To je dokaz kolike smo mi ovce. Pruzi nam neko meden prst mi bi ga na glavi nosali. Dobro mi ikako.moa wrote:Citavu drzavu bi pokorio samo da nije ovoliki "nacionalista". Pomeo bi i HDZ i SDA ko macice.Dino34 wrote:Da samo loma promijeni retoriku, kako bi ovaj čovjek pomeo izbore u federaciji...
Milorad Dodik ALL ABOUT
- Styling
#71351 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
-
addy_sa
#71352 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
koji gigant.
i drugi su prolazili Vrandukom pa vjerovatno stavili sunčane i zadrijemali dok radi klima u autu da ih prisustvo radnika ne uznemirava
i drugi su prolazili Vrandukom pa vjerovatno stavili sunčane i zadrijemali dok radi klima u autu da ih prisustvo radnika ne uznemirava
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#71353 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I dok su to sasvim “obični ljudi” koji zarađuju za svoju plaću, često se dešava da im vozači dobacuju, psuju, a oni pijani znaju prijeći u drugu saobraćajnicu i tako im ugroziti živote, piše Avaz.
Međutim, da se znaju desiti i lijepe stvari, govori sinoćnji primjer, kada je tunelom, tvrdi radnik firme “Hering”, koja je i izvođač radova na rekonstrukciji, prošao Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH.
- I dok nam pojedinci psuju majku, naišao je Milorad Dodik kroz tunel i radnike počastio sa 200 KM - tvrdi radnik.
Radnici su se od tog novca počastili sokovima, a itekako im znači što ima i onih koji razumiju njihov trud koji svakodnevno ulažu u radove na tunelu Vranduk te da oni rade onoliko koliko je zapravo u njihovoj mogućnosti. Na ovom nesvakidašnjem gestu, pogotovo od člana Predsjedništva BiH, radnici su neizmjerno zahvalni.
-
zilog
- Maraschino
#71355 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Styling wrote:To je dokaz kolike smo mi ovce. Pruzi nam neko meden prst mi bi ga na glavi nosali. Dobro mi ikako.moa wrote:Citavu drzavu bi pokorio samo da nije ovoliki "nacionalista". Pomeo bi i HDZ i SDA ko macice.Dino34 wrote:Da samo loma promijeni retoriku, kako bi ovaj čovjek pomeo izbore u federaciji...
Upravo tako.
I mladic je dijelio bombone i cokolade djeci prije nego ce im pobiti stariju bracu i oceve.
Ne dijeli ovaj nista iz svog dzepa nego se razbacuje narodnim parama.
- King Theoden
#71356 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa da nekom hrvatskom diplomati dobaci svoje čuveno "aj ne seri" nacija bi bila u delirijumu.moa wrote:Citavu drzavu bi pokorio samo da nije ovoliki "nacionalista". Pomeo bi i HDZ i SDA ko macice.
Ne zato, nego što smo krkani.Styling wrote:To je dokaz kolike smo mi ovce. Pruzi nam neko meden prst mi bi ga na glavi nosali. Dobro mi ikako.
Najveći hepening u državi je korida u čevljanovićima.
Dodik je populista koji priča ono što narod želi da čuje.
Da mu stranci kao uslov za ostanak na vlasti nabace prenos nadležnosti, sutra bi dodo zapjevo "jedna si jedina"
- Maraschino
#71357 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izgleda da ce i traktori sve sa stokom na drzavne jasle.
- King Theoden
#71358 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Pa i nije tako. Pričao sam sa ženom koja je studirala sa dodikom i koja ga poznaje maltene pola života. Kaže da je bio smotan. Čovjek ni n od nacionaliste. Njega interesuje biznis.Maraschino wrote:Upravo tako.
I mladic je dijelio bombone i cokolade djeci prije nego ce im pobiti stariju bracu i oceve.
Isto tako, paradni primjerak bosanca koji će onako galantno častiti muziku ili, u našem slučaju, radnike pred tunelom.
- Maraschino
#71359 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Covjek je tipicni nacionalista a nekada i tu granicu prijedje pa vrijedja druge. Nije on nacionalista iz ubjedjenja nego iz koristi. U tome se nekada zanese da i ne razmislja kako se drugi osjecaju njegovim laprdanjem.Dino34 wrote:Pa i nije tako. Pričao sam sa ženom koja je studirala sa dodikom i koja ga poznaje maltene pola života. Kaže da je bio smotan. Čovjek ni n od nacionaliste. Njega interesuje biznis.Maraschino wrote:Upravo tako.
Isto tako, paradni primjerak bosanca koji će onako galantno častiti muziku ili, u našem slučaju, radnike pred tunelom.
Ovo drugo podvuceno, zalosno da nas mentalitet ne zasluzuje bar jednu stepenicu vise kulture osim satora i Cevljanovica. Nadam se da ce ta generacija cim prije izumrijeti a mentalitet dozivjeti blage korekcije.
- King Theoden
#71360 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Izumrijeti? Druže, predlažem da koriguješ očekivanja. Lakše će ti biti.
Podmladak čevljanskih bivola već uveliko pokorava scenu.
Podmladak čevljanskih bivola već uveliko pokorava scenu.
- Maraschino
#71361 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Debila ce uvijek biti. To babo odhrani bez da mu napregne mozdane viuge.
Srecom da je takvih sve manje.
Srecom da je takvih sve manje.
-
zrakomlat
#71362 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Maraschino wrote:Izgleda da ce i traktori sve sa stokom na drzavne jasle.
To bi ozbiljno usložilo odnose unutar BiH, i Srpska nema razloga da istrpi takav odnos prema sebi. Ranije smo vidjeli kako to izgleda, imali smo sve pripremljeno u vezi sa ‘Južnim tokom’, falila je saglasnost koja je vječito odgađana, a onda još, kako to rade u Sarajevu, postave svoje zahtjeve kao što su tražili da se na nivou BiH gradi regulatorno tijelo za gas, što je neprihvatljivo i neće se desiti jer je to nadležnost Srpske“, rekao je Dodik za RTRS.
Samo desetak dan kasnije Vlada RS je dala saglasnost za zakon upravo o regulatornom tijelu na nivou BiH.
- moa
#71363 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hoćel se moći aplicirati za posao.zrakomlat wrote:Maraschino wrote:Izgleda da ce i traktori sve sa stokom na drzavne jasle.To bi ozbiljno usložilo odnose unutar BiH, i Srpska nema razloga da istrpi takav odnos prema sebi. Ranije smo vidjeli kako to izgleda, imali smo sve pripremljeno u vezi sa ‘Južnim tokom’, falila je saglasnost koja je vječito odgađana, a onda još, kako to rade u Sarajevu, postave svoje zahtjeve kao što su tražili da se na nivou BiH gradi regulatorno tijelo za gas, što je neprihvatljivo i neće se desiti jer je to nadležnost Srpske“, rekao je Dodik za RTRS.
Samo desetak dan kasnije Vlada RS je dala saglasnost za zakon upravo o regulatornom tijelu na nivou BiH.
- Droog
#71364 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mozes ti aplicirati... 
- mO k3
#71365 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I nije nacionalista , Moj skolski je sa njim u kumstvu kada slavi slavu bude i nasih bosnji na slaviDino34 wrote:Pa i nije tako. Pričao sam sa ženom koja je studirala sa dodikom i koja ga poznaje maltene pola života. Kaže da je bio smotan. Čovjek ni n od nacionaliste. Njega interesuje biznis.Maraschino wrote:Upravo tako.
- dulekrele
#71366 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mile nije nacionalista? nego sta je . nacionalista i fasista. I Mladic u srednjoj skoli nije bio masovni ubica i zlocinaca ali sada jeste. ta glupa prica da Dodik nije nacionalista vise ne pali ni kod djece u vrticu. Njegovi postupci i prica govore da je on klasicni srpski nacionalfasista a to da mi je tetka isla s njim u gimnaziju i kaze da nije je prica za budale i one koji su isti kao i on.
Last edited by dulekrele on 11/07/2019 10:47, edited 1 time in total.
- SmokingMan
#71367 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo poremećena ličnost može sjediti sa takvim ljudima!!!
- Point.
#71368 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
E jesmo naivčine na kubik. Mile već godinama srpstvo, srpski, smeta mu sve bosansko, hodže koji arlaiču a onda kažu ma tetka moja ga zna iz srednje, ima par Bošnji na slavi i odmah nije on nacionalista. Pa i Jadovan Karadžić je radio u FK Sarajevo i liječio Bošnjake i Hrvate pa ih je par godina kasnije častio maljutkama, granatama raznih kalibara i preciznim snajperskim hitcima. Jebo im ja mater svima.
- Šunj
#71369 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
istinaPoint. wrote:E jesmo naivčine na kubik. Mile već godinama srpstvo, srpski, smeta mu sve bosansko, hodže koji arlaiču a onda kažu ma tetka moja ga zna iz srednje, ima par Bošnji na slavi i odmah nije on nacionalista. Pa i Jadovan Karadžić je radio u FK Sarajevo i liječio Bošnjake i Hrvate pa ih je par godina kasnije častio maljutkama, granatama raznih kalibara i preciznim snajperskim hitcima. Jebo im ja mater svima.
-
archi_a
#71370 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predsjednik MMKS-a
Karmel Ađijus: Poricanje je završna faza genocida
-
archi_a
#71371 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Džaferović: Anticivilizacijski je negirati genocid i veličati zločince
-
archi_a
#71372 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Incko: Iduće godine BiH će dobiti zakon o negiranju genocida
-
archi_a
#71373 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Vigemark: Negiranje genocida u direktnoj suprotnosti s temeljnim vrijednostima EU
-
archi_a
#71374 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u BiH
Nelson: SAD su uz porodice žrtava i onih koji rade na pomirenju
- Styling
#71375 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja mislim da ce se Mile zbog svega gore navedenog jako nasekirati. Mislim, covjeku treba da skace pritisak zbog njihovih naglabanja.