Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lincoln-Burrows wrote:Znači par selfia kraj škole i bježi
Ma jok eno gledam uspjeli su i video napraviti iz auta adim stranice iz Hame. I kod njega je ludnica puko lik. Ubi se dokazivajući kako su zauzeli Tajbetul Imam.
Dvojac iz HTS ili kao se več sad zovu Jaish Al-Azeh Saher Al-Saleh i mohamad jallad poginuli u Halfayi.
SAA južno od Halfaje
Al da budemo pošteni do kraja Nusra još drži nešto pozicija u sjevernom djelu Tibat ili Tabat imana.Dakle još nije gotovo.
Drže nišane gotove, samo čekaju Tigrove da uklešu datum, 20.4.
Nebi bilo prvi put da SAA nešto krvavo oslobađa deset dana a onda u jednoj noći izgubi to i još jedno desetak drugih sela.Dobro doduše ovo su tigrovi a ne momci iz NDF ali pričekajmo još malo.Ova ofanziva mora nastaviti dalje Halfaja,Latamina,Morek gaziti vampire sve do Kan Šejkuna u ovoj fazi.
Drže nišane gotove, samo čekaju Tigrove da uklešu datum, 20.4.
Nebi bilo prvi put da SAA nešto krvavo oslobađa deset dana a onda u jednoj noći izgubi to i još jedno desetak drugih sela.Dobro doduše ovo su tigrovi a ne momci iz NDF ali pričekajmo još malo.Ova ofanziva mora nastaviti dalje Halfaja,Latamina,Morek gaziti vampire sve do Kan Šejkuna u ovoj fazi.
Sve da i izgube Taybat, vratili bi ga uskoro jer su ovo zadnji trzaji nusre i ahrara u Hami. Nemaju ljudstva za nesto vece.
ja nisam pisao od osvajanja aleppa,i tad sam dobro se sjecam govorio da to nije kraj i zavrsetak vec uvod u jos vecu zavrzlamu u siriji.Narocito zbog turske jer se ona dosto oko Aleppoa kurvala.Gdje su oni naivci koji su klicali i navijali da padom Aleppa sirijska armija pobjedjuje Uvazeni Assad pobjedjuje,slabo ga nesto ide,a cujem da mu podvaljuju neko khemijsko oruzje pa ne znam da li je istina ili isto neka cionisticka podvala , valjda je to hemijsko ruzje bilo u rukama ovih kako ih sad zovete ne znam fsa,rebeli,opozicija,terori, ili kako vec.jel brko mako iz e zora ili celi jos uvijek amina da ga rusi vade aviJonima.Neko koji je front sad u opticaju gdje su sad fajtovi da to pohvata jer sam uhvatio vremena pa da se vratim u slijed dogadjaja sirijske sramote i patnje.