nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bleee_sa
#7151 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Može te samo za ćundaru povući odokativno k'o što je i procjenio da si iš'o brzo, i mene tako jednom zaustavi pa ha-hu drži ne daj, na kraju broj'o bašlije u prvoj pomoći i pis'o nekakvu smiješnu kaznu, jebo mater ako nisam sat vremena staj'o, na kraju uz smijeh mu rekoh nisam ni vezan bio. 
-
tempuser
#7152 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne znam kako to tebi izgleda, sat vremena izgubio, kaznu dobio, ali meni izgled da ti u opisanoj situaciji ti bio donji!bleee_sa wrote:Može te samo za ćundaru povući odokativno k'o što je i procjenio da si iš'o brzo, i mene tako jednom zaustavi pa ha-hu drži ne daj, na kraju broj'o bašlije u prvoj pomoći i pis'o nekakvu smiješnu kaznu, jebo mater ako nisam sat vremena staj'o, na kraju uz smijeh mu rekoh nisam ni vezan bio.
To manje-vise ali dokazuje da te moze peglati do besvjesti ako se krenes inatiti...
- bleee_sa
#7153 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Naravno, em platio kaznu em izgubio sat.tempuser wrote:Ne znam kako to tebi izgleda, sat vremena izgubio, kaznu dobio, ali meni izgled da ti u opisanoj situaciji ti bio donji!bleee_sa wrote:Može te samo za ćundaru povući odokativno k'o što je i procjenio da si iš'o brzo, i mene tako jednom zaustavi pa ha-hu drži ne daj, na kraju broj'o bašlije u prvoj pomoći i pis'o nekakvu smiješnu kaznu, jebo mater ako nisam sat vremena staj'o, na kraju uz smijeh mu rekoh nisam ni vezan bio.![]()
To manje-vise ali dokazuje da te moze peglati do besvjesti ako se krenes inatiti...
Samo što na bezobrazluk automatizmom odgovaram isto. Pa nismo ovce skupa čuvali, jel. A pogotovo ako me neko počne budalom pravit'...
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#7154 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Danas na istom mjesto kao i jucer, gdje su zaustavili Cayennea, kod hotela Europa, pretresaju Golfa 6, crvenog, dvojica mladjih momaka stoje pored, a oni se pod sjedista zavukli
-
punosvega
#7155 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vozis i vozis i vozis, kilometre predjes, i na kraju se lupis na parkingu.
-
quarterback
#7156 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
e jebigapunosvega wrote:Vozis i vozis i vozis, kilometre predjes, i na kraju se lupis na parkingu.
-
direstraits0078
#7157 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da voziš i voziš i voziš malo sporije po parkingu, možda se ne bi lupio. Pomoglo bi sigurno i da pratiš pratiš i pratiš saobraćaj, umjesto teta s kolicima.punosvega wrote:Vozis i vozis i vozis, kilometre predjes, i na kraju se lupis na parkingu.
-
zdruzdjo
#7158 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Sjecam se. Ne znam detalje ali se sjecam da si mi nesto provjravaotempuser wrote: Za bradicu i Mareu karikiram, znas da sam ti poslije blisnkih susreta nesto provjeravao u TKS za spis oko naplate!
- kafanski_covjek
#7159 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Iggy Iggy
konobar...daj kafani sta pije a meni ponovi
konobar...daj kafani sta pije a meni ponovi
-
tempuser
#7160 Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Znam ja, jel gotova istraga i da pozure sa optuznicom da se mozes naplatiti...zdruzdjo wrote:Sjecam se. Ne znam detalje ali se sjecam da si mi nesto provjravaotempuser wrote: Za bradicu i Mareu karikiram, znas da sam ti poslije blisnkih susreta nesto provjeravao u TKS za spis oko naplate!
Last edited by tempuser on 27/10/2016 18:50, edited 1 time in total.
-
mirzet87sa
#7161 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovako se zafuras kroz parking samo kad imas dobro osiguranje, a skupo auto.. 
-
punosvega
#7162 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Poštujem, ali... Neću valjda u prvoj voziti, i nije uopšte brzo koliko izgleda već je gusto na parkingu pa imaš takav dojam. A teta s kolicima je simpatična kako je reagovala.direstraits0078 wrote:Da voziš i voziš i voziš malo sporije po parkingu, možda se ne bi lupio. Pomoglo bi sigurno i da pratiš pratiš i pratiš saobraćaj, umjesto teta s kolicima.punosvega wrote:Vozis i vozis i vozis, kilometre predjes, i na kraju se lupis na parkingu.
I vozač citroena je zapravo vozačica, uopšte nije gledala unazad, ja sam namotao što sam mogao više ulijevo da izbjegnem udes ali ona je nastavila voziti, zaustavila se tek nakon što je udarila u mene. Znači ona je mene udarila, ne ja nju. I onda kad je izašla pita odakle sam se stvorio.
-
tempuser
#7163 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije bitno kako brzo vozis ako ovaj sto se isparkirava ne gleda!
Mene je tako kod City Puba pogodila tukica Skodom Fabiom. Ne da sam isao prvom, kroz taj parking ne mozes puno brze, nego sam se zaustavio kad sam vidi ce me udariti ako ne stanem, kad sam vidio da se ne zaustavlja legao na sirenu pa vratio se u rikverc jedno pola metra, koliko sam mogao (imao auto iza sebe) ali dzaba, smizla nije uopste gledala nazad i tras! Sta ti bi? Nisam te vidjela! Pa dobro, ali kako nisi cula??? Blagi teleci pogled...
Mene je tako kod City Puba pogodila tukica Skodom Fabiom. Ne da sam isao prvom, kroz taj parking ne mozes puno brze, nego sam se zaustavio kad sam vidi ce me udariti ako ne stanem, kad sam vidio da se ne zaustavlja legao na sirenu pa vratio se u rikverc jedno pola metra, koliko sam mogao (imao auto iza sebe) ali dzaba, smizla nije uopste gledala nazad i tras! Sta ti bi? Nisam te vidjela! Pa dobro, ali kako nisi cula??? Blagi teleci pogled...
-
direstraits0078
#7164 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
OK, ti si je upozorio, ali ovaj gore slucaj, bas se lijepo postavio. Da je sirena bila u pitanju, mogao je proci bez sudara.
-
tempuser
#7165 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ovdje pomaze jedino ako se zaustavis dovoljno daleko da se mlada more rahat isparkirat', sve osalo je rizik!
-
mirzet87sa
#7166 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Reci ti nama koliki je predracun u ovlastenom 
-
punosvega
#7167 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bujrum probaj ti istovremeno namotavati puni i ganjati sirenu po volanu.direstraits0078 wrote:OK, ti si je upozorio, ali ovaj gore slucaj, bas se lijepo postavio. Da je sirena bila u pitanju, mogao je proci bez sudara.
Ja na parkingu prije svega gledam imam li pješaka da istrčavaju između auta, od vozača očekujem da imaju oči.
- bleee_sa
#7168 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ako se nisi namjerno postavio otidji i uradi ljekarski, radi sebepunosvega wrote:Bujrum probaj ti istovremeno namotavati puni i ganjati sirenu po volanu.direstraits0078 wrote:OK, ti si je upozorio, ali ovaj gore slucaj, bas se lijepo postavio. Da je sirena bila u pitanju, mogao je proci bez sudara.![]()
Ja na parkingu prije svega gledam imam li pješaka da istrčavaju između auta, od vozača očekujem da imaju oči.
-
direstraits0078
#7169 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Velika su ti ocekivanja.punosvega wrote:Bujrum probaj ti istovremeno namotavati puni i ganjati sirenu po volanu.direstraits0078 wrote:OK, ti si je upozorio, ali ovaj gore slucaj, bas se lijepo postavio. Da je sirena bila u pitanju, mogao je proci bez sudara.![]()
-
punosvega
#7170 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Peglanje i lakiranje vrata 250-300 KM. I to su malo izašla iz vinkla, donji dio vise ne leži ravno sa linijom auta, a to niko neće platiti.mirzet87sa wrote:Reci ti nama koliki je predracun u ovlastenom
-
direstraits0078
#7171 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Taj rizik preuzimas kad ulazis u ovakvu situaciju s vozilima parkiranim na ovaj nacin.tempuser wrote:Ovdje pomaze jedino ako se zaustavis dovoljno daleko da se mlada more rahat isparkirat', sve osalo je rizik!
-
punosvega
#7172 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam takso da se postavljam i podmećem.bleee_sa wrote:Ako se nisi namjerno postavio otidji i uradi ljekarski, radi sebepunosvega wrote:Bujrum probaj ti istovremeno namotavati puni i ganjati sirenu po volanu.direstraits0078 wrote:OK, ti si je upozorio, ali ovaj gore slucaj, bas se lijepo postavio. Da je sirena bila u pitanju, mogao je proci bez sudara.![]()
Ne razumijem stvarno odakle vam takve ideje.
-
mirzet87sa
#7173 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Malo, realno.. koje auto? Meni se momak zabio u gepek 8500 dobiopunosvega wrote:Peglanje i lakiranje vrata 250-300 KM. I to su malo izašla iz vinkla, donji dio vise ne leži ravno sa linijom auta, a to niko neće platiti.mirzet87sa wrote:Reci ti nama koliki je predracun u ovlastenom
- bleee_sa
#7174 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Jarane nemoj se šta naljutit', al' ako je sudit' po snimku ja bar 3 onakva udesa danas izbjegnem.punosvega wrote:Nisam takso da se postavljam i podmećem.bleee_sa wrote:Ako se nisi namjerno postavio otidji i uradi ljekarski, radi sebepunosvega wrote: Bujrum probaj ti istovremeno namotavati puni i ganjati sirenu po volanu.![]()
Ja na parkingu prije svega gledam imam li pješaka da istrčavaju između auta, od vozača očekujem da imaju oči.![]()
Ne razumijem stvarno odakle vam takve ideje.
-
mirzet87sa
#7175 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bleso, jesil voljan zabit se.. dajem ti 3 milje ako potrefis pod dobrim vinklom d