Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MTV wrote:@fusion Zamisli da eskalira sukob pa TM izbaci RTS 1, RTS 2, poneki kanal Prve (mozda Prva Plus postane ko Pink Plus) a zamjena bude Pink Zabava, Pink Show, Pink Ha Ha, pink koncert...
To sam ja i rekao, vremenom ce vecinu kvalitetnih kanala zamijeniti Pinkovim ekvivalentima.
A za RTS ako ce ovako nastaviti sa zatamnjenjem sto se mene tice mogu ih i izbaciti jer i ovako kao da ih nema,bespotrebni su
Pored onoliko filmski kanala vi ganjate film na RTS-u, ma dajte molim vas. Uz to nikad mi nije bilo jasno bas ni pracenje takvi kanala. Kad pocinje podjela penzija u Srbiji, je li bio podsticaj za maline u Zajecaru.. al hajd dobro gledajte, svak ima svoje.. ja ga nikad ne gledan sto se mene tice nek ga izbace!
odmor wrote:Pored onoliko filmski kanala vi ganjate film na RTS-u, ma dajte molim vas. Uz to nikad mi nije bilo jasno bas ni pracenje takvi kanala. Kad pocinje podjela penzija u Srbiji, je li bio podsticaj za maline u Zajecaru.. al hajd dobro gledajte, svak ima svoje.. ja ga nikad ne gledan sto se mene tice nek ga izbace!
Vala baš! Ne mogu da vjerujem šta danas sve ljudi gledaju, a imaš pravo obilje kanala.
odmor wrote:Pored onoliko filmski kanala vi ganjate film na RTS-u, ma dajte molim vas. Uz to nikad mi nije bilo jasno bas ni pracenje takvi kanala. Kad pocinje podjela penzija u Srbiji, je li bio podsticaj za maline u Zajecaru.. al hajd dobro gledajte, svak ima svoje.. ja ga nikad ne gledan sto se mene tice nek ga izbace!
nisu u pitanju ni rts ni pink kanali niti bilo koji drugi debilni kanal koji postoji na telemach-u. stvar je u tome sto ti se svaki taj kanal naplati... evo ja ne gledam 80% kanala koji su na telemach-u jer su smece i puni reklama pa mi za epizodu koja traje 20 min. treba 45 min. da je pregledam. ali svaki od tih kanala platim. pratim nekih dvadesetak kanala, mozda i manje. sinoc sam prelistao prvih pedeset kanala iz ciste dosade, tri ili cetiri su bila zatamnjena, ne znam sta je sa ostalim, nisam isao dalje.
kada bih mogao, najradije bih platio ovih dvadeset kanala po istoj ovoj cijeni i jos da mi ih puste bez reklama... a one pizdarije i odrone od pinkova i ostalih gluposti slobodno nek kljucaju.
Zato ja lijepo ujutro zakačim snimanje za sve što me zanima, pa naveče gledam i premotavam reklame. Neš više majci svakih 10 minuta po 7 minuta persila, alwaysa, potencijala, itd.
odmor wrote:@Telemach, de prenesi tamo svojima da imaju mjesec dana do drugog djela Lige Nacija kad mi igramo. Nek srede da je utakmica u HD signalu. ebo ga i Pink SD blurovana rezolucija. Prenesi im nek malo i smanje onaj logo, majka mu stara. Kako je krenulo stavit ce vodeni zig preko cijelog ekrana
Hocemo repku u HD da gledamo sa nasim komentatorom..
Zdravo odmor,
Vaš priijedlog ćemo vrlo rado proslijediti nadležnom sektoru.
Podsjećamo, mi smo isključivo distributer kanala. Lijep pozdrav.
MTV wrote:Odnos United Grupe i RTS vise nije dobar (tuze se po sudovima) jer RTS trazi da UG plati reemitovanje kanala RTS-a za BiH i dijasporu a ovi to ne zele. Lako se moze desiti da RTS 1 i RTS 2 budu izbaceni.
pa nek ih izbace onda, neg se hvale koliko broj kanala imas u paketu, a vamo non stop zatamljeni kanali, kako neko napisa starinski film wester hoces da pogledas kad ono "ee nes kolega" jer oni i to zatamljuju..
MTV wrote:Odnos United Grupe i RTS vise nije dobar (tuze se po sudovima) jer RTS trazi da UG plati reemitovanje kanala RTS-a za BiH i dijasporu a ovi to ne zele. Lako se moze desiti da RTS 1 i RTS 2 budu izbaceni.
pa nek ih izbace onda, neg se hvale koliko broj kanala imas u paketu, a vamo non stop zatamljeni kanali, kako neko napisa starinski film wester hoces da pogledas kad ono "ee nes kolega" jer oni i to zatamljuju..
E vala ako ti je do westerna onda ne znam Moj stari non stop gleda pink western, bar toga ne fali
E vala ako ti je do westerna onda ne znam Moj stari non stop gleda pink western, bar toga ne fali
pink western je zakljucan, jer ne pada mi napamet da uzimam pink paket..
poenta je bila da star film poput westerna znaci nista blockbuster i opet zakljucavaju kanal, kad na tome zakljucavaju onda ce svaku glupost zakljucavat pa nek ih izbace sa ponude najbolje
Poenta nije samo sto zakljucavaju rts, vec je to i praksa sa drugim kanalima. Ako ja placam paket 45.90 KM u kojem stoji da imam hrt 1 hrt 2 hrt 3 i ima utakmica, a oni je zatamne, pod izgovorom da istu prenosi recimo Sk, pa valjda mi trebaju omoguciti i jedno i drugo, jer "JA" plaćam sve to, i da sam izaberem gdje cu gledati odtedjeni sadrzaj?!
Stvar je u tome sto se niko ne buni. Ja imam total, hs i moja tv, kod stare sam prikljucio telemach (samo tv). Ako na moja tv dodje SK, jebo telemach/hs... Jos moju tv mozes pratiti online za 3.5KM mjesecno na bilo kom internetu. Pored toga sto im placam hs, total i telemach, oni mi ne daju da pratim eon na hs mrezi, onda ti jos zatamnjuju kanale uz nekakvo debilno objasnjenje....
Covjece, ja placam tri racuna telemach-u i kao takav korisnik nemam nikakvih pogodnosti....
r_faruk wrote:Stvar je u tome sto se niko ne buni. Ja imam total, hs i moja tv, kod stare sam prikljucio telemach (samo tv). Ako na moja tv dodje SK, jebo telemach/hs... Jos moju tv mozes pratiti online za 3.5KM mjesecno na bilo kom internetu. Pored toga sto im placam hs, total i telemach, oni mi ne daju da pratim eon na hs mrezi, onda ti jos zatamnjuju kanale uz nekakvo debilno objasnjenje....
Covjece, ja placam tri racuna telemach-u i kao takav korisnik nemam nikakvih pogodnosti....
Ovaj telemach je postao katastrofa.
Zdravo r_faruk,
javite nam se u pp sa podacima kako bismo provjerili usluge koje koristite. Potrudit ćemo se da pronađemo najbolju opciju za Vas.
diablobih wrote:Iste te kanale necete moci pratiti ni na logosoftu ni na bh telecomu. Ne znam u cemu je problem.
ma nema problema druze, sto bi ista u ovoj drzavi bio problem.. sto placamo kablovsku redovno svaki mjesec.. gdje ti bombarduju da imaju najvise kanala, od tih kanala bar deset ih 20h na dan zakljucano..
zato sto bi bio problem, sto bi iko ista protestovo..
diablobih wrote:Iste te kanale necete moci pratiti ni na logosoftu ni na bh telecomu. Ne znam u cemu je problem.
Pa problem je sto ti kanali ne bi trebali biti nit kod jednog operatera jer nema svrhe imati te kanale kada se ne moze nista pogledati zanimljivo. A pise se da operater ima toliko i toliko kanala a u stvari nema.
Ne to, sve je to u redu, ne valja sto traze zatamljivanje, ali kada bi ih izbacili, onda bi ovdje i svugdje drugo srali. Nego isto je na svim providerima, svaki taj kanal zatrazi zatamljivanje i ne moze neko doci i reci bolje je to na drugom, a ono isto hahaha.
diablobih wrote:Ne to, sve je to u redu, ne valja sto traze zatamljivanje, ali kada bi ih izbacili, onda bi ovdje i svugdje drugo srali. Nego isto je na svim providerima, svaki taj kanal zatrazi zatamljivanje i ne moze neko doci i reci bolje je to na drugom, a ono isto hahaha.
sto se tice moja tv, imaju prednost sto ih mozes gledati na bilo kojoj mrezi, telemach ne mozes. ali kao sto neko rece na forumu, ako SK dodje na moja tv, eto i eona na svakoj mogucoj mrezi....
Obavještavamo vas da će usljed neophodnih radova na unaprjeđenju sistema u petak 14.09.2018. godine, u periodu od 00:00 do 06:00, doći do prekida u radu Telemach Kontakt Centra.
U najavljenom terminu svi korisnici Telemach fiksne telefonije neće biti u mogućnosti pozivati niti primati pozive.
diablobih wrote:Ne to, sve je to u redu, ne valja sto traze zatamljivanje, ali kada bi ih izbacili, onda bi ovdje i svugdje drugo srali. Nego isto je na svim providerima, svaki taj kanal zatrazi zatamljivanje i ne moze neko doci i reci bolje je to na drugom, a ono isto hahaha.
sto se tice moja tv, imaju prednost sto ih mozes gledati na bilo kojoj mrezi, telemach ne mozes. ali kao sto neko rece na forumu, ako SK dodje na moja tv, eto i eona na svakoj mogucoj mrezi....
Problem je sta mozes gledati, mozes gledati pink, lokalne kanale i fox. Njima treba mnogo vise od SK.
Problem je sta mozes gledati, mozes gledati pink, lokalne kanale i fox. Njima treba mnogo vise od SK.
Uslugu koju placas gledas gdje hoces bez ikakvih problema, a eon uslugu koju takodjer placas u sklopu paketa ne mozes gledati gdje zelis.
Ovdje faruk govori o usluzi
Eon instaliras na telefon i hoces da je gledas preko 3G interneta, ne mozes u punom kapacitetu, a korisnik si usluge i placas je.