Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
Styling

#71351 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

moa wrote:
Dino34 wrote:Da samo loma promijeni retoriku, kako bi ovaj čovjek pomeo izbore u federaciji...
Citavu drzavu bi pokorio samo da nije ovoliki "nacionalista". Pomeo bi i HDZ i SDA ko macice.
To je dokaz kolike smo mi ovce. Pruzi nam neko meden prst mi bi ga na glavi nosali. Dobro mi ikako.
addy_sa

#71352 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by addy_sa »

koji gigant.
i drugi su prolazili Vrandukom pa vjerovatno stavili sunčane i zadrijemali dok radi klima u autu da ih prisustvo radnika ne uznemirava
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#71353 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

I dok su to sasvim “obični ljudi” koji zarađuju za svoju plaću, često se dešava da im vozači dobacuju, psuju, a oni pijani znaju prijeći u drugu saobraćajnicu i tako im ugroziti živote, piše Avaz.

Međutim, da se znaju desiti i lijepe stvari, govori sinoćnji primjer, kada je tunelom, tvrdi radnik firme “Hering”, koja je i izvođač radova na rekonstrukciji, prošao Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH.

- I dok nam pojedinci psuju majku, naišao je Milorad Dodik kroz tunel i radnike počastio sa 200 KM - tvrdi radnik.

Radnici su se od tog novca počastili sokovima, a itekako im znači što ima i onih koji razumiju njihov trud koji svakodnevno ulažu u radove na tunelu Vranduk te da oni rade onoliko koliko je zapravo u njihovoj mogućnosti. Na ovom nesvakidašnjem gestu, pogotovo od člana Predsjedništva BiH, radnici su neizmjerno zahvalni.
:thumbup: :bih:

zilog

#71354 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zilog »

Maraschino

#71355 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Styling wrote:
moa wrote:
Dino34 wrote:Da samo loma promijeni retoriku, kako bi ovaj čovjek pomeo izbore u federaciji...
Citavu drzavu bi pokorio samo da nije ovoliki "nacionalista". Pomeo bi i HDZ i SDA ko macice.
To je dokaz kolike smo mi ovce. Pruzi nam neko meden prst mi bi ga na glavi nosali. Dobro mi ikako.
:thumbup:

Upravo tako.
I mladic je dijelio bombone i cokolade djeci prije nego ce im pobiti stariju bracu i oceve.

Ne dijeli ovaj nista iz svog dzepa nego se razbacuje narodnim parama.
King Theoden

#71356 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by King Theoden »

moa wrote:Citavu drzavu bi pokorio samo da nije ovoliki "nacionalista". Pomeo bi i HDZ i SDA ko macice.
Pa da nekom hrvatskom diplomati dobaci svoje čuveno "aj ne seri" nacija bi bila u delirijumu.
Styling wrote:To je dokaz kolike smo mi ovce. Pruzi nam neko meden prst mi bi ga na glavi nosali. Dobro mi ikako.
Ne zato, nego što smo krkani.
Najveći hepening u državi je korida u čevljanovićima.
Dodik je populista koji priča ono što narod želi da čuje.
Da mu stranci kao uslov za ostanak na vlasti nabace prenos nadležnosti, sutra bi dodo zapjevo "jedna si jedina"
Maraschino

#71357 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Izgleda da ce i traktori sve sa stokom na drzavne jasle.
King Theoden

#71358 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by King Theoden »

Maraschino wrote:Upravo tako.
I mladic je dijelio bombone i cokolade djeci prije nego ce im pobiti stariju bracu i oceve.
Pa i nije tako. Pričao sam sa ženom koja je studirala sa dodikom i koja ga poznaje maltene pola života. Kaže da je bio smotan. Čovjek ni n od nacionaliste. Njega interesuje biznis.
Isto tako, paradni primjerak bosanca koji će onako galantno častiti muziku ili, u našem slučaju, radnike pred tunelom.
Maraschino

#71359 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Dino34 wrote:
Pa i nije tako. Pričao sam sa ženom koja je studirala sa dodikom i koja ga poznaje maltene pola života. Kaže da je bio smotan. Čovjek ni n od nacionaliste. Njega interesuje biznis.
Isto tako, paradni primjerak bosanca koji će onako galantno častiti muziku ili, u našem slučaju, radnike pred tunelom.
Covjek je tipicni nacionalista a nekada i tu granicu prijedje pa vrijedja druge. Nije on nacionalista iz ubjedjenja nego iz koristi. U tome se nekada zanese da i ne razmislja kako se drugi osjecaju njegovim laprdanjem.

Ovo drugo podvuceno, zalosno da nas mentalitet ne zasluzuje bar jednu stepenicu vise kulture osim satora i Cevljanovica. Nadam se da ce ta generacija cim prije izumrijeti a mentalitet dozivjeti blage korekcije.
King Theoden

#71360 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by King Theoden »

Izumrijeti? Druže, predlažem da koriguješ očekivanja. Lakše će ti biti.
Podmladak čevljanskih bivola već uveliko pokorava scenu.

Maraschino

#71361 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

Debila ce uvijek biti. To babo odhrani bez da mu napregne mozdane viuge.
Srecom da je takvih sve manje.
zrakomlat

#71362 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zrakomlat »

Maraschino wrote:
To bi ozbiljno usložilo odnose unutar BiH, i Srpska nema razloga da istrpi takav odnos prema sebi. Ranije smo vidjeli kako to izgleda, imali smo sve pripremljeno u vezi sa ‘Južnim tokom’, falila je saglasnost koja je vječito odgađana, a onda još, kako to rade u Sarajevu, postave svoje zahtjeve kao što su tražili da se na nivou BiH gradi regulatorno tijelo za gas, što je neprihvatljivo i neće se desiti jer je to nadležnost Srpske“, rekao je Dodik za RTRS.

Samo desetak dan kasnije Vlada RS je dala saglasnost za zakon upravo o regulatornom tijelu na nivou BiH.
:D
moa

#71363 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

zrakomlat wrote:
Maraschino wrote:
To bi ozbiljno usložilo odnose unutar BiH, i Srpska nema razloga da istrpi takav odnos prema sebi. Ranije smo vidjeli kako to izgleda, imali smo sve pripremljeno u vezi sa ‘Južnim tokom’, falila je saglasnost koja je vječito odgađana, a onda još, kako to rade u Sarajevu, postave svoje zahtjeve kao što su tražili da se na nivou BiH gradi regulatorno tijelo za gas, što je neprihvatljivo i neće se desiti jer je to nadležnost Srpske“, rekao je Dodik za RTRS.

Samo desetak dan kasnije Vlada RS je dala saglasnost za zakon upravo o regulatornom tijelu na nivou BiH.
:D
Hoćel se moći aplicirati za posao.
Droog

#71364 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Droog »

Mozes ti aplicirati... :mrgreen:
mO k3

#71365 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Dino34 wrote:
I nije nacionalista , Moj skolski je sa njim u kumstvu kada slavi slavu bude i nasih bosnji na slavi
dulekrele

#71366 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dulekrele »

Mile nije nacionalista? nego sta je . nacionalista i fasista. I Mladic u srednjoj skoli nije bio masovni ubica i zlocinaca ali sada jeste. ta glupa prica da Dodik nije nacionalista vise ne pali ni kod djece u vrticu. Njegovi postupci i prica govore da je on klasicni srpski nacionalfasista a to da mi je tetka isla s njim u gimnaziju i kaze da nije je prica za budale i one koji su isti kao i on.
Last edited by dulekrele on 11/07/2019 10:47, edited 1 time in total.
SmokingMan

#71367 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by SmokingMan »

Samo poremećena ličnost može sjediti sa takvim ljudima!!!
Point.

#71368 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Point. »

E jesmo naivčine na kubik. Mile već godinama srpstvo, srpski, smeta mu sve bosansko, hodže koji arlaiču a onda kažu ma tetka moja ga zna iz srednje, ima par Bošnji na slavi i odmah nije on nacionalista. Pa i Jadovan Karadžić je radio u FK Sarajevo i liječio Bošnjake i Hrvate pa ih je par godina kasnije častio maljutkama, granatama raznih kalibara i preciznim snajperskim hitcima. Jebo im ja mater svima.
Šunj

#71369 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Point. wrote:E jesmo naivčine na kubik. Mile već godinama srpstvo, srpski, smeta mu sve bosansko, hodže koji arlaiču a onda kažu ma tetka moja ga zna iz srednje, ima par Bošnji na slavi i odmah nije on nacionalista. Pa i Jadovan Karadžić je radio u FK Sarajevo i liječio Bošnjake i Hrvate pa ih je par godina kasnije častio maljutkama, granatama raznih kalibara i preciznim snajperskim hitcima. Jebo im ja mater svima.
istina
archi_a

#71370 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Predsjednik MMKS-a

Karmel Ađijus: Poricanje je završna faza genocida
archi_a

#71371 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Džaferović: Anticivilizacijski je negirati genocid i veličati zločince
archi_a

#71372 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Incko: Iduće godine BiH će dobiti zakon o negiranju genocida
archi_a

#71373 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Vigemark: Negiranje genocida u direktnoj suprotnosti s temeljnim vrijednostima EU
archi_a

#71374 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by archi_a »

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u BiH

Nelson: SAD su uz porodice žrtava i onih koji rade na pomirenju
Styling

#71375 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Styling »

Ja mislim da ce se Mile zbog svega gore navedenog jako nasekirati. Mislim, covjeku treba da skace pritisak zbog njihovih naglabanja.
Locked