Ma jesu, samo se eto malo volimo svadjat.dale cooper wrote:Nisam sa omarkom, nju znam sa tema filmova i muzike. Sjajna forumašica usput rečeno.jeza u ledja wrote:Zamjenio je s malim omarom. Hehehe![]()
Jos jedna zenska forumasica s naizgled muskim nickom.
Njene preporuke na gore spomenute teme su pouzdano odlične.![]()
A i ovdje na politici su joj dobri postovi.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- jeza u ledja
#7151 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
zenit dozic
#7152 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sta je ovaj omar suarez zensko 
-
sumirprimus
#7153 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Omar litl je legenda i guzicarka...zenit dozic wrote:Sta je ovaj omar suarez zensko
Ne vrijedjaj i ponasaj se....
- Point.
#7154 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cuj Karlin u SAD? Zar nije u Lijepoj njihovoj?
-
zenit dozic
#7155 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Svasta se veceras doznaloPoint. wrote:Cuj Karlin u SAD? Zar nije u Lijepoj njihovoj?
Izgleda ne odgovara joj rvatska
- Connaisseur Karlin
#7156 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ne pratite, vracam se u Lijepu Nasuzenit dozic wrote:Svasta se veceras doznaloPoint. wrote:Cuj Karlin u SAD? Zar nije u Lijepoj njihovoj?![]()
Izgleda ne odgovara joj rvatska
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#7157 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jel' ti stvarno vjerujes u ovo?jeza u ledja wrote:Ne budi smijesan sto se tice Ukrajine. Janukovica je nogirao njegov parlament.
Ono izistinski bez foliranja?
-
sumirprimus
#7158 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
naravno ruskesluzbe bezbijednosti su igrale ulogu dokle su mogle,.onda suukrajinci uz pomoc zapada ih odjeblai...
onda su rusi udarili kontru i otcijepili komad ukrajine... tipa krim donbas...
sto je to cudno???
kako srbijanske sluzbe bezbjednsoti naprave sranje na komemoraciji u srebrenici???
sto je to cudno???
kako srbijanske sluzbe bezbjednsoti naprave sranje na komemoraciji u srebrenici???
-
zenit dozic
#7159 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mislis na mirne demonstrante koji su pucali na policiju i svrgnuli legalnog predsjednika odbivsi njegovu ponudu da se odrze vanredni izborisumirprimus wrote:naravno ruskesluzbe bezbijednosti su igrale ulogu dokle su mogle,.onda suukrajinci uz pomoc zapada ih odjeblai...
sto je to cudno???
- Point.
#7160 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A jel? Nije ni New York ko sto je nekad bio.Connaisseur Karlin wrote:ne pratite, vracam se u Lijepu Nasuzenit dozic wrote:Svasta se veceras doznaloPoint. wrote:Cuj Karlin u SAD? Zar nije u Lijepoj njihovoj?![]()
Izgleda ne odgovara joj rvatska![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7161 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
pjan sisumirprimus wrote:naravno ruskesluzbe bezbijednosti su igrale ulogu dokle su mogle,.onda suukrajinci uz pomoc zapada ih odjeblai...
sto je to cudno???
-
sumirprimus
#7162 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
nismo ni mi bili mirni kad smo odlucili odjebat od juge a poslije pucnjave na demonstracije...zenit dozic wrote:Mislis na mirne demonstrante koji su pucali na policiju i svrgnuli legalnog predsjednika odbivsi njegovu ponudu da se odrze vanredni izborisumirprimus wrote:naravno ruskesluzbe bezbijednosti su igrale ulogu dokle su mogle,.onda suukrajinci uz pomoc zapada ih odjeblai...
sto je to cudno???
dakle hocu reci..ovo je bukvalno preslikano sranje...
i samo ga ovi s onu stranu drine i njihovi kvislinzi vide drugojacije...
simple ez det..
-
sumirprimus
#7163 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
okej a sta tacno nije tacno?_BataZiv_0809 wrote:pjan sisumirprimus wrote:naravno ruskesluzbe bezbijednosti su igrale ulogu dokle su mogle,.onda suukrajinci uz pomoc zapada ih odjeblai...
sto je to cudno???
ti se sjecas kako smo mi odjebali od srbije?
evo te ja podsjetimotprilike ista spika...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7164 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve je tacno. Djelomicno. U tome i jes problem kad je insan pjansumirprimus wrote:
okej a sta tacno nije tacno?
-
zenit dozic
#7165 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Od koga su se odvajali ukraincisumirprimus wrote:nismo ni mi bili mirni kad smo odlucili odjebat od juge a poslije pucnjave na demonstracije...zenit dozic wrote:Mislis na mirne demonstrante koji su pucali na policiju i svrgnuli legalnog predsjednika odbivsi njegovu ponudu da se odrze vanredni izborisumirprimus wrote:naravno ruskesluzbe bezbijednosti su igrale ulogu dokle su mogle,.onda suukrajinci uz pomoc zapada ih odjeblai...
sto je to cudno???
dakle hocu reci..ovo je bukvalno preslikano sranje...
i samo ga ovi s onu stranu drine i njihovi kvislinzi vide drugojacije...
simple ez det..
Od ukrajne mozda
Ma sigurno je naletila tamo na kakvog obrezanog pa se razocarala u usaPoint. wrote:A jel? Nije ni New York ko sto je nekad bio.Connaisseur Karlin wrote: ne pratite, vracam se u Lijepu Nasu![]()
-
sumirprimus
#7166 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
naravno da je sve tacno,a ovaj pakas trump nam dodje ko onomad miteran il onaj pakas lord dejvid oven..stari bijeli prdonja koji duboko u sebi gaji taj kkk arievski gen..._BataZiv_0809 wrote:Sve je tacno. Djelomicno. U tome i jes problem kad je insan pjansumirprimus wrote:
okej a sta tacno nije tacno?
a putinko sve sto je ikad od zivota htio da ga prihvate u to eKSkluzivno bijelo dsrustvo,sebi ravnih...
aoni ne beju...
i ne beju..
do ovog truma..pa dokad ce vidicemo...
jebiga ni sam ni ja sa sjednice trilaterale da znam
lelemudam,forumam...pretpostavljam..
kad moze kiki eseje i magistrate udarat mogu i ja koji post ne?
elem ne slazem se sa radikalno desnom politikom trumpa,koja je na fonu sve krupnije bjelosvjecke desnice...
brat obama je za ove bio ljevicar..
jedino jos merkelica ostaje..briti pizde vecpobjegli...
ko da brani slobodnu evropu ko????
- Sanjarko
#7167 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kupujte zlato, srebro i hranu koja moze dugo da traje.
PS. Ovo je ozbiljan savjet. Nezajebavam se, al cisto sumnjam da ce me iko poslusati, moji nebi vjerovatno, al im svejedno ovo nebi ni rekao jer negovorim sa njima vec danima sa prekidima kada progovorim povremeno sa njima.
Ozbiljan je savjet, nezajebavam se. Znam Ja skontat neke stvari sto drugi ljudi neskontaju, a i predvidjeti neke stvari kao Zlato sto sam predvidjeo 2008 da ce rasti 3-4 puta vise 3-4 godine sve do 2013 godine kada je po mom predvidzanju ono i krahiralo.
Tad je raslo sa oko nesjecam se 600$ mislim iz 2008 godine na skoro 2.000$ do 2013 godine kada je se srusilo, kada se krah njegov desio pa opet palo na oko 1.000$ po unci.
PS. Ovo je ozbiljan savjet. Nezajebavam se, al cisto sumnjam da ce me iko poslusati, moji nebi vjerovatno, al im svejedno ovo nebi ni rekao jer negovorim sa njima vec danima sa prekidima kada progovorim povremeno sa njima.
Ozbiljan je savjet, nezajebavam se. Znam Ja skontat neke stvari sto drugi ljudi neskontaju, a i predvidjeti neke stvari kao Zlato sto sam predvidjeo 2008 da ce rasti 3-4 puta vise 3-4 godine sve do 2013 godine kada je po mom predvidzanju ono i krahiralo.
Tad je raslo sa oko nesjecam se 600$ mislim iz 2008 godine na skoro 2.000$ do 2013 godine kada je se srusilo, kada se krah njegov desio pa opet palo na oko 1.000$ po unci.
-
sumirprimus
#7168 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
stipu te price,od jugoslavije, sssra rusije,srbije...zenit dozic wrote: Od koga su se odvajali ukrainci![]()
Od ukrajne mozda![]()
ukrajinci hoceda su neovisni ko i bosna, ne moze.dali im i atomke al dzaba.. ko mi skladista to.-. dzaba...
oce ljudi svoje i bog,valja ratovat,nema hos nes...
evo hoemo mi drzavu u banjaluci,prc ne moze,.,,toj rs... toj donjeck.
novo rusija... republika srbska.
ima tu neku cudnu pomoc,preko grane,nevidljivu,znamo svi daj ,tu..al nema dokszsa...daj srbija pocinila genocid.. jelte...
aj sad.jel ono bi iran boj???
- jeza u ledja
#7169 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja ne znam u sta ti vjerujes, no ne pricamo o tome sta neko vjeruje, vec koliko je neko sposoban sabrati 2+2 na osnovu prezentovanih informacija._BataZiv_0809 wrote:Jel' ti stvarno vjerujes u ovo?jeza u ledja wrote:Ne budi smijesan sto se tice Ukrajine. Janukovica je nogirao njegov parlament.
Ono izistinski bez foliranja?
Ja licno ni u sta ne vjerujem 100%.
-
zenit dozic
#7170 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nista te skonto nisam. De malo razumljivije pisi.sumirprimus wrote:zenit dozic wrote: Od koga su se odvajali ukrainci![]()
Od ukrajne mozda![]()
stipu te price,od jugoslavije, sssra rusije,srbije...
ukrajinci hoceda su neovisni ko i bosna, ne moze.dali im i atomke al dzaba.. ko mi skladista to.-. dzaba...
ima tu neku cudnu pomoc,preko grane,nevidljivu,znamo svi daj ,tu..al nema dokszsa...daj srbija pocinila genocid.. jelte...
A kad smo kod poređenja sa đikanima upravo ukrainski demokrati se mogu poistovjetit sa đikanima, koji su legalno izabranu vlast htijeli da smijene puskama, tako da si zajebo poređenje
-
sumirprimus
#7171 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
naravno da nisi pisem jasno da ne moR e jasnije... crno bvijeli svijet,il si il nisi...zenit dozic wrote:Nista te skonto nisam. De malo razumljivije pisi.sumirprimus wrote:zenit dozic wrote: Od koga su se odvajali ukrainci![]()
Od ukrajne mozda![]()
stipu te price,od jugoslavije, sssra rusije,srbije...
A kad smo kod poređenja sa đikanima upravo ukrainski demokrati se mogu poistovjetit sa đikanima, koji su legalno izabranu vlast htijeli da smijene puskama, tako da si zajebo poređenje
ti ideslinijom prijatelji su na bliskom istoku moraju bit i ovde..
jebiga takaoj kakoj,dok ne dodje do nas...
koga oinda izabrat?
il si djikan.,nema ba trece...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#7172 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sve o cemu mi pricamo su u najboljem slucaju tumacenja na osnovu prezentovanih informacija. A kojem cemo tumacenju dati prednost, izgleda da najvise ovisi o ideoloskim pozicijama sa kojih nastupamo.jeza u ledja wrote:
Ja ne znam u sta ti vjerujes, no ne pricamo o tome sta neko vjeruje, vec koliko je neko sposoban sabrati 2+2 na osnovu prezentovanih informacija.
Za mene je smjena Janukovica klasicni puc i suspenzija ustava Ukrajine.
-
sumirprimus
#7173 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sve o cemu mi pisemo je klasicno forumsko lelemudanje..._BataZiv_0809 wrote:Sve o cemu mi pricamo su u najboljem slucaju tumacenja na osnovu prezentovanih informacija. A kojem cemo tumacenju dati prednost, izgleda da najvise ovisi o ideoloskim pozicijama sa kojih nastupamo.jeza u ledja wrote:
Ja ne znam u sta ti vjerujes, no ne pricamo o tome sta neko vjeruje, vec koliko je neko sposoban sabrati 2+2 na osnovu prezentovanih informacija.
Za mene je smjena Janukovica klasicni puc i suspenzija ustava Ukrajine.
realno.
ni manje ni vise...
- jeza u ledja
#7174 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobro sam upucen u stranacke promjene na Jugu, vjeruj mi.pasha078 wrote: To sto si napisao stoji, ali ne pobija ono sto sam ja rekao. Naravno da je manje demokrata (i da te dopunim, gubici nisu samo na south vec i u mid-west).
Razlikujemo se u objasnjenu zasto je to tako. Ti to vezes za civil rights pokret i LBJ. Jug je za demse izgubljen tek sredinom 1990-tih (kad vec pricas o jugu), u smislu vecine kongresmena. Da je razlog ovome civil rights, ta promjena bi se desila krajem 1960-tih. No unatoc civil rights (ili bas zbog njih) ljudi su nastavili glasati za dems. Razmak od nekih cetvrt stoljeca je previse da uspostavis uzrocno-posljedicnu vezu.
Stoga moje objasnjenje (klintonizam i distanciranje od New deal) ima vise smisla.
Promjena se desavala postepeno kroz decenije. George Wallace je po ne znam koliko puta bio guverner Alabame sve do druge polovine 80ih (kao Demokrata bezbeli). Nije razlog samo civil rights, ako sam to rekao pogrijesio sam. Razlog je taj sto je u Demokratskoj stranci bilo sve manje mjesta za rasiste, socijalne konzervativce, evandjelisticke krscane i slicno. Ovo sto se desilo dalje je postepeno pretvaranje dijela ostatka Amerike u vrijednosti kakve je imao Jug. Ne znam zasto o tome rasprava, to su opste poznate stvari?
Naravno da to nije jedini razlog gubitka mjesta, ako racunamo pola vijeka, ali je glavni. Znaci trenutak kad su se bogate elite ujedinile sa socijalnim konzervativcima. Sad sa dolaskom Trumpa i sa pojavom Tea Party, pitanje je dokle ce ta koalicija trajati, jer je svakako uvijek bila neprirodna. Vec bruka njih pizdi na "GOP elites", a oni pak sigurno nece sutiti ako Trump pocne da prckara po big business.
Last edited by jeza u ledja on 02/02/2017 04:24, edited 1 time in total.
- relativno84