Sam sebe ukopava, a nije ni krenuoControl panel wrote:joj kako fali fahru. njega nema u kriminalu.pa otkud mu onoliki toranj bolan zeljko.
prica vec sat vremena nista nije rekao ja cu to tako i tako. samo napada druge.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
motorola01
#7151 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-
brucos7
#7152 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Cim on hvali Fahru to nisu cista posla... Zeljko, Zeljko...motorola01 wrote:Sam sebe ukopava, a nije ni krenuoControl panel wrote:joj kako fali fahru. njega nema u kriminalu.pa otkud mu onoliki toranj bolan zeljko.
prica vec sat vremena nista nije rekao ja cu to tako i tako. samo napada druge.. I sto bi dobio glasova na izborima, ovim tjera sve potencijalne glasace jer je onaj saban iz Avaza najveca kurva u ovoj drzavi.
- zateznistub
#7153 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Imamo komiku vec preko 20 godina, ili se ipak radi o tragediji i hororu!Styling wrote:Ovo je neka sala, komika, jel' tako?zateznistub wrote:Genije, plain and simple!
-
mikasa
#7154 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Stap sa mrkvom u rukama SDA uvijek nadje nekog novog magarca.rajvosa1 wrote:Ako DF preko Hanke, nikad, ali bas nikad nije propustio da podrzi SDA, logicno je pitanje zasto na izborima eksperimentirati sa DF, kad je SDA u svemu u pravu. I ja mislim da je DF projekat SDA, koji ce SDA, kao sto vec rekoh, poput prezervativa iskoristiti i baciti.
- Control panel
#7155 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeljko otvori oci bolan, otvori oci.
- Corto Maltese
#7156 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Još ga zovu da gostuje na TV emisijama? Dobacio je dalje nego što sam očekivao. Doduše, mrtva je sezona, kvalifikacije za SP završile, mora se popuniti program.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#7157 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsic, ovaj put, kod Senada uopste nije bio los.
-
rajvosa1
#7158 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Najbolja je bila emisija na OBN-u kod Senada A. - Hanka kao opozicionar, hahahaha. A, naravno, ni rijeci o tome ko je ciju zenu za ambasadora poslao.
- Styling
#7159 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Meni samo nije jasno je li Zejko sinoc gostovao kao clan Predsjednistva ili predsjednik DF-a. Ako je kao clan Predsjednistva, onda nije trebao spominjati SDP i njihove medjusobne obracune, a ako je kao predsjednik stranke, onda nije trebao spominjati svoju funkciju kao clan Predsjednistva. Sve je bilo zbrckano i mahalski, u Zeljkovom stilu. Nekda Senada oslovljava sa "Vi" a kada ga ponese zar, onda sa "ti". Mada ga je i Senad prilicno rostiljao sinoc.
- Paranoid
#7160 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-LIBERO- wrote:Komsic, ovaj put, kod Senada uopste nije bio los.
Osim hvalospjeva tornjaka...inače
- Styling
#7161 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tim hvalospjevima ce samo sebe ukopati. Ako namjerava ici u koaliciju sa SBB trebao je sacekati do zavrsetka izbora i onda koalirati. Ovako drasticno umanjuje svoje sanse za dobar rezultat.Paranoid wrote:-LIBERO- wrote:Komsic, ovaj put, kod Senada uopste nije bio los.
- akcid
#7162 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kako god, ali je svakako javno skreuo javnost na SDA-ovu dvodecenijsku korupciju u svim oblastima, u zraku je visila rečenica da je SDA glavni krivac za srozavanje države nam i društva i za ekonomsku-privrednu propast.Styling wrote:Meni samo nije jasno je li Zejko sinoc gostovao kao clan Predsjednistva ili predsjednik DF-a...
Kad DF dođe na vlast sljedeće godine, vidjećemo da li će biti pokrenuta krivična odgovornost širih razmjera protiv SDA čelnika iz proteklog perioda
- Paranoid
#7163 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Styling wrote:
Tim hvalospjevima ce samo sebe ukopati. Ako namjerava ici u koaliciju sa SBB trebao je sacekati do zavrsetka izbora i onda koalirati. Ovako drasticno umanjuje svoje sanse za dobar rezultat.
Inače na facetv kad izadje CIA sa kuglom ili ovom kreaturom..odmah prebacim, ali sinoc je ovo bilo ok..
- Havatar
#7164 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako Radoncic ima njegovu podrsku onda Komsic nema podrsku BosnjakaParanoid wrote:-LIBERO- wrote:Komsic, ovaj put, kod Senada uopste nije bio los.
- akcid
#7165 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A to SBB ne okuplja 99% BošnjakaHavatar wrote:Ako Radoncic ima njegovu podrsku onda Komsic nema podrsku Bosnjaka
Ne samo da će za DF-om trčati SBB, već sve federalne stranke, a SDA će i "oca prodati" prodati samo da koalira s njima i ostane u vlasti
Last edited by akcid on 22/12/2013 13:23, edited 1 time in total.
- It_is_a_Leclerc
#7166 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Za mene bi, kao Bošnjaka, i poštovaoca Demokratske Fonte i Željka Komšića, u okviru realnih afiniteta, idealan koalicioni saradnik bio Fahrudin Radončić. Bila bi to koalicija između dva čovjeka koja su, u sadašnjim okvirima političkog djelovanja, nanijeli najmanje zla BiH...
-
L u c i f e r
#7167 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zbogom Željko, putevi nam se rastaju, puno sreće.ŽELJKO KOMŠIĆ, PREDSJEDAVAJUĆI PREDSJEDNIŠTVA BIH, ZA FACE TVRadončić je najpoželjniji politički partner, on jedini hoće nešto da napravi i pokrene u ovoj zemlji
Za mene je Fahro = Bakir = Haris = Zlaja . Isto sranje, drugo pakovanje.
- Mister Yes
#7168 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željko se pokazuje kao potpuni ublehaš. Kaže kad bi on bio na vlasti ne bi mu bilo bitno da li su njegovi u nadzornim odborima već da su sposobni. Ali to je problematična izjava iz više razloga. Prvo, sve stranke upravo na taj način održavaju ugledno članstvo (davanjem funkcija) i strašno je naivno misliti da se iko bavi politikom onako a ne zbog vlastitog interese. Drugo, ako bi on i tražio sposobne male su šanse da bi njegov koalicioni partner radio isto. Drugim rječima opet bi došao u sukob sa koalicionim partnerom oko nadzornih odbora a kaže da upravo to zamjera SDP-u. Pa šta je alternativa? Poklopiti se ušima i pustiti koalicionom partneru da sam bira nadzorne odbore?
Slično i sa većinom drugih tema. Glup nije tako da ostaje samo opcija da je ublehaš. A ako zaista misli da je iza svega samo zarada i da nema prave borbe za nacionalne ciljeve onda je i opasan za ovu državu jer ne vidi realne opasnosti i sve svodi na priču o zaradi. Naravno da si svi bore da zarade i pokradu što više. Ali postoji i borba za nacionalne interese koja se usput vodi. Ako Željko želi poslati poruku da te borbe nema onda on u stvari šalje poruku koja je jako opasna jer ignoriše potencijalnu opasnost.
Slično i sa većinom drugih tema. Glup nije tako da ostaje samo opcija da je ublehaš. A ako zaista misli da je iza svega samo zarada i da nema prave borbe za nacionalne ciljeve onda je i opasan za ovu državu jer ne vidi realne opasnosti i sve svodi na priču o zaradi. Naravno da si svi bore da zarade i pokradu što više. Ali postoji i borba za nacionalne interese koja se usput vodi. Ako Željko želi poslati poruku da te borbe nema onda on u stvari šalje poruku koja je jako opasna jer ignoriše potencijalnu opasnost.
- Control panel
#7169 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
upravo su Zeljkovi clanovi tj DF-a ljudi koji u drugim strankama nisu zakacili funkciju, pa se sad nadju da ce zakaciti neku. nezjlko nije izgleda ni svjestan koga je sve naprimao u stranku. Najkriticniji momenat je upravo formiranje stranke, i tu je on napravio kardinalne greske, jer je da bi sto prije izgradio infrastrukutru naprimao svega u kratkom roku, a objektivno nije mogao sve ljude prekontrolistati. ocit dokaz je i ta famozna hanka.Mister Yes wrote:Željko se pokazuje kao potpuni ublehaš. Kaže kad bi on bio na vlasti ne bi mu bilo bitno da li su njegovi u nadzornim odborima već da su sposobni. Ali to je problematična izjava iz više razloga. Prvo, sve stranke upravo na taj način održavaju ugledno članstvo (davanjem funkcija) i strašno je naivno misliti da se iko bavi politikom onako a ne zbog vlastitog interese. Drugo, ako bi on i tražio sposobne male su šanse da bi njegov koalicioni partner radio isto. Drugim rječima opet bi došao u sukob sa koalicionim partnerom oko nadzornih odbora a kaže da upravo to zamjera SDP-u. Pa šta je alternativa? Poklopiti se ušima i pustiti koalicionom partneru da sam bira nadzorne odbore?
koja je brze bolej izasla iz SDP-a jer nije zakacila niti jednu funkciju za svoju familiju. i kada je otisla u DF eto ko slucajno je krenulo.
kcerka viceguverner CB BiH, snahu zaposlila u ZZO, sin bio kandidat za vijece RAK-a...
- shiljak
#7170 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
još samo reci da glasaš za SDA redovno i pametnom dostaMister Yes wrote:Željko se pokazuje kao potpuni ublehaš. Kaže kad bi on bio na vlasti ne bi mu bilo bitno da li su njegovi u nadzornim odborima već da su sposobni. Ali to je problematična izjava iz više razloga. Prvo, sve stranke upravo na taj način održavaju ugledno članstvo (davanjem funkcija) i strašno je naivno misliti da se iko bavi politikom onako a ne zbog vlastitog interese. Drugo, ako bi on i tražio sposobne male su šanse da bi njegov koalicioni partner radio isto. Drugim rječima opet bi došao u sukob sa koalicionim partnerom oko nadzornih odbora a kaže da upravo to zamjera SDP-u. Pa šta je alternativa? Poklopiti se ušima i pustiti koalicionom partneru da sam bira nadzorne odbore?
- Control panel
#7171 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ovo nije glasac SDA jer bi mu bilo isto. DF ili SDA svejedno.shiljak wrote:još samo reci da glasaš za SDA redovno i pametnom dostaMister Yes wrote:Željko se pokazuje kao potpuni ublehaš. Kaže kad bi on bio na vlasti ne bi mu bilo bitno da li su njegovi u nadzornim odborima već da su sposobni. Ali to je problematična izjava iz više razloga. Prvo, sve stranke upravo na taj način održavaju ugledno članstvo (davanjem funkcija) i strašno je naivno misliti da se iko bavi politikom onako a ne zbog vlastitog interese. Drugo, ako bi on i tražio sposobne male su šanse da bi njegov koalicioni partner radio isto. Drugim rječima opet bi došao u sukob sa koalicionim partnerom oko nadzornih odbora a kaže da upravo to zamjera SDP-u. Pa šta je alternativa? Poklopiti se ušima i pustiti koalicionom partneru da sam bira nadzorne odbore?
- shiljak
#7172 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pogledaj avatar pa ponovi što si rekao 
- lerdi
#7173 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dokle misliš spinovati ovu nebulozu?Control panel wrote:
ovo nije glasac SDA jer bi mu bilo isto. DF ili SDA svejedno.
- Zmaj - BIH
#7174 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeljko nastavlja da se degradira svojim izvaljotimana o "posteno" Fahri.

- lerdi
#7175 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
kosmpolita wrote:Vise nema nikakve razlike izmedju SDA i DF Zeljka Komsica. Ako je Zeljko Komsic mogao preko Hanke Vajzovic praviti novu vecinu u Kantonu Sarajevo sa Esedom Radeljasem, zasto nije u stanju koalirati sa svojim novim prijateljem i saveznikom Bakirom Izetbegovicem.lerdi wrote:Dokle misliš spinovati ovu nebulozu?Control panel wrote:
ovo nije glasac SDA jer bi mu bilo isto. DF ili SDA svejedno.
DF se skroz priblizio SDA i sa SDA je u koaliciji u Sarajevu, Bihacu...
Hanka Vejzović nije dobila mandat kao član DF i DF nema nikakvo pravo da govori istoj šta da radi sa istim. Zbog toga jako je glupo reći da Željko preko Hanke pravi ili rastura koalicije po KS. Isto važi i za USK ali i za svakog drugog člana DF-a koji je dobio mandat kao član druge partije. Što se tiče Hanke i mahalanja oko iste. Ima sud, tužilaštvo i institucije koje trebaju da ispitaju pojedine navode. To je ono što Željko od početka govori. Za šta će nam sudovi i tužilaštva ako ćemo ljude osuđivati na popodnevnim kafama? Ako neko ima dokaze pravac tužilaštvo ili nazoveš anonimno i kažeš sve što znaš. Mislim da sam već ranije rekao svoje mišljenje o samoj Hanki, za koju smatram da je bezpotreban teret za DF, ali mislim da je vrijeme da mi kao narod počnemo da uvažavamo institucije. Ja lično što znam o gospođi saznao sam ili ovdje na forumu ili iz dnevne štampe a realno to je jako malo za bilo kakvu objektivnu ocjenu.