Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
macchiato wrote:možete li mi reći kako se registrovati na EON?
mislim popunim ja sva polja ali mi piše nešto u fazonu da je nalog već aktivan što mi je čudno jer se nikad prije nisam registrovala tu.
u čemu je fazon?
Potrebno se registrovati na "Moj Telemach" portal putem web stranice http://www.mojtelemach.ba i onda sa tim login podacima se loguješ i na EON aplikaciju.
evo pokušala sam i opet piše "već postoji aktivan nalog".
macchiato wrote:
evo pokušala sam i opet piše "već postoji aktivan nalog".
nije mi jasno kako
Dakle nekada se neko sa tvojim ugovorom registrovao na stranicu "Moj Telemach", pa vjerovatno sad ne znaš pristupne podatke.
Najbolje je da se javiš korisniku @Telemach privatnom porukom, i oni će ti obrisati kompletan nalog i moći ćeš ponovo da se registruješ na "Moj Telemach" portal, a samim tim i da koristiš uslugu EON.
zvanično ne mogu ući u nalog, valjda je prije korištena stara adresa koje se ona ne može sjetiti tako da propada i ova opcija da joj pošalju šifru na mail.
Inače, očekuje se da cijeli postupak prodaje United Groupa bude završen u septembru, a vodi ga švicarski „Credit Suisse”. PPF će imati žestoku konkurenciju, jer je Reuters nedavno objavio da su evropski investicioni fondovi „Cinven” i „BC Partners” također zainteresovani za preuzimanje United Groupa.
Ako ovaj čeh uzme telemah to faktički znači da ga je kupio telenor koliko sam upratio?
Pa ako PPF kupi United group, mozemo pretpostaviti da ce ici na kupovinu i nekog od mobilnih operatera koji ce biti na ponudi vjerovatno unutar dvije naredne godine.
@Telemach ... tehnicar maloprije bio i nista nije uradio ...kaze (kao sto sam i ja mislio) problem je u centrali (MMDS) ...pa eto ako neko cita od odgovornih nek' ucini nesto
@Telemach ... tehnicar maloprije bio i nista nije uradio ...kaze (kao sto sam i ja mislio) problem je u centrali (MMDS) ...pa eto ako neko cita od odgovornih nek' ucini nesto
Prosle sedmice, tacnije 12.09.2018 zvao 1360 da se roditeljima kao novim korisnicima prikljuci Trio Grande paket. Ni do danas nije niko dosao, iako je bilo receno 3-7 dana. A jedva ljudi cekali da se kutarisu onog jada od Moje TV. Jos im ja nahvalio kako cesto dodju i ranije nego od predvidjena 3 dana. Lokacija Zenica.
behka_i_ljuca wrote:Prosle sedmice, tacnije 12.09.2018 zvao 1360 da se roditeljima kao novim korisnicima prikljuci Trio Grande paket. Ni do danas nije niko dosao, iako je bilo receno 3-7 dana. A jedva ljudi cekali da se kutarisu onog jada od Moje TV. Jos im ja nahvalio kako cesto dodju i ranije nego od predvidjena 3 dana. Lokacija Zenica.
@behka_i_ljuca,
Zamolit ćemo da korisničke podatke dostavite u pp. Provjerit ćemo navedeno. Izvinjavamo se ukoliko duže čekate na realizaciju priključenja usluga. Predviđeni period za isto je do deset radnih danaa. Naravno da se trudimo usluge aktivirati u što kraćem roku.
behka_i_ljuca wrote:Prosle sedmice, tacnije 12.09.2018 zvao 1360 da se roditeljima kao novim korisnicima prikljuci Trio Grande paket. Ni do danas nije niko dosao, iako je bilo receno 3-7 dana. A jedva ljudi cekali da se kutarisu onog jada od Moje TV. Jos im ja nahvalio kako cesto dodju i ranije nego od predvidjena 3 dana. Lokacija Zenica.
@behka_i_ljuca,
Zamolit ćemo da korisničke podatke dostavite u pp. Provjerit ćemo navedeno. Izvinjavamo se ukoliko duže čekate na realizaciju priključenja usluga. Predviđeni period za isto je do deset radnih danaa. Naravno da se trudimo usluge aktivirati u što kraćem roku.
Cijenim Vasu ljubaznost i odgovornost. I prezadovoljan sam Vasim uslugama. Medjutim boljka kod nas u BiH generalno u usluznoj djelatnosti jeste neusaglasenost. I nije problem tih10 dana nego cinjenica da Vas uposlenik daje informaciju 3-7 dana (sigurno ne na pamet), a Vi se pozivate na 10 dana (siguran sam ne na pamet).
Cini mi se da prodje i ovih 10 dana bilo bi neko pravilo 15, 20...a mozda bi se neko pozvao i na zakon o zatiti potrosaca gdje stoje rokovi i od 40 dana.
U svakom slucaju sve najbolje Vam zelim, a podatke u PP svakako saljem.
Pročitah sitnim slovima na računu kako je Telemach korisnik licence neke privatne bonitetne firme i kako, je li, neizmirene obaveze po računu utiću na moj kreditni bonitet. Otkud pravo Telemachu da dijeli moje privatne podatke sa drugom privatnom firmom, bez mog dopuštenja??? Katastrofa. Šta uraditi da ta praksa prestane? Baš neugodno kad pročitah.