FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
vade_mecum

#7126 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vade_mecum »

spinel_ wrote:pa sasvim normalna reakcija i komentar od jednog sportiste za drugog :? a jos su uz to kolege i prijatelji.
cemu ti aparati :?:

@djecak

zato je srpski komentator na drzavnoj televeziji skolski komentarisao i pokazao buducim generacijama kako treba da se radi jedna utrka na 100 metara.. evo i yt link

odvratno, ogavno.. a vecina srba ovo podrzava, a mogu samo zamisliti sta bi se dogodilo kad bi neki nas slicno ovome neartikulisanom majmunu imao show na bht televiziji. ili pak stani, bht nije obezbjedila prava za ovaj dogadjaj
i ovaj je u rangu naseg dua fantastica :D

tek sam sada pogledao YT klip sa facea kada je tuka trcao..."dodji baho da te jos jednom zagrlim" :lol: :lol: :roll:

hahaha bahi ne smeta kad se srbi i hrvati krste...jbt, ako njih dvojica ne vaskrsnu bratstvo i jedinstvo, nece niko :lol: :lol:
samkoF

#7127 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by samkoF »

seoBIH wrote:
spinel_ wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Pa daj prestanite više izmišljati.

Čovjek je izjavio, da CITIRAM : "Amel Tuka je za godinu dana popravio svoje vrijeme. Ne znam kako je u tome uspio, ali činjenica da radi sa najboljim talijanskim trkačem svih vremena sigurno igra veliku ulogu".
I našli ste blatiti čovjeka koji najviše spominje i hvali bh. sportaše kad može...
jeste, rekao je to i da mu jedino objasnjenje sto ga trenira talijan. ali opet se nastavio cuditi.. kao u stilu otkud bijelac a pri tome jos bosanac da je ovako dobar i brz za kratko vrijeme :run:
Citav svijet protiv bosanaca (bosnjaka). Evo nas isti srbi.

E moj Seo ne trebaju nama nit srbi, nit hrvati nit neko treci ako dosad po ovim forumskim stranicama ne vidis da smo najveci dusmani sami sebi onda mi je zao.
samkoF

#7128 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by samkoF »

cassius wrote:
skupljac_zeljeza wrote:U opštoj euforiji najboljeg Bh. atletičara Marjan je najprije nazvao “Kakanjskom raketom” a nedugo nakon toga i Baho ga je oslovio kao “Bosanska gazela”.

hahhahaha koji mozgovi , boze dragi. Sreca pa postoji daljinski.

I ja to kazem , postoji daljinski al mene jos vice cudi sto se oni toliko komentarisu a kritikuju se non stop, a ako se komentarisu znaci gledaju se od tih isti koji ih stalno kritikuju .E pa onda meni je to pomalo bolesno nekog kritikovati, pljuvati a stalno ga gledati, to je brate bolest.Ako vam se ne svidjaju, ne zelite ih gledati , volite druge kanale I komentatore slusati ok, onda vala prestanite ih I komentarisati I gledati.Dok god ih kometarisete I pljujete znajte onda da ste gori od njih samih.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#7129 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Hvala za prijenos ateletike i Amelove utrke, odlični i Marijan i Baho, patriotski iz srca i dobro :bih: :bih: Tako se to radi.

Jel na javnom servisu još uvijek onaj što neće preko usta da prevali "Naša reprezentacija" :D

Da, za naredne komentare, jedna sam od rijetkih koja prima plaću i uposlenik Face tv-a, da se ne trudite objašnjavati :lol: :lol:
seoBIH

#7130 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by seoBIH »

samkoF wrote:
E moj Seo ne trebaju nama nit srbi, nit hrvati nit neko treci ako dosad po ovim forumskim stranicama ne vidis da smo najveci dusmani sami sebi onda mi je zao.
To je to! Najveci dusmani smo sami sebi. Odavno ja to vidim.
luckylaka

#7131 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

KatarinaKosaca wrote:Hvala za prijenos ateletike i Amelove utrke, odlični i Marijan i Baho, patriotski iz srca i dobro :bih: :bih: Tako se to radi.

Jel na javnom servisu još uvijek onaj što neće preko usta da prevali "Naša reprezentacija" :D

Da, za naredne komentare, jedna sam od rijetkih koja prima plaću i uposlenik Face tv-a, da se ne trudite objašnjavati :lol: :lol:
:thumbup: Posteno,profesionalno,patriotski bas po zelji dijaspore.U potpisu dopisnik FaceTv iz USA al za razliku od tebe ne prima placu.Do sad od Senada ni cente a sve obecava. :-D
samkoF

#7132 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by samkoF »

KatarinaKosaca wrote:Hvala za prijenos ateletike i Amelove utrke, odlični i Marijan i Baho, patriotski iz srca i dobro :bih: :bih: Tako se to radi.

Mora da si I ti iz dijaspore :lol: , ispade FACE tv se gleda samo u dijaspori.
oskarboy

#7133 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

marijan je definitivno na nekim drogama,pa kakvi su ono zvuci sto on ispusta? kao da gledam animal planet.citavo vrijeme se nesto podsmjehuje.izgleda mu senad placa u belom.baho je pojeo svoje govno nakon sto je na onom forumu popljuvao marijana i facetv a sad radi sa istim tim marijanom i istom tom tv.i sta dalje rec o takvom uhljupu.
kandelabar

#7134 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kandelabar »

ovo je tako bilo neprofesionalno ne znam zasto su ubacili Marijana kad on ni koridu ne bi mogo vodit
sWeeT_Companion

#7135 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sWeeT_Companion »

Mora postojati u svakoj profesiji doza profesionalizma. Bez obzira na lične simpatije ili antipatije.

Duškova priča nije za javnog servisa. I nije profesionalno, koliko god da je za većinu stvari koje je izrekao u pravu.
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#7136 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by enko 1964 »

cassius wrote:evo eurosport prenos :)

Odlični komentatori :skoljka:
Moja rahmetli nana, koja nije neki poznavalac sporta ali je pomalo znala geografiju i znala je gdje se nalazi Kragujevac :D , pomislila bi da Amel trči za Srbiju.
Nisam ja nacionalista ali "leb te jeb'o", ljudi uopšte ne pomenuše za koju zemlji trči pobjednik utrke i jedan od favorita za medalje.
S druge strane, komentatori sa ES - Srbija u toku prenosa bilo kojeg takmičenja u kojem učestvuju srpski takmičari po milion puta naglase njihovu nacionalnost i zemlju iz koje dolaze. I to mi nkada nije smetalo ali ne spomenuti BiH u toku ove trke je degutantno. Zar ne ljubitelji ES?

Ne moram voljeti Bahu i Marjana, ali nabijem na kurac ove "sveznajuće, kulturne i dobro vaspitane" profesionalne džukele sa ES Srbija.
Kako kaže ona reklama, neke se stvari ne mogu kupiti novcem :bih:
oskarboy

#7137 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

Amel nastupa za sebe,bh nije marke u njega ulozila,da nije bilo italijana koji je odveo Amela u Italiju da tamo trenira i uci ,od njega nebi bilo nista,nit bi ko cuo za njega
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#7138 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

A tu si znaci hehehehehhe :-) Naravno salim se i ja se slazem sa tobom po ovom pitanju mada je Maki jako jako cudan. Bahu sa komentatorske strane nepotrebno je hvaliti ali ljudska ne znam nakon onolikog pljuvanja Makija i Senada sada sa njima sjediti kao da nista nije bilo moras bas biti djon....
archi_a

#7139 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Jel dosta više "preseransa" ?!? Ne znam kako moderacija više trpi ova i.drkavanja i vrijeđanja određenih lica, pogrdne nadimke i nazive ??? Fuuuuj, pizduni "amonimni". Fuuuj :evil:
Ne sviđa ti se, ok, izneseš svoje mišljenje i ćao, ali uzeti sebi za pravo nekoga etiketirati sa debil,narkoman, majmun, konj etc.... Nevjerovatno, šta sebi pojedinci dozvole. :roll:

Čuj ovoga ,ne predstavlja Bosnu ?!!

Image
smjesko071

#7140 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by smjesko071 »

enko 1964 wrote:
cassius wrote:evo eurosport prenos :)

Odlični komentatori :skoljka:
Moja rahmetli nana, koja nije neki poznavalac sporta ali je pomalo znala geografiju i znala je gdje se nalazi Kragujevac :D , pomislila bi da Amel trči za Srbiju.
Nisam ja nacionalista ali "leb te jeb'o", ljudi uopšte ne pomenuše za koju zemlji trči pobjednik utrke i jedan od favorita za medalje.
S druge strane, komentatori sa ES - Srbija u toku prenosa bilo kojeg takmičenja u kojem učestvuju srpski takmičari po milion puta naglase njihovu nacionalnost i zemlju iz koje dolaze. I to mi nkada nije smetalo ali ne spomenuti BiH u toku ove trke je degutantno. Zar ne ljubitelji ES?

Ne moram voljeti Bahu i Marjana, ali nabijem na kurac ove "sveznajuće, kulturne i dobro vaspitane" profesionalne džukele sa ES Srbija.
Kako kaže ona reklama, neke se stvari ne mogu kupiti novcem :bih:
Trci za radnicki iz kragujevca.nijednom rijeci o zemlji iz koje dolazi.smradovi nabijem ih na kurac obadvojicu ukljucujuci i forumase kojima je ovakav komentar dobar.

Naprijed FACE,da niste dobri ne bi vas ovoliko smradova negativno komentarisalo
hrasno38

#7141 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

archi_a wrote:Jel dosta više "preseransa" ?!? Ne znam kako moderacija više trpi ova i.drkavanja i vrijeđanja određenih lica, pogrdne nadimke i nazive ??? Fuuuuj, pizduni "amonimni". Fuuuj :evil:
Ne sviđa ti se, ok, izneseš svoje mišljenje i ćao, ali uzeti sebi za pravo nekoga etiketirati sa debil,narkoman, majmun, konj etc.... Nevjerovatno, šta sebi pojedinci dozvole. :roll:

Image
Predstavlja on BIH ali BiH ne predstavlja njega niti generalno nas sport. Tek kad se dodje do nekog uspjeha onda se pocne kititi sto bi rekli "tudjim perjem". U vecini sportova danas najvece troskove snose roditelji a onda ako postanes ime naravno puno je lakse jer se pojave sponzori ali to vrijedi za ime a ne za perspektivno. Ako ne ulazes u perspektivno onda nece biti ni imena. BiH osim na Tukinim prsima nema se cim drugim kurciti sto se tice njegovog uspjeha.
smjesko071

#7142 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by smjesko071 »

oskarboy wrote:Amel nastupa za sebe,bh nije marke u njega ulozila,da nije bilo italijana koji je odveo Amela u Italiju da tamo trenira i uci ,od njega nebi bilo nista,nit bi ko cuo za njega
Ko sto dzeko i pjana igraju za sebe,a ne za reprezentaciju?

Majko mila koliko gluposti,zavisti,idiotluka covjek ovdje moze procitati.....!
smjesko071

#7143 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by smjesko071 »

hrasno38 wrote:
archi_a wrote:Jel dosta više "preseransa" ?!? Ne znam kako moderacija više trpi ova i.drkavanja i vrijeđanja određenih lica, pogrdne nadimke i nazive ??? Fuuuuj, pizduni "amonimni". Fuuuj :evil:

Image
Predstavlja on BIH ali BiH ne predstavlja njega niti generalno nas sport. Tek kad se dodje do nekog uspjeha onda se pocne kititi sto bi rekli "tudjim perjem". U vecini sportova danas najvece troskove snose roditelji a onda ako postanes ime naravno puno je lakse jer se pojave sponzori ali to vrijedi za ime a ne za perspektivno. Ako ne ulazes u perspektivno onda nece biti ni imena. BiH osim na Tukinim prsima nema se cim drugim kurciti sto se tice njegovog uspjeha.
Jako visokuoumna i dubokoumna konstrukcija.tvoje rijeci su za divljenja :?:
hrasno38

#7144 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

smjesko071 wrote:
hrasno38 wrote:

Image
Jako visokuoumna i dubokoumna konstrukcija.tvoje rijeci su za divljenja :?:
imas kakvih problema????ili mozda dokaza za suprotno?
archi_a

#7145 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

Onda on to treba i on će to vjerovatno i reći kada za to dođe vrijeme, a ne da ga "predstavljaju" likovi koji ovdje na forumu u 99 % slučajeva ustvari imaju misiju da prikažu i pokažu da Bosna i Hercegovina ne može uspjeti. :evil: Provaljeni su 100 %
Na kraju krajeva, Amel nije sam otišao na takmičenje, nego ga je poslala država kroz OK. I ima druže država BiH da se "kurči" sa mnogo stvari osim, aBd Amelove medalje, koja će biti najzlatnija. Pusti floskula.
Čuj, došli da ga brane i da se umjesto njega pitaju, gdje su pare oni, koji bi u većini, ako dobije lovu rekli: ebo ga svako, on ima a mi nemamo. :-)
enko 1964

#7146 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by enko 1964 »

Image
Ma ne. Ovo je za kardiovaskularnu kliniku u Sremskim Karlovcima :D :skoljka:
Last edited by enko 1964 on 23/08/2015 23:42, edited 1 time in total.
enko 1964

#7147 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by enko 1964 »

dupli
smjesko071

#7148 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by smjesko071 »

Jako visokuoumna i dubokoumna konstrukcija.tvoje rijeci su za divljenja :?:[/quote]

imas kakvih problema????ili mozda dokaza za suprotno?[/quote]

Inace moj nivo nije komunikacija sa takvima,ali za moju tvrdnju najbolji je dokaz ovo

Jako si glup decko
hrasno38

#7149 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

archi_a wrote:Onda on to treba i on će to vjerovatno i reći kada za to dođe vrijeme, a ne da ga "predstavljaju" likovi koji ovdje na forumu u 99 % slučajeva ustvari imaju misiju da prikažu i pokažu da Bosna i Hercegovina ne može uspjeti. :evil: Provaljeni su 100 %
Na kraju krajeva, Amel nije sam otišao na takmičenje, nego ga je poslala država kroz OK. I ima druže država BiH da se "kurči" sa mnogo stvari osim, aBd Amelove medalje, koja će biti najzlatnija. Pusti floskula.
Čuj, došli da ga brane i da se umjesto njega pitaju, gdje su pare oni, koji bi u većini, ako dobije lovu rekli: ebo ga svako, on ima a mi nemamo. :-)
A sta si ti ovdje kao "zlatni ljiljan" i primjer patriote iz udzbenika pa da dajes atribute patriotizma ostalima. BiH je bolio kurac za Tuku prije 2-3 godine kad je bi0 perspektivan atleticar kao sto je na zalost i Mesud Pezer morao otici u Svedsku jer ovdje niti je imao uslova niti je imao razumjevanja niti je imao podrsku. Lako je poslati nekoga na takmicenje a puno teze i puno skuplje je stvoriti nekoga za ovakvo takmicenje.
hrasno38

#7150 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

smjesko071 wrote:Jako visokuoumna i dubokoumna konstrukcija.tvoje rijeci su za divljenja :?:
imas kakvih problema????ili mozda dokaza za suprotno?[/quote]

Inace moj nivo nije komunikacija sa takvima,ali za moju tvrdnju najbolji je dokaz ovo

smjesko071 wrote:Jako si glup decko
Ajde obrisi ovu glupost sto si napisao jer ces bez veze popiti ban.
Locked