Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
imas u onom Jysk-u kod bivseg Vf-a, vidjela sam da imaju i veca pakovanja, od lupam, 50tak, 100 svjecica a i poprilicno je jeftino s obzirom na kolicinu.
Zna li neko gdje u Sarajevu ima prostor da se može malo vježbati vožnja, neki veliki parking ili slično? Policija nije problem, osoba koja će voziti ima vozačku ali nije dugo vozila pa samo da se malo privikne na novo auto.
Gray wrote:Zna li neko gdje u Sarajevu ima prostor da se može malo vježbati vožnja, neki veliki parking ili slično? Policija nije problem, osoba koja će voziti ima vozačku ali nije dugo vozila pa samo da se malo privikne na novo auto.
Na Ilidzi ima poligon, ispod mosta 50-ak metara prije ulaska na kruzni tok sa desne strane
Anonimna Lutrija wrote:Trebaju mi muške hlače na peglu, ali da su sive boje i slimfit. Nešto ovako na primjer:
Zna li neko gdje ima?
Hvala unaprijed!
Ne znam koliko si para spreman dati, ali to imaš kupiti u svakoj ozbiljnijoj radnji.
Što se tiče slimfit to ti ne treba, nego najbitnije je da ti pašu na guzi, to jest da nisu plitke, i svakako ćeš ih morati nositi šnajderu da ti ih potkrati i kad ti šnajder bude kratio nek' ti ih suzi od koljena prema dole na dužinu od 19 - 20 cm i dobit ćeš slimfit.
[/quote]
Ne znam koliko si para spreman dati, ali to imaš kupiti u svakoj ozbiljnijoj radnji.
Što se tiče slimfit to ti ne treba, nego najbitnije je da ti pašu na guzi, to jest da nisu plitke, i svakako ćeš ih morati nositi šnajderu da ti ih potkrati i kad ti šnajder bude kratio nek' ti ih suzi od koljena prema dole na dužinu od 19 - 20 cm i dobit ćeš slimfit.[/quote]
Aha. Imam crne slimfit Najbolje mi stoji slimfit. Hvala na informacijama
Gray wrote:Zna li neko gdje u Sarajevu ima prostor da se može malo vježbati vožnja, neki veliki parking ili slično? Policija nije problem, osoba koja će voziti ima vozačku ali nije dugo vozila pa samo da se malo privikne na novo auto.