Jusuf Nurkić

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
insaneinthebrain

#7151 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by insaneinthebrain »

ubio ih juka majstorski, posebno bugija. al sta ce kad igra sa retardima :roll:
Lug

#7152 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Lug »

insaneinthebrain wrote:ubio ih juka majstorski, posebno bugija. al sta ce kad igra sa retardima :roll:
Nurkic je rodjeni vodja.. :thumbup:
shake69

#7153 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by shake69 »

Nisam gledao, ali kako vidim iz highlightsa sve tri blokade su na Cousinsu a i oteo mu je jednu loptu te majstorski poentirao nekoliko puta. Zna se Juka napaliti na titane fakat. Steta da nisu dobili.
nema me tamo

#7154 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by nema me tamo »

shake69 wrote:Nisam gledao, ali kako vidim iz highlightsa sve tri blokade su na Cousinsu a i oteo mu je jednu loptu te majstorski poentirao nekoliko puta. Zna se Juka napaliti na titane fakat. Steta da nisu dobili.

U najmanju ruku su podjednaki bili..

S tim da je Kazins imao 24 poena i njegov tim pobjedio.
Juka je odigrao jednu vrhunsku partiju ako zatvorimo oci na 2 ili 3 prodate lopte
bingov buraz

#7155 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by bingov buraz »

Sad pogledao snimak,vrhunski je odigrao,u oba smjera.
Aminu ne moze cuvati Obrvu nikako i to je uz mrsavu partiju Lillarda prelomilo mec.
Tuzla111

#7156 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tuzla111 »

Kad igraju protov Denvera NOP i slicnih timova sa 2 velika igraca mislim da Vonleh mora poceti pored Nurka
Tuzla111

#7157 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tuzla111 »

KAT again, ima da mu supak razvali opet. KAT i Cousing mu nikako ne leze.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7158 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tomahawk11 »

Odigrao je odličnu utakmicu i protiv jednog i protiv drugog.
Lug

#7159 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Lug »

Tuzla111 wrote:KAT again, ima da mu supak razvali opet. KAT i Cousing mu nikako ne leze.
:shock: :-)

eke.. ne leze :lol:
nema me tamo

#7160 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by nema me tamo »

Katastrofa je u skoku cijelu sezonu kupe mu sve
Tuzla111

#7161 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tuzla111 »

kad se raja na forumu ne slaze sa mojim postom a Nurkic im pokaze suprotno :D LOL>
Od 5 tekmi sa dva spomenuta tima ove sezone, Portland izgubio 4 zadnje sa ovom veceras. I onu prvu sto su dobiti, Cousins(39pts, 13 rb) bio daleko najbolji igrac dok je Nurkic imao 12 poena i 7 skokova.
ha ja, a ja sranja pricam po forumu. sta ima patriote, malo vam realnosti treba.
nema me tamo

#7162 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by nema me tamo »

Tuzla111 wrote:kad se raja na forumu ne slaze sa mojim postom a Nurkic im pokaze suprotno :D LOL>
Od 5 tekmi sa dva spomenuta tima ove sezone, Portland izgubio 4 zadnje sa ovom veceras. I onu prvu sto su dobiti, Cousins(39pts, 13 rb) bio daleko najbolji igrac dok je Nurkic imao 12 poena i 7 skokova.
ha ja, a ja sranja pricam po forumu. sta ima patriote, malo vam realnosti treba.
Zašto govoris patriote kad se jedini javio Lug?
Da li on prica za sve?

Za Kata nisam siguran znam da mu je ubacivao Juka dosta..
Sto se tice Kazinsa taj ga uvijek siluje i izbaci iz utakmice zbog ličnih
Da ne pricam kako su izgubili sve utakmice redom
Tuzla111

#7163 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tuzla111 »

nema me tamo wrote:
Tuzla111 wrote:kad se raja na forumu ne slaze sa mojim postom a Nurkic im pokaze suprotno :D LOL>
Zašto govoris patriote kad se jedini javio Lug?
Da li on prica za sve?

Za Kata nisam siguran znam da mu je ubacivao Juka dosta..
Sto se tice Kazinsa taj ga uvijek siluje i izbaci iz utakmice zbog ličnih
Da ne pricam kako su izgubili sve utakmice redom
naravno da sam mislio na Lug-a i slicne njemu, nisam na tebe.
KAT ga nije silovao kao rodjak al ih cijeli tim Minesote siluje u svakoj mogucoj pozi. Ja mislim da igraju jos 10 utakmica da ih Portland ne bi mogao ni jednu dobiti.
nema me tamo

#7164 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by nema me tamo »

Znam da nisi mislio na mene nego ti govorim da vidiš da on jedini piše to što piše tako da piši njemu nemoj govoriti patriote u množini jer ovi ostali s teme nisu rekli nista jer znaju kako stvari stoje
Tuzla111

#7165 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tuzla111 »

:thumbup:
nema me tamo wrote:Znam da nisi mislio na mene nego ti govorim da vidiš da on jedini piše to što piše tako da piši njemu nemoj govoriti patriote u množini jer ovi ostali s teme nisu rekli nista jer znaju kako stvari stoje
Tomahawk11
Globalni moderator

#7166 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tomahawk11 »

Pričao si o mečevima prije ovog, a ono što si bio napisao nije bilo tačno.
Posljednje dvije utakmice (sa Minnesotom i NO), a prije ove sinoć Nurk je imao odlična izdanja.
Ali dobro, ti gledaš samo kad loše odigra.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7167 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tomahawk11 »

Tuzla111 wrote: KAT ga nije silovao kao rodjak al ih cijeli tim Minesote siluje u svakoj mogucoj pozi. Ja mislim da igraju jos 10 utakmica da ih Portland ne bi mogao ni jednu dobiti.
Pa to je problem Portlanda kao ekipe, ne nužno Nurkića.
Jasno je da oni imaju tri odlična igrača i ostalo su poluproizvodi da popune mjesta.
Tako da je njima plasman u play off uspjeh. Ako budu imali nešto bolje igrače i nekog da s klupe uđe, to bi bila druga priča.
Lug

#7168 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Lug »

A sto ovo, patriote, imas problem sa tim?
Zamjenjujes teze, tvoje komplekse u vezi Nurkica, zelis pokazati kao neku strucnu analizu. Kompleksi ti ispadaju iz djepova..
Ja volim Nurkica i njegov potencijal kao igraca i ponosan sam na njega sto je iz moje zemlje, igra u pocetnoj petorki jednog NBA kluba i za mene je vrhunski centar koji jos nije dozivio svoj maximum u NBA, narocito ako se uzme u obzir da je nakon 4 godine igranja kosarke dospio u najjacu ligu Svijeta, sto nikom do sad nije uspjelo i to govori dosta o njegovim kvalitetima.. Ti zajedno sa onim Diwanom (vjerovatno si isti lik sa dva nika) pokusavas na sve nacine omalovazavati ga i praviti od njega nekog debila koji je eto dospio u NBA, jer treneri ne znaju, zaboga, nisu konsultovali tebe da im objasnis ko je on.
Nurkic izljepi Cousinsa, jednog od najboljih centara Svijeta.. a ti pises da mu je ovaj razvalio supak?!?! Kolega Tomahavk ti je fino objasnio,
Tomahawk11 wrote:Pričao si o mečevima prije ovog, a ono što si bio napisao nije bilo tačno.
Posljednje dvije utakmice (sa Minnesotom i NO), a prije ove sinoć Nurk je imao odlična izdanja.
Ali dobro, ti gledaš samo kad loše odigra.

ali djaba.. ti guslas samo svoje, dobro je da nam nisi poceo pricati jos Jokicu.. na temi o Nurkicu.

Da bi ocjenio igru jednog igraca, moras gledati na cjeli tim.. jer kosarka je timska igra i svih pet na terenu mora igrati dobro da bi se pobjedilo.
Procitas li sta pisu americki sportski novinari o Nurkicu?
spree

#7169 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by spree »

ma to on zbog twittera. jos mu nije oprostio sto ga je juka ignorisao i nije htio da se nadje s njim :-) . btw bez obzira mislim da on nije anamo onaj sto se raduje neuspjehu nurkica, nego je samo malo butthurt, ali proci ce to. inace deep down voli nurkica.
nema me tamo

#7170 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by nema me tamo »

spree wrote:ma to on zbog twittera. jos mu nije oprostio sto ga je juka ignorisao i nije htio da se nadje s njim :-) . btw bez obzira mislim da on nije anamo onaj sto se raduje neuspjehu nurkica, nego je samo malo butthurt, ali proci ce to. inace deep down voli nurkica.

Najveci kriticari su uvijek oni najvjerniji to zapamti
Tuzla111

#7171 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tuzla111 »

nema me tamo wrote:
spree wrote:ma to on zbog twittera. jos mu nije oprostio sto ga je juka ignorisao i nije htio da se nadje s njim :-) . btw bez obzira mislim da on nije anamo onaj sto se raduje neuspjehu nurkica, nego je samo malo butthurt, ali proci ce to. inace deep down voli nurkica.

Najveci kriticari su uvijek oni najvjerniji to zapamti
Ljudi pogledaju po neku tekmu nekoliko minuta i dodju na forum da bacaju suplje.
Ja Nurkicevu skoro svaku tekmu gledao otkako je dosao u NBA i veoma mi drag igrac, I ja ga pohvalim kad odigra dobro al i kazme ka je ko balvan.
Nije sramota biti losiji od rodjaka i KAT-a, mnogi su losiji od njih.
Tuzla111

#7172 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tuzla111 »

Tomahawk11 wrote:
Tuzla111 wrote: KAT ga nije silovao kao rodjak al ih cijeli tim Minesote siluje u svakoj mogucoj pozi. Ja mislim da igraju jos 10 utakmica da ih Portland ne bi mogao ni jednu dobiti.
Pa to je problem Portlanda kao ekipe, ne nužno Nurkića.
Jasno je da oni imaju tri odlična igrača i ostalo su poluproizvodi da popune mjesta.
Tako da je njima plasman u play off uspjeh. Ako budu imali nešto bolje igrače i nekog da s klupe uđe, to bi bila druga priča.
Portland ima jednog loseg igraca, Lillarda, ostali su svi dobri za ulogu koju igraju u timu.
Lillard se previse nafurao igrajuci basket na ghettu tako da sad svaki napad prva mu je opcija da suta i kad ne moze da baci loptu onda u zadnjoj sekundi hoce da doda nekome. 1 na 1 bi sigurno mogao dobiti svakog igraca u NBA, al igrati sa njim u istom timu je katastrofa.
nema me tamo

#7173 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by nema me tamo »

Od Rođe je lošiji dosta a kad pricamo o KAT-u ja koliko sam pratio njih dvojica su uvijek na istom..
Eto uvjeri me ti onda u suprotno ako si vidio nešto drugo
Tuzla111

#7174 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by Tuzla111 »

nema me tamo wrote:Od Rođe je lošiji dosta a kad pricamo o KAT-u ja koliko sam pratio njih dvojica su uvijek na istom..
Eto uvjeri me ti onda u suprotno ako si vidio nešto drugo
pa dobro sad nije KAT bolji koliko je rodjak al je kompletniji igrac od Nurkica, prije svega sut sa distance. Priznatiji je u ligi i ima prosjek dabl dabl sa veoma dobrim procentima suta. Cak i blokade ima bolje od Nurkica. U duelima su tu negdje iako ako se dobro sjecam prosle sezone KAT im je jednu tekmu ubacio debelo prkeo 30 poena.
nema me tamo

#7175 Re: Jusuf Nurkic, košarkaš.

Post by nema me tamo »

Da po statistici bi i trebao da ima bolje brojke s obzirom koliko ce biti placen..
Ja iskljucivo govorim o njihovim duelima 1 na 1 da su tu negdje..

A sto se tice Kazinsa taj ga skoro uvijek izdominira i izbaci iz utakmice rano
Post Reply