i da taj centarfor bude VedoInfaze Studio wrote:Hajrovic drzi lekciju zasto se treba igrati sa krilima i jednim centarforom.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Moderators: Charuga, Tomahawk11
i da taj centarfor bude VedoInfaze Studio wrote:Hajrovic drzi lekciju zasto se treba igrati sa krilima i jednim centarforom.
Ovo moze proci ovako samo sa levatima, zato je i izgubio mejsto u Galatasarayu.Infaze Studio wrote:Hajrovic drzi lekciju zasto se treba igrati sa krilima i jednim centarforom.
Skupljeno 100 milja?It_is_a_Leclerc wrote:Pustite im gol !
![]()
100.000 maraka![]()
On nam je protiv svakog protivnika na prvenstvu kao igrac manje...House wrote:Avdija ne može meda protiv U21
House wrote:Avdija ne može meda protiv U21
Šibicar wrote:House wrote:Avdija ne može meda protiv U21
Avdija je jedino krilo na svijetu kojem je centaršut slabija strana igre,tačnije katastrofa.
Zar igra?Velkoski wrote:Tino najbolji na terenu, pozzzzzz.

Ako on bude igrao u Brazilu ja neću ni gledati utakmice,ne treba mi to u životu da mi levat skraćuje život svojim potezima i da sijedim bezveze.Tomahawk11 wrote:Pa ako Avdija bude kojim slucajem igrao prvu postavu na SP, onda ne znam stvarno![]()
Mislim da je za njega izmisljen izraz kiks igrac. Pa on je objasnjenje tog izraza. Nista. Jedno veliko nista. Nema koristi od njega ni naprijed ni nazad. Kako covjeku da ne bude muka kad on igra?