BAKIRE ODLAZI

Post Reply
kmirsad

#7151 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kmirsad »

arzuhal wrote:Niko nije šaldžija k'o naš Bakir, raja se upiša, pucaju šavovi operisanim, bilderima pločice pucaju, likovima tetovaže otpadaju...

Najveći politički promašaj na Balkanu u zadnjih 200 godina, meščini...
Jedan od mojih šefova, nekada dok sam još radio u fabrici bi imao običaj reči, kad se neko našali s njim... Oprez momci. oprez... kad se vi šprdate sa mnom, ja umirem od smijeha... kad se ja budem šprdao s vama... vi plačete...
ultima_palabra

#7152 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

Heller wrote:negdje se kladio s nekim koliko stoku može jebavat, nema drugog objašnjenja
Nema sta drugo biti.
kmirsad

#7153 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kmirsad »

:roll: Ima... Možda je shvatio dimenzije razornog zla na čijem je čelu....i da se ta vanserijska neman u koju je izasla...ne može uništiti nikakvim izborima, nikakvim spoljnim djelovanjem, uticajima,smjenama, egzorcizmom, zaprašivanjem, deratizacijom... monstrum je praviše izrastao, i stekao imunitet na sve poznate otrove... prejak zaštitni štit ima, jači od Enterpajzovog...
Nego da ga se može uništiti samo iznutra... posijati kancerogene čelije u vitalne organe, želudac, srce. mozak, kosti, jetru, bubrege i pustitri ih da odrade posao i metastaziraju dok se čudovište ne osuši i raspe u prašinu.....
putokaz1

#7154 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by putokaz1 »

Bakire nisi smjeo u Lukavac doć e zar si tolika Kukavuica
kmirsad

#7155 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kmirsad »

drug_profi

#7156 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

http://www.hurriyetdailynews.com/amp/bo ... ims-131712

U sta nas je ova nereca pretvorila....
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#7157 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

arzuhal wrote:Niko nije šaldžija k'o naš Bakir, raja se upiša, pucaju šavovi operisanim, bilderima pločice pucaju, likovima tetovaže otpadaju...

niko nije licemjeran kao naš Arzo, što igra za raju ali ne zanemaruje taktiku ....pa jbo ga ti jesi li lani pisao hvalospjeve
o Šefiku Džaferoviću i o požrtvovanosti Ramiza Salkića koji nas kao predstavlja u rs-u, a o tvom svršavanju na lik i djelo
sadašnjeg reisa, da ne pričamo...ako nisi znao , njih trojica su toliko bliski sa Bakirom , na prst u bulju što bi rekli braća Srbi...
ali ja vjerujem da ti to znaš, samo što igraš za raju , ono hajmo po Bakiru radi raje, a u rijetkim emotivnim političkim monentima,
pokažeš da si i ti iz te gore list...s toga, nemoj nas ložiti minderaškom politikom matere ti
kmirsad

#7158 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kmirsad »

Nurudin wrote:

niko nije licemjeran kao naš Arzo, što igra za raju ali ne zanemaruje taktiku ....pa jbo ga ti jesi li lani pisao hvalospjeve
o Šefiku Džaferoviću i o požrtvovanosti Ramiza Salkića koji nas kao predstavlja u rs-u, a o tvom svršavanju na lik i djelo
sadašnjeg reisa, da ne pričamo...ako nisi znao , njih trojica su toliko bliski sa Bakirom , na prst u bulju što bi rekli braća Srbi...
ali ja vjerujem da ti to znaš, samo što igraš za raju , ono hajmo po Bakiru radi raje, a u rijetkim emotivnim političkim monentima,
pokažeš da si i ti iz te gore list...s toga, nemoj nas ložiti minderaškom politikom matere ti
Glavu dajem... arzu ne dajem... :twisted:
arzuhal wrote:
Čitao sam o životu poznatog islamskog učenjaka Saida Nursija iz Turske (1877-1960) koji je izvršio ogroman uticaj kako na turske muslimane tako i na one okolo Turske...Živio je u prelomnom dobu, raspadu Osmanskog carstva i rađanju sekularne Turske, poznavao je vrlo dobro Ataturka s kojim je dolazio u polemike...U jednom periodu svog života se uključio u politiku, u neku stranku, iz najbolje i najplemenitije namjere...Iza toga se odmaknuo od politike i rekao:"Odsad učim e'uzu billahi mine-š-šejtani ve-s-sijaseti (utječem se Allahu od šejtana i politike)...Vidio sam kako dobri ljudi, samo zbog političke partije i koncepcije kojoj pripadaju moraju, u ime partije, napadati druge dobre ljude samo zato što su iz različitih partija, a hvaliti licemjere iz svoje partije...Tu ja ne mogu biti..."
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#7159 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

jel to čuvaš njegove citate ? :lol:
kmirsad

#7160 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kmirsad »

Nurudin wrote:jel to čuvaš njegove citate ? :lol:
Naravno... arzo je među nama, najpametniji... :-D
Nurudin

#7161 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Nurudin »

kmirsad wrote:
jel' to "među nama" , kao od nas sviju ili je to kao u onom vicu kad ženske noge kažu : "ovo neka ostane među nama " ?
kmirsad

#7162 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kmirsad »

Nurudin wrote:
kmirsad wrote:
jel' to "među nama" , kao od nas sviju ili je to kao u onom vicu kad ženske noge kažu : "ovo neka ostane među nama " ?
od ns sviju...
Matzan

#7163 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Matzan »

Bakire odlazi ...

... Sebija dolazi.

:D
edo_79

#7164 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by edo_79 »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /180515043

Konkurencija Nagibu Nizbrdici iz TLN je Bakir Uzbrdica iz SDA :pisnuo:
spreca

#7165 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by spreca »

putokaz1 wrote:Bakire nisi smjeo u Lukavac doć e zar si tolika Kukavuica
goni ga u mp3...koji ce kurac......njemu treba zabraniti izlaziti iz kuce...samo kucni pritvor i za njega i onu njegovu polovnjacu :mrgreen:
drug_profi

#7166 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /180515043

Bogami meni ova ravnica izgleda kao nizbrdica....
putokaz1

#7167 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by putokaz1 »

Nerazumijem čitav forum psuje Bakira a čojk suvereno 2 puta pobjeđuje
horkesh

#7168 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by horkesh »

putokaz1 wrote:Nerazumijem čitav forum psuje Bakira a čojk suvereno 2 puta pobjeđuje
Suvereno? Željka Cvijanović je dobila više glasova od njega na prošlim izborima.

A ona je izgubila.
putokaz1

#7169 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by putokaz1 »

horkesh wrote:
putokaz1 wrote:Nerazumijem čitav forum psuje Bakira a čojk suvereno 2 puta pobjeđuje
Suvereno? Željka Cvijanović je dobila više glasova od njega na prošlim izborima.

A ona je izgubila.
Da to
Ali on je pomeo svojih 10 ''Protivkonkurenata''
problemnatravunu

#7170 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by problemnatravunu »

Image
Novak20

#7171 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

:D
https://avaz.ba/vijesti/bih/391917/majk ... -dobro-sam

Image
U turskoj seriji „Alija“, koju emitira sarajevska televizija Hayat, u najnovijoj epizodi prikazana je scena u kojoj je Bakir Izetbegović ranjen. Scena je, kako primjećuje autor portala "The Bosnia Times", režirana srceparajućom konverzacijom gdje on dolazi, valjda s ratišta, majci Halidi, koja mu, kao i svaka majka, brižno govori: “Sine, šta se desilo? Ti si ranjen?!“, a on, kao hrabri branilac, odgovara tješeći majku: “Majko, dobro sam. Ne brini!“
Ova činjenica o Bakirovom ranjavanju do sada nije nikad i nigdje obznanjivana. Sam Bakir Izetbegović je, pravdajući se da nije bio u rovu, tvrdio kako je za vrijeme prvih dana napada na Sarajevo imao tešku stomačnu infekciju i da stoga nije bio vojno sposoban učestvovati u borbama. Doduše, priznao je kako je učestvovao u jednoj akciji izviđanja s borcima jedinice „Fatih“, negdje na padinama Sarajeva, koje su bili zaposjele agresorske jedinice, te da je „nagrabusio“ tako što se survao niz neke litice negdje ispod Hreše.

Također je poznato, bar bi Turci to trebali znati, da je njegova majka, rahmetli Halida-hanuma bila sklonjena u Turskoj i da uopće nije boravila u Sarajevu u vrijeme opsade grada.
mO k3

#7172 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by mO k3 »

Bravo bakire za današnje prozivanje :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7173 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

Novak20 wrote::D
https://avaz.ba/vijesti/bih/391917/majk ... -dobro-sam

Image
U turskoj seriji „Alija“, koju emitira sarajevska televizija Hayat, u najnovijoj epizodi prikazana je scena u kojoj je Bakir Izetbegović ranjen. Scena je, kako primjećuje autor portala "The Bosnia Times", režirana srceparajućom konverzacijom gdje on dolazi, valjda s ratišta, majci Halidi, koja mu, kao i svaka majka, brižno govori: “Sine, šta se desilo? Ti si ranjen?!“, a on, kao hrabri branilac, odgovara tješeći majku: “Majko, dobro sam. Ne brini!“
Ova činjenica o Bakirovom ranjavanju do sada nije nikad i nigdje obznanjivana. Sam Bakir Izetbegović je, pravdajući se da nije bio u rovu, tvrdio kako je za vrijeme prvih dana napada na Sarajevo imao tešku stomačnu infekciju i da stoga nije bio vojno sposoban učestvovati u borbama. Doduše, priznao je kako je učestvovao u jednoj akciji izviđanja s borcima jedinice „Fatih“, negdje na padinama Sarajeva, koje su bili zaposjele agresorske jedinice, te da je „nagrabusio“ tako što se survao niz neke litice negdje ispod Hreše.

Također je poznato, bar bi Turci to trebali znati, da je njegova majka, rahmetli Halida-hanuma bila sklonjena u Turskoj i da uopće nije boravila u Sarajevu u vrijeme opsade grada.
:mrgreen: :thumbup: takodje i zena mu je bila kod asima kurjaka na specijalizaciji a potom u turskoj na dospecijalizaciji, dok su mnogi doktori medicine bili uz ranjenike... FUJ
kmirsad

#7174 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kmirsad »

problemnatravunu wrote:Image
:lol: dobar fazon... :lol: Nije mu lako... sve znam...i ona moja... kobra... popi mi pamet... hajmo vamo, hajmo tamo... a meni ni do ćeg nije...:lol:
asker

#7175 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by asker »

mO k3 wrote:Bravo bakire za današnje prozivanje :)
Da, bas direktno u kost. Al nemoze to proci od hihi hoho ekipe.
Post Reply