Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
motorola01

#7151 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by motorola01 »

Control panel wrote:joj kako fali fahru. njega nema u kriminalu. :-) pa otkud mu onoliki toranj bolan zeljko.
prica vec sat vremena nista nije rekao ja cu to tako i tako. samo napada druge.
Sam sebe ukopava, a nije ni krenuo :-) . I sto bi dobio glasova na izborima, ovim tjera sve potencijalne glasace jer je onaj saban iz Avaza najveca kurva u ovoj drzavi.
brucos7

#7152 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by brucos7 »

motorola01 wrote:
Control panel wrote:joj kako fali fahru. njega nema u kriminalu. :-) pa otkud mu onoliki toranj bolan zeljko.
prica vec sat vremena nista nije rekao ja cu to tako i tako. samo napada druge.
Sam sebe ukopava, a nije ni krenuo :-) . I sto bi dobio glasova na izborima, ovim tjera sve potencijalne glasace jer je onaj saban iz Avaza najveca kurva u ovoj drzavi.
Cim on hvali Fahru to nisu cista posla... Zeljko, Zeljko... :run:
zateznistub

#7153 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zateznistub »

Styling wrote:
zateznistub wrote:Genije, plain and simple!
Ovo je neka sala, komika, jel' tako?
Imamo komiku vec preko 20 godina, ili se ipak radi o tragediji i hororu!
mikasa

#7154 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mikasa »

rajvosa1 wrote:Ako DF preko Hanke, nikad, ali bas nikad nije propustio da podrzi SDA, logicno je pitanje zasto na izborima eksperimentirati sa DF, kad je SDA u svemu u pravu. I ja mislim da je DF projekat SDA, koji ce SDA, kao sto vec rekoh, poput prezervativa iskoristiti i baciti.
Stap sa mrkvom u rukama SDA uvijek nadje nekog novog magarca.
Control panel

#7155 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

Zeljko otvori oci bolan, otvori oci.
Corto Maltese

#7156 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Još ga zovu da gostuje na TV emisijama? Dobacio je dalje nego što sam očekivao. Doduše, mrtva je sezona, kvalifikacije za SP završile, mora se popuniti program.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7157 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

Komsic, ovaj put, kod Senada uopste nije bio los.
rajvosa1

#7158 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by rajvosa1 »

Najbolja je bila emisija na OBN-u kod Senada A. - Hanka kao opozicionar, hahahaha. A, naravno, ni rijeci o tome ko je ciju zenu za ambasadora poslao.
Styling

#7159 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Meni samo nije jasno je li Zejko sinoc gostovao kao clan Predsjednistva ili predsjednik DF-a. Ako je kao clan Predsjednistva, onda nije trebao spominjati SDP i njihove medjusobne obracune, a ako je kao predsjednik stranke, onda nije trebao spominjati svoju funkciju kao clan Predsjednistva. Sve je bilo zbrckano i mahalski, u Zeljkovom stilu. Nekda Senada oslovljava sa "Vi" a kada ga ponese zar, onda sa "ti". Mada ga je i Senad prilicno rostiljao sinoc.
Paranoid

#7160 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

-LIBERO- wrote:Komsic, ovaj put, kod Senada uopste nije bio los.

Osim hvalospjeva tornjaka...inače :thumbup:
Styling

#7161 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Styling »

Paranoid wrote:

Tim hvalospjevima ce samo sebe ukopati. Ako namjerava ici u koaliciju sa SBB trebao je sacekati do zavrsetka izbora i onda koalirati. Ovako drasticno umanjuje svoje sanse za dobar rezultat.
akcid

#7162 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

Styling wrote:Meni samo nije jasno je li Zejko sinoc gostovao kao clan Predsjednistva ili predsjednik DF-a...
Kako god, ali je svakako javno skreuo javnost na SDA-ovu dvodecenijsku korupciju u svim oblastima, u zraku je visila rečenica da je SDA glavni krivac za srozavanje države nam i društva i za ekonomsku-privrednu propast.

Kad DF dođe na vlast sljedeće godine, vidjećemo da li će biti pokrenuta krivična odgovornost širih razmjera protiv SDA čelnika iz proteklog perioda
Paranoid

#7163 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Paranoid »

Styling wrote:
Tim hvalospjevima ce samo sebe ukopati. Ako namjerava ici u koaliciju sa SBB trebao je sacekati do zavrsetka izbora i onda koalirati. Ovako drasticno umanjuje svoje sanse za dobar rezultat.
:D :D

Inače na facetv kad izadje CIA sa kuglom ili ovom kreaturom..odmah prebacim, ali sinoc je ovo bilo ok..
Havatar

#7164 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Havatar »

Paranoid wrote:

Ako Radoncic ima njegovu podrsku onda Komsic nema podrsku Bosnjaka
akcid

#7165 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by akcid »

Havatar wrote:Ako Radoncic ima njegovu podrsku onda Komsic nema podrsku Bosnjaka
A to SBB ne okuplja 99% Bošnjaka :-)

Ne samo da će za DF-om trčati SBB, već sve federalne stranke, a SDA će i "oca prodati" prodati samo da koalira s njima i ostane u vlasti
Last edited by akcid on 22/12/2013 13:23, edited 1 time in total.
It_is_a_Leclerc

#7166 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Za mene bi, kao Bošnjaka, i poštovaoca Demokratske Fonte i Željka Komšića, u okviru realnih afiniteta, idealan koalicioni saradnik bio Fahrudin Radončić. Bila bi to koalicija između dva čovjeka koja su, u sadašnjim okvirima političkog djelovanja, nanijeli najmanje zla BiH...
L u c i f e r

#7167 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by L u c i f e r »

ŽELJKO KOMŠIĆ, PREDSJEDAVAJUĆI PREDSJEDNIŠTVA BIH, ZA FACE TVRadončić je najpoželjniji politički partner, on jedini hoće nešto da napravi i pokrene u ovoj zemlji
Zbogom Željko, putevi nam se rastaju, puno sreće. :)

Za mene je Fahro = Bakir = Haris = Zlaja . Isto sranje, drugo pakovanje.
Mister Yes

#7168 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Mister Yes »

Željko se pokazuje kao potpuni ublehaš. Kaže kad bi on bio na vlasti ne bi mu bilo bitno da li su njegovi u nadzornim odborima već da su sposobni. Ali to je problematična izjava iz više razloga. Prvo, sve stranke upravo na taj način održavaju ugledno članstvo (davanjem funkcija) i strašno je naivno misliti da se iko bavi politikom onako a ne zbog vlastitog interese. Drugo, ako bi on i tražio sposobne male su šanse da bi njegov koalicioni partner radio isto. Drugim rječima opet bi došao u sukob sa koalicionim partnerom oko nadzornih odbora a kaže da upravo to zamjera SDP-u. Pa šta je alternativa? Poklopiti se ušima i pustiti koalicionom partneru da sam bira nadzorne odbore?

Slično i sa većinom drugih tema. Glup nije tako da ostaje samo opcija da je ublehaš. A ako zaista misli da je iza svega samo zarada i da nema prave borbe za nacionalne ciljeve onda je i opasan za ovu državu jer ne vidi realne opasnosti i sve svodi na priču o zaradi. Naravno da si svi bore da zarade i pokradu što više. Ali postoji i borba za nacionalne interese koja se usput vodi. Ako Željko želi poslati poruku da te borbe nema onda on u stvari šalje poruku koja je jako opasna jer ignoriše potencijalnu opasnost.
Control panel

#7169 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

Mister Yes wrote:Željko se pokazuje kao potpuni ublehaš. Kaže kad bi on bio na vlasti ne bi mu bilo bitno da li su njegovi u nadzornim odborima već da su sposobni. Ali to je problematična izjava iz više razloga. Prvo, sve stranke upravo na taj način održavaju ugledno članstvo (davanjem funkcija) i strašno je naivno misliti da se iko bavi politikom onako a ne zbog vlastitog interese. Drugo, ako bi on i tražio sposobne male su šanse da bi njegov koalicioni partner radio isto. Drugim rječima opet bi došao u sukob sa koalicionim partnerom oko nadzornih odbora a kaže da upravo to zamjera SDP-u. Pa šta je alternativa? Poklopiti se ušima i pustiti koalicionom partneru da sam bira nadzorne odbore?

Slično i sa većinom drugih tema. Glup nije tako da ostaje samo opcija da je ublehaš. A ako zaista misli da je iza svega samo zarada i da nema prave borbe za nacionalne ciljeve onda je i opasan za ovu državu jer ne vidi realne opasnosti i sve svodi na priču o zaradi. Naravno da si svi bore da zarade i pokradu što više. Ali postoji i borba za nacionalne interese koja se usput vodi. Ako Željko želi poslati poruku da te borbe nema onda on u stvari šalje poruku koja je jako opasna jer ignoriše potencijalnu opasnost.
upravo su Zeljkovi clanovi tj DF-a ljudi koji u drugim strankama nisu zakacili funkciju, pa se sad nadju da ce zakaciti neku. nezjlko nije izgleda ni svjestan koga je sve naprimao u stranku. Najkriticniji momenat je upravo formiranje stranke, i tu je on napravio kardinalne greske, jer je da bi sto prije izgradio infrastrukutru naprimao svega u kratkom roku, a objektivno nije mogao sve ljude prekontrolistati. ocit dokaz je i ta famozna hanka.
koja je brze bolej izasla iz SDP-a jer nije zakacila niti jednu funkciju za svoju familiju. i kada je otisla u DF eto ko slucajno je krenulo.
kcerka viceguverner CB BiH, snahu zaposlila u ZZO, sin bio kandidat za vijece RAK-a...
shiljak

#7170 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Mister Yes wrote:Željko se pokazuje kao potpuni ublehaš. Kaže kad bi on bio na vlasti ne bi mu bilo bitno da li su njegovi u nadzornim odborima već da su sposobni. Ali to je problematična izjava iz više razloga. Prvo, sve stranke upravo na taj način održavaju ugledno članstvo (davanjem funkcija) i strašno je naivno misliti da se iko bavi politikom onako a ne zbog vlastitog interese. Drugo, ako bi on i tražio sposobne male su šanse da bi njegov koalicioni partner radio isto. Drugim rječima opet bi došao u sukob sa koalicionim partnerom oko nadzornih odbora a kaže da upravo to zamjera SDP-u. Pa šta je alternativa? Poklopiti se ušima i pustiti koalicionom partneru da sam bira nadzorne odbore?

još samo reci da glasaš za SDA redovno i pametnom dosta :D
Control panel

#7171 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Control panel »

shiljak wrote:

još samo reci da glasaš za SDA redovno i pametnom dosta :D
ovo nije glasac SDA jer bi mu bilo isto. DF ili SDA svejedno.
shiljak

#7172 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

Pogledaj avatar pa ponovi što si rekao :oops:
lerdi

#7173 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Control panel wrote:
Dokle misliš spinovati ovu nebulozu?
Zmaj - BIH

#7174 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Zmaj - BIH »

Zeljko nastavlja da se degradira svojim izvaljotimana o "posteno" Fahri. :roll: :-)
lerdi

#7175 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

kosmpolita wrote:
lerdi wrote:
Control panel wrote:
Dokle misliš spinovati ovu nebulozu?
Vise nema nikakve razlike izmedju SDA i DF Zeljka Komsica. Ako je Zeljko Komsic mogao preko Hanke Vajzovic praviti novu vecinu u Kantonu Sarajevo sa Esedom Radeljasem, zasto nije u stanju koalirati sa svojim novim prijateljem i saveznikom Bakirom Izetbegovicem.

DF se skroz priblizio SDA i sa SDA je u koaliciji u Sarajevu, Bihacu... :thumbup:

Hanka Vejzović nije dobila mandat kao član DF i DF nema nikakvo pravo da govori istoj šta da radi sa istim. Zbog toga jako je glupo reći da Željko preko Hanke pravi ili rastura koalicije po KS. Isto važi i za USK ali i za svakog drugog člana DF-a koji je dobio mandat kao član druge partije. Što se tiče Hanke i mahalanja oko iste. Ima sud, tužilaštvo i institucije koje trebaju da ispitaju pojedine navode. To je ono što Željko od početka govori. Za šta će nam sudovi i tužilaštva ako ćemo ljude osuđivati na popodnevnim kafama? Ako neko ima dokaze pravac tužilaštvo ili nazoveš anonimno i kažeš sve što znaš. Mislim da sam već ranije rekao svoje mišljenje o samoj Hanki, za koju smatram da je bezpotreban teret za DF, ali mislim da je vrijeme da mi kao narod počnemo da uvažavamo institucije. Ja lično što znam o gospođi saznao sam ili ovdje na forumu ili iz dnevne štampe a realno to je jako malo za bilo kakvu objektivnu ocjenu.
Post Reply