Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
djevojka bez imena

#7151 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

ne kontam masovnu pojavu nosenja onih uzasnih maslinastih jakni sa krznom u boji, roze, pink, narandzasto itd m :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#7152 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Nemam fejs, a da imam, ponaso bih se ko Blek Svon-svi bi mi bili na ignor. Kad me ko zanima, kliknem.
annoy

#7153 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

djevojka bez imena wrote:ne kontam masovnu pojavu nosenja onih uzasnih maslinastih jakni sa krznom u boji, roze, pink, narandzasto itd m :-)
Da, jako ruzno
supercali

#7154 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Ne kontam kakve su to maslinaste kozne sa tim jarkim bojama?
djevojka bez imena

#7155 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

gdje pise 'kozne'?
annoy

#7156 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Image
supercali

#7157 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

djevojka bez imena wrote:gdje pise 'kozne'?
Do mene htio napisati krznene a auto napisao kozne
wewa

#7158 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by wewa »

palestinka wrote:Djeca sama po sebi nisu problem. Problem su roditelji koji trebaju ići tamo gdje je djeci dobro, a ne gdje roditelji žele da idu. Djeca nisu fensi dodatak koji pokazuješ na fensi mjestima. Pristojno ponašanje je preduslov za boravak u javnom prostoru, bilo odraslih, bilo djece. Roditelji bi trebali ići u dječiji svijet, ima takvih prostora, a ne nastaviti život i voditi djecu po svojim omiljenim kafićima i restoranima kao da se u njihovom životu nije ništa promijenilo. Djeca jesu slatka, ali nisu slatki roditelji koji misle da je centar njihovog svijeta, važan i svima ostalima. No, opet doza tolerancije mora postojati i ne skakati na svaki dječiji plač ili nepodopštinu i odmah početi pametovati. Djeca ne mogu pokvariti izlazak, ručak, kafu ili šta već ako vam je inače dobro. Ako nije, tražite uzrok u tome, a ne u bebi do vašeg stola.
:thumbup:

imam djecu, komada 3. svejedno me slabo sta moze iznervirati kao maltetiranje djece koju izvode u neprikladno vrijeme i na neprikladna mjesta. tipa, proslava Nove u masi, petardi posvuda a ono dovelo sitnu celjad. vrhunac je BaletFest na kojem sik mame dovode dotjerane djevojcice od 2, 3, 4 godine da prisustvuju predstavama ciji sadrzaj ne mogu razumjeti (u najboljem slucaju, a da ne pominjemo seksualne i druge konotacije odredjenih predstava), a pri tom ometaju svekoliki auditorij.

brate, pise na predstavi ako je namijenjena za djecu. nece pozoriste nidje, odrasce djeca, a dotad bujrum u Pozoriste mladih na subotnje matineje.
supercali

#7159 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

annoy wrote:Image
Kad se skine jakna nije ruzno :)
palestinka

#7160 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by palestinka »

_BataZiv_0809 wrote:Ili Save Aleppo od ljudi za koje sam siguran da bi imali poteskoca da nadju Aziju na globusu :-)

Shvatam da su ljudi potaknuti masovnom medijskom kampanjom i osjecaju duznost da reaguju na sve to na svoj nacin. Takodjer ima mnogih koji to rade iz ociglednih monteranih interesa :wink:
:thumbup:
sunceKOtepsija

#7161 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sunceKOtepsija »

ljubomora?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7162 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

8) :mrgreen:
annoy

#7163 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

sunceKOtepsija wrote: ljubomora?
Na sto, jaknu?
ho oponopono

#7164 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...i ovaj fenserizam došao na red da hara...:pusi2:
meteorit135531

#7165 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Ne kontam zasto trebam biti romantican? :-) Ja, kao musko bice, u svim prilikama ocekuje se da budem romantican. Pa dokle vise? zbog cega kupovati mede,cokolade, bombonjere, cvijece? poklanjati paznju? radi malo vagine? to je toliko precjenjeno. mnogo truda, a uspjeh nije zagarantovan. Romantika je za propale sanjare, a i cure previse gledaju holivudske filmove. Ne bi ja bio romantican, kad bi se mene pitalo.
Mada, kad ides u drugu krajnost, ove danasnje zene se izgleda pale na tipove sto voze bijesne vozilice, i hvale se kako su imali cetiri pucnjave, devet ranjavanja, privodjenja. Neke kockaste izbrijane glave su danas u modi. Ne kontam.
Ima izuzetaka , i niko meni nije nabio komplekse, nego onako primjecujem ovu neku pomamu za plisanim igrackama, ljubavnim porukama sto vise na Skenderiji, javnim prosidbama i tako to.
Mozda je najbolje biti samo ravnodusan. :roll:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7166 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

a đe se očekuje? nisam nikad bio, niti ću, kome smeta ima drugih muškaraca, tona :oops: :mrgreen:

u principu je jedino bitno da budeš dominantan! tačnije, da ona ne naređuje tebi i upravlja s tobom, nego ti s njom 8) :mrgreen:
ho oponopono

#7167 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ho oponopono »

...a jebiga, bičarka popi mozak jadi dečku da ju obasipa tim plišanim sranjima, laticama...što nisi više romantičan bla bla ...što nisi ovakav, onakav, ne znaš moj omiljeni song...kljuca, zanovijeta...ti mene ne voliš dovoljno...

...a ovamo se ista kreše sa kockastim dasom...i to istu noć... kad je onog jadu kojeg plišanim stvorenjima redovno traumira...otpilila zbog glavobolje...istina boli ju glava od njega, ali rado zato kuja skakuće po tuđoj kiti...:pusi2:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#7168 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

ho oponopono wrote:...a jebiga, bičarka popi mozak jadi dečku da ju obasipa tim plišanim sranjima, laticama...što nisi više romantičan bla bla ...što nisi ovakav, onakav, ne znaš moj omiljeni song...kljuca, zanovijeta...ti mene ne voliš dovoljno...

...a ovamo se ista kreše sa kockastim dasom...i to istu noć... kad je onog jadu kojeg plišanim stvorenjima redovno traumira...otpilila zbog glavobolje...istina boli ju glava od njega, ali rado zato kuja skakuće po tuđoj kiti...:pusi2:
volim te :lol:
avetinja

#7169 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

meteorit135531 wrote:Ne kontam zasto trebam biti romantican? :-) Ja, kao musko bice, u svim prilikama ocekuje se da budem romantican. Pa dokle vise? zbog cega kupovati mede,cokolade, bombonjere, cvijece? poklanjati paznju? radi malo vagine? to je toliko precjenjeno. mnogo truda, a uspjeh nije zagarantovan. Romantika je za propale sanjare, a i cure previse gledaju holivudske filmove. Ne bi ja bio romantican, kad bi se mene pitalo.
Mada, kad ides u drugu krajnost, ove danasnje zene se izgleda pale na tipove sto voze bijesne vozilice, i hvale se kako su imali cetiri pucnjave, devet ranjavanja, privodjenja. Neke kockaste izbrijane glave su danas u modi. Ne kontam.
Ima izuzetaka , i niko meni nije nabio komplekse, nego onako primjecujem ovu neku pomamu za plisanim igrackama, ljubavnim porukama sto vise na Skenderiji, javnim prosidbama i tako to.
Mozda je najbolje biti samo ravnodusan. :roll:
Malo si pobrkao stvari. Nisu romantika samo mede, čokolade, bombonjere i ostali pokloni, nego i riječi. Džaba ti najveći medo, ako si sirovina. Moraš imati malo šarma. Ako ćeš tražiti djevojku na račun auta i para, onda bolje nemoj ni tražiti. Mislim, u redu je to za neke stvari, ali za ozbiljne nije. I sa tim što se lože na skupoću moraš biti malo šarmantan i moraš potrošiti para čak i više nego sa normalnom djevojkom. Jedini problem je ako si zapeo sa nekom Julijom kojoj je Mars ušao u Veneru, pa je sada nadrkana na Romea. :mrgreen:
Dr Kova

#7170 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Dr Kova »

ho oponopono wrote:...a jebiga, bičarka popi mozak jadi dečku da ju obasipa tim plišanim sranjima, laticama...što nisi više romantičan bla bla ...što nisi ovakav, onakav, ne znaš moj omiljeni song...kljuca, zanovijeta...ti mene ne voliš dovoljno...

:gunjastajl: :thumbup: :thumbup: :kiss:
kakavdanakneiskustvu

#7171 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Niemand wrote:Nije nuzno popularno, al svejedno ne kontam. Forumasicu potocanku.

Nikad je ne vidim da ucestvuje na nekim temama, vec ima neki paralelni svijet forumanja na temi o ginisu. Npr, kopira, ne citira da ne bi slucajno stigla notifikacija, vec bas kopira post na tu svoju temu sa neke druge i tako, odgovora, smije se i sta vec. Fakat ne kontam. :D

Nece je niko pojesti ako dodje na neku temu il citira nekog, vec ono, ko mali mis iz male misije rupe nesto dobacuje. :D

A ima pravo puno postova, al je jedino na ginisu vidim.

Svasta.

:sax:

ni ja je ne srecem na drugim temama osim ginisa,ali jbg,puno je tema koje niikad ne posjecujem,a ona mozda bas na tim temama pise
avetinja

#7172 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by avetinja »

Niemand wrote:Nije nuzno popularno, al svejedno ne kontam. Forumasicu potocanku.

Nikad je ne vidim da ucestvuje na nekim temama, vec ima neki paralelni svijet forumanja na temi o ginisu. Npr, kopira, ne citira da ne bi slucajno stigla notifikacija, vec bas kopira post na tu svoju temu sa neke druge i tako, odgovora, smije se i sta vec. Fakat ne kontam. :D

Nece je niko pojesti ako dodje na neku temu il citira nekog, vec ono, ko mali mis iz male misije rupe nesto dobacuje. :D

Svasta.

Šta te je to naružila? :mrgreen:
potočanka

#7173 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by potočanka »

Svasta.

jbg, nekako je normala da ti ne kontaš :| al' bar si dobila notifikaciju :oops:
ellaxaz

#7174 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ellaxaz »

.
Niemand

#7175 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Niemand »

potočanka wrote:

Svasta.

eki fol, počeli me smorovi i kozojebke napadat :D
http://forum.klix.ba/za-guinness-2-000- ... #p13170248

Nije ti ovo fino, al dobro, sta cu ti ja. Tvoj obraz.

Samo ne shvatam sta si se toliko upalila jer te neko pomenuo na drugoj temi kad ti to svakako radis mjesecima, sjecam te se jos iz 2014, kad sam na pocetku forumanja naivno na ginisu pitala da mi pojasnis zasto mi se smijes na post sa druge teme. Odgovor ti je i tad bio ko i inace, hrpa lolova. Mislim, oke je i to. Samo mi nije jasno zasto kopiras postove i izbjegavas citiranje, vec bas ono hinjski ismijavas a bez da sama ikad ista kazes.

Al eto, sad si bar rekla nesto vise sa ovim kozojebka. Malo mi je jasnije. Naravno, hvala za notifikaciju, da ne budem nekulturna jel.

Lijep pozdrav.
Post Reply