodi.
Locked