Jedan od mojih šefova, nekada dok sam još radio u fabrici bi imao običaj reči, kad se neko našali s njim... Oprez momci. oprez... kad se vi šprdate sa mnom, ja umirem od smijeha... kad se ja budem šprdao s vama... vi plačete...arzuhal wrote:Niko nije šaldžija k'o naš Bakir, raja se upiša, pucaju šavovi operisanim, bilderima pločice pucaju, likovima tetovaže otpadaju...
Najveći politički promašaj na Balkanu u zadnjih 200 godina, meščini...
BAKIRE ODLAZI
- kmirsad
#7151 Re: BAKIRE ODLAZI
- ultima_palabra
#7152 Re: BAKIRE ODLAZI
Nema sta drugo biti.Heller wrote:negdje se kladio s nekim koliko stoku može jebavat, nema drugog objašnjenja
- kmirsad
#7153 Re: BAKIRE ODLAZI
Nego da ga se može uništiti samo iznutra... posijati kancerogene čelije u vitalne organe, želudac, srce. mozak, kosti, jetru, bubrege i pustitri ih da odrade posao i metastaziraju dok se čudovište ne osuši i raspe u prašinu.....
-
putokaz1
#7154 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire nisi smjeo u Lukavac doć e zar si tolika Kukavuica
- kmirsad
#7155 Re: BAKIRE ODLAZI
http://--- no links ---/vijesti/hrvatska/v ... n-1139545/
Eno ih opet se udružili protiv nas.
Eno ih opet se udružili protiv nas.
- drug_profi
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#7157 Re: BAKIRE ODLAZI
niko nije licemjeran kao naš Arzo, što igra za raju ali ne zanemaruje taktiku ....pa jbo ga ti jesi li lani pisao hvalospjevearzuhal wrote:Niko nije šaldžija k'o naš Bakir, raja se upiša, pucaju šavovi operisanim, bilderima pločice pucaju, likovima tetovaže otpadaju...
o Šefiku Džaferoviću i o požrtvovanosti Ramiza Salkića koji nas kao predstavlja u rs-u, a o tvom svršavanju na lik i djelo
sadašnjeg reisa, da ne pričamo...ako nisi znao , njih trojica su toliko bliski sa Bakirom , na prst u bulju što bi rekli braća Srbi...
ali ja vjerujem da ti to znaš, samo što igraš za raju , ono hajmo po Bakiru radi raje, a u rijetkim emotivnim političkim monentima,
pokažeš da si i ti iz te gore list...s toga, nemoj nas ložiti minderaškom politikom matere ti
- kmirsad
#7158 Re: BAKIRE ODLAZI
Glavu dajem... arzu ne dajem...Nurudin wrote:niko nije licemjeran kao naš Arzo, što igra za raju ali ne zanemaruje taktiku ....pa jbo ga ti jesi li lani pisao hvalospjevearzuhal wrote:Niko nije šaldžija k'o naš Bakir, raja se upiša, pucaju šavovi operisanim, bilderima pločice pucaju, likovima tetovaže otpadaju...
o Šefiku Džaferoviću i o požrtvovanosti Ramiza Salkića koji nas kao predstavlja u rs-u, a o tvom svršavanju na lik i djelo
sadašnjeg reisa, da ne pričamo...ako nisi znao , njih trojica su toliko bliski sa Bakirom , na prst u bulju što bi rekli braća Srbi...
ali ja vjerujem da ti to znaš, samo što igraš za raju , ono hajmo po Bakiru radi raje, a u rijetkim emotivnim političkim monentima,
pokažeš da si i ti iz te gore list...s toga, nemoj nas ložiti minderaškom politikom matere ti
arzuhal wrote:
Čitao sam o životu poznatog islamskog učenjaka Saida Nursija iz Turske (1877-1960) koji je izvršio ogroman uticaj kako na turske muslimane tako i na one okolo Turske...Živio je u prelomnom dobu, raspadu Osmanskog carstva i rađanju sekularne Turske, poznavao je vrlo dobro Ataturka s kojim je dolazio u polemike...U jednom periodu svog života se uključio u politiku, u neku stranku, iz najbolje i najplemenitije namjere...Iza toga se odmaknuo od politike i rekao:"Odsad učim e'uzu billahi mine-š-šejtani ve-s-sijaseti (utječem se Allahu od šejtana i politike)...Vidio sam kako dobri ljudi, samo zbog političke partije i koncepcije kojoj pripadaju moraju, u ime partije, napadati druge dobre ljude samo zato što su iz različitih partija, a hvaliti licemjere iz svoje partije...Tu ja ne mogu biti..."
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#7159 Re: BAKIRE ODLAZI
jel to čuvaš njegove citate ? 
- kmirsad
#7160 Re: BAKIRE ODLAZI
Naravno... arzo je među nama, najpametniji...Nurudin wrote:jel to čuvaš njegove citate ?
- Nurudin
#7161 Re: BAKIRE ODLAZI
jel' to "među nama" , kao od nas sviju ili je to kao u onom vicu kad ženske noge kažu : "ovo neka ostane među nama " ?kmirsad wrote:Naravno... arzo je među nama, najpametniji...Nurudin wrote:jel to čuvaš njegove citate ?
- kmirsad
#7162 Re: BAKIRE ODLAZI
od ns sviju...Nurudin wrote:jel' to "među nama" , kao od nas sviju ili je to kao u onom vicu kad ženske noge kažu : "ovo neka ostane među nama " ?kmirsad wrote:Naravno... arzo je među nama, najpametniji...Nurudin wrote:jel to čuvaš njegove citate ?
- Matzan
#7163 Re: BAKIRE ODLAZI
Bakire odlazi ...
... Sebija dolazi.

... Sebija dolazi.
- edo_79
#7164 Re: BAKIRE ODLAZI
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /180515043
Konkurencija Nagibu Nizbrdici iz TLN je Bakir Uzbrdica iz SDA
Konkurencija Nagibu Nizbrdici iz TLN je Bakir Uzbrdica iz SDA
- spreca
#7165 Re: BAKIRE ODLAZI
goni ga u mp3...koji ce kurac......njemu treba zabraniti izlaziti iz kuce...samo kucni pritvor i za njega i onu njegovu polovnjacuputokaz1 wrote:Bakire nisi smjeo u Lukavac doć e zar si tolika Kukavuica
- drug_profi
#7166 Re: BAKIRE ODLAZI
https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /180515043
Bogami meni ova ravnica izgleda kao nizbrdica....
Bogami meni ova ravnica izgleda kao nizbrdica....
-
putokaz1
#7167 Re: BAKIRE ODLAZI
Nerazumijem čitav forum psuje Bakira a čojk suvereno 2 puta pobjeđuje
- horkesh
#7168 Re: BAKIRE ODLAZI
Suvereno? Željka Cvijanović je dobila više glasova od njega na prošlim izborima.putokaz1 wrote:Nerazumijem čitav forum psuje Bakira a čojk suvereno 2 puta pobjeđuje
A ona je izgubila.
-
putokaz1
#7169 Re: BAKIRE ODLAZI
Da tohorkesh wrote:Suvereno? Željka Cvijanović je dobila više glasova od njega na prošlim izborima.putokaz1 wrote:Nerazumijem čitav forum psuje Bakira a čojk suvereno 2 puta pobjeđuje
A ona je izgubila.
Ali on je pomeo svojih 10 ''Protivkonkurenata''
- problemnatravunu
-
Novak20
#7171 Re: BAKIRE ODLAZI
https://avaz.ba/vijesti/bih/391917/majk ... -dobro-sam

U turskoj seriji „Alija“, koju emitira sarajevska televizija Hayat, u najnovijoj epizodi prikazana je scena u kojoj je Bakir Izetbegović ranjen. Scena je, kako primjećuje autor portala "The Bosnia Times", režirana srceparajućom konverzacijom gdje on dolazi, valjda s ratišta, majci Halidi, koja mu, kao i svaka majka, brižno govori: “Sine, šta se desilo? Ti si ranjen?!“, a on, kao hrabri branilac, odgovara tješeći majku: “Majko, dobro sam. Ne brini!“
Ova činjenica o Bakirovom ranjavanju do sada nije nikad i nigdje obznanjivana. Sam Bakir Izetbegović je, pravdajući se da nije bio u rovu, tvrdio kako je za vrijeme prvih dana napada na Sarajevo imao tešku stomačnu infekciju i da stoga nije bio vojno sposoban učestvovati u borbama. Doduše, priznao je kako je učestvovao u jednoj akciji izviđanja s borcima jedinice „Fatih“, negdje na padinama Sarajeva, koje su bili zaposjele agresorske jedinice, te da je „nagrabusio“ tako što se survao niz neke litice negdje ispod Hreše.
Također je poznato, bar bi Turci to trebali znati, da je njegova majka, rahmetli Halida-hanuma bila sklonjena u Turskoj i da uopće nije boravila u Sarajevu u vrijeme opsade grada.
- mO k3
#7172 Re: BAKIRE ODLAZI
Bravo bakire za današnje prozivanje 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#7173 Re: BAKIRE ODLAZI
Novak20 wrote:![]()
https://avaz.ba/vijesti/bih/391917/majk ... -dobro-sam
U turskoj seriji „Alija“, koju emitira sarajevska televizija Hayat, u najnovijoj epizodi prikazana je scena u kojoj je Bakir Izetbegović ranjen. Scena je, kako primjećuje autor portala "The Bosnia Times", režirana srceparajućom konverzacijom gdje on dolazi, valjda s ratišta, majci Halidi, koja mu, kao i svaka majka, brižno govori: “Sine, šta se desilo? Ti si ranjen?!“, a on, kao hrabri branilac, odgovara tješeći majku: “Majko, dobro sam. Ne brini!“
Ova činjenica o Bakirovom ranjavanju do sada nije nikad i nigdje obznanjivana. Sam Bakir Izetbegović je, pravdajući se da nije bio u rovu, tvrdio kako je za vrijeme prvih dana napada na Sarajevo imao tešku stomačnu infekciju i da stoga nije bio vojno sposoban učestvovati u borbama. Doduše, priznao je kako je učestvovao u jednoj akciji izviđanja s borcima jedinice „Fatih“, negdje na padinama Sarajeva, koje su bili zaposjele agresorske jedinice, te da je „nagrabusio“ tako što se survao niz neke litice negdje ispod Hreše.
Također je poznato, bar bi Turci to trebali znati, da je njegova majka, rahmetli Halida-hanuma bila sklonjena u Turskoj i da uopće nije boravila u Sarajevu u vrijeme opsade grada.
- kmirsad
#7174 Re: BAKIRE ODLAZI
problemnatravunu wrote:
-
asker
#7175 Re: BAKIRE ODLAZI
Da, bas direktno u kost. Al nemoze to proci od hihi hoho ekipe.mO k3 wrote:Bravo bakire za današnje prozivanje