SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#7151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sto se kroatizirao jozo

- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a cujte gospon.........bitanga_sa_otesa wrote:sto se kroatizirao jozo![]()
-
PM72
#7153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jozo je iz Vareša a brat mu specijalac u Kiseljaku.Znam ga od prije rata,sposoban,nepotkupljiv a ima muda do poda.Gledao sam ga na Stupu,jeseni 1992 kad je vodio Lastu.Mi svi u kanalu sa nosovima pobodenim u blato a Jozo stoji na sred džade,zolja na leđima a automatska puška okrenuta ka četnicima...bitanga_sa_otesa wrote:sto se kroatizirao jozo![]()
Sve što kaže i ja potpisujem.
- bitanga_sa_otesa
#7154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
postujem ga i znam ga licno isto iz 90-ih godina,ok je covjek,ali nisu nam se putevi sreli najmanje 15 godina.zadnji put kad smo se vidjeli zvucao je bas sarajevski...ovo sad ga pola ne razumijem....PM72 wrote:Jozo je iz Vareša a brat mu specijalac u Kiseljaku.Znam ga od prije rata,sposoban,nepotkupljiv a ima muda do poda.Gledao sam ga na Stupu,jeseni 1992 kad je vodio Lastu.Mi svi u kanalu sa nosovima pobodenim u blato a Jozo stoji na sred džade,zolja na leđima a automatska puška okrenuta ka četnicima...bitanga_sa_otesa wrote:sto se kroatizirao jozo![]()
- supercali
#7155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa da takvi ginu ne bi bila steta za razliku od djevojakajao_situacije wrote:otpravnik vozova nije kriv!O'zone wrote:Izjavio Čosić ono što je i blesav čovjek do sada mogao skontati
mada je on davno zaslužio nogu sa ove pozicije zbog ne rada segmenta koji on vodi ali se to sad iskorištava da se sva krivica svali na njega.Bez ijednog pravno relevantnog argumenta i bez provedenih procedura sam unaprijed proglašen krivim i medijski sam 'linčovan', a u cilju da premijer sačuva svoju poziciju kao i da se sačuvaju pozicije u Tužilaštvu KS-a, i da se na takav način skrene pažnja s njihove odgovornosti isključivo na odgovornost policije u KS-u", istakao je on.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/oglasio- ... /161013103
sin mu zamalo ubije stojniće kod pozorišta golfom i on se pravi naivan
jel podnesen izvještaj protiv njegovog sina, šta je bilo sa onim načelnikom iz vogošće, ili odakle je već, kad je slupao službeno auto i završio u koritu miljacke ?
krivo je tužilaštvo jer su drotovi na kafi u pitarama i kladarama 24 sata
zadnji put ih vidio uniformisane na ulici kad je počeo sff i opet bilo sranje kod stojnića te hefte, koga on zajebava ?
Ovo govorim samo u vezi gazenja bez ikakve veze sa cosicem
- hrasno38
#7156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije se rodio taj koji je Jozi smio prije rata ista reci ili ga ruzno pogledatu u sarajevu i okolini. To je bio jebeno lud i zajeban tip ali mrtvi profesionalac. Iako nisam b io na Stupu apsolutno sam siguran da je bio takav kako si ispricao. Naravno i njegova prica je bez dileme tacna i siguran sam da bi on i sad u penziji da ga neko postavi i da mu ovlasti da sredio policiju da bi piskali u gace kad im se spomene Jozo a pogotovo ovi papcici sto su zasjeli na pozicije sefova.PM72 wrote:Jozo je iz Vareša a brat mu specijalac u Kiseljaku.Znam ga od prije rata,sposoban,nepotkupljiv a ima muda do poda.Gledao sam ga na Stupu,jeseni 1992 kad je vodio Lastu.Mi svi u kanalu sa nosovima pobodenim u blato a Jozo stoji na sred džade,zolja na leđima a automatska puška okrenuta ka četnicima...bitanga_sa_otesa wrote:sto se kroatizirao jozo![]()
-
PM72
#7157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Slažem se ali trebamo shvatiti da je sad "umirovljenik " i djelatnik športskih kladionica...jebaji ga,ovi naši odu u Njemačku jal Švedsku pa nakon pola godine "mješaju" jezike.bitanga_sa_otesa wrote:postujem ga i znam ga licno isto iz 90-ih godina,ok je covjek,ali nisu nam se putevi sreli najmanje 15 godina.zadnji put kad smo se vidjeli zvucao je bas sarajevski...ovo sad ga pola ne razumijem....PM72 wrote:Jozo je iz Vareša a brat mu specijalac u Kiseljaku.Znam ga od prije rata,sposoban,nepotkupljiv a ima muda do poda.Gledao sam ga na Stupu,jeseni 1992 kad je vodio Lastu.Mi svi u kanalu sa nosovima pobodenim u blato a Jozo stoji na sred džade,zolja na leđima a automatska puška okrenuta ka četnicima...bitanga_sa_otesa wrote:sto se kroatizirao jozo![]()
- bitanga_sa_otesa
#7158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
PM72 wrote:
Slažem se ali trebamo shvatiti da je sad "umirovljenik " i djelatnik športskih kladionica...jebaji ga,ovi naši odu u Njemačku jal Švedsku pa nakon pola godine "mješaju" jezike.sad mu je bolje (financiski) nego u Titin vakat.
- hrasno38
#7159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma vidi kod nekih ljudi postoji i nekakv prkos jezikom koji sad pricaju. Nije se ni prije rata u Sarajevu govorilo kod 80% staqnovnistva cetverica i peterica i sesterica a ni pola danasnjih rijeci u koje je ubaceno slovo "h" pa je danas taj postotak izokrenut. E posto Jozo kakav je naopak takvim jezikom ne bi nikad pricao a Hrvatski je jezik jedog od konstitutivnih naroda onda je i on poceo da laprda na zestokom hrvatskom i ponavaljam....siguran sam iz nekog prkosa jer Jozu je odgojila sarajevska mahala.bitanga_sa_otesa wrote:postujem ga i znam ga licno isto iz 90-ih godina,ok je covjek,ali nisu nam se putevi sreli najmanje 15 godina.zadnji put kad smo se vidjeli zvucao je bas sarajevski...ovo sad ga pola ne razumijem....PM72 wrote:Jozo je iz Vareša a brat mu specijalac u Kiseljaku.Znam ga od prije rata,sposoban,nepotkupljiv a ima muda do poda.Gledao sam ga na Stupu,jeseni 1992 kad je vodio Lastu.Mi svi u kanalu sa nosovima pobodenim u blato a Jozo stoji na sred džade,zolja na leđima a automatska puška okrenuta ka četnicima...bitanga_sa_otesa wrote:sto se kroatizirao jozo![]()
- bitanga_sa_otesa
#7160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma ko ce znati,kazem ti nisam ga dugo vidio ,pa mi malo smijesno bi ,da sam ga uzivo vidio i to mu rekao siguran sam da bi me nogom nabiohrasno38 wrote: ma vidi kod nekih ljudi postoji i nekakv prkos jezikom koji sad pricaju. Nije se ni prije rata u Sarajevu govorilo kod 80% staqnovnistva cetverica i peterica i sesterica a ni pola danasnjih rijeci u koje je ubaceno slovo "h" pa je danas taj postotak izokrenut. E posto Jozo kakav je naopak takvim jezikom ne bi nikad pricao a Hrvatski je jezik jedog od konstitutivnih naroda onda je i on poceo da laprda na zestokom hrvatskom i ponavaljam....siguran sam iz nekog prkosa jer Jozu je odgojila sarajevska mahala.
-
VjecitiStudent
#7161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nekad smo imali Jozu, ali zato danas imamo Ganiju, Konakovićevog i Sebijinog "nezavisnog" policajcahrasno38 wrote:Nije se rodio taj koji je Jozi smio prije rata ista reci ili ga ruzno pogledatu u sarajevu i okolini. To je bio jebeno lud i zajeban tip ali mrtvi profesionalac. Iako nisam b io na Stupu apsolutno sam siguran da je bio takav kako si ispricao. Naravno i njegova prica je bez dileme tacna i siguran sam da bi on i sad u penziji da ga neko postavi i da mu ovlasti da sredio policiju da bi piskali u gace kad im se spomene Jozo a pogotovo ovi papcici sto su zasjeli na pozicije sefova.PM72 wrote:Jozo je iz Vareša a brat mu specijalac u Kiseljaku.Znam ga od prije rata,sposoban,nepotkupljiv a ima muda do poda.Gledao sam ga na Stupu,jeseni 1992 kad je vodio Lastu.Mi svi u kanalu sa nosovima pobodenim u blato a Jozo stoji na sred džade,zolja na leđima a automatska puška okrenuta ka četnicima...bitanga_sa_otesa wrote:sto se kroatizirao jozo![]()
Na istom fakultetu predaje i načelnik Sektora uniformirane policije MUP-a KS Halid Ganija, također SDA-ov provjereni kadar koji je kao prvi čovjek Upravnog odbora Opće bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš” u Sarajevu imao ključnu ulogu da Izetbegovićeva supruga Sebija Seka Izetbegović bude imenovana za direktoricu ove renomirane zdravstvene ustanove.
http://www.avaz.ba/clanak/160084/sda-ov ... e-pozicije
- insomnia78
#7162 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jest', jest' nema sta drugo bitihrasno38 wrote:ma vidi kod nekih ljudi postoji i nekakv prkos jezikom koji sad pricaju. Nije se ni prije rata u Sarajevu govorilo kod 80% staqnovnistva cetverica i peterica i sesterica a ni pola danasnjih rijeci u koje je ubaceno slovo "h" pa je danas taj postotak izokrenut. E posto Jozo kakav je naopak takvim jezikom ne bi nikad pricao a Hrvatski je jezik jedog od konstitutivnih naroda onda je i on poceo da laprda na zestokom hrvatskom i ponavaljam....siguran sam iz nekog prkosa jer Jozu je odgojila sarajevska mahala.bitanga_sa_otesa wrote:postujem ga i znam ga licno isto iz 90-ih godina,ok je covjek,ali nisu nam se putevi sreli najmanje 15 godina.zadnji put kad smo se vidjeli zvucao je bas sarajevski...ovo sad ga pola ne razumijem....PM72 wrote: Jozo je iz Vareša a brat mu specijalac u Kiseljaku.Znam ga od prije rata,sposoban,nepotkupljiv a ima muda do poda.Gledao sam ga na Stupu,jeseni 1992 kad je vodio Lastu.Mi svi u kanalu sa nosovima pobodenim u blato a Jozo stoji na sred džade,zolja na leđima a automatska puška okrenuta ka četnicima...
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
- hrasno38
#7163 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
hrasno38 wrote:ma vidi kod nekih ljudi postoji i nekakv prkos jezikom koji sad pricaju. Nije se ni prije rata u Sarajevu govorilo kod 80% staqnovnistva cetverica i peterica i sesterica a ni pola danasnjih rijeci u koje je ubaceno slovo "h" pa je danas taj postotak izokrenut. E posto Jozo kakav je naopak takvim jezikom ne bi nikad pricao a Hrvatski je jezik jedog od konstitutivnih naroda onda je i on poceo da laprda na zestokom hrvatskom i ponavaljam....siguran sam iz nekog prkosa jer Jozu je odgojila sarajevska mahala.
ne kazem da jest nego da moze biti jer znam prijeratnog Jozu i ovo kao da je neki preprogramirani klon. Kad se svi nesto kurce sa svojim jezicima konta i Jozo sto ne bi govorio svojim.insomnia78 wrote:Jest', jest' nema sta drugo biti
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
- Banksy
#7164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Valjda mi je promaklo, u šta se ovo pretvara?Innovation wrote:
Ja nisam i jos raje nije znalo, a sad se i ovo pretvara u isto.
- lijek-za-sve
#7165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- JThomas
#7166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
gdje ćeš boljeg dokaza da je primarno do sistema, a ne do joze...
- dječak sa šibicama
#7167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sad ni Jozo ne valja, usudio se pricati na hrvatskom sram ga bilo 
- salik79
#7168 Re: RE: Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jozo je najobicniji neskolovani, zatucani, nacionalisticki coban, zato ne zna, niti zeli da zna, da je takodjer i u hrvatskom (kao i u slovenskom) jeziku prisutno to sto njemu toliko bode oci i para usi:hrasno38 wrote:ma vidi kod nekih ljudi postoji i nekakv prkos jezikom koji sad pricaju. Nije se ni prije rata u Sarajevu govorilo kod 80% staqnovnistva cetverica i peterica i sesterica a ni pola danasnjih rijeci u koje je ubaceno slovo "h" pa je danas taj postotak izokrenut. E posto Jozo kakav je naopak takvim jezikom ne bi nikad pricao a Hrvatski je jezik jedog od konstitutivnih naroda onda je i on poceo da laprda na zestokom hrvatskom i ponavaljam....siguran sam iz nekog prkosa jer Jozu je odgojila sarajevska mahala.
http://www.nacional.hr/feljton-zaboravl ... 2784888cafDo održavanja prvoga šireg zmajskog zbora u veljači 1906. status prazmajeva nosila su sedmerica članova, jer su se prvoj peterici pridružili S. Širola te R. Partaš (suprug Eme rođ. Tomašić, sestrične Laszowskog i njegov dobar prijatelj). Na tom je zboru, održanomu u zagrebačkom svratištu »Liebald« (Gajeva 12), primljeno još šest novih članova te je izabran prvi zmajski odbor na čelu s vrhovnim meštrom (supremus magister) E. Laszowskim. Uz njega je izabrano još šest meštara: meštar protonotar S. Širola, meštar blagajnik Lj. Tomšić, meštar gospodar (oeconomicus) B. Kukuljević Sakcinski, meštar kapelan J. Barlè, meštar pisac V. Deželić st. te meštar zabave dr. Guido Soretić (Zmaj Ogulinski). Osim meštara izabrani su i njihovi zamjenici.
- sunceKOtepsija
#7169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
eto, najavi konakovic dodatno jacanje mupa, izmedu ostalog zaposljavanje dodatnog broja policajaca
-
Nepass
#7170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Odose kafane u crno valja napraviti toliko grats kafa da se pocasti policija.sunceKOtepsija wrote:eto, najavi konakovic dodatno jacanje mupa, izmedu ostalog zaposljavanje dodatnog broja policajaca
- JThomas
#7171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i nabavku golfova 9.
-
VjecitiStudent
#7172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne kontam zašto mu je sad policija kriva, jer ...

- Logovan
#7173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znači kafići će biti puniji. Vlasnici će biti sretni.sunceKOtepsija wrote:eto, najavi konakovic dodatno jacanje mupa, izmedu ostalog zaposljavanje dodatnog broja policajaca
O kladionicama da ne i govorim.
- JThomas
#7174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
mostarlić će otvoriti i na malti i u čaršiji.
- sunceKOtepsija
#7175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
spomenuo je veceras na dnevniku d neki market granap kod njega iu komsiluku gdje kaze mora kucat da ude poslije 6, ljudi se boje itdVjecitiStudent wrote:Ne kontam zašto mu je sad policija kriva, jer ...